28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Krásné oči 16.8.2006 19:46

Re: Re: Re: Re: předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

Pro klid duše Pamětníka I.: Ten neřád Korecký se se mnou stýká dodnes, ačkoliv mu jako dvojitý agent mohu "filtrovat" novinky a tajné info maximálně tak z pískoviště. Jinak Pamětníka I. zdravím - jistě jsme spolu prohýřili spoustu nekonečných óďáckých schůzí. Jen ho prosím, až zas bude někdy v argumentační nouzi, ať si laskavě nebere do úst (klávesnice) mou rodinu.

PP 10.8.2006 12:14

Re: Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Plně podporuji Váš názor. Jakékoliv jiné snažení je beznadějné. Nechápavost Topolánkova je nebetyčná. Zřejmě se děsí možnosti vládnout na základě většinového volebního zákona sám. Pokud zákon s Paroubkem nezmění, což lehce mohou, bude navždy vládnout Kalousek se zeleným ať volby "vyhraje" kdo chce! 

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 10.8.2006 1:17

Re: Re: a navic nas pi.Jaklova urazi

No tentokrat bych si dal spunty do usi, do nosu, zavrel oci, uhodil se poradne do hlavy a volil bych ODS. Bez tech preventivnich opatreni bych ji volit nemohl, ale jak rikam, spunty ... :-D

Ladislav N. 10.8.2006 0:24

Re: Život vlád ČSSD na dluh...

Myslím tenhle vývoj - zásluhou ČSSD...

PP 9.8.2006 23:49

Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Je to jasný jako facka a vědí to všichni. Jediná cesta je změnit volební zákon na většinový a  vydržet do dalších voleb. Klidně múže vládnout Topolánek s Paroubkovou podporou a nic nemorálního na tom není - voliči to rozhodli. Jediná záhada je proč to nedomluvili hodinu po volbách. Musej mít nějakej tajnej nebo směšnej důvod, kterej bych rád znal.

PROROK ELIÁŠ 9.8.2006 20:29

Re: A je to tady....

 Jak jsme byli před volbami napadáni a vysmívání, když nás hrstka tvrdila, že k tomuto zřejmě dojde.....Pokud si vzpomínám, tvrdil to i Petr Cibulka, asi přece jen zná ty Papenhajmské....

Jarda 9.8.2006 18:37

A je to tady....

Pokud se ty dva dohodnou, je to vážně v ha zlu....Budou nás ždímat takovým způsobem, že si to neumíme ani představit.Takže uzlíček - a na Sicílii - mafiáni sou proti těmhle lumpum hodní chlapci....

Václav 9.8.2006 18:32

Á jéje

Přípravná mediální baráž, zpoza které se vynoří nějaká modifikovaná verze oposmlouvy, která potvrdí toho odporného aparátčíka ve strakovce už se spouští.

Dáša 9.8.2006 18:22

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Jo, taky jsem slyšela vyprávění o jedné instalatérské firmě, která chtěla za stoupačku do 3. podlaží 100 000. Prý platí svým lidem 300 Kč / hod. Tak je prý nakopali a šli jinam.

Mard 9.8.2006 18:11

Re: Aha, nová oposmlouva bude pojistkou proti komunistům.

Bejt Jaklem, tak bych se s autorkou též rozvedl.

Mard 9.8.2006 18:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže jak je zamíchat?

Milý Worry, po tomto příspěvku jsem definitivně přesvědčen že jsi ÚB!

Mard 9.8.2006 18:06

Re: Re: Já to vím!!!

Bohužel mezi voliči je velké procento blbů, co si to neuvědomují. To jsou ti, co neumějí jet na dovolenou jinak než organizovaně a po chodníku jdou tak, že radějí jdou za někým. Ti nepochopí, proč slušný člověk nechce nic mít s tou dnešní partou socanů, co si říkají demokraté. S lidma, co jsou spojení s korupcí, kauzu biolíh, nákupem gripenů, bych také nejednal. Některé věci prostě člověk raději nedělá, pokud se nechce stydět.

Mard 9.8.2006 18:02

Re: Re: Re: Kdyby autorka vyškrtala zbytečné kecy, možná by ten zbytek stál za čtení...

Přesně tak! Vybarvil se až po zavření volebních místností. Před tím si furt hrál na oranžovýho a ukázalo se že je jako oranžový kubánský pomeranč. Z venku oranžový, vevnitř rudý a je k blití!

Mard 9.8.2006 18:00

Re: Re: Re: Kdyby autorka vyškrtala zbytečné kecy, možná by ten zbytek stál za čtení...

To slovo mi připomíná slovo exkrement ....

Mard 9.8.2006 17:59

Re: Re: Kdyby autorka vyškrtala zbytečné kecy, možná by ten zbytek stál za čtení...

Líbí se mi, když i tak duševně vybavený člověk jako Worry John přiznává že, vláda Paroubka byla horší než vláda Zemana s jeho prima ministrem Svobodou a náměstkyní Snopkovou. Naprostý souhlas, Zeman se s komoušema jako Paroubek nepaktoval. Teď je třeba ty prasárny co v posledním roce společně napáchali, změnit. A k tomu není možné přizvat Paroubka. Přeci si prase samo na sebe nebude brousit nůž.

Mard 9.8.2006 17:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: výstižné

Naprostý souhlas. Oposmluva byla k blití a já pak dlouho nedával svůj hlas ODS, ale jiným stranám. To Klausovi nikdy nezapomenu, má pěkný škraloup na své hlavě!

jirka.s. 9.8.2006 17:55

Re: Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

To nic. Já to u Vás překousnu a socsmažky nemají nárok si toho všimnout.(Tak daleko ve škole nedošly - nebo snad nedošli?)

Mard 9.8.2006 17:54

Re: Re: Re: Nerozumím...

Kočkovi si pořídili vedle autobazaru i autoservis? Pane jo, to je odvaha, po prohraných volbách :-)

xxx 9.8.2006 17:53

Re: Re: Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Myslite ODS nebo CSSD?Oboji asi vyjde nastejno.

Mard 9.8.2006 17:52

Re: Re: Re: "Rozumný" kompromis mezi ODS a ČSSD by byl možný

Paroubek těm pitomcům co mu uvěřili sliboval jakousi podporu napříč politickým spektrem. Nevím co tím myslel, ale asi ne to, že pár hodin po volbách vystoupí s projevem, ve kterém se otevřeně spojí s komunisty. Holt blahoslavení chudí duchem, co mu uvěřili. Se nedivím že v průzkumech volebního mínění klesá ČSSD podpora.

jirka.s. 9.8.2006 17:51

Re: Re: Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Proboha, proč s omluvou? Dneska se snad už klepat nemusíte (zatím?). A pokud jste, jak soudím, sám tak slušný, pořiďte si do kanceláře irského vlkodava. Vždyť se nemusí živit jenom vlky, třeba by nepohrdl i komunistou- estébákem.

Mard 9.8.2006 17:50

Re: Re: Re: Sakra, Jaklová

Ksicht jako má Paroubek mě vede k úvaze, zda skutečně neměl pravdu Bertilion, který říkal že fyziognomie člověka může indikovat zločince. To skutečně není obličej nejakého askety, který celý život leží v knížkách a studuje, ale vyžraného šéfa restaurace, který šmelí s dodavateli. Kam jsme se to dostali.

Mard 9.8.2006 17:46

Re: Pro sprosťáka Leraka,

Milý semínkový generále! Máš pravdu že SZ má blíže k levici. Ale kde je u nás levice? ČSSD co leze komoušům do prdele, protože jinak by Paroubek fostal leda tak funkci hajzlbáby v lidovém domě, nebo KSČM, která oslavuje Klému a Kobu?To jsou ultralevičáci, na západě jsou slušným lidem k smíchu. Kdo by si podal ruku se sociálním demokratem, který se spojí s nereformovaným komunistou a i hlasem Grebeníčka protlačí proti všem ostatním demokratickým parlamentním stranám nějaký zákoník práce? Nikdo, před takovým človekem je třeba se pro jeho mravní výbavu jen zhrozit! Chudáci staří sociální demokraté kteří věděli že v názvu strany není jen "sociální" ale též "DEMOKRACIE"

Mard 9.8.2006 17:40

Re: Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Jo to je pravda. Ale opoměl jste zdůraznit že hubendíra dlouhán Paroubek se na tenis nezmůže. A to ani s oranžovými míčky. Paroubek je prodloužená ruka a huba komunistů, bez nich je jen směšným hrobařem ČSSD, která v minulosti měla tolik křesel v parlamentu, že mohla vládnout be problémů. Po jeho 13 měsících skvělého vládnutí se po volbách ukázalo, že lidi mají na věc výrazně jiný názor než mistr Paroubek, který od voleb má protaženější obličej.

Mard 9.8.2006 17:37

Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Milý Worry, ty jsi naivnější než houpací kůň. Paroubek že chce rozvíjet jadernou energetiku kvůli nějakému zájmu státu?!? Chachacha. Jen kdyby měl přislíbeno od Westinghouse volební příspěvek v řádu stovek miliónů do kasy ČSSD. Ten myslí jen na svou židli a na nic jiného. Když se spojíš s Hitlerem, tak po chvíli smrdíš a vypadáš stejně jako on.

Mard 9.8.2006 17:33

Re: Re: Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Parazitů bylo a bude vždycky dost ale nechápu, proč třeba pravomocně odsouzený má hlasovací právo?!? Jaký je zájem na tom, aby vrah mohl svým hlasem ovlivnit složení parlamentu? Smutný je že parazit, co nikdy v životě nepracoval, tak zřejmě nikdy nebude chtít něco dobrého pro celou společnost, ale jen pro svou kapsu.

Mard 9.8.2006 17:30

Re: Re: Re: Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Takový machři, co by smířili oheň s vodou si neuvědomují co navrhují. Ono nelze jezdit vlevo a zároveň v pravo. Je třeba rozhodnout se pro jednu stranu a pak to jde. Kompromis mezi programem ODS a ČSSD třeba takovýto: ANO privatizace nemocnic - NE rovná daň, ANO školné - ANO registrační pokladny, NE zvýšení důchodů - ANO pastelkovné, NE zákoník práce - ANO zákon o obecném referendu, NE rovná sociální dávka - ANO nemocenskou platí podnik. Takový kompromis je kočkopes, který nemůže nikdy fungovat, je to horší než jedna nebo druhá varianta v čisté podobě. Já kašlu na kompromisy, které k ničemu nevedou, jen k tomu že lidi budou blejt, jen když zaslechnou slovo "politik". To pak přijde jeden nový Sládek a lidi tak zblbne že rozpoutá válku.

Mard 9.8.2006 17:23

Re: Paní Jaklová, tuhle primitivní agitku

Od Paroubka s vizáží podomního prodejce primerosů bych ani nic jiného nečekal, ale Klaus se nějak třese na tu svou sesli, ten mě překvapil.

Mard 9.8.2006 17:21

Re: Re: Re: výzva pravicovým voličům

Naprostý souhlas. I v ODS je spousta "politiků" kteří by za koryto prodali i svou babičku a nemusí to být zrovna lidi, co nacházejí stříbro ve vedlejším sklepě! :-) Takovej šmejd co by dal na "hlas rozumu", "předsudky nezatížený přístup" a v zájmu státu by v dresu ODS podpořil levici, tak tomu bych s chutí plivnul do obličeje!

Mard 9.8.2006 17:17

Re: Re: Re: Re: Re: tudle

Mea culpa, bis čti jako bys :-)