11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NevericiTomas 4.7.2006 9:37

Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

nejaky argument?

Skepticus Maximus 4.7.2006 9:40

Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Když někdo tvrdí že je Napoleon, tak mu to také nevymlouvám a argumenty si schovám pro ty, co je jsou schopni pochopit (Y)

NevericiTomas 4.7.2006 9:44

Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Vy jste fakt chudy duchem.Ale prosim.Nechte si sva moudra pro sebe.

Skepticus Maximus 4.7.2006 9:50

Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Nenechám, blbci Vašeho typu mě neuvěřitelně dráždí ;-D

NevericiTomas 4.7.2006 9:51

Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Vidim, vidim.Prskate jako kocour.Od skeptika bych cekal vice klidu.Vas uz by prece nemelo nic rozhazet.

Skepticus Maximus 4.7.2006 10:17

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Cizí slova nepoužívejte a do filosofie se nepouštějte už raději vůbec. Pak je ta Vaše duševní nedostatečnost ještě více zřejmá.

NevericiTomas 4.7.2006 10:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Zase zadny argument, filosofe?;-DVsechno to tu pozurazejete.Kdybyste radsi me, nedouka, trochu poucil.Byl by to od vas dobry skutek...

Skepticus Maximus 4.7.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

tak ještě jednou stručně a jasně: Jste nepoučitelný.

Některým lidem prostě není dáno a nic moc se s tím nedá dělat.

NevericiTomas 4.7.2006 10:48

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

Ale treba jsem.Vzdyt jste to jeste ani nezkusil.Prosiim...;-(V

Skepticus Maximus 4.7.2006 11:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NevericiTomasi Vy se překonáváte

No vidíte, ani jste si nevšiml, že zkusil ;-P

kocour 4.7.2006 13:08

To si vyprošuju,

srovnávat mne s tímhle ...

NevericiTomas 4.7.2006 13:17

Re: To si vyprošuju,

Pomyslel jsem na Vas az kdyz to uz bezelo po drate:-)

Skepticus Maximus 4.7.2006 13:25

kocoure také s právnickou pakáží nechci nic mít :-)

(Y)

jv 4.7.2006 13:54

Re: Re: Mozna scenar

Nesmysl. Iran jedna o pristoupeni do Šangajské kooperační organizace, pokud US zautoci jadernymi zbranemi na iran, Rusko spise odpovi jadernym protiutokem na US (a na mista s BMD = na nas)

třetí 4.7.2006 10:42

Re: Mozna scenar

Myslím, že ze všech diskutujících jste nejvíce kvalifikován. Vaše úvaha se mi líbí. Jsem také názoru, že protiraketový systém je tu především proti Rusku. A jeho nebezpečnost pro nás je v tom, že může být opravdu terčem terority s atomovkou v ruksaku.

Andy 4.7.2006 9:18

už aby tu byly

čím dřív, tím lépe.

F.Vízek 4.7.2006 9:12

Hans Christian Andersen či Božena Němcová

by to uměli  vyjádřit lépe. Třeba:   Jsou zbraně a "zbraně", jsou rakety a "rakety". Ty jedny jsou zlé, velmi zlé a ničí lidi i vztahy mezi nimi, otravují vzduch. Ty druhé jsou hodné, moc hodné: lidem pomáhají, dávají jim jistotu a povzbuzují k lásce...  Ćím více bude těch druhých, tím na Zemi bude líp, o moc líp. Jeníček s Mařenkou se ani v hlubokém lese bát už nebudou. Ani Karkulka.

ahasver 4.7.2006 9:25

Re: Hans Christian Andersen či Božena Němcová

Pane Vízek, skvěle napsáno. Když jsme se po roce 1948 stali sovětskou kolonií a po roce 1968 navíc sovětskou základnou, a na našem území byly rozmístěny "hodné " rakety SS20,  nevěřil jsem tomu, že se ještě dočkám toho,aby šli tam, kam patří. Proto jsem zásadně proti rozmísťování jakýchkoliv "hodných" či "zlých" raket na našem území. Už toho bylo dost!  O našem strategickém "významu" je možno se přesvědčit vizuálně na kterémkoliv školním globusu. Tam se prostě nenajdeme. Tak nás pane Gandalovič prosím neoblbujte. Američani jako velmoc mají globální strategické zájmy, a to zejména ve vztahu k Rusku a Číně, pokud se vyjádřím velmi jemně. A není v našem zájmu, si zejména z Ruska dělat nepřátele, pokud nás ovšem Američani nebudou jako Západní Berlín zásobovat vzdušným mostem ropou a zemním plynem, pokud by nám Rusové přitáhli kohoutky! 

Válečný štváč 4.7.2006 11:02

Re: Re: Hans Christian Andersen či Božena Němcová

Ahasvere, otevřené ruské kohoutky jsou Vám zřejmě nade vše. No, naučte se alespoň těchto pár slov, snad Vám umožní přežít, až Vás přijdou osvobodit od té nesnesitelné svobody, která Vás nějakou nemilou shodou historických okolností zasáhla: Bismillahi Rahmani Rahim! Opakujte si je před spaním, nebo raději 5x denně.

ahasver 4.7.2006 11:45

Re: Re: Re: Hans Christian Andersen či Božena Němcová

Nikdo Vám nebrání, abyste svítil loučemi, a topil třeba ... možná že by nebylo za chvíli ani čím.

zalozak 4.7.2006 8:38

Vy jste snad zesilel!!!

To co jste zde predlozil se neda nazvat nez ritolezni slataninou presahujici svoji ubohosti I normalne zoufale clanky propagatoru stran opacnych.Pokud to nekdo psal vasim jmenem, predpokladam ze se rychle pokusite zjednat napravu. Clovece nestastna pochopil jste alespon nekdy roli samostatneho statu v nejakem spolecenstvi. Slova jako spoluprace, spolurozhodovani, demokraticka volba vam neco rikaji? Zrejme ne, protoze jinak by takovyto maxiblabol nemohl nikdy spatrit svetlo sveta. Namatkou vyberu z vasi zoufale slataniny:

… musime si uvedomit ze pripadna vystavba…. Nebude jednoznacnym rozhodnutim USA… - no to teda opravdu ne. Proc by take USA melo rozhodnout ze postavi na uzemi suvereniho statu svoji vojenskou zakladnu. Jste snad jednim z tech kdo po roce 1989 zamenily nazvy Moskva za nazev Washington a dale funguji v bolsevickym mezich?

… protiraketova obrana je jednim z reseni jak efektivne celit soucasnym mezinarodne politickym risikum … - to teda opravdu neni. Protiraketova obrana zamerena na sestreleni balistickych raket smerujici na USA neni pro CR zadnou obranou natoz pak efektivni. Soucasna mezinarodni rizika jsou oficialne identifikovana v jinych mistech nez by zakladna v CR mohla zasahnout. Jediny smysl by takova zakladna mela proti raketam z Ruska.. a nejak me uniklo ze se toto zde resi.

… je dulezite vedet ze … ma charakter obrany - jo, a kde jste tento blablol sebral! Jednak se dnes jedna o vybudovani zakladny na ktere se prozacatek ma umist technika stejne tak ucina pro eliminaci "obrany" zeme v pripade utoku USA na ni.

…. Ceskemu prumyslu by se otevrely moznosti ……- jak prosim vas. V nejlepsim pripade ta zakladna zamestna par uklizecu, mozna bude kupovat nektere potraviny (ale to neni pravidlem) a mozna si na opravu plotu zjednaji ceskeho zamecnika. Tot vse… jake moznosti pro prumysl.

tatina 4.7.2006 9:05

Re: Vy jste snad zesilel!!!

Vám stačí na obranu Blaničtí rytíři?

zalozak 4.7.2006 9:24

Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

Nikoliv ti to nespasi. Problem je ze zakladna USA s protiraketovym "destnikem" take ne.

Vy jste snad vsichni uplne zblbli...

1) Cely ten protiraketovy destnik je predevsim obrovsky kseft. To je take hlavdni duvod jeho implementace nebot o jeho ucinosti v tichosti pochybuji i sami dodavatele.

2) Ta zakladna nam neda z hlediska obrany absolutne nic. Pouze zvysi riziko pripadneho protiuderu aniz by nam dala neco jako protihodnotu

3) Je az neuveritelne jak mnoho lidi je ochotno opakovat blaboly o udajne ochrane proti Iranu ci Severni Koreji. Jediny proti komu by ten system mel smysl je Rusko. Coz i rusove velmi dobre vnimaji a cely destnik neni nic nez nova eskalace zbrojeni a snaha zbrojaru (a jim vdecnych politiku) opet vratit pro ne zlate casy studene valky

NevericiTomas 4.7.2006 9:36

Re: Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

Jedinej kdo tu blaboli jste vy.Rusove samozrejme vedi, ze proti uderu provedenemu nekolika stovkami jadernych strel s nekolikanasobnou hlavici je tenhle destnik uplne k nicemu.Je to neohrozuje vubec nijak.Co jim vadi je, ze tim Zapad omezuje jedno potencialni riziko a jim vyrazuje z arsenalu dalsi kartu se ketrou mohou hrat!To je samozrejme jejich pravo, ja v tom nevidim nic spatneho, ale nas to nemusi zajimat.Zakladna nam prinese to, ze kazda raketa smerujici na nase uzemi bude zaroven utokem na US vojenske zarizeni se vsemi dusledky z toho plynoucimi.To by riskoval jenom silenec, ktery chce rozpoutat apokalypsu.A v tom pripade je lepsi umrit hned na zacatku

Skepticus Maximus 4.7.2006 9:55

Re: Re: Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

Tak a teď už jen zbývá objasnit, proč by taková raketa měla zabloudit na naše území bez US základny? Jedině, jako záminka vyvolání války s NATO a to bych se spíše obával triků USA provenience, protože nikdo při smyslech by nic takového nerisknul.

NevericiTomas 4.7.2006 10:18

Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

A ja se s tim nahore smolil dobrou pulhodinu....Vase predstava, ze kvuli nam nekdo puje valcit do Iranu jen proto ze ma s nami podepsany nejaky papir je takova...roztomila

Skepticus Maximus 4.7.2006 10:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

To je Vaše idiotská představa nikoli má. Má je moderní účinná výzbroj a dobré sousedské vztahy založené na vzájemně výhodném obchodě.

NevericiTomas 4.7.2006 10:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

V tom se shodnem:-)Vjenze to neni vsechno...rikam ja

Josef 4.7.2006 21:43

Re: Re: Vy jste snad zesilel!!!

Prdlajs! Tady stačí, aby týden vydatně pršelo, a je všechno v řitti...

Hledajíci 4.7.2006 8:18

Uvažte následujíci situaci

ODS s panem Topolánkem v čele se nepodaři splnit jejich předvolební sliby a proto prohraje tato strana přiští volby. Je velmi pravdèpodobné, že členové ODS obviní za tento neúspěch pana Topolánka, a pošlou ho do háje. Je také možné, že USA neo-konservativci prohrají přiští volby, a nový Mr. President bude muset zrušit spoustu USA vojenských základen v zahraničí. Je také možné, že dle pravidla Každý Chvilku Tahá Pilku  nynějši největši velmoc světa USA jaksi ztratí na významu. Je mnoho kandidátů na největši velmoc světa : Čina, Rusko v čele s Putinem, kteři nebudou určitě pokračovat se stavbou USA základen. ---  Co učiní občané ČR s raketovou základnou USA, která možná nebude ani dostavěna, kterou prosazoval vehementně český politik ztracený v propadlišti dějin, která nebude nadále podporovaná USA? Budou v její stavbě pokračovat sami? Neměla a nemá ČR dostatek problému se základnami bývalého SSSR? Musí si taková malá země s 10 miliony obyvatel neustále přidávat problémy lezením do zadku nějakým velmocem, které vznikají a zanikají dá se řici jako houby po dešti?