23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A.D. 9.8.2006 16:35

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Pořád lepší udělat zbytečné vyšetření, než neudělat vyšetření potřebné. Aneb proč dále vyšetřovat poraněnou nohu, když rentgen neukázal zlomeninu, že? Pacient je určitě hypochondr, když tvrdí, že bolest je větší, než by odpovídalo pouhému podvrtnutí. Co na tom, že zpřetrhané šlachy pak špatně srostou a pacient má nadosmrti problémy s nártem, že? Hlavně, že pojišťovna ušetřila..

Mard 9.8.2006 17:00

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Tvé pochybnosti milý Ivane nejsou na místě. Jen blbec jako ty, by po návštěve nemocnice, kde by platil za pokoj více než za hotel nebyl vyléčen alespoň ze svých ideálů. Ale klidně mi věř že většinu lidí by tam vyléčili. Ale to ty bohužel nemůžeš pochopit.

Dáša 9.8.2006 18:22

Re: Re: Re: Re: Co s tím?

Jo, taky jsem slyšela vyprávění o jedné instalatérské firmě, která chtěla za stoupačku do 3. podlaží 100 000. Prý platí svým lidem 300 Kč / hod. Tak je prý nakopali a šli jinam.

Štváč 9.8.2006 11:10

past na občany

Záměrně popisujete oposmlouvu nepřesně, trochu lžete a hlavně chcete občany zmasírovat, aby na intriky prezidenta a Paroubka přistoupili. Nekontrolovaná moc opozicí je vždy nemravná a korupce jen kvete. To chcete ?

Semiramis 9.8.2006 12:42

Re: past na občany

Máte tam vyšinutí z větné vazby. Naučte se česky a pak komentujte! Správně je  "Moc nekontrolovaná opozicí..."

Jinak máte přiléhavý nick!

Štváč 9.8.2006 13:56

Re: Re: past na občany

Díky pane češtináři. Doufám, že nemáte mezery v logice a pochopil jste. Příště k věci, ano ?

Mard 9.8.2006 17:01

Re: Re: Re: past na občany

Idiot, co opravuje překlepy a ne myšlenky, nestojí ani za odpověď. Takový kretén se hodí jen do funkce hazlbáby aby mohl přesně evidovat počet upotřebených čtverečků.

Vlastimil 9.8.2006 10:51

Dnes je po volbách jiná situace než v roce 1998

V roce 1998 měly středopravé strany (ODS, KDU-ČSL a US) v poslanecké straně většinu a dala se tedy sestavit středopravá vláda. Václavu Klausovi však tehdy šlo hlavně o to aby potrestal a zadupal do země "zrádce" z US a KDU-ČSL. Proto nabídl Zemanovi nemravnou "oposmlouvu" - my vás necháme vládnout, když nám ponecháte nějaké ty "pozice" ve státní správě a ministerstvech.

Dnes je po volbách situace jiná - bez nějaké dohody mezi ODS a ČSSD to prostě nepůjde. Jinak bychom se museli nějak pracně doklopýtat k předčasným volbám. Kdo nám ale zaručí  jejich výsledek? Co když bude prakticky stejný?

hodne neRath 9.8.2006 10:53

urazite moji pamet

ja rec Jenicka Rumlicka slysel osobne.....

Vlastimil 9.8.2006 11:04

Re: urazite moji pamet

Jan Ruml tehdy promptně odmítl nabídku Miloše Zemana: vládu ČSSD, KDU-ČSL a US pod předsednictvím Josefa Luxe. 

hodne neRath 9.8.2006 11:12

Re: Re: urazite moji pamet

Jan Ruml mel nicmene predtim absurdni a zcela neprijatelne pozadavky na ODS..... a proslovil je verejne v TV.

Vlastimil 9.8.2006 11:35

Re: Re: Re: urazite moji pamet

Já vím, US a KDU-ČSL tehdy prohlašovali: s ODS ano, ale bez Klause (jako nedávno lidovci: s ČSSD ano, ale bez Grosse) - což pro ODS nebylo přijatelné. Ti z KDU-ČSL a US si příliš diktovali. Klaus byl také zatvrzele neústupný a raději pustil k moci ČSSD.

PRASÍ DENT 9.8.2006 15:05

Re: Re: Re: Re: urazite moji pamet

 V tomto čase měl být Klaus odstaven a patřičně zhodnocen....Když on ale dokázal vytvořit svoji třídu hochštaplerů a mafiánů, kteří jej z pochopitelných důvodů podrželi a doposud drží...Cožpak to naprosto loutkové vedení ODS nedokazuje....

Fatman68 9.8.2006 11:58

Re: Dnes je po volbách jiná situace než v roce 1998

Ano situace je jiná, ale zejména v tom, že tehdy tu byla ČSSD a ne nějaká pobočka KSČ, jako teď ....

Mard 9.8.2006 17:03

Re: Dnes je po volbách jiná situace než v roce 1998

Já nedal svůj hlas ODS, proto aby vládla tak, jak chce ČSSD! To raději předčasné volby! Už nechci ten Paroubkův ksicht vídat a jeho demagogické útoky poslouchat!

Honza z podhůří 9.8.2006 9:49

oposmlouva?

Oceňuji čitelný a čestný postoj p. Topolánka při současných "jednáních", další "oposmlouva" by skutečně ODS nic moc pozitivního nemohla přinést. Dle mého mínění by měl ale skutečně už nyní dát možnost Paroubkovi sestavit vládu i s tím, že se mu to díky nějakému přeběhlíkovi ze Strany zelených podaří. Paroubek totiž sice udrží ve svých rukou vládní otěže, ale bude chtě nechtě zkorigovat nehorázný průvan v rozpočtu /a další hrůzy/, který si se Sobotkou a Škromachem navařili, což jistě pěkných pár procent "levicově smýšlejících" občanů naštve. Příští (lhostejno zda předčasné či řádné) volby už vyhraje ODS s větší převahou (a zelení propadnou zcela). Když už jsme vydrželi 8 let vlády ČSSD, přežijeme i další. Aspoň se ukáže kdo je kdo. 

F.Vízek 9.8.2006 10:59

Re: oposmlouva?

Myslím, že postup pana Topolánka byl spíše naivní než čitelný a čestný.  Volby sice vyhrál, ale většinu neměl. Přesto pokračoval v předvolebním stylu komunikace s ČSSD a trvalo mu hodně dlouho, než pochopil, že jeho hlavní konkurent Jiří Paroubek získal více hlasů a více mandátů než komunisté, lidovci a zelení dohromady ( dokonce o 29 ! více).  Takového "poraženého" nelze přehlížet, nelze ignorovat.

Toho se Topolánek dopustil a Paroubek to od samého počátku vnímal jako urážku div ne osobní.

 Pravdu má paní Jaklová, když na jiném místě zde na NP připomíná, že   "... vůle voličů ČR je rozdělena zhruba na polovic mezi levicí a pravicí, je to dlouhodobý trend, který může volební systém byť většinový jen mírně korigovat. A voličem nezatopíš. Možná by bylo dobré si uvědomit, co současný stav 100 ku 100 sděluje. I minimální smysl pro rovnováhu napovídá: „Bez domluvy se nehnete! Ani k vládě a nakonec ani k předčasným volbám.“ A domluva je, jak v pátek řekl prezident na Hradě, na Topolánkovi a Paroubkovi. Někdy ale taková domluva bolí až k smrti. Je otázkou, koho víc. I prohra může být vítězstvím jako vítězství může být prohrou. V každém okamžiku, kdy si to vítězové a poražení uvědomí."

Jan Daniel 9.8.2006 11:08

Re: Re: oposmlouva?

promluvili zástupci technologů moci...doufám, že tentokrát to nevyjde

Aleš 9.8.2006 11:25

Re: Re: Re: oposmlouva?

takže co, provisorium?, 

 Pan Vízek má pravdu i v tom, že na předčasných volbách musí být dohoda.

Mard 9.8.2006 17:05

Re: Re: Re: Re: oposmlouva?

Nemusí. Pokud se snemovna neustanoví déle než 3 měsíce, tak ústavní soud může prohlásit že to je naplnění ústavního ustanovení, které v tom případě připouští rozhodnutím presidenta rozpuštění sněmovny.

Stanislav 9.8.2006 11:00

Re: oposmlouva?

Nevím Honzo z podhůří,jaké hrůzy jsi zažil za 8 let vlády ČSSD.Znám ve svém okolí hodně lidí s podobnou rétorikou,mají nová auta,domy.krásně zařízené byty,jezdí na dovolenou po celém světě,podnikají nebo mají lukrativní zaměstnání a spílají ČSSD i Paroubkovi.Lidé,kteří mají nižší životní úroveň,mají malé děti,dobře se o ně starají,jsou skromní a snaží se slušně žít v rámci svých možností.Titi lidé jsou většinou apolitičtí,často nevědí koho a proč mají volit.Za vlády ČSSD se podle mě žádné hrůzy nestaly,jsme zavedenou demokracií,ekonomika je na velmi dobré úrovni,patříme do  zemí EU,držíme se pod 3 % schodku HDP,jsme na dobré cestě.Souhlasím,že máme málo dobrých politiků,mnozí / tzv.napříč politickým spektrem/ nedokáží nic,než se vzájemně obviňovat,kdo je větší zloděj,lhář a mafián.Velká koalice funguje v Německu,které je mnohem významnější než ČR.Byla by východiskem z patu i u nás.

hodne neRath 9.8.2006 11:03

hruzy?

rust danoveho zatizeni a prikaznictvi statu.

nup 9.8.2006 11:37

Faktická poznámka:

Za vlády ČSSD daně klesaly.

Zdejší pravičáci to neradi slyší, ale 40% pásmo tady bylo za tuhé vlády ODS.

hodne neRath 9.8.2006 12:15

Re: Faktická poznámka:

nejak mne ani neprekvapuje, ze nevite co je to danove zatizeni

nup 9.8.2006 12:17

Re: Re: Faktická poznámka:

ani mě nepřekvapuje, že kličkujete

hodne neRath 9.8.2006 12:46

Re: Re: Re: Faktická poznámka:

echm... tak rostlo DANOVE ZATIZENI nebo ne?

Mard 9.8.2006 17:11

Re: Re: Re: Faktická poznámka:

Jo, levičák si myslí že daně klesaly a zadlužení země klesala taky a nezaměstnanost taky klesala. To jsou idioti, kteří se nachají obafnout nějakou pitomostí. Třeba to, že zadluženost v poměru k GDP klesala. A teď se jim to v tom blbým mozku poplete a tvrdí že zadluženost klesá. Nebo nezaměstnanost. Ano, v poslední době klesá. Ale za jakého stavu přebírali socani vládu?!? Fíha, to je nárůst nezaměstnanosti. A pokles daní? Jasně že ano :-) Hlavně že socani dali služby do normální sazby DPH a tím zvedli výnosy na daních o 50 mld. CZK. Levicové skopové hlavy nejsou ani schopné si najít na stránkách statistického úřadu procento GDP, které vláda přerozděluje. To je jak za socialismu. Došlo k úpravě cen a pak komunisti se chválili že lokomotiny jsou levnější, ale stoupla cena chleba a rohlíků. Jsou to stejní magoři.

Jan Daniel 9.8.2006 11:10

Re: Re: oposmlouva?

mám malé děti a dobře se o ně starám, přeji jim to nejlepší, proto se musím snažit odstavit sockom

Aleš 9.8.2006 11:27

Re: Re: oposmlouva?

já bych upozornil na velkou korupci, státní dirigismus a opravdu nulové  reálné vize na řešení palčivých problémů- soudnictví, policie, zdravotnictví, penzijní systém

Semiramis 9.8.2006 12:36

Re: Re: oposmlouva?

A co cenzura médií, která dostatečně nepochlebovala Ducemu - to byl jen náznak, co se tu bude dít za oranžovorudé totality! A co všichni ti šibalové z ČSSD v čele s arcišibalem Krausem - ti pojedou dál v kakau, atd. atd. Hlavně že vy skromní s nižší úrovní se nacpete do sytosti a budete spokojeni.