1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 8.8.2006 16:45

Re: pane Vízku,

ale brečí kouzelně ... moc se bavím!!!

penzista 8.8.2006 16:00

Pane Topolánku

konečně jste se pochlapil. Vydržte pevně na svých posicích a nechte Paroubka vylézat a zalézat i kdyby to mělo trvat celé čtyři roky. Jenom mu proboha neustupujte. Socani nám nesmějí vládmout!!!!!!

PRASÍ DENT 8.8.2006 15:51

BOHUŽEL

 Současný ansábl ve vedení ODS rozdává rány pod pás i SÁM SOBĚ......

Jiří K. 8.8.2006 15:45

stačil by jen malý ústupek

Topolánkovi by stačil jen malý ústupek, aby konečně mohl sestavit vládu: přenechat ČSSD předsedu sněmovny. Pak by konečně mohla Paroubkova vláda odstoupit. Že trojkoalice na první pokus nezíská důvěru? Stejně tak důvěru nezíská ani Paroubek s komunisty a po třetím neúspěšném pokusu se mohou konat předčasné volby. Předčasné volby zajisté nejsou nejlepším řešením, ale rozhodně je to lepší řešení, než aby Paroubek zůstal u moci další 4 roky.

Ladislav N. 8.8.2006 15:57

Re: stačil by jen malý ústupek

Vy byste byl schopen Paroubkovi podepsat bianco šek na zvolení předsedy parlamentu, aniž by ČSSD učinila podobný závazek vůči ODS a sestavení vlády? Paroubek sám zatím žádného kandidáta nepostavil. Ono by při skutečně tajném hlasování mohlo vyjít najevo, že kandidát ČSSD nebude mít ani tolik hlasů ve sněmovně, jako kandidát ODS. A to by pro Paroubkovu taktiku "poražený bere vše" byla rána z milosti... ;-)

Jiří K. 8.8.2006 17:51

Kdo mi to tu loupe perníček?

Tedy vlastně kdo mi to tu krade nick? Včera Ladislav, dneska já, kam to ten svět spěje?

Sodoma Gomora. Odpal oprsklý chmatáku Rv!!!!!!

Jiří K. 8.8.2006 17:54

Navíc mateš lidi.

Předčasné volby nechci a Paroubka jako premiéra na příští 4 roky považuji za nejlepší řešení.

2. best je velká koalice.

mig 8.8.2006 18:02

Re: Navíc mateš lidi.

V pořádku. Proto jste volil ČSSD. Já jsem volil ODS a bylo nás o 200.000 víc. Co s tím v demokracii ?

k 8.8.2006 15:24

Mirkovi Topolánkovi

Pane Topolánku držím Vám palce.Nesmíte to v žádném případě vzdát,musíte tomu nadutému Paroubkovi ukázat,že takoví lidé jako je on,nemohou nám vládnout...Nechceme naduté,samolibé chvastouny,nechceme aby u nás vládli druzí Lukašenkové,Mečiaři... atd-.

Držím Vám palce aby jste to vydržel.

Skepticus Maximus 8.8.2006 14:45

Topolánek žvaní o "autokratickém" typu vládnutí a

přitom právě ODS se vyhýbá referendu, jak čert kříži :-/

Petr 8.8.2006 14:49

Re: Topolánek žvaní o "autokratickém" typu vládnutí a

...jak to spolu souvisí????? 8-o8-o

www racek 8.8.2006 14:51

Re: Re: Topolánek žvaní o "autokratickém" typu vládnutí a

nijak. ods jen zcela demokraticky souhlasí jen s takovým referendem, kde je zaručeno že její názor vyhraje. ;-D

Ladislav N. 8.8.2006 16:03

Re: ...kde je zaručeno že její názor vyhraje...

Zwwwracku, tuhle metodu tys' celej život podporoval svým členstvím v komunistické straně, a nevadilo ti to. Když si ODS ve svobodné politické soutěži hájí obecné principy (ne)zavedení referenda (k němuž existují kvalifikované důvody), tak ti to vadí. Proč?

Klokan 8.8.2006 21:51

Re: Topolánek žvaní o "autokratickém" typu vládnutí a

Tady máte referendum jako vyšité. Účast 65%, výsledek hlasování +200 tis pro jednu stranu. Tak se k tomu postavte, vy socanský propagátore referend.

DD 8.8.2006 14:33

Dotaz p. Topolánkovi

V současné situaci je ODS popisována jako strana, která se snaží zabarikádovaného Paroubka dostat na světlo boží. Ten sice vždy vyleze, řekne, že návrh nepodpoří a opět zaleze se slovy - dejte další návrh.

Zajímalo by mě, proč se - po takové třetí reakci - nezvolila taktika, kdy by se jen poukazovalo na to že Paroubek je zabarikádovaný. Zajímala by mě Paroubkova reakce na prohlášení Topolánka, že má vládu předjednanou, je schopen s ní předstoupit před sněmovnu pro vyslovení důvěry a až ČSSD umožní svým poslancům demokraticky , resp. tajně hlasovat nebo až bude ustavena sněmovna, tak ať vzkážou. Do té doby že počkají. Černý Petr by byl v rukou Paroubkovic hochů, na řadě by zkrátka v konání byla ČSSD. Možná by se nic nedělo, nicméně čas by jednoznačně hrál proti image ČSSD jako demokratické strany.

Mirek Šejna 8.8.2006 16:21

milé DD

pokud by měl Topolánek předjednanou vládu, musel by mít domluvený nějaký hlas od socanů nebo bolševiků. V tom případě by se mohl na Paroubka z vysoka vysra...t. Jenže Topolánek nikoho takového asi nemá. A kdyby to tvrdil, nikdo by mu nevěřil. Naopak, není si jist všemi hlasy od zelených a lidovců. Proto se děsí toho, že by se předsedou sněmovny stal socan, který by jako třetí byl pověřen jmenovat někoho sestavením vlády. A tak mu zbývá jen žehrat na netoleranci od socanů a chystat se nakonec potupně podepsat "Opoziční smlouvu". A opravdu potupně, protože kdyby přemýšlel jako státník, mohl Paroubkovi opoziční smlouvu nabídnout hned týden po volbách. V takovém případě by potupně smlouvu podepisoval Paroubek.

Ladislav N. 8.8.2006 16:33

Re: ...nabídnout "opoziční smlouvu"...

Ale Topolánek už ji nabízel - a Paroubek odmítl i podporu vlastního volebního desatera nabídnutou ODS... ;-P

Ivan Nový 8.8.2006 18:59

Mirku Šejno, proč?

Stačí program, a poslanci musejí, každý za sebe ukázat, zda ho podpoří, či nikoliv. Na voličích je pak, zda s tou podporou, ale i nepodporou souhlasí a ve volbách to jednotlivým poslancům i stranám spočítají. A tomu se poslanci vyhýbají, tak se vymlouvají na dohody.

Kajan 8.8.2006 14:15

Zelení jsou urvaní ze žetězu a hrozí od nich největší nebezpečí ! Dzp.

www racek 8.8.2006 14:50

Re: Zelení jsou urvaní ze žetězu a hrozí od nich největší nebezpečí ! Dzp.

souhlas. a klaus ještě přilil do ohně.

já fakt kajane nemám potřebu aby paroub pokračoval. ale než ten tokeš ...

Ivan Nový 8.8.2006 13:59

Jak bude ubíhat čas,

nezvozita socanů bude narůstat raketovým tempem, ještě pár dní a sami mezi s sebou najdou oběť, kterou předhodí státnímu zastupitelství, aby smyli svoje hříchy. Teprve pak bude situace odblokována a budou moci odejít do opozice.

Mirek Šejna 8.8.2006 14:05

Ivane,

já coby socan jsem den ze dne klidnější. Ani ve snu mě nenapadlo, že Topolánek bude při jednáních tak neobratný. Ta nervozita je teď na straně modrých.

www racek 8.8.2006 14:39

Re: Ivane,

prostě tokeš ...:-D 

Ivan Nový 8.8.2006 16:56

Mirku Šejno,

řekněte mi proč by měli být nerózní, od samého počátku věděli, že dohoda s Paroubkem není možná a sestavení vlády nemožné. Přece proto mohli Paroubkovi nabízet ústupky, a ten jim to ve své nabudřelosti sežral i s navijákem :-))) A řekněte mi proč se socialisté tak křečovitě drží svých postů, to tam nechali takový nepořádek, že ani odtamtud nemohou odejít, aby se to neprovalilo? Nebo proč vlastně na nich tak lpějí, aby mohli dál krást?

Xaver X.X. 8.8.2006 14:08

Tak to aby si management ODS udělal dovču,

když to za ně vyřeší čas, ne?

www racek 8.8.2006 14:38

Re: Tak to aby si management ODS udělal dovču,

von je na dovče pernamentně, tohle se za práci považovat nedá ...

Xaver X.X. 8.8.2006 13:56

Jak romantické...

Kdo s nulovou tolerancí zachází, ten s ní i schází...

Mirek 8.8.2006 13:42

Diky. (Ponekud osobni prispevek).

Kdyz si vzpomenu jak minule nalozil dnesni prezident s hlasy pravicovych volicu, musim p. Topolankovi a dnesnimu vedeni podekovat. Konecne je ODS pravicovou stranou prosazujici pricipy, nikoliv jenom technologii moci.  I kdyz jsem si nebyl jist, zda delam dobre ODS jsem zvolil, jak jde cas, vidim, ze jsem udelal dobre. Moje duvera v tuto stranu po volbach neklesa, ale naopak stoupa. A jak naznacuji vyzkumy, nejsem v tom sam. Na zaver ponekud osobniho prispevku si dovolim poprosit - drzte se jako dosud. Nedeje se vtahnout do nechutnych handlu s JP a predcasne volby jsou vase.

Xaver X.X. 8.8.2006 13:57

Mirku, Topolánek je podle mě vcelku slušný člověk,

ale vládnout je o něčem jiném. Bohužel.

Skepticus Maximus 8.8.2006 14:49

Xavere X.X

Podle Vás je zřejmě slušný člověk ten, jenž se nemá možnost projevit jako hajzl a když může, tak je tedy hajzl, ale jen kvůli prostředí, viďte? ;-D