1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 8.8.2006 11:05

Re: Re: Re: Proboha a co jiného než podpásovka byla ta Kubiceho zpráva?!

To je snad jasné každému, kdo má mozek! Ne tak ale panu Topolánkovi, když tvrdí, že ODS nedělá podpásovky! Nemá snad mozek?!

Karel B. 8.8.2006 10:09

Doporučení.

Všem, kteří podporují p.Paroubka doporučuji si přečíst

včerejší příspěvek „Lukaparoubšenko přichází, občane plačte“. Příspěvek je od

J. Sulovského.

jonáš 8.8.2006 10:30

Re: Doporučení.

Ale ne, to přece napsal Kojzasulovčík 8-o

WorryJohn 8.8.2006 12:20

Re: Doporučení.

O J. Sulovském jsem si po přečtení tohoto článku udělal obraz jako o normálním praseti, gaunerovi a nejspíš i fašounovi. A tato odporná slova (nejen) na tomto fóru teď používám poprvé. Bylo mi doslova zle, když jsem ten kýbl žluče páně Sulovského četl. To už není ubohost, to je politický teror za všemi hranicemi. ;-O

Čímž oceňuji přístup všech dnešních diskutujících, že se chovají slušně, nenadávají si a snaží se alespoň trochu si naslouchat.

Jirka Večeře 8.8.2006 10:06

Jen tak dál

Musím k tomu říct jednu věc. Čekal jsem,že se všichni budou zpočátku tvářit neústupně. Ale taky jsem čekal,že časem bude v ODS tlak na Mirka Topolánka,aby ustoupil a po 8 letech zajistil posty. Věřil jsem,že bude držet linii co nejdéle. A po přečtení včerejšího vyjádření výkonné rady ODS jsem příjemně překvapen. Zdá se, že ODS stojí za svým předsedou a že nepřekročí hranice,které si vytyčila před volbami. Doufám že Topol vydržíR^

WorryJohn 8.8.2006 12:52

Re: Jen tak dál

Do pátku určitě ;-D. Pak mu vyprší Stvořitelovo ultimátum a bude NEPOVĚŘEN definitivně.

odborar 8.8.2006 10:01

pokračování

Nemusel by mít ani vedení sněmovny, protože ČSSD minulé volební období také křeslo předsedy sněmovny ODS nedala, ač měla premiéra a vládu. Oplátka stejnou mincí by pro něj jistě do dalších let byla poučením, pokud jeho politická hvězda bude ovšem ještě zářit dále a vlastní straníci mu nezatrhnou jeho mocenský apetit, který je dokonale vyklešťuje jejich svéprávné stranické rozhodování...Senátní volby budou dostatečným varováním pro ČSSD, včetně volby do zastupitelských orgánů. Škoda jen, že vůle politiků skloubit předčasné volby se senátními volbami moc není a že další volby budopu zbytečně stát peníze..Ale konečně, třeba dřív  ED uspějí se svou žádostí o vymazání ČSSD z politického spektra, nebo na ní vyhlásí konkurz právník, který jí pomohl k lidovému domu a kterému odmítli zaplatit palmare dle dohody... Inu ČSSD umí své dohody dodržovat, ta si za svým slovem stojí..

odborar 8.8.2006 10:00

Týden čištění hlav....

Prezident zvolil týden k utříbení vlastních názorů všech politických představitelů. Pak se jmenuje z ODS další vyjednavač, třeba stejný a další dva měsíce se bude snažit zlomit Paroubkovu politickou brutalitu, nekulturnost a bezcharakternost uznat výsledky voleb  a sklonit se před hlasy 150000 voličů, sklapnout kufry a odejít do opozice, tak jak se tomu děje i v jiných demokratických zemích na západ od nás ne v nedemokratických zemích na východ od nás, kupříkladu v Bělorusku. Ještě je čas, ještě by mohl být silná opozice s předsedou sněmovny...Když se to nepodaří, měl by v záloze být prezident, který by v září měl rozpustit sněmovnu, která nejen, že není usnášeníschopná bez svého nového předsedy,ale navíc tam levicové strany porušují jakékoli demokratické principy vlastních poslanců, kterým znemožňují volit sběrem volebních lístků před hlasováním.To by si nedovolila žádná strana v žádné zemi EU, neboť tím jsou porušeny jakékoli elementární principy demokracie a politiky používajíce tyto metody degradují do role diktátorů, nemajíce v politice co dělat. Paroubek se rád ohání Británií, či švédským modelem, ale tam by si takové praktiky u hlasování poslanců vůbec nemohl dovolit.Proč by prezident usiloval o přízeň ČSSD a vystavoval ODS nekontolovatelnému vydírání, když může požádat předčasnými volbami voliče znova o rozdání karet, což podporuje 89 % voličů a nejnovější průzkumy jasně naznačují, že pak by koalice ODS, KDU-ČSL, Strana zelených měla jasnou většinu v parlamentu a mohla uskutěčňovat svůj program bez vydírání Paroubka, který by se stal pak opozičním statistou?

Jirka Večeře 8.8.2006 10:10

Re: Týden čištění hlav....

R^

Podle mě je nešťastná praxe "pověřit někoho vedením rozhovorů". V případě přímého designování premiera bychom v tuhle chvíli měli za sebou druhý pokus a strany by se buď dohodli nebo by nás na podzim čekali volby. A já jsem jednoznačně pro druhé řešení.

Mirek Šejna 8.8.2006 9:41

Pane Topolánku,

cituji Vás: "trojkoalice narazila na zeď. Ano! Na zeď obstrukcí, destrukce, nulové tolerance a nevstřícnosti". Jo pane Topolánku, to jste napsal celkem přesně. Kdepak se to asi ti socialisté naučili? 4 roky jste je to učili vy z ODS pod Vašim vedením. Na zeď nulové tolerance, obstrukcí a nevstřícnosti naráželi socani celé 4 roky. A přesto vládli a nebrečeli, jako to tady předvádíte Vy.

A.D. 8.8.2006 9:49

Re: Pane Topolánku,

Ovšem jen díky té nulové toleranci jsme neměli astronomický rozpočtový schodek už loni. Stačilo jen pár měsíců neskrývané spolupráce s komunisty a ČSSD protlačila takové zákony, že nás všechny zadlužila dvojnásobně :-(

Ladislav N. 8.8.2006 9:49

Re: Na zeď nulové tolerance, obstrukcí a nevstřícnosti naráželi socani celé 4 roky...

Kecáte nesmysly.

O jakých obstrukcích ODS píšete, když měla ČSSD parlamentní  "válcovací většinu" s komunisty celkem 111 mandátů (bez koaličních partnerů)? 8-o

Dáša 8.8.2006 9:55

Re: Re: Na zeď nulové tolerance, obstrukcí a nevstřícnosti naráželi socani celé 4 roky...

Souhlasím, ale očekávat logické úvahy od těch, co volí levici za to, že jim přihazuje do žlabu a je jim jedno, že to budou platit i jejich vnuci, očekávat logiku u nich nelze.

Frenky na penzi 8.8.2006 9:55

Re: Pane Topolánku,

Ta vaše stále omílaná "nulová tolerance" znamenala to, že ODS podpořila více jak 60% zákonů, které vaši socani navrhli. Nulová tolerance nebyla namířena proti rozumným postupům, ale proti šlendriánu a rozhazování. U Paroubka se nejedná o nulovou toleranci, neboť by musel uvažovat nad programem trojky, který z velké části zahrnuje i program ČSSD. U Paroubka se jedná o diktátorské manýry, které slovo tolerance zásadně ignoruje.

Jirka Večeře 8.8.2006 9:58

Re: Pane Topolánku,

Paně Šejno, vyjadřujete se a přitom neznáte reálie. Nulová tolereance se vztahovala na politické a kontroverzní zákony, viz. Zákoník práce,zákon o neziskových nemocnicích apod. Pokud se pozorně podíváte na průřez hlasování v PS za 4 roky vlády předchozí koalice, zjistíte souhlas alespoň části poslanců ODS s předlohami vládních zákonů ve 39% případů. Tolik tedy k "nulové toleranci". Lepší informovanosti by, myslím, byla na místě.

A jestli oceňujete, že předchozí vláda "neberečela", tak bych jen rád upozornil na fakt, že minimálně od nástupu pana Paroubka na post premiéra, měla bolševická koalice 111 hlasů. Díky panu Paroubkovi došlo k plné rehabilitaci zločinecké organizace, která zpochybňuje politické vřaždy, kterých se sama dopustila.

A přesto vládli a nebrečeli - velice úsměvné.

Švrk 8.8.2006 10:39

Re: Pane Topolánku,

Ale socani vládli- bylo jim to umožněno. Nelze si stěžovat na tvrdou opozici, neb tak je to v podstatě správné. Lze si ale stěžovat na to, jestliže někdo nedá díky své neústupnosti šanci k vládnutí. Kdyby ČSSD šanci dala a pak byla stejně tvrdou opozicí, pak bych to chápal.

Hang Wire 8.8.2006 9:21

volby jsou irelevantni

My jsme KSČSSD. Volby jsou irelevantní. ODS bude asimilována a stane se součástí kolektivu. (Y)

třetí 8.8.2006 9:05

Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

Když Vám, pane Topolánku, premiér řekl, že .. " hoši si bez nás neumyjí ani ruce "...měl jste si to nechat analyzovat svým týmem, co to vlastně znamená. A mohl jste si ušetřit energii sestavováním "trojkoaliční vlády ", handrkováním o jejím programu a obsazení postů. Nás pak ušetřit toho, jak kroucením hlavou musíme sledovat vaši zcela zbytečnou, předem ztracenou činnost. To že má být premiér naší republiky ? Zněla často kladená otázka. "Já přeci vyhrál volby a tak mám právo být premiérem " Jak primitivní pane Topolánku, vždyť máme ještě parlament. A tak tento Váš článek beru jako smuteční řeč nad hrobem Vaší nepovedené práce, přičemž svalujíce vinu na jiné dokazujete naprostou absenci sebereflexe. Budiž Vaší práci země lehká.

eTony 8.8.2006 9:08

Re: Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

zřejmě nechápete, že je Topolánkovou povinností pokusit se i o zázrak ( myslím si, že situace po volbách je Topolánkovi naprosto jasná, ale má v sobě tolik slušnosti a respektu k výsledkům voleb, že se pokouší o nemožné ).

Frenky na penzi 8.8.2006 9:22

Re: Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

Topolánek nepochopil, že Paroubek není Zeman a že současná šibalsko-mafiánská socdem není ta dřívější, kde se tolik nemlaskalo a okatě nekradlo.

Přesto, že to bylo od Topolánka možná naivní (spíše si myslím, že dobře připravené s vidinou nových voleb), tak to bylo potřebné. Otevřelo to mnohým oči a to se ještě nezačalo vyšetřovat to hlavní, jak psal Topolánek.

Jediným řešením jsou nové volby. Určitě budou levnější, než další porcování zajíce, který bude běhat po lese v době dětí našich dětí.

aljav 8.8.2006 9:43

Re: Re: Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

souhlas

Dáša 8.8.2006 9:51

Re: Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

Když řekl váš premiér něco o mytí rukou, tak možná myslel na akci Čisté ruce a brání hlavně prošetřní všech korupčních afér, smrdících vraždou a pedofílií. Tomu se říká podvědomí!

To že je premiér naší republiky? zanělo po každé výměně soc. premiérů. Špidla byl vykopnut do trafiky a pak už to šlo jenom z kopce, intelektuálně i mravně!

To, že Topolánek není Paroubek dokládá jeho slušné, čestné jednání!

Čest práci, soudruhu!

třetí 8.8.2006 10:10

Re: Re: Jak prosté lkaní nad vystydlým mlékem.

Ach ženská, ženská. Jak jste napsala o pedofilii, tak nemohu odpovědět jinak , než povzdechem.

demokrat 8.8.2006 8:58

Jedna rána pod pás tam byla a to zásadní

No myslím si, že ta rána pod pás tam byla. A tou je, že po Vašem neúspěchu už nechcete dát šanci Paroubkovi a jeho druhé nejsilnější straně, aby sestavila vládu. To je hlavní příčina problému, že se nelze pohnout z místa. Přitom tak je to ve světě obvyklé, že druhá strana po neúspěchu vítěze dostává šanci. A to tvrdím, i když si Paroubka v čele vlády moc nepřeji. A nebo zkuste to, co je asi ve Vaší straně asi normální - kupte nějakého soc.dem nemo komunistu. Vždyť kupování volitelů praktikujete ve Vaší straně - viz podle tisku nákup členů Jančíkem na Praze 5 a vše posvěceno Bémem, aby se dostal na kandidátku. To se nemůže přece nevyplatit.

ostruháček 8.8.2006 9:29

Re: Jedna rána pod pás tam byla a to zásadní

je to klasický vesnický přístup - chcípla mně koza, dej Bože ať chcípne i sousedovi ... volně přeloženo to může být i ta "rána pod pás" ...  s tím se dá souhlasit :-P

aljav 8.8.2006 9:42

Re: Jedna rána pod pás tam byla a to zásadní

tu demagogii jsi studoval kde ??? Na VUMLu s Jříkem ROKEM ???

Jan Novak 8.8.2006 8:50

tato naše Země...

Pane Topolánku, vy nejste občanem NAŠÍ země? Výraz "tato země potřebuje..." vás odsunuje někam na Mars.

Mimochodem, a toto mě zajímá už dost dlouho, své křestní jméno "Mirek" máte v této podobě i v občanském průkazu? Proč vlastně v médiích neslýcháme "Jirka Paroubek", "Vašek Klaus",... Vždyť byste nám, obyčejním občanům, byli mnohem bližší...

Frenky na penzi 8.8.2006 9:26

Re: tato naše Země...

Mirek je správně. Má to v občance a už se to v médiích propíralo mnohokrát. Že vy jste zase koukal na nějakou telenovelu?

aljav 8.8.2006 9:49

Re: Re: tato naše Země...

koukal na záznam pohřbu soudruha Stalina

Jan Novak 8.8.2006 10:21

Re: Re: tato naše Země...

Ne, nekoukal jsem na nic. Nejak moc TV nesleduju. Uznavam, ze muj prispevek je v omto pripade zcestny :-) Sveho syna nejspis pojmenuju "Pepik" aby to tak mel i v obcance.