26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 30.8.2006 12:17

Re: Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

Ladislav N. 30.8.2006 12:23

Re: Paroubek chce vlákat ODS do velké koalice. V říjnu

..."Vždyť on už měl téměř hotovou dohodu s námi o toleranci menšinové vlády. A pak celé jednání odpískal a vsadil na Kalouska a komunisty. To mu nevyšlo. Takže co vlastně má v ruce?" ...viz tamtéž.

třetí 30.8.2006 12:01

Absurdní divadlo.

To, že Klaus jmenoval Topolánka předsedou vlády ČR a ten honem utíkal do Hrzánského paláce sednout si do vysněných premiérských prostor je symbolické.Páteční představení bude už jen pokračováním absurdity české. Prezident Klaus, který vždy požadoval na designovaném premiérovi 101 podpis poslance, najednou bude jmenovat vládu menšinovou ,se zcela jasným záporným výsledkem hlasování v PS. Nově jmenovaní ministři poženou do svých úřadů, poberou ministerský plat, vyhodí sekretářky a náměstky a budou vládnout. Třicet dnů. Pak podá premiér a jeho třicetidenní vláda demisi a odejde s několika platy do historie. Bude následovat další dějství tohoto absurdího divadla.

jerry 30.8.2006 11:57

Kdo je lepší?

Pan Topolánek je možná slušný člověk, ale neschopný politik. Pan Paroubek je zase schopný všeho. Bohužel jeho/P./ posedlost mocí je patologická. Kdyby byl však T. jiný formát, poradil by si i s tímto soupeřem. Měl hned po volbách navrhnout velkou koalici- je to řešení čestné, i v jiných zemích se osvědčuje a hlavně : obě strany nesou vládní zodpovědnost stejně. Kdyby P. odmítl, byl by úplně jasným viníkem předčasných voleb. Takhle to vypadá, že je chtějí nejvíc ODS a Zelení jen proto, aby na nich vydělali.Příspěvek za volby ze státní kasy už za rok se hodí. Zájmy státu až na posledním místě. Možná se ten Paroubek jen umí hůře přetvařovat.

klobouk 30.8.2006 11:12

kde je Major Milda

???

ibn 30.8.2006 11:10

bing bang

Dva navzajem srazeni KO se dohaduji o tom, kdo z nich prohral vic. Ted jde jen o to, ktery z treneru hodi do ringu drive rucnik. Dopadne to jako v Chaplinovi, gumovi borci na pavoucich nozkach se budou potacet ringem az do zaverecneho gongu. Uz aby nastoupila nova dvojice!

franta 30.8.2006 11:43

Re: bing bang

Nová dvojice řízená stejnou "centrálou"?

http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2005050401

xtl 30.8.2006 11:03

Topolánek zkouší svalit vinu za svou neschopnost na jiné

Pan Topolánek mne tímto svým příspěvkem nepřekvapil. Po několikaměsíčním vyjednávání coby předseda strany, která získala v posledních parlamentních volbách nejvíce hlasů, se snad konečně dostal do stádia, kdy pověřen prezidentem zřejmě představí 1. září 2006 členy své vlády, o níž již dopředu ví, že nedostane v parlamentu důvěru. Tento jeho příspěvek publikovaný v NP jasně dokazuje, že toto očekávané zklamání ze své bezmoci nese velice těžce, proto obviňuje pana Paroubka, že měl údajně tři pokusy sestavení vlády, když ve skutečnosti žádný pokus neměl a zatím nebyl uplatněn ani (jeho vlastní) pokus, první ze tří, které předepisuje česká ústava, ostatní výmluvy jsou pouhé lži, které lze připodobnit výmyslům zhrzené milenky. Přitom mu stačilo tak málo, aby získal hlas alespoň jednoho opozičního poslance. Já osobně jsem rád, že takový ufňukaný chlap nebude stát v čele české vlády.

rolix 30.8.2006 11:32

Re: Topolánek zkouší svalit vinu za svou neschopnost na jiné

Jako kdyby jsi si poustel Paroubka pred spanim :-D

Ladislav N. :-))) 30.8.2006 11:46

Re: Přitom mu stačilo tak málo, aby získal hlas alespoň jednoho opozičního poslance.

A jak by to udělal, když levicoví poslanci NESMÍ hlasovat podle vlastního svědomí a přesvědčení, ale podle Paroubkových/StB Filipových direkcí jednotně pod kontrolou?

grr 30.8.2006 11:55

Re: xtl, rytíři družiny paroubkových trenclí

jste názorný příklad, jak lze některým slabším jedincům vymýt hlavu estébáckou propagandou do té míry, že spořádaně odevzdají sektě rudých iluminátorů vlastní majetek, svědomí, hrdost i svobodu pohybu. Tím mě čím dál víc utvrzujete v tom, že se sektami se musí bojovat nekompromisně až do úplného rozehnání posledního pomatence vzývajícího svatou válku proti zdravému rozumu....... :-))).

MM 30.8.2006 10:52

Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

!!Tento článek je směrován do bojového křídla ODS.Pro ty normální.--Neni toto vítěztví pro všechny i pro ODS prohra.Politik pokud se nedomluví tak prohral.  Takže máme smulu.Jen vojáci to maji jednoduší.Proto se jim říká zelené hlavy--jak asi budeme říkat našim politikum?

MM 30.8.2006 10:56

Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Pokud na Paroubka nadáváte tak je to známka toho že to dělá dodře.Až o něm nebudete mluvit tak prohrál.A pozor ja mu nefandím jen se tu divim8-o

grr 30.8.2006 11:01

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Nauč se čééésky, moulo. Start raketoplánu byl taky pětkrát odložen a zavezli ho i zpátky do hangáru, dokud nepomine ten bordel na nebesích. S jmenováním vlády je to teď podobné. No, předpokládám, že start se bude konat zanedlouho. Nehledě na paroubovy pokusy demontovat palivové nádrže.

Vodák 30.8.2006 11:01

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

konstatování skutečnosti není nadávání

Anka 30.8.2006 11:03

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

No, podle Vaší logiky mi vychází, že mé děti dělaly dobře, když strkaly sponky do zásuvky a já se kvůli tomu na ně zlobila.

MM 30.8.2006 11:14

Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Anko kup si na ty zásuvky chránítka a nemusíš řvát na děti    ACH JO

Anka 30.8.2006 11:19

Re: Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Až budu potřebovat radu, ozvu se.

MM 30.8.2006 11:35

Re: Re: Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

JASNĚ A POZDRAVUJTE DĚTI

jeff 30.8.2006 11:40

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Jirka to dělá moc dobře, ani Kléma by nebyl lepší. A nedivím se.

Malý Aston 30.8.2006 11:06

Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Nevím komu je to směřováno ale 100 poslanců je skutečně 100 poslanců,řízených koalicí ČSSD+KSČM. ČSSD má jen těch svých 74. Takže jakákoliv koalice,složená Paroubkem bude potřebovat hlasy z KSČM. ĆSSD bez KSČM je jen stranou Paroubkovou a já se domnívám,že taky tak bude přejmenována. Je otázka,který poslanec z KDU nebo celá KDU nebo Zelených přeběhne k této dvoukoalici. Všichni občané to chápu a čas který byl podle některých politologu promarněn,tak nebyl. Dnes každý zná,kdo se spojuje s boševikem a kdo ne. Předčasné volby,budou a tím i konec Paroubka.

MM 30.8.2006 11:12

Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Bojové křído ODS se mnou zametloR^S nimi se nikdo nedomluvíRvostatnimVV

Ladislav N. 30.8.2006 11:49

Re: Re: Re: Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

Když píšeš jak RUDÉ PRÁVO za totality: "...Pokud na Paroubka nadáváte tak je to známka toho že to dělá dobře...", tak se nediv, že jsi za troubu....;-P

Fredy 30.8.2006 10:28

Dohoda ODS a ČSSD nebyl předem nikdy možná

A to z jednoho jednoduchého a prostého důvodu. Každý mluvil jiným jazykem a vůbec si nerozuměli. ČSSD používala jazyk starých bolševiků, kde hlavní komunikační slova byla - nátlak, podraz, lež, desinformace, kupčení, zastrašování, zesměšňování a aroganci. Předpokládám, že tyto vyjednávací vlastnosti mančaftu ODS výrazně chyběly. I když jistě nejednali v rukavičkách.

Anka 30.8.2006 10:27

Hezké dopoledne vinšuji.

ODS neměla vyjednávat s Paroubkem, z toho nemohlo nic rozumného vzejít a také nevzešlo. Vláda ustavená na základě koaliční dohody s KDU a Zelenými měla stejně mizivou šanci na úspěch jako současný pokus o menšinovou vládu, nicméně zásadní rozdíl tu je. Tenkrát to vypadalo, že se s Paroubkem jednat nebude, protože je to člověk, který se hned po volbách ve svém vítězném projevu spřáhl s komunisty, že předseda ODS předstoupí před parlament, byť by stokrát věděl, že u něj neuspěje. Uspěl by ale jistě u voličů, uspěl by jako politk pevných zásad. ODS si s KDU a Zelenými podala ruku, přes kterou je posléze plácla, aby se obloukem vrátila s touž napřaženou rukou, ovšem umazanou od Paroubka. Nic na tom nemění fakt, jak se zachoval Kalousek a jaké hlasy se ozývají od Zelených. Dopředu přece bylo zřejmé, že dohoda s Paroubkem je cestou do horoucích pekel.

grr 30.8.2006 10:35

Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Všechno zlé je pro něco dobré a ministryní školství aspoň nebude ta šílená jihočeská tetina. Myslím, že nynější složení vlády je přijatelnější a vzhledem k tomu, co lidovci vyvádějí, je dobře, že tam nejsou. Ostatně bude-li tam Moldan, ten by mohl zeleným stačit. Víc si ani se svým volebním výsledkem nezaslouží. Malé strany jsou fajn, ale jenom v případě, že ukočírují samy sebe dřív, než hodlají kecat do řízení státu.

Anka 30.8.2006 10:39

Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Ano, Moldan by stačit mohl, ale už teď si jistě Paroubek sumíruje filipiku na téma lustračního osvědčení. No, filipiku, bude jistě burácet.

grr 30.8.2006 10:44

Re: Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Šmarjá tohle nesleduju. No tak to by  zelení měli dodat lepšího velmistra na ekologii. Ostatně byli k tomu i vyzváni....

Anka 30.8.2006 10:47

Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

No, právě, právě. To o Trojském koni jistě znáte, že?

Vašek 30.8.2006 10:51

Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Souhlas. Také mi dost vadilo jak se frau von Kuchta začala naparovat v TV, o jejích protičeských aktivitách v žoldu rakušáků nemluvě..