1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 8.8.2006 14:49

Re: Mirku, Topolánek je podle mě vcelku slušný člověk,

tedy, mám dojem, nebo mi uši šálí, že tokeš už opustil úplně všechny principy ... he he he.

Mažňák 8.8.2006 15:12

Re: Mirku, Topolánek je podle mě vcelku slušný člověk,

To si nemyslím. Jsem rád že je tu konečně někdo kdo má skrupule a není to jen cynický technolog moci...

Mirek 8.8.2006 15:46

Re: Mirku, Topolánek je podle mě vcelku slušný člověk,

Nemyslim si, ze uspesne vladnout dokaze jen clovek nizkych moralnich kvalit. Je pravda, ze to je jednodussi a ze prave proto to tak mnozi delaji. Konec koncu na jednodussi ceste a na manipulovani mene "bystrymi" volici stoji cela levice.  Zalozit svou politiku na tom, ze co rikam take delam je mozna mene rychlejsi ale o to dlouhodobejsi a pro zemi prinosnejsi zpusob. A pravicovi volici nejsou zadne trubky. Takovy postup hodnoti kladne. Konec koncu, od nastupu p. Topolanka se jim tento postup vyplaci a predpokladam, ze se bude vyplacet i v budoucnu. Prestoze je casto a s oblibou mnohymi novinari sef ODS  licen jako mene bystry (protoze nedela kroky, nad kterimi ostatni nevahaji) ja si ho zacinam vazit cim dal vice.

levák 8.8.2006 16:50

Re: Mirku, Topolánek je podle mě vcelku slušný člověk,

Ano, tentokrát slušně čekal 2 měsíce na přeběhlíka, ani nevyslal Dalíka.

Stachanov 8.8.2006 13:42

ČSSD si zrekonstruuje vládu

a bude dál říkat ne na všechna řešení a přitom si vklidu vládnout ;-D

Bubik 8.8.2006 13:51

Re: ČSSD si zrekonstruuje vládu

jenže Stachanove, vláda bude taky muset přijmout nějaké stanovisko k rozpočtu. A už vidím, jak ČSSD vláda bude lidem vysvětlovat, že nebudou mít euro nebo prebendy........

Sch.glosátor 8.8.2006 13:34

Tak mě zase obsesivně napadá dát každému oprávněnému voliči tisícikorunu.

Stejnou částku by zaplatil za výkon volebního práva. Spravedlivé, nediskriminující, motivující, pročišťující. Pravda,  kavárenští rozesí*ači by z toho dostali průjem.

Sch.glosátor 8.8.2006 13:26

Přijatelný model chování.....

Politika je umění možného, ne přijatelného. Balíček karet namíchali politici, voliči je rozdali. Marná teď snaha měnit poměr sil. Největším soupeřem ODS není ČSSD, ale ODS. Se zahnojenými holínkami a planým práskáním biče se volby nevyhrávají. Že výhra ?  S managementem, který by neuřídil podnik okresního formátu ? Tahle až na výjimky  béčková kategorie, která by se jinde než v politice neuživila ? Tahle hra na pravici ? Tohle Pyrrhovo vítězství ?

Šedovous 8.8.2006 13:24

Lituji, ale po přečtení těchto nářků či hořekování,

ať dělám co dělám, musím konstatovat že Paroubek se trefil když Topolánkovi řekl že se do vysoké politiky nehodí nebo na ni nemá.

Ty pokusy o demagogii jsou dost trapné či směšné a zřejmě to už u Topolánka lepší nebude.Je to argumentace a vyfutrování fakty či jejich překrucování jak v obecním zastupitelstvu v Horní Lhotě. Ten ogar už nudí.....

Honza 8.8.2006 13:56

Šedovousovi: Re: Lituji, ale po přečtení těchto nářků či hořekování,

Hele ty brachu, chápu, že ti je je sympatický J. Paroubek svým velkohubým chvástalstvím, poměrně na mnoho lidí působivým arogantním a silovým chováním. Bohužel, tyto vlastnosti u klíčového politika nemohou v žádném případě případě přinést státu to nejlepší.

Stará pravda říká, že kdo nejvíc křičí neznamená, že má největší pravdu. A zrovna tak platí, že kdo má na všechno okamžitě řešení, aniž by zvažoval, kombinoval, přemýšlel, je obvykle velmi povrchní a nedůsledný a k dobrému či nejlepšímu řešení nevymyslí nikdy.

PROROK ELIÁŠ 8.8.2006 14:14

Re: Šedovousovi: Re: Lituji, ale po přečtení těchto nářků či hořekování,

Ve velkohubosti si naší přední politikusové nemají co vyčítat....Ve druhém odstavci jsou pak vypsány nešvary Topolánkového manštaftu, tedy bohužel....Spoléhání na koně za království prostě nevyšlo......

Mirek 8.8.2006 16:02

Re: Lituji, ale po přečtení těchto nářků či hořekování,

Ja JP rozumim. Pan Topolanek z jeho pohledu neni clovek, se kterym by upekl nejake hnusne oposmlouvy, se kterym by spolecnou rukou udelali ze svych volicu voli.  Proto samozrejme z pohledu JP se T do politiky nehodi.  Proc to po nem mnozi opakuji je mi zahadou.

Petr 8.8.2006 13:23

Respektování vůle voličů

Už několikátý den pročítám různé diskuze a narážím na stále stejný blud. Obstrukce "pánů" z ČSSD nejsou bráněním vůle jejich voličů, ale pouze a jenom bráněním svých koryt. Je to čím dál evidentnější. A jestli je tady prosazována nějaká vůle, tak jen jen Paroubkova.

jonáš 8.8.2006 13:52

Re: Respektování vůle voličů

A vy jste jejich volič, nebo dokonce jejich voličů oprávněný zástupce?8-o

Petr 8.8.2006 14:43

Re: Re: Respektování vůle voličů

No holt, když to sami nevidí ...někdo jim to musí ukázat. Přesně podle hesla ...chytrému napověz ...atd. ;-)

www racek 8.8.2006 14:45

Re: Re: Re: Respektování vůle voličů

ale když to socani jsou všichni úplně blbí ...

Bubik 8.8.2006 13:10

no Racku, kdysi jste měl zajímavé, fundované a inteligentní příspěvky

pak už jenom zajímavé, později zajímavé a levicové, pak levicové, nyní levicové nenávistné

Je to stářím nebo strachem z budoucnosti?

hodne neRath 8.8.2006 13:11

Re: no Racku, kdysi jste měl zajímavé, fundované a inteligentní příspěvky

velmi presne.... taky jsem z toho ponekud smutny.

www racek 8.8.2006 14:42

Re: Re: no Racku, kdysi jste měl zajímavé, fundované a inteligentní příspěvky

ale nebuď smutnej, já se naopak velmi dobře bavím ... :-D 

Mirek Šejna 8.8.2006 14:02

Bubiku,

s věkem Racek dostává rozum. Proto ten posun. Vás to Bubiku teprve čeká. Jinak si ale myslím, že příspěvky Racka jsou pořád zajímavé. On jen začal používat styl "inteligentnější a slušnější" části voličů, která levicové politiky neumí pojmenovat jinak, než urážející přezdívkou a k tomu je ještě označit za blbce.

Křupan 8.8.2006 14:51

Re: Bubiku,

Kdo není ve dvaceti levičákem - nemá srdce. Kdo jím zůastává i po třicítce - nemá mozek.

Tohle je mnohem pravdivější. A z racka se stal zwracek, rudý skřet a hulvát.

Vocílka 8.8.2006 14:57

Re: Re: Bubiku,

Ovšem křupan zůstane křupanem.

eTony 8.8.2006 13:03

Mírně OT,

všechny lídry úspěšných stran ve volbách pozval prezident na Hrad. Tolik zaslechnutá zpráva z rádia ........

Šedovous 8.8.2006 13:27

Pan prezident

by měl změnit dodavatele kancelářských potřeb. Zřejmě se mu v dodaném kalendáři buď slepily listy nebo tam nějakej ten měsíc vůbec chybí......

eTony 8.8.2006 13:31

všechno má svůj vývoj,

nelze to brát stylem : hup na krávu a hned tele.

Kajan 8.8.2006 13:01

Je třeba se podívat pravdě do očí ! Hlad po ODS byl v Čechách, kde se výrazně daří, a ČSSD již není pro úspěšné odrazem jejich životů, tak mohutný, že vyhrála přirozenou cestou.

Na Moravě však, kde tomu tak není, ODS přímo ostudně prohrála. A to zejména tragickou chybou volebního štábu ODS, který prostě nereagoval na veleúspěšnou akci ČSSD ODS mínus a také v MSK nasazením ohraného a velmi nesympatického Martina Římana, jehož fotografoe přitom nesmyslně zdobily každou telefonní budku. Zároveň Vy, Mirku Topolánku, jste nepodával předvolební výkony, které by mohly lidem jednodušším vysvětlit to hlavní. Že právě kapitalismus bez přívlastků je jejich nejvyšší nadějí ! Že jen hustá síť, co možná nejbohatších podnikatelů, je jejich nejvyšší šancí na zvednutí jejich životní úrovně. Vždyť kdo kdy viděl chudé podnikatele vyplácet vysoké platy ! Místo toho se ODS trumfovala v populistických slibech se zločinnou ČSSD ! A to na Moravě nestačilo, protože v populismu nemá ČSSD konkurenci. Volební supermagazín Vyhrajte s ODS, který dlouhodobě navrhuji a který by byl obranou před jakýmikoliv ODS mínus, nebyl znovu akceptován. Škoda mluvit. Dzp.

Ladislav N. 8.8.2006 16:11

Re: Je třeba se podívat pravdě do očí !

Kajane, vaše "přesvědčovací" metody předváděné zde (zavedeny plošně) by dokázaly ODS volby prohrát. Letošní volební kampaň (navzdory hrubým chybám) byla řádově lepší, než ty dvě předešlé. Vy byste to dokázal vrátit zpět...

metud 8.8.2006 12:43

www.racku

wwwracku, ty musis sedet na hodne vysoke statni zidli. Z tvych prispevku je cim dal tim vice citit, jak se bojis ,ye odchodem Paroubka prijdes o sve jiste. Tak nervozni a vulgarni jsi tady tech 8 let na Psu jeste nebyl.

www racek 8.8.2006 12:44

Re: www.racku

a vy jste gdo?:-D

metud 8.8.2006 16:27

Re: Re: www.racku

Ten, kdo se o svou zidli bat nemusi.