25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva D. 30.8.2006 18:53

Re: Re: Bolševici běžte pryč

Aha! Proto jich na těch úřadech tolik přibylo?

Mirek Šejna 30.8.2006 8:54

Richarde,

pravicový server je Virtually. Tam se všichni modří komsomolci placají po ramenou, jaci jsou to borci. Tady je diskuze mezi pravicí a levicí normální, i když občas dost ostrá. Jestli máš problém s tím, že někdo má názor jiný, tak se nemusíš lézt. A když už sem vlezeš, tak nevyháněj druhé.

jojo 30.8.2006 10:26

Re: Bolševici běžte pryč

Váš příspěvek dává za pravdu těm, kdo tvrdí, že největší stoupenci totalitních myšlenek jsou v ODS. Viz heslo "kdo nejde s námi jde proti námí"! Nic není černo-bílé a politika už vůbec ne. Ten, kdo umožnil, že komunisté mohou být stranou volitelnou (což je demokratické) by se teď neměl rozčilovat, že se v republice najdou lidé, kteří je volí, a oni tak mají možnost ovlivňovat i naše životy. Pravdou je, že v komunální politice nálepka "komunista" není tak důležitá, důležité jsou otázky, které se lidí bezprostředně dotýkají a hlas komunisty "pro" nikomu nevadí. Jen ve velké politice si nechtějí rádoby "správňáci" zadat, a tak se s komunisty nebaví.

richard 31.8.2006 8:34

Re: Re: Bolševici běžte pryč

Pane jojo, nemohu najít, kde jsem se zmínil o tom, že bych měl něco společného s ODS nebo byl jejím příznivcem. Stejně tak rozhodně nejsem, jak mi podsouváte, příznivcem totalitních myšlenek jakéhokoliv druhu. Jen prostě vím, jak jsou komunisti nebezpeční a z Paroubkových činů zcela jasně vidím, že je to jen zakuklený komunista, který by klidně ze dne na den zavedl normalizační socialismus, pokud by mu to bylo dovoleno. Každý příspěvek jeho fanatických (nebo snad placených?) podporovatelů může někoho přesvědčit, že jeho totalitní ideologie je správná. A toho se bojím. Hitler a Gottwald se také dostali k moci díky demokratickým volbám.

princ bajaja 30.8.2006 8:31

Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

Je sice krásné psát o třech porážkách svého politického protivníka, ale článek  pana Topolánka mně připomíná větu :"strašně jsem ho zmlátil, a koukám kde je, von mně klečí na prsou".

Jari 30.8.2006 8:33

Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

R^;-D;-D;-D8-oTak a jdu to vydýchat!:-)

Křupan 30.8.2006 8:51

Re: Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

Klidně se jděte vydejchat. Paroubek možná klečí na prsou Topolánka (ale spíše ne), ovšem pouze s 26 komunisty v zádech.

Paroubek je přesně ten typ politika, kvůli kterého vznikají občanské války. Nikdo nerozdělil tento národ natolik nesmiřitelně, jako tento mocichtivý, uřvaný a podrazácký panák.

I-Worm 30.8.2006 9:38

Re: Re: Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

dvacet šest Komančů, to je ale kvicht! Nevím, nevím, kdo bude mít potíže s dechem.

jojo 30.8.2006 10:31

Re: Re: Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

Jakej národ? Vy jste národ?

Mablung 30.8.2006 8:27

Vážený topolánkův assistente (pochybuji že to bude číst Topolánek sám)

Co okolo sebe slyším, jediné co lidé z mého okolí chtějí jsou předčasné volby. To co nechtějí jsou další ústupky, další pokus vlézt Paroubkovi do *censored*, další prodlužování bezvládí s tím, že se za půl roku na půl roku možná sestaví přechodná vláda. Lidé z mého okolí (a já) chceme pevnou vládu která bude schopna uskutečnit reformy. Nechceme udržovací přechodnou vládu se slabým mandátem. A jediná cesta k vládě s dostatečným mandátem jsou předčasné volby. Jiná cesta není.

franta 30.8.2006 8:48

A mohl byste blíže popsat Vaše "okolí" ?

gerontusinza 30.8.2006 9:21

Taky mám to okolí zcela jiné než mablunkRe: A mohl byste blíže popsat Vaše "okolí" ?

Roy Boehm 30.8.2006 10:32

Re: Vážený topolánkův assistente (pochybuji že to bude číst Topolánek sám)

Já bych se do těch předčasných voleb tak nehrnul. Může být jenom hůř. ODS už moc dalších hlasů nepřibude, maximálně pár zhrzených voličů KDU, které opravdu znechutila Kalouskova pružnost. Ale KSČM-ČSSD může posílit o voliče Zelených, které jistě nakrkla Bursíkova pravicovost. K SocDem asi přeběhne i pár levicovějších voličů KDU, které naopak načuřilo to, že Kalousek dostal přes nos. A pak je tu fakt, že spousta lidí je čtvrtroční komedií na téma státníci sestavují funkční vládu, natolik znechucena, že se na mimořádné volby prostě vykašle. Těžko odhadovat, jak to ovlivní poměr hlasů. Závěr: buď  to dopadne plusminus stejně nebo si polepší levice.

www 30.8.2006 8:23

Tak jsme se pochválili.......

Když si představím, že tento článek jistě nesestavoval Topolánek sám, ale spolupracovali s ním ještě další vynikající jedinci z ODS, tak mne to dost děsí - něco takového by chtělo vládnout, řídit stát a tím i osudy lidí - to nikdy. Je nakonec dobře, že došlo k této patové situaci, ona se ta neschopnost, netolerance a hloupost aspoň projevila v plné míře.

jeff 30.8.2006 8:33

Re: Tak jsme se pochválili.......

 Je nakonec dobře, že došlo k této patové situaci, ona se ta neschopnost, netolerance a hloupost aspoň projevila v plné míře

Tak to se pletete. Paroubek a jeho  podržtaškové se zdaleka ještě nepředvedli v plné nádheře.

eTony 30.8.2006 8:38

www ( racku? ),

Kde berete jistotu, že tento článek nepsal Topolánek ? Nebo je to jen "řečnický obrat" jako důvod pomluvy ? Ano, ODS usiluje o vládu, ale klade přitom důraz na jednotlivce - občana a jeho svobodu a spravedlnost pro něj. Takže to mám chápat tou hloupostí, netolerancí a neschopností ?

Dodo 30.8.2006 8:23

Nedejte se!

Pane Topolánku, máte nejenom převahu volebních hlasů, ale i převahu morální. Ubohost, sprostota a nesolidnost Paroubka a jeho spolku vyvolává ve většině lidí odpor, protože si vzpomínají na podobnou nadutost komunistů do roku 89.

Nevšímejte si levicových žvástů o vaší neschopnosti, nemožnost sestavení vlády je v touze po moci KSČSSD.

MM 30.8.2006 8:27

Re: Nedejte se!

VĚTŠINA LIDÍ!!Počítají se voliči kolik jste jich měli!!Mluvte prosím za sebe

jeff 30.8.2006 8:35

Re: Re: Nedejte se!

Jednoduché, ze všech stran nejvíc.

MM 30.8.2006 8:37

Re: Re: Re: Nedejte se!

ČÍSÍLKO NÁRODE

jeff 30.8.2006 8:43

Re: Re: Re: Re: Nedejte se!

jakékoliv noviny 3 dny po volbách 

Petr 30.8.2006 8:39

Re: Nedejte se!

Vážený příteli,

hluboce se mýlíte. Jsem politický vězeň (mám za sebou 4 roky na Borech za hanobení představitele státu). Srovnávat současnou vládu a vládu komunistů prostě nejde - je zde svoboda slova, volební právo, právo svolat demonstraci. Pochopitelně má naše demokracie řadu chyb, např. že se do soudnictví dostali lidé kteří byli spojeni s bývalým režimem (mě rehabitovala u krajského soudu soudkyně, která mě žalovala v sedmdesátých letech - pochopitelně vrátila vždy okresnímu soudu.... no nakonec se kouzlo zdařilo...). Važte si, prosím, současné svobody. Jsem pravicově orientovaný, ale výzvy např od bývalého soudruha Tlustého mě docela urážejí.

Pan Paroubek je sice typický příklad kariéristy, ale touha vládnout se mu nedá vyčítat, proto přece je v politice

eTony 30.8.2006 9:06

Petře,

svoboda slova...., jen pro připomenutí - v Paroubkově projevu, okamžitě po skončených volbách, kdy si myslel, že má s komunisty 101 mandátů (mimochodem, používal obratu - my máme) byla právě ta svoboda slova napadena právě nedemokratickým způsobem. I KPV se staví k případné vládě neobolševika velice nesouhlasným a razantním způsobem.

jojo 30.8.2006 10:38

Re: Re: Nedejte se!

Souhlasím. Také nemám rád p. Paroubka, ale musím přiznat, že ubrečená, ukřivděná a všechny ostatní obviňující rétorika p. Topolánka je nechutná.

MM 30.8.2006 8:18

PO ČESKU

Jak udělat vládu.Nejdříve musim říci že komouše nikdo nechce.50% voliču by nevadili.Nezájem!Pak musím připomenout že Paroubek je slušně řečeno ošklivý.Zastupuje 100 mandátu.Nezájem!Paroubek je na vedlejší koleji a hotovo.Bez Paroubka nikdo vládnout nebude.Nezájem!A kdo ho sté koleje vytáhne ODS.Musí!Jedno řešení tu je .Dát mu druhý pokus, sestavení vlády, bylo by to fér.Bojím Bojim Bojím Jinde to tak při plichtě chodí.Jo ale tam  to maji vžité.BUM A JSME ZAS NA ZAČÁTKU   Ahoj demograti

jeff 30.8.2006 8:24

Re: PO ČESKU

Zastupuje 100 mandátu.

Souhlas, proč potom socani tak vehementně popírají koalici s KSČM? Není už čas na slučovací sjezd? Bude jasno.

MM 30.8.2006 8:31

Re: Re: PO ČESKU

Pokud to jejim voličum nebude vadi.Milý pane vy jste si nějak zvykli mluvit za všechny.A to nejde--Vás je akorád hodně opravdu hodně slyšet

jeff 30.8.2006 8:40

Re: Re: Re: PO ČESKU

nikoliv mluvím za sebe.  Ale pokud Paroubek tvrdí ( a vy také) že má 100 mandátů mluví i za komunisty a to je také slyšet. Současně popírá koalici. Tak voličům to vadí, nebo nevadí?

Cedr 30.8.2006 8:07

Samochvála smrdí

Pane Topolánku, čestný člověk nevynáší informace z uzavřených dvoustranných jednáních. Asi v tom máte bohatou praxi z úniků vhodných policejních informací.

Běžte se věnovat rodině (nebo milence) a přenechte starost o Českou republiku někomu odpovědnějšímu.

sensei 30.8.2006 8:06

Vidim to tak:

Byli jednou tři bráchové.Jeden byl Darmošlap(ODS),druhý Darmožrout(ČSSD)a třetí byl také Komunista!