26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 30.8.2006 9:42

geronte,

politika ODS není pro všechny, ti  klidně mohou být nasraní. Ti chtějí plný talíř, ale vařit neumí. Vy si troufáte tvrdit co chce prezident Klaus ? Ne, vy to nevíte, ani nemůžete, je to jen vaše fantaskní konstrukce ve vaší hlavě. A "Kubiceho aféra"? Máte chaos v příčinách a důsledcích, ale hlavně, že pindáte.

rtep 30.8.2006 9:43

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Podle Vašich výrazů nevěřím, že jse volič ODS. Proto si myslím, že nemůžete vědět, co voliče ODS "nasírá". Voliče ODS by nasralo hlavně to, že by si Topolánek nechal o Paroubka srát na hlavu.

Ladislav N. :-))) 30.8.2006 9:53

Re: nevěřím, že jste volič ODS

Gerontusinža a volič ODS?  ;-DR^ To je fóóór! Ten tady kope za komunisty.;-P

gerontusinza 30.8.2006 9:59

Nikoli idiote, jenom proti idiotům. Pa.Re: Re: nevěřím, že jste volič ODS

Mard 30.8.2006 10:17

Gerontusinzo, nekopejte do sebe moc silně!

Eva D. 30.8.2006 19:04

Re: Nikoli idiote, jenom proti idiotům. Pa.Re: Re: nevěřím, že jste volič ODS

Psal jste, že nenáte více co dodat!  Už zase dodáváte. Škoda! Ale možná, když jste ten inža, musíte šířit moudro. Nevadí, pobavíte, když se to bere jako muzikál. ;-D;-D;-D

Mard 30.8.2006 9:45

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Mě napadlo že bych mohl dodat že si pletete vaše dojmy s fakty. Nikdo nemá jediný důkaz že ODS, nebo přímo pan Topolánek, rozpoutal Kubiceho afáru a že by ODS (nebo Topolánek osobně) chtěl(a) rozhodovat o základně USA. Oni jen navrhují aby o tom rozhodovali poslanci, nikoliv občané v referendu. Mezi námi děvčaty, co ví nějaký Jouda o raketové nebo radarové základně aby mohl kvalifikovaně rozhodnout. A pokud by o vás měla rozhodnout většina nekvalifikovaných (z mnozí jsou blbci, co ani analyticky posoudit informaci neumí) lidí, tak to už je skutečně lepší aby o tom rozhodli poslanci, kteří mají odborné podklady. Divím se že to nechápete. Jediné vysvětlení co mám je to, že váš názor na základnu je shodný s míněním té nekvalifikované většiny a proto se za ně schováváte.

gerontusinza 30.8.2006 11:10

Pane marde Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

...aby mohl kvalifikovaně rozhodnout....  Lituji pane, pokud někdo referenda omezuje jen na věci pro blbce  a ostatní referenda jsou nepotřebná, protože rozhodnou odborníci a vzláště ve vojenských věcech , jímá mě hrůza nad velikášstvím těchto tzv. odborníků a nositelů těchto názorů. Pokud ale mě někdo krmí vašimi názory, tak i těm blbcům je jasné (mají totiž doma globus), že obrana USA proti Iránu a  střednímu východu přes střední Evropu je sprostý a hloupý bluf. Mimochodem dnes každý školák zná pojmy balistická křivka a dráha, způsob startu rakety, hlavice a jejich počty, rámcevě princip zaměření a sestřelu rakety či satelitu. Takže pane, je dobré tento národ neoblbovat příliš. Proč takový strach, aby lidi neměli k dispozici nástroj pro přímou demokracii (Švýcaři na tom postavili svoji zemi a vyhovuje jim) projevuje právě tzv demokratická strana, a ještě k tomu občanská. Takže pokud základnu tak mám právo si na tun vaši kvalifikací posvítit. Idiotů u vesla v této zemi bylo od roku 1948 už dost. Lituji, jste nevěrohodný.

Mard 30.8.2006 17:08

Re: Pane marde Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Jojo, ještě že jste to prokoukl pane s glóbusem! Oni ti blbí američáni ten vás glóbus nemaja chějí vyhodit pár stovek miliónů dorarů úplně zbytečně oknem! Na vašem místě bych ale mlčel, protože když amaričané vyhodí tolik peněz oknem, tak se přiblíží vítězství levice na dosah :-) :-)

gerontusinza 30.8.2006 9:57

Pro ty reagující pány s modrým a vylízaným mozkem Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Neračte se míchat do mého soukroméhu duelu s vašim maskotem. Mimochodem jen blb nepozná odkud fouká a blbců vašeho formátu má kolem sebe jistě dost, tak se mu nevnucujte. a jako vždy pánové Vy mě taky.... a srozběhem. Howgh.

jeff 30.8.2006 9:58

Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

geronte, zase stará písnička s vaší péči o blaho voličů ODS. Co kdybyste začal radit  Paroubkovi jak pečovat o blaho levicových voličů. Třeba proto, že představitelé posledních 4 vlád, kteří zadlužili tento stát a tedy i vás i se zahrádkou jsou vám věrohodní a přijatelní.

gerontusinza 30.8.2006 10:15

Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Blaho voličů ODS mě nezajímá, protože ta sbírka sebestředných zlodějů a idiotů, která se osype při výrazech daně,  stát a socka, která nutí své zaměstnance jít k doktorovi, když pro ně nemá práci (prověřeno u několika spolupracujících firem) a pak halekají sborem jaký je ten Paroub idiot co na nich vlastně chce, když by měli participovat na této nemocenské. Že to zavinili svým konáním jim jaksi nedochází nebo nechce docházet. A stát se zadlužuje i kvůli takovýmto "poctivcům", kteří pak řvou ať to nedělá. Jinak mimochodem, řada podnikatelů (NIKOLI příživníků) už to ví a dělá si novou představu.Tohle ODS já skutečně volit nebudu a bude nás u příštích voleb takových víc..Hezký den

Ladislav N. :-))) 30.8.2006 10:22

Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Pusť si Internacionálu, a nestraš tady...;-D

Mard 30.8.2006 17:10

Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Jestli já jsem sebestředný zloděj, protože jsem volil ODS, tak milý geront je idiot a syfilik, podobně jako jeho vrahounský oblíbenec Gottwald. :-)

pepa 30.8.2006 10:31

Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Vy jste podnikatel? tak leda s holčičkama pro Paroubka

gerontusinza 30.8.2006 10:45

Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

pepa 30.8.2006 10:46

Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

společník s kočkou??

jirka.s. 30.8.2006 11:07

Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

A kolipak ti majitel svěří do ruky? Jednateli jetelovému šejnovi jenom 15 000 Kč. Tebe odhaduji tak na 3,50 Kč.

gerontusinza 30.8.2006 11:22

Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě při

Takže nic moc, ale na daních to dělá sakra dost. Pokud vy jste zástance ODS a nevíte co znamená jednatel s.r.o. ani se nedivím kolik blbců by chtělo podnikat ale nejlépe se jenom přiživovat na státu. Jen tak mimochodem, společníkem jsem krátce (8 měsíců) před tím jsem to těm dalším společníkům jen řídil. tak pa a nezalkni se.troubo závistivej.Přesto si všimni, že nehoruju pro toho grázla Tlustýho, který by mě ročně ušetřil desítky tisíc na daních

jirka.s. 30.8.2006 12:30

Re: Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě

Tedy ty skutečně musíš být nepostradatelná síla. Co znamená jednatel s.r..o., vím právě moc dobře, pár jich znám a  zaručeně se nemohou přes den poflakovat po netu, jinak by jejich šéfové už dávno zkrachovali. 8 měsíců je ještě poměrně krátká doba a tak ještě ti tvoji zatím žijí. Ale za dalších půl roku se asi budou divit.

Jinak takoví "podnikatelé" jako ty a šejna, co se zastávají komoušů a socanů, to je něco jako "utopená ryba"

gerontusinza 30.8.2006 15:53

Vy vole. Já jsem šéf! Re: Re: Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane

A povalovat se mohu kdy se my zachce. Bože to volí podnikatelskou stranu.

jirka.s. 30.8.2006 18:39

Re: Vy vole. Já jsem šéf! Re: Re: Máte jako vždy špatný odhad. Na sociílním pojištění z výplaty platím svůj i tvůj důchod Re: Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: P

Ano! A protože jsi šéf, tak budou ode dneška platit pravidla českého pravopisu, které jsi vymyslel  přímo ty. Nepomáhal ti Velký trojjedinný? Když už jste tedy oba těmi velkými šéfy.  Ale nesmíš my mít za zlé, až vás oba pošlu do (Y).

jirka.s. 30.8.2006 10:56

Re:, Už se těším.....

... na ten tvůj ksicht, až budeš muset přiznat  Homerovi Sobotkovi svůj majetek a on ti ho patřičně zdaní.(Vlastně už po druhé.) Jenom proto bych snad ještě chvíli tu zlodějskou bandu toleroval.

gerontusinza 30.8.2006 11:29

Vše je získáno legálně a řádně zaplaceno Re: Re:, Už se těším.....

Jen trouba žije v představách ,že stát  na to nepřijde. Stačí kamarád od vedle, který má pocit kde na to ten...... bere, a je to.

Malý Aston(pravicový volič) 30.8.2006 9:13

Jsem proti vládě bolševiků vedených Paroubkem!

Nechci vládu bolševiků vedenou Paroubkem a Filipem. Nemám žádné výhrady proti levicově zaměřeným občanům.Každý volí tajně a svobodně dle svých zkušeností,vzdělání a svého poznání,které si formuluje od doby,kdy začal chápat skutečnosti kolem sebe a porovnávat je se svým poznáním.Komunisté tady vládli 41 let,systém se z důvodů jejich ideologie zhroutil nejen u nás ale ve všech zemích,kromě Kuby a Běloruska.Ve všech zemích Evropy,kde komunisté nebyli u moci se ekonomika,kultura politická i občanská rozvíjela v prospěch občanů u nás to bylo naopak. Chápu mladé demokraty nebo mladé komunisty,krmené žvásty na politických školeních ale nechápu občany,kteří ten ráj socialismu prožili a měli a mají prd jak s ideologie tak i vlády socanů. Nechápu,že strana,která tady vládne 8 let a její propaganda postavená na závisti a rovnostářství nachází tolik příznivců.Bohatý občan,bohatý stát. Spojené strany bolševické ČSSD+KSČM razí heslo chudý občan,bohatý stát. Ale ani toto heslo jim nevychází,máme chudobného občana a chudobný stát. Kde se bere to víra,že strana Špidlova,Grosse,Paroubka a Filipa,který má ve své členské základně ještě Jakeše a další vůdce komunistického režimu je ta koalice,která nám přinese prosperitu?Levicoví občané volili ČSSD nic proti tomu nemám,vždy musí být silná opozice,každá strana která je dlouho u moci začne krást a podvádět a platí to pro pravici i pro levici,ale vůdce ČSSD se spojil s KSČM a skutečně usiluje o společnou vládu jako v roce 1948. Jsme vážení pro srandu celé Evropě. Slova,které zazněla na ČT1,předsedkyní Konfederace politických vězňů,by si měli všichni ti,kteří jásají nad sloučením ČSSD+KSČM pod vedením Paroubka,preventivně každé ráno poslechnout.Možná,že by je ta hrdost nad diktátorem Paroubkem a mlčící většině národa přešla.

tom 30.8.2006 9:37

Re: Jsem proti vládě bolševiků vedených Paroubkem!

je třeba poslechnout si ne jen předsedkyni KPV ale i Paroubkův povolební projev

Buvol 30.8.2006 9:03

Mám dojem, že článek by víc vystihoval skutečnost,

kdyby si člověk za jméno Paroubek dosadil jméno Topolánek a za ČSSD ODS ....

eTony 30.8.2006 9:13

Buvole,

neřešte něco, co neexistuje. Znáte to : kdyby byly v pr ..... ryby a tak dále.

kritik 30.8.2006 8:59

Je Ladislav N. skutečný?

Podle frekvence jeho příspěvků je buď insomniak nebo se za tímto nickem skrývá propagační skupina pravicových politologů, pracující na směny.

eTony 30.8.2006 9:07

kritiku,

něco k tématu by nebylo ?