11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mard 9.8.2006 17:16

Re: Re: Re: Re: tudle

Milý WorryJohne, ty seš taky sociální inženýr. Ty bis podporoval HighTech, jo? A za co? Za peníze který bys ukradl těm schopným pomocí daní. A pak bys s těma penězma zacházel jsko s cizíma, že ano? Však jsme tu viděli šmejdoviny typu Internet do škol a podobně, což bylo jen vyhazování peněz z oken ven. Kašli na inženýrství a hlavně sniž daně, však už si lidi poradí. Dost mě štvou takoví ouředníci co vědí všechno nejlépe a od stolu chtějí podporovat raketové nebo počítačové technologie. Až když vyhážeme nepotřebný úředníky tak to bude HighTech.

Mard 9.8.2006 17:11

Re: Re: Re: Faktická poznámka:

Jo, levičák si myslí že daně klesaly a zadlužení země klesala taky a nezaměstnanost taky klesala. To jsou idioti, kteří se nachají obafnout nějakou pitomostí. Třeba to, že zadluženost v poměru k GDP klesala. A teď se jim to v tom blbým mozku poplete a tvrdí že zadluženost klesá. Nebo nezaměstnanost. Ano, v poslední době klesá. Ale za jakého stavu přebírali socani vládu?!? Fíha, to je nárůst nezaměstnanosti. A pokles daní? Jasně že ano :-) Hlavně že socani dali služby do normální sazby DPH a tím zvedli výnosy na daních o 50 mld. CZK. Levicové skopové hlavy nejsou ani schopné si najít na stránkách statistického úřadu procento GDP, které vláda přerozděluje. To je jak za socialismu. Došlo k úpravě cen a pak komunisti se chválili že lokomotiny jsou levnější, ale stoupla cena chleba a rohlíků. Jsou to stejní magoři.

Mard 9.8.2006 17:05

Re: Re: Re: Re: oposmlouva?

Nemusí. Pokud se snemovna neustanoví déle než 3 měsíce, tak ústavní soud může prohlásit že to je naplnění ústavního ustanovení, které v tom případě připouští rozhodnutím presidenta rozpuštění sněmovny.

Mard 9.8.2006 17:03

Re: Dnes je po volbách jiná situace než v roce 1998

Já nedal svůj hlas ODS, proto aby vládla tak, jak chce ČSSD! To raději předčasné volby! Už nechci ten Paroubkův ksicht vídat a jeho demagogické útoky poslouchat!

Mard 9.8.2006 17:01

Re: Re: Re: past na občany

Idiot, co opravuje překlepy a ne myšlenky, nestojí ani za odpověď. Takový kretén se hodí jen do funkce hazlbáby aby mohl přesně evidovat počet upotřebených čtverečků.

Mard 9.8.2006 17:00

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Tvé pochybnosti milý Ivane nejsou na místě. Jen blbec jako ty, by po návštěve nemocnice, kde by platil za pokoj více než za hotel nebyl vyléčen alespoň ze svých ideálů. Ale klidně mi věř že většinu lidí by tam vyléčili. Ale to ty bohužel nemůžeš pochopit.

Mard 9.8.2006 16:57

Re: Re: ...pokud pan Paroubek dostane možnost sestavit vládu, tak ji sestaví! Je totiž inteligentní vyjednavač!

Kdyby se Topolánek choval jako Paroubek, tak by nasliboval Paroubkovi všechno co by mu na očích viděl a poté co by se stal Paroubek předsedou sněmovny a Topolánek předsedou vlády, tak by se mu vysmál, vládu by doplnil o KDU a SD a na Paroubka udělal dlouhý nos. Naštěstí takový není a já jsem tomu rád. Holt ještě musíme s takovou myší co řve a myslí si že je lev, chvíli vydržet a časem bude Paroubek vykopnut svými oranžovými neobolševiky z vlastní strany na smetiště. Když jsme vydrželi sprosťáka Zemana a prosťáčka Grosse, tak vydržíme i fýrera Paroubka.

Mard 9.8.2006 16:53

Re: Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Já podnikám. Nejsem miliardář, ale mě to stačí, vysoké cíle nemám, svoje potřeby uspokojím. A s určitýmy subjekty neobchoduji. Jak se mi objeví v kanclu stará struktura nebo nějaký mafián, tak prostě mám moc práce a s omluvou ho vyprovodím. Možná z tohoto důvodu jsem za totáče nezačal spolupracovat s STB, i když jsem se dost klepal poté, co jsem je odmítl. Nevidím nic špatného na tom, aby ODS poslala ČSSD do háje. Já bych na jejich místě s takovými lidmi nejednal, tím že s nimi jednám s ponižuji na jejich úroveň. Přeci ani vy by jste s nějakým lhářem a podvodníkem nezačal spolu podnikat.

A.D. 9.8.2006 16:35

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Pořád lepší udělat zbytečné vyšetření, než neudělat vyšetření potřebné. Aneb proč dále vyšetřovat poraněnou nohu, když rentgen neukázal zlomeninu, že? Pacient je určitě hypochondr, když tvrdí, že bolest je větší, než by odpovídalo pouhému podvrtnutí. Co na tom, že zpřetrhané šlachy pak špatně srostou a pacient má nadosmrti problémy s nártem, že? Hlavně, že pojišťovna ušetřila..

Ladislav N. 9.8.2006 16:01

Re: Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Těžká dohoda s partají, která vede zemi do katastrofálního zadlužení...

Ladislav N. :-))) 9.8.2006 15:56

Re: Až pozoruhodně trefné na propagandistického psa.

Etalon "korektnosti" = 1 Ivan ? 8-o ;-P

hodne neRath 9.8.2006 15:13

Re: Jinými slovy:

ale baba Dymakova to vidi jinak.....

PRASÍ DENT 9.8.2006 15:05

Re: Re: Re: Re: urazite moji pamet

 V tomto čase měl být Klaus odstaven a patřičně zhodnocen....Když on ale dokázal vytvořit svoji třídu hochštaplerů a mafiánů, kteří jej z pochopitelných důvodů podrželi a doposud drží...Cožpak to naprosto loutkové vedení ODS nedokazuje....

PRASÍ DENT 9.8.2006 14:58

Re: Re: ...pokud pan Paroubek dostane možnost sestavit vládu, tak ji sestaví! Je totiž inteligentní vyjednavač!

 Ldine, bohužel zřejmě nikoliv....

Hrozd 9.8.2006 14:33

Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Malý Astone, bohužel výsledek voleb je takový, že příští uspořádání prostě musí stát na dohodě ODS a ČSSD. V případě menšinové vlády ODS předpokládám, že by se k ní přátelsky povětšinou chovali i Lidovci a Zelení. Jinak už nevím, co by jste si přál. Nové volby nemají smysl, neboť nebyly vyčerpány 3 pokusy o sestavení vlády a získání její důvěry. Většinová vláda ODS by snad šla jedině, že by se resuscitovaná tříkolka dohodla s KSČM.

U nás jeden prostě neví.

Honza z podhůří 9.8.2006 14:26

Re: Re: oposmlouva?

Nemluvil jsem o hrůzách v 8 letech, ale o poslední fázi vládnutí ČSSD, za "páně" Paroubka. Hrůzné z mého pohledu je společné prohlasovávání zákonů s KSČ(M) bez ohledu na cokoliv (např. neustálé a vzrůstající schodky rozpočtu), zjevné mocenské (téměř diktátorské) choutky pana Paroubka a jeho suity, snaha o popírání svobody slova a cílené působení na závistivost a další negativní vlastnosti určitých skupin občanů této země (viz např. "styl" vedení volební kampaně ČSSD). Očekávám že se ČSSD samočistícími mechanismy jednou tohoto "vedení" v čele s JEHO PAROUBKOVSTVEM zbaví a to dříve, než stihnou vyhlásit VEDOUCÍ ÚLOHU KSČSSD ve společnosti. ČSSD ve svém "předparobkovském" období mi nevadila - nyní je mi z ní ale "ouzko až blivno". Tož tak.

Ladislav N. 9.8.2006 14:10

Re: Pro "vzor levicového voliče" Šejnu

Šejno, pokud jste vzorem levicového voliče vy s vašimi lžemi a podrazy, pak jste byl označen správně.

Ladislav N. 9.8.2006 14:06

Re: ...jedině v případě, že by v ČSSD byli nějací rozumní lidé. Což ovšem nejsou.

 ;-)R^ !!

Ladislav N. 9.8.2006 14:03

Re: "racionální středová politika bez excesů", co je to za žvást?

 ;-)R^ !!

Ladislav N. 9.8.2006 13:59

Re: Re: Re: Já to vím!!!

Ivane, už zase žvaníš komunistické nesmysly? 8-o

Ladislav N. 9.8.2006 13:57

Re: Re: Re: Jenže jak je zamíchat?

;-)R^ !!

Štváč 9.8.2006 13:56

Re: Re: past na občany

Díky pane češtináři. Doufám, že nemáte mezery v logice a pochopil jste. Příště k věci, ano ?

Ladislav N. :-))) 9.8.2006 13:53

Re: ...pokud pan Paroubek dostane možnost sestavit vládu, tak ji sestaví! Je totiž inteligentní vyjednavač!

;-D .... Buvol = blábol ;-PR^

Ivan 9.8.2006 13:52

Až pozoruhodně trefné na propagandistického psa.

Je skoro k nevíře, že se v záplavě pusté propagandy zločinecké organizace ODS objeví i věcně korektní příspěvek.

Ivan 9.8.2006 13:46

Re: Re: Re: Co s tím?

V Brně se o jedné soukromé nemocnici vyprávějí až hororové historky. Já bych tam nešel ani omylem (leda bych byl zdravý a chtěl bych si platit za pokoj s TV a telefonem několikanásobek ceny obdobného pokoje v hotelu). Že by tam někoho vyléčili, to pochybuji. Pouze předepisují nesmyslná vyšetření, aby rejžovali prachy z pojišťovny. Mají zájem na tom, aby u nich pacient strávil co nejvíce času a aby jeho "léčení" co nejvíce stálo.

Chovají se prostě tržně. Přece se nebudou připravovat o peníze tím, že pacienta vyléčí.

Ivan 9.8.2006 13:41

Re: Re: Já to vím!!!

A co takhle: Soukromí lékaři a soukromé nemocnice ani korunu ze všeobecného zdravotního pojištění, peníze pouze od pacientů nebo ze soukromého zdravotního pojištění (když soukromně, tak se vším všudy).Lékárny bez monopolu, aby byly v tržních podmínkách jako všichni ostatní (z nově založených firem na západ od nás do dvou let tak kolem 30% zkrachuje - teprve až to bude u lékáren, bude to normál.)Minimální mzda se zvýší na úroveň, za kterou může rodina žít v Praze v bytě s neregulovaným nájmem.  Jakékoliv porušení zákoníku práce v oblasti odměňování zaměstnance zaměstnavatelem  a v oblasti odvodu daní a zdravotního a sociálního pojištění bude trestným činem se sazbou od jednoho roku vězení výše.Zvýší se počet policistů a začnou se vyšetřovat jako trestné činy všechny krádeže bez ohledu na výši trestu. Příjmy všech občanů se stanou veřejnou věcí, budou zveřejňovány na internetu a každý  musí být schopen prokázat (s rozumnou tolerancí řekněme 10-15%) výši svého majetku. Nedoložený majetek bude považován za trestný čin, bude zabaven a bude podle výše nedoloženého = nakradeného majetku trest jako za krádež.Bude existovat institut obecného referenda (potřebný počet hlasů pro vyvolání bude stanoven např. jako 10% zapsaných voličů daného obvodu) a v případě uskutečnění referenda referendum zaplatí poplatkem ti, z jejichž iniciativy se konalo). Každého politika bude možné odvolat v fererendu, pokud bude nadpoloviční většina zapsaných voličů jeho obvodu proti jeho působení.

Atd., takových užitečných opatření, která by našla souhlas, by bylo více. 

Buvol 9.8.2006 13:30

Re: možnost

Jsem přesvědčen, že pokud pan Paroubek dostane možnost sestavit vládu, tak ji sestaví! Je totiž inteligentní vyjednavač! Kromě toho v řadách opozičních poslanců, rozumněj ODS, KDU a SZ by se určitě našel poslanec, kterému by byla "košile bližší než kabát", tj. řekl by si, teď jsem poslancem a kdoví co by bylo po mimořádných volbách .....

Pamětník I. 9.8.2006 13:24

Re: Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

Fuj překlep - byli.

Pamětník I. 9.8.2006 13:23

Re: Opět se nehovoří přesně a motá se páté přes deváté ...

To je normální standardní záležitost, v demokratických státech dost běžně uplatňovaná - jó to by bylo krásné, kdybychom byly standardní demokratický stát s demokraticky smýšlejícím veřejným míněním. Ale u nás mají hlavní aktéři ideál v rakouském modelu rozdělení státu jako sinekury mezi dvě strany. Takže nejde jen o sněmovní funkce, ale o agentury, náměstky ministrů, dozorčí rady atd. až po ponocného z Našich furiantů - ale toho by mohli dostat třeba lidovci.