16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 4.7.2006 21:13

Re: Kéž by nám

Tak tam nejezdi, a vykašli se na ně. Nebudeš muset na nic čekat magore!!!!!

zrusksc 4.7.2006 14:46

Konečně rozumný článek

Těch blábolů různých pacifistů a "chytráků" je tady dost!!R^

Kolemjdouci 4.7.2006 14:24

Za pronajem pozemku se plati!

Vsem obyvatelum Aljasky starsich 6 mesicu a zijicich na uzemi minimalne  6 mesicu je vyplaceno 1000 dolaru rocne na kazdou osobu. 

standa 4.7.2006 18:55

Re: Za pronajem pozemku se plati!

to je přesně jedno pivo denně. Ale malý

M. Zima 4.7.2006 14:07

Pane Gandalovič, Vaše myšlenka,

zvednout raketami českou národní prestiž je očividně českými domorodci nedoceněna. Škoda, že jste ji detailněji nerozpracoval.

Stačila by totiž jedna Saturn 5 a do ní celá česká politická elita, kLaus by seděl vpředu, protože vidí nejdál (dnešní Neff), k tomu pár dalších excelentních novinářů a dát tomu druhou kosmickou, ať se to tak hned nevrátí.

Jak jste sám správně poznal, prestiž by rázem stoupla, a k tomu by blbosti drasticky ubylo.

F. Čech 4.7.2006 14:15

Nemám rád Klause, stejně jako vy. nelíbí se mně ale hlavně jeho národovectví a antiamerikanismus

Co proti němu ale vlastně máte vy Zímo, jeho ideový souputník, hájící naši "suverenitu" hlavně před těmi kdo ji vůbec neohrožují? Vždyť uvažuiete stejně.

M. Zima 4.7.2006 14:26

Re: Nemám rád Klause, a nelíbí se mi na něm nic,

nebyl jsem nikdy jeho souputníkem, kritizuji ho proto, že stojí formálně na špičce té kupy hnoje, kterou společně s Plyšákem a ostatními nulami z Česka udělali. kLaus je pro mě symbol českých prohraných šancí, české malosti a nízké politické kultury. (Pod "suverenitou" rozumím něco úplně jiného, nežli kLaus)

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:34

Neidvím se že V. Klause nemáte rád

On je to po dlouhé době president, za kterého se my Češi nemusíme stydět ;-D

F. Čech 4.7.2006 14:44

Za Klause se nestydí jen bolševici, kteří ho zvolili

V EU je mu přezdíváno Profesor Klaun a v Bílém Domě nesmí ani do čeledníku. Jistě vám lichotí jeho čestné doktoráty získané v Tatarstánu a Kirgistánu. Také dosáhl  světové proslulosti -  zvláště na Pelhřimovsku.  Jinak však nám, po světově uznávaném Havlovi, dělá ostudu všude kam přijde. Na štěstí ho nikam nezvou a většinou ho naštěstí ani nikde neznají. 

Skepticus Maximus 4.7.2006 23:54

Re: Za Klause se nestydí jen bolševici, kteří ho zvolili

Volilo by ho přes 70% národa, takže ty bolševici nějak nesedí. Nicméně zapšklá bolševická nula s totalitním myšlením jako jste Vy jistě ví lépe, jak je to doopravdy. :-)

F. Čech 4.7.2006 14:53

Souhlasím s vámi v hodnocení Klause

Ten opravdu zkazil vše na co sáhnul a řadu věcí zkazil jen tak pro vlastní radost, případně pomstychtivost.

Skepticus Maximus 4.7.2006 14:16

M. Zima znamý to nactiutrhač všeho českého napsal další zaujatý blábol

Tak ho všichni v klidu vyslechněme a vysmějme se jeho nanicovaté zášti ;-D(Y);-P

Jeff Logos 4.7.2006 13:57

Vasil Biľak:"Raději budeme spát na železné posteli a jíst suchý chleba,

než shořet v žáru amerických raket." Takto lakonicky zdůvoďnoval pan Biľak potřebu rozmístění sovětských raket na území ČSSR počátkem 80. let minulého století. Pan Gandalovič v trochu kultivovanější formě nás ideologicky masíruje obdobně. Já osobně odmítám jakékoliv ochranné deštníky, ať jsou sovětské či americké. Věřím, že pokud bude k této otázce provedeno referendum, český lid se nenechá zblbnout "domodra".

F. Čech 4.7.2006 14:05

Jeffovi

Zbarvit do modra se asi nenecháme. vadilo by to i mně. Doufám, že se ale nenecháme zbarvit do ruda ani do zelena. Doufám, že se nevzdáme možnosti mít zajištěnou obranu proti balistickým raketám nevypočítatelných bolševických fanatiků v Severní Koreji ani islámských fanatiků v Iránu. Skutečnost, že nás už neohrožuje demokratické Rusko neznamená, že jsme v bezpečí. vy bolševici a skalní pacifisté do omrzení opakujete, že útočné jaderné rakety středního doletu, prosazované Bilakem jsou totéž co antirakety. Antiraketa je pro útok nepoužitelná. Zapište si to za uši vy troubo. A neotravujte lidi opakováním stále stejných idiotských klišé, kterými váýs krmili ve VUMLU:

Kantor 4.7.2006 14:12

Re: Jeffovi

Napsal jste to dobře, Rusko nás neohrožuje.Jenomže funkční antiraketa porušuje leta pracně udržované rovnováhy.:-(

F. Čech 4.7.2006 14:21

Jeffovi

Antirakety nemohou nikdy odvrátit masívní nukleární raketový úder tisíce raket s multihlavicemi, kterými disponuje Rusko. To je dostatečně známo. pokud si tedy myslíte, že antirakety porušují "rovnováhu v odstrašování", tak tato obava tu není. Současné Rusko navíc není agresívní, totalitní SSSR, které chtělo ovládnout celý svět. USA proto už nejsou jeho nesmiřitelným soupeřem. Je pravděpodobné, že antirakety proti fanatikům z Koreje a Iránu nabídne USA časem i Rusku, které je ohroženo úplně stejně. 

F.F. 4.7.2006 16:37

Re: Jeffovi

Nekde jsem cetl, ze se ze by na takove zakladne melo byt rozmisteno az 10 antiraket. Pak staci na nas zautocit 11 raketami a jsme v ........... i s celou zakladnou...........

Roman 4.7.2006 15:16

Re: Jeffovi

Ty rakety jsou obranné,nemají chránit nás ale USA.Jsou určeny k zachycení a případné  zneškodnění střel ve střední trajektorii jejich dráhy letu.V sestupné trajektori jejich letu (tj.v případě útoku na ČR nebo EU je tento systém k ničemu).Kdyby likvidovaly tyto střely způsobem,jak je to u nás prezentováno tak můžou být v blízkosti USA.Takže se staneme pouze potenciálním cílem kvůli možné základně.

StandaU 4.7.2006 13:51

Dobrý den,

je zde veselo, člověk, který o sobě tvrdí, že má VŠ vzdělání napíše "Na státy EU si nikdo vojensky netroufne, dokonce ani Vámi adorované USA by to neriskly, protože by dostaly neuvěřitelně naprdel". Toto nemá ani smysl komentovat, ale je pravda, že ja také člověkem, i když s .... Ten pán pravděpodobně žije v nenávisti ke všemu co přijde z US, ale trochu rozumu i mdlého, by  postačilo, aby nepsal nesmysly, které ani v Charentonu se neříkají. Je to síla, když je někdo nic a nenávidí všechno a všechny co jsou úspěšnější.

Pepa_Jetel 4.7.2006 13:40

Lidi, vám není divné,

že my jako člen spolku států čítajícího dohromady přes 450 mil. lidí bychom svěřili ochranu svého území jinému státu, momentálně sice celkem přátelskému, ale časem potenciálně konkurenčnímu? Měli bychom vůbec nějaký vliv na konání základny na našem území - tedy na to, kdy a na co event. vystřelí?

F. Čech 4.7.2006 14:10

Jetelovi

Protiraketová základna může vždy vystřelit jen na útočné rakety. Antirakety není možné použít na žádnou, ani sebemenší útočnou akci! Konečně to pochopte, i když nejste zřejmě technik.

Libor Scerba 4.7.2006 13:34

Svět podle Čecha je tak jednoduchý.

Asi nemá cenu reagovat na názory pana Čecha, ale přesto. Pan Čech je hrdina bez bázně a hany a můžeme být všichni rádi, že je mezi námi. A teď vážně. Je pěkné, že pan Čech má jasno v tom, že síly koalice (v čele s USA) mají Afganistán pod kontrolou. :-D Jestlipak pan Čech ví jak velké území ve skutečnosti fakticky síly koalice ovládají? Slyšel názor našich navrátivších se vojáků, že situace se v Afganistánu horší? Ví, že bez spolupráce na 100% ze strany Pakistánu a Iránu nebude v Afganistánu klid? Dovede si představit, že pod tlakem ze strany USA budou tyto státy chtít spolupracovat? Dovede si pan Čech představit, že USA mohou vést konflitky v Sevrení Koreji.Iránu,Iráku a obraňovat Taiwan, když půjde do tuhého s Čínou?Ví pan Čech o nějaké diktatuře podporované USA? Ví pan Čech o doktrině USA vést konflikty na cizím území a ne na území USA?Je zapletení USA do těchto konflitku něčím co posiluje demokracii a nebo ji oslabuje. A co NATO Jan Tleskač?;-)

F. Čech 4.7.2006 14:39

Šcerbovi.

V Afganistánu je relativní klid, lidé se tam mají, na to co prožili za ruské agrese a za vlády Talibánu poměrně dobře. Spojenecké jednotky mají minimální ztráta a těch pár atentátníků, kteří se zde sporadicky objevují patří k místnímu folkloru ve všech muslimských zemích a vraždí většinou své spoluobčany (tzv. měkké cíle). Vojenská účinnost je statisticka bezvýznamná a nebýt novinářů, kteří jim věnují mimořádnou pozornost nikdo by se tím ani nezabýval. Přečtětě si nějaké statistiky o tom kolik tam padlo sovětských vokáků a kolik vojáků USA a možná budete překvapen, když dojdete k poměru 1:100. Američané jsou navíc v Afganistánu mimořádně oblíbeni (podle nezávislého průzkumu má USA největší popularitu právě v Afganistánu a v Polsku (a v Iráku vadí jejich přítomnost, podle nezávislého průzkumu, 7% lidí - když to vezmete podle protiamerických novinářů, kteří nás denně masírují, tak to vypadá na 70%). Fakta ale říkají 7%. To ovšem vás bolševiky nezajímá! Vůbec celý váš komentář je snůškou nesmyslů. A řekněte mě, vy bolševický magore, kzterý stát chce válčit na svém území. Škodnou je třeba zlikvidovat v doupěti. nebo snad USA měly čekat až Al Kajdá a Taliban vycvičí v Afganistánu své teroristy a pošle je do USA. Vím, že by se to vám, bolševikům, líbilo. Po rozumném státu to ale nechtějte. A nebo třeba i chtějte. Z vaší bolševické říše zla stejně zbyly už jen ostrůvky - jakési varovné skanzeny plné hladových a přebrojenýchubožáků.   

Kantor 4.7.2006 12:43

Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

To jsem se uklidnil.:-(

Flasi 4.7.2006 12:45

Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

A proto radeji cistou nulu?

Kantor 4.7.2006 12:50

Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

Rači tu nulu a za ušetřené penízky jistotu, že další Atta nepřijede autobusem Inturistu.

Flasi 4.7.2006 12:53

Re: Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

Jestli jste americky danovy poplatnik, tak je to relevantni postoj. My tady ale probirame ten system z pohledu obcanu CR.

Kantor 4.7.2006 13:02

Re: Re: Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

Z pohledu občana ČR se obávám každého magora, který ve mě vidí nevěřícího psa.:-(

jasan 4.7.2006 13:09

Re: Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

on Vam to slibil?

Kantor 4.7.2006 13:37

Re: Re: Re: Re: Tak za pár let bude úspěšnost zásahu 50ti procentní!

Jiným to on a jemu podobní slibovali a přesto si z něj nic nedělali...:-(