4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. :-))) 30.8.2006 10:00

Re: To už je vrchol

Mluv jenom za sebe a napiš: "Já na tvé články nejsem zvědavý". Pokud jsi NIKDO, pak máš výjimku. ;-)

Mard 30.8.2006 10:05

Re: Re: To už je vrchol

Myslím že on je skutečně NIKDO.

... 30.8.2006 10:07

Re: Re: To už je vrchol

Ty jsi opravdu pro, aby se politici místo vzájemných jednání trumfovali, kdo napíše údernější článek za účelem co nejvíce dehonestovat protivníka?

Ladislav N. 30.8.2006 10:16

Re: kdo napíše údernější článek?

Paroubek už se natolik znemožnil SÁM svým chováním (lhaním a neseriózností), že popis událostí kýmkoli už jej víc znemožnit nemůže. Ostatně Paroubkova nadměrná "psavost" pro média je známá. U Topolánka spíše občasná.

... 30.8.2006 10:24

Re: Re: kdo napíše údernější článek?

Nejde o to, jak je Paroubek nemožný, ale pokud od něj něco chci (podporu, hlasy, atd.), tak mu nemůžu dávat najevo, že ho znemožňuji i já.

Fredy 30.8.2006 10:34

Re: Re: Re: kdo napíše údernější článek?

Tak mu musím zaplatit, že? Třeba beztrestností? Ta se cení;-)

Malý Aston 30.8.2006 10:04

Re: To už je vrchol

Doporučuji v rámci Vašeho politického školení u boševiků si pustit projev soudruha Paroubka po volbách. A napište nám,co nám to vlastně chtěl říci.:-D

... 30.8.2006 10:11

Re: Re: To už je vrchol

Ano, to byla chyba, a proto se tedy vykašlu na nějakého Paroubka a budu si radši psát články do novin, to je jistě jednodušší, že?

Mard 30.8.2006 10:42

Re: Re: Re: To už je vrchol

Víš, nejhorší je, že ty ani nemůžeš pochopit, komu byl článek určen a co se tam píše. Ty si stále myslíš, že ten článek byl určen tobě nebo mě, tedy čtenářům psa, ale to je velký omyl. A kdybys uměl pochopit tohle, tak bys možná poté pochopil i obsah a proč je to psáno tak, jak je to napsáno. Ty si myslíš že Topolánek má za potřebí něco vysvětlovat čtenářům psa, když potřebuje do pátku dát dohromady vládu? Nebud naivní, tak moc důležití zase nejsme!

demokrat 30.8.2006 9:49

Topolánkovy prohry jsou větší

Při přečtení Topolánkova příspěvku musí být jasné i člověku s 5 obecnými jasné, že autor vykládá hlouposti a rozhodně je momentálně Paroubkova pozice silnější než jeho.  Topolánek  proti Paroubkovi přišel o jím předpokládané jasné vítězství ve volbách,  jeho trojkoalice  je v rozvalu (trojkoalice TTT - Topolánek, Topolánková , Talmanová se nepočítá) a z programu zbyla jen obhajoba US raketové základny na našem území a  jakýsi boj o zabránění komunistům vládnout o čemž chce s komunisty vyjednávat. A to je poněkud trapný výsledek třech měsíců jeho jednání o vládě. Ještě horší je, že z tzv. Paroubkových porážek  vyvozuje závěr, že Paroubek nesmí dostat příležitost sestavit vládu po jeho neúspěchu, jak je jinde obvyklé. Ale to nás vrací někam k totalitarismu, kde může vládnout jen někdo a rozhodně to není politika demokrata a liberála. Navíc by toho Paroubek v předčasných volbách rozhodně využil, když by rozehrál kartu ukřivděného. A to by přitáhlo jistě mnoho voličů. Z toho plyne, že se nenechá nic dělat, měl by toho Topolánek zatím nechat, dát Paroubkovi možnost sestavit vládu a pokud neuspěje, zkusit  se ještě nějak domluvit a až potom jít na předčasné volby.

Fredy 30.8.2006 9:54

Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Nojo pátá obecná, škoda že jste se nedostal alepoň do šesté. Tam někteří teprve začnali brát rozum.

PS: Víte, kdy poznáte charakter politika? Prozradím vám to. Není to tehdy, když ho doprovází jen samá vítězství, ale když přijdou nezdary a prohry. Pan Paroubek prohrává, ale bohužel to neumí.

Mard 30.8.2006 9:55

Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Všechny Vaše omyly napravovat nechci, ale Paroubek přeci hraje pozici ukřivděného. Toho jste si při Vašem obdivu k němu, nevšiml? Já plně souhlasím s tím, aby se využilo všech demokratických možností, jak zabránit vládě takového pragmatika jako je Paroubek. Ten by za osobní výhody schváli i prodej celé republiky amaričanům, natožpak jednu základu. Přece nemůžete věřit člověku, který před volbami se vykašlal na své smluvní koaliční partnery a v povolebním vyjednávání též se zachoval jako správný skunk - zcela pragmaticky!

Žulový Aston 30.8.2006 10:00

Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Milý MERDE, nevšiml jste si, že se Topolánek vykašlal na své trojkoaliční partnery po volbách a kamarádil se s pedofilem Paroubkem, napojeným na organizovaný zločin ( viz Kubiceho zpráva). Mám Toplánka rád, myslí to zcela upřímně a je to slušný podrazák. 

Mard 30.8.2006 10:04

Re: Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Mno, zřejmně ho hodnotíte jinak než já. Já to beru tak, že se dohodl na trojkoalici a když SPOLEČNĚ zjistili, že je to neprůchodná varianta, tak zkusil v zájmu celého státu asi jediné průchodné řešení a to dohodu ODS a ČSSD. Ta se díky tomu že i přes to, že Paroubek jásal že dohoda je na spadnutí, druhý den odešel od stolu, neuskutečnila. Ano, souhlasím s Vámi že Topolánek je asi moc slušný člověk, já bych s osobou jako je Paroubek ani nejednal. Z jeho článku mám pocit že se poučil a už s ním jednat nechce.

Žulový Aston 30.8.2006 10:05

Re: Re: Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Mám spíše pocit, žer mu Paroubek nebere telefony. 

Mard 30.8.2006 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Nejspíš Paroubek nemá na kredit a tak mu ho odpojili.

Ladislav N. 30.8.2006 9:58

Re: Topolánkovy prohry jsou větší?

Tahle země potřebuje reformy, které za současného stavu mandátů v PS nikdo udělat nemůže, a Paroubek nechce, protože jejich nutnost je důsledkem socialistického žití na dluh dlouhých 8 (osm !!) let.

A jestli nechápete ani to, co "musí být jasné i člověku s 5 obecnými", pak o vašem vzdělání lze pochybovat.

Malý Aston 30.8.2006 9:59

Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Zase jeden,který se probudil a své sny o vládě bolševika nám vnucuje. Ještě jednou,ČSSD má 74 poslanců,Paroubek je lhář,lže a není důvěryhodný. Bez KSČM není nic. Těch 100 poslanců,to je sjednocená bolševická banda složená z ČSSD+KSČM. Jakákoliv dohoda s Paroubkem,to je předání moci Filipovi. Bolševikům to nevadí,po 17 letech se mohou dostat díky Paroubkovi,ne díky voličům,kteří volili ČSSD k moci. Voliči ČSSD nevolili ČSSD aby vládl Filip. Vzhledem ke koalici ČSSD+KSČM není politické řešení možné,budou vždy proti jakémukoliv řešení,pokud nebudou vládnout.Takže rychle nové volby. Já jsem přesvědčen,že Paroubkova ČSSD končí,na levici vyhraje Filip,KDU jde pod kytičky,Zelení posílí a ODS zase vyhraje. Nálada voličů je silně protikomunistická a ta smete Paroubka a každého,kdo jej podporuje.

Žulový Aston 30.8.2006 10:01

Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

ODS vyhrála už v červnu a je jí to na..........merde.

Vašek 30.8.2006 11:11

Re: Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Žulový Astone, jsi sprosté hovado! Zcela zřetelně zneužíváš toho, že Mard neumí francouzsky. Kdyby uměl, tak už tě dávno poslal tam kam patříš - > (Y), místo toho, aby s tebou diskutoval

Mard 30.8.2006 10:07

Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Jen se divím, že všichni poslanci v ČSSD jsou takové ovce, že jim nevadí že je někdo spojuje s komunisty do jedné grupy. Myslel jsem že jsou mezi nimi i slušní, levicově smýšlející lidé, ale asi jsem se spletl. Nikdo z nich se neozval, že mu spojení s komunisty vadí.

jeff 30.8.2006 10:01

Re: Topolánkovy prohry jsou větší

Ale to nás vrací někam k totalitarismu, kde může vládnout jen někdo a rozhodně to není politika demokrata a liberála.

demokrate, a co kdyby měl vládnout vítěz voleb?

pepa 30.8.2006 10:17

Re: Re: Topolánkovy prohry jsou větší

blázníš? proč vítěz? on je dmokrat ala Paroubek

bombardak 30.8.2006 9:40

ODS byla ochotna udelat cokoli,

jen aby ji CSSD nechala alespon na rok ci dva pristup k penezovodum na ministerstvech. Jako prvni podrazila sve potencialni koalicni partnery a klesla az tak hluboko, ze Mr. Topolanek posilal jako skolacek seznam ministru SVE vlady fuhrerovi Paroubkovi ke schvaleni. A i pres vsechno to lezeni Paroubkovi do zadku se na ODS vykaslal, kdyz se objevila pro nej lepsi nabidka podpory od Kalouska. Tehdy prerusil Paroubek, nikoli Topolanek, jednani - Topolanek nyni dela, jako by to bylo obracene, ale to je uz jen z nouze ctnost.

Jenze vetsina volicu ma bohuzel kratkou pamet a rychle zapomenou, jak byla ODS ochotna zradit a zhodit cely svuj program, onu tolik proklamovanou "smlouvu s volici"

Mard 30.8.2006 9:47

Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

He he, vy jste prima provokatér :-) Takže podle Vás tedy Paroubek nezvedá telefony ne proto že doma usedavě pláče, že je za debila, ale proto aby se u něj nemohl Topolánek poníženě doprošovat podpory :-) He he. Fakt jste mi zlepšil náladu, piště prosím své příspěvky častěji.

bombardak 30.8.2006 10:09

Re: Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Paroubkovi to s lidovci nevyslo, coz ale samozrejme ve chvili, kdy prerusil jednani s ODS, nemohl tusit. Doposud politikum u nas zatim prosla kazdasvinarna, aniz by se clenska zakladna jakekoli strany nejak vyznamneji ozvala, natoz takoveho politika odstranila. Prikladem budiz Paroubek sam, ktery zavedl ve sve partaji bezvyhradnou poslusnost prikazum Vudce a zrejme tak chapal i postaveni Kalouska. I ja jsem rad, ze to tem hajzlum nevyslo...nicmene o tom muj prispevek nebyl. Byl o zrade vrcholnych politiku ODS, jejich ubohe ochote k cemukoli, jen aby alespon na chvilku "byli pripusteni".

Malý Aston 30.8.2006 9:48

Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Vážený soudruhu nebo bolševiku.Vaše hodnocení je jen Vaše hodnocení. Vláda ČSSD+KSČM,Vám připadá zřejmě hodně přijatelná a máte k tomu jistě své důvody. Ale musíte připustit,že je i řada občanů,kteří nesouhlasí s ideologií stejných žaludků a návratu Jakeše na Hrad. Pokud Vám jako občanovi,pokud jste plátcem daní nevadí,že za 8 let vlády ČSSD nic nefunguje,kromě zadlužování,tak Vám není pomoci a já jako pravicový volič Vám toho bolševika Paroubka schvaluji,chcete vládu bolševiků,máte ji mít. My pravičáci,kteří se starají o sebe i bez Škromacha,budeme zase dobře žít. O Vaší životní úrovni pod bolševikem hodně a hodně pochybuji.Ano Vaši vůdcové dobře žijí,o tom nepochybuji,jak se mají ostatní?

Žulový Aston 30.8.2006 10:04

Re: Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Milý příteli, podle Vašeho oísemného projevu nejsem zcela přesvědčen  o tom, že jste schopen se sám o sebe postarat bez pomoci silnějšího ošetřovatele. Ten Jakeš se vyloupl ve Vaší kůrčičce mozkové?

jeff 30.8.2006 10:12

Re: Re: Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Milý žulový, naštěstí míra vašeho přesvědčení je zcela bezvýznamná.

bombardak 30.8.2006 10:45

Re: Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Nevim, jak jste mohl pri jiste bedlive cetbe meho prispevku dojit k tomu, ze bych jakkoli podporoval vladu bolseviku (tedy CSSD a KSC). Proto, ze jsem si dovolil kritizovat jednani predstavitelu ODS a oznacit je jako zradu na volicich? Muzete toto me tvrzeni vyvratit? To by byl mnohem lepsi prispevek do diskuse, nez Vas predchozi bezpointovy komentar.

Jen FYI - doposud jsem zatim v kazdych volbach hlasoval pro ODS, byt i se skripenim zubu i v tech poslednich. Ale ubohe a podle jednani predstavitelu teto strany mne privadi do stavu beznadeje, kdy vse vypada, ze narod, ktery neni schopen se poucit z vlastni historie, je odsouzen ji prozit znovu.

Devastaci demokracie a kulturni upadek po 40 letech bolsevismu v nasi spolecnosti muzete videt i v tom, ze jakmile se ozve nejaky kriticky hlas, jeho nositel musi byt hned fasista nebo bolsevik.