5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Inzinier Bula 9.8.2006 9:59

Re: Re: Mýtus o opoziční smlouvě

estli jsou čeští voliči nějak ozdělení, tak na ty, kteří jsou ochoptni pracovat a platiti přiměřené daně a ty kteří chtějí "bezplatné" školství a zdravotnictví, sociální příspěvky na každý prd a malé daně - však on to někdo zatáhne. A podle toho volí.

jriina 9.8.2006 10:18

Re: Re: Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Což je nejsmutnější .

A že se někdo spoléhá na mladší voliče - však oni taky zrudnou, až budou muset sami platit - ať už třeba jenom bydlení.Není tady síla, která by rozumně vysvětlila, oč vlastně jde. O penzijní reformě ani nemluvě. V tom vidím promarněnou příležitost ovlivnit mladé voliče před volbami. Stavět kapmaň na negativnismu  byla škoda. 

 

Mard 9.8.2006 17:33

Re: Re: Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Parazitů bylo a bude vždycky dost ale nechápu, proč třeba pravomocně odsouzený má hlasovací právo?!? Jaký je zájem na tom, aby vrah mohl svým hlasem ovlivnit složení parlamentu? Smutný je že parazit, co nikdy v životě nepracoval, tak zřejmě nikdy nebude chtít něco dobrého pro celou společnost, ale jen pro svou kapsu.

PP 9.8.2006 23:49

Re: Mýtus o opoziční smlouvě

Je to jasný jako facka a vědí to všichni. Jediná cesta je změnit volební zákon na většinový a  vydržet do dalších voleb. Klidně múže vládnout Topolánek s Paroubkovou podporou a nic nemorálního na tom není - voliči to rozhodli. Jediná záhada je proč to nedomluvili hodinu po volbách. Musej mít nějakej tajnej nebo směšnej důvod, kterej bych rád znal.

clay 9.8.2006 8:32

předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

pak by to jen potvrzovalo to, vůči čemu se pan prezident naoko čertí. Totiž to, že má Bursík a mnozí další pravdu. Hrad udělá pro své znovuzvolení a posty opravdu všechno

Pamětník I. 9.8.2006 9:13

Re: předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

Kromě manželské postele i dlouholetou praxi v zákulisním ovlivňování politiky přes media. Jako letitá a poměrně významná členka ODA fungovala za dob Jaklova novinaření jako obousměrný  kanál s mým důrazem na nejobvyklejší význam slova kanál. Do tohoto uskupení patřili i další slovutní "objektivní" novináři jako Pečinka a Korecký.

Hrad udělá pro své znovuzvolení a posty opravdu všechno - zejména úpravu volebního zákona za účelem eliminace ostatních stran a realizaci původní dohody Klaus-Zeman o systému dvou stran a Topolánek je proto už dávno politickou mrtvolou.

Ladislav Jakl 9.8.2006 10:55

Re: Re: předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

Anonymní zákulisní práskač a fabulátor Pamětník I. se tady před čtenáři snaží očerňovat mou bývalou manželku a mne ze záklulisního ovlivňování, aby je tak snáze mohl sám ovlivňovat ve prospěch svých vlastních politických postojů. To je vtipné. Vylez ty sám před kulisy, srabe, než na někoho začneš házet špínu! Jestli si za svou pomluvou stojíš, proč se schvováš za hloupý nick? Myslíš, že ti to zdejší čtenáři zbaští?

L. J.    

Pamětník I. 9.8.2006 11:22

Re: Re: Re: předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

Díky pane Jakle za osobní reakci. Beru to tak, že popíráte informace mnou uváděné a vaše bývalá ( to jsem dosud nezaregistroval) manželka vám tedy jako novináři neposkytovala interní informace z ODA a v diskusích interpretovala jen své názory vlastní. S prominutím, věřím tomu asi natolik, jako že váš bývalý kolega Korecký se stýkal s pracovnicí ústředního sekretariátu ODA (záměrně nejmenuji) jen k vůli jejím vskutku krásným očím. Pamětníci jsou od toho, aby připomínali a mne s mými názory zdejší čtenáři znají již leta, což vám ostatně může potvrdit i bývalá paní Jaklová, na jejíž občasné příspěvky jsem nikdy neopoměl reagovat.

Krásné oči 16.8.2006 19:46

Re: Re: Re: Re: předpokládám, že Dana Jaklová má něco společného s hradním Ladislavem Jaklem

Pro klid duše Pamětníka I.: Ten neřád Korecký se se mnou stýká dodnes, ačkoliv mu jako dvojitý agent mohu "filtrovat" novinky a tajné info maximálně tak z pískoviště. Jinak Pamětníka I. zdravím - jistě jsme spolu prohýřili spoustu nekonečných óďáckých schůzí. Jen ho prosím, až zas bude někdy v argumentační nouzi, ať si laskavě nebere do úst (klávesnice) mou rodinu.

clay 9.8.2006 8:25

Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

protože chce rozbít blok, který mu brání efektivnímu obcování s komunisty. Zatím s nimi šuká na dluh a má z toho jen účinnou obstrukci. K orgasmu potřebuje ale funkci. Bez ní se neudělá

WorryJohn 9.8.2006 8:41

Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Zmíněný popis, doufám, nevychází z teze "podle sebe soudím tebe".

Zkuste si představit, že Paroubek třeba chce rozvíjet jadernou energetiku, protože vidí hrozící problémy se zásobováním energií. Spolu s ODS řešení najdou. Spolu s ODS, KDU a Zelenými už ale NE! Zkrátka každý další pidičlen, který si bude klást své požadavky a brzdit nebo ničit shodu velkých stran, které samy mají dohromady hlasy 65 % voličů, je přítěží pro celou exekutivu. Paroubek a Klaus na rozdíl od Topolánka už vládli, a tak vědí, co je to nechat se vláčet marginálními stranami, které tak mohou prosazovat daleko více ze svých programů, než kolik dostali voličské přízně.

clay 9.8.2006 8:50

Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

průhledná demagogie vážený! ODS v koalici nemá nejmenší problém s požadavky zelených. Ani se zelenými ve vládě žádné nebezpečí v zásobování energií nehrozí. Takže si nechte své politrucké řečičky

Veteran 9.8.2006 9:14

Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Nejhorší zjištěni po volbách v ODS je to, že jejich předseda je skutečně jen stínový a není schopen ničeho, snad s výjimkou tenisu. To je zdrcující konstatování. 

Mard 9.8.2006 17:40

Re: Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Jo to je pravda. Ale opoměl jste zdůraznit že hubendíra dlouhán Paroubek se na tenis nezmůže. A to ani s oranžovými míčky. Paroubek je prodloužená ruka a huba komunistů, bez nich je jen směšným hrobařem ČSSD, která v minulosti měla tolik křesel v parlamentu, že mohla vládnout be problémů. Po jeho 13 měsících skvělého vládnutí se po volbách ukázalo, že lidi mají na věc výrazně jiný názor než mistr Paroubek, který od voleb má protaženější obličej.

clay 9.8.2006 8:53

Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

ODS určitě najde smysluplnější kompromis se zelenými i lidovci než se socany utrženými z řetězu. Mluví vás strach z nových voleb s možností získání 112 křesel pro trojkoalici

WorryJohn 9.8.2006 9:35

Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Ale o můj strach, když myslíte, vůbec nejde! Situace je takováto, Paroubek nové volby nedovolí a jestli chce realizovat ODS alespoň část svého programu, měla by se dohodnout. Jinak to donutí zelené (alespoň některé), a možná i KDU (asi bez Kalouska) přejít k soc. dem.

Paroubek vládne a dokud si nerozdělí s ODS vládu nebo nedostane předsedu Sněmovny a s tím i třetí pokus na sestavení vlády, tak neodstoupí. Nemá ani ústavně jak. Klaus i Paroubek to ví. A ví to i "pražská" část ODS, v čele s Bémem. Také se kdysi v Praze se soc. dem. dohodli, a bylo to ku prospěchu celé stověžaté matičky.

PP 10.8.2006 12:14

Re: Re: Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Plně podporuji Váš názor. Jakékoliv jiné snažení je beznadějné. Nechápavost Topolánkova je nebetyčná. Zřejmě se děsí možnosti vládnout na základě většinového volebního zákona sám. Pokud zákon s Paroubkem nezmění, což lehce mohou, bude navždy vládnout Kalousek se zeleným ať volby "vyhraje" kdo chce! 

Lájoš B. 9.8.2006 9:07

Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

žádná energetika v tom nehraje roli. Potřebuje udržet kontrolu nad vnitrem. Kubiceho zpráva, to je ten pravý důpvod.

Mard 9.8.2006 17:37

Re: Re: Paroubek zdůrazňuje, že chce jednat jen s ODS. Logicky.

Milý Worry, ty jsi naivnější než houpací kůň. Paroubek že chce rozvíjet jadernou energetiku kvůli nějakému zájmu státu?!? Chachacha. Jen kdyby měl přislíbeno od Westinghouse volební příspěvek v řádu stovek miliónů do kasy ČSSD. Ten myslí jen na svou židli a na nic jiného. Když se spojíš s Hitlerem, tak po chvíli smrdíš a vypadáš stejně jako on.

Mirek Šejna 9.8.2006 8:24

Pro sprosťáka Leraka,

pokud levicového voliče považujete za povl, tak jste hulvát. Pro začátek byste měl, Vy pravicový inteligente z vyšší společnosti nám póvlům vysvětlit, v čem je politika Zelených pravicová. Pak Vám možná dojde, že Zelení mají mnohem blíže k socanům, než k liberální ODS nebo konzervativním lidovcům. Takže zelení jsou v pravicové koalici jaksi omylem.

clay 9.8.2006 8:27

Re: Pro sprosťáka Leraka,

to bude tím, že z evropských zelených znáte jen smažky. Ale ono to tak docela neplatí

Lájoš B. 9.8.2006 9:04

Re: Pro sprosťáka Leraka,

Jak mají Zelení podpořit ČSSD, když tím zjevně podpoří i komunisty ?

Jan Daniel 9.8.2006 9:05

Re: Pro sprosťáka Leraka,

A´, promluvil rádoby slušňák, který běžně uráží pravicové voliče. Šejna si holt zas nevidí do huby. "Zelení jsou v pravicové koalici omylem" ;-D;-D;-D Touhle pohádkou se sociální demokradi utěšují už dva měsíce. Jsem zvědav jak dlouho jim to ještě vydrží.

W 9.8.2006 11:02

Re: Re: Pro sprosťáka Leraka,

Zeleni jsou omylem v KTEREKOLI koalici. Tahle banda sracu je pro vyvoj v CR mnohem nebezpecnejsi nez komuniste.

Ladislav N. 9.8.2006 14:10

Re: Pro "vzor levicového voliče" Šejnu

Šejno, pokud jste vzorem levicového voliče vy s vašimi lžemi a podrazy, pak jste byl označen správně.

Mard 9.8.2006 17:46

Re: Pro sprosťáka Leraka,

Milý semínkový generále! Máš pravdu že SZ má blíže k levici. Ale kde je u nás levice? ČSSD co leze komoušům do prdele, protože jinak by Paroubek fostal leda tak funkci hajzlbáby v lidovém domě, nebo KSČM, která oslavuje Klému a Kobu?To jsou ultralevičáci, na západě jsou slušným lidem k smíchu. Kdo by si podal ruku se sociálním demokratem, který se spojí s nereformovaným komunistou a i hlasem Grebeníčka protlačí proti všem ostatním demokratickým parlamentním stranám nějaký zákoník práce? Nikdo, před takovým človekem je třeba se pro jeho mravní výbavu jen zhrozit! Chudáci staří sociální demokraté kteří věděli že v názvu strany není jen "sociální" ale též "DEMOKRACIE"

churchill 9.8.2006 8:19

Jaklová:

Co je tenhle článek za blábol?? Pletete si hodinky a holinky!

Mirek Šejna 9.8.2006 8:16

Sakra, Jaklová

milá dámo, tohle bych lépe nenapsal. Mám podobný názor. I já jsem přesvědčen, že se Topolánek musí s Paroubkem domluvit na jakési "Opoziční smlouvě č.2". ODS tak může 4 roky vládnout. Co by sakra chtěla víc? V letech 1998-2002 takto mohli vládnout socani. A socani na tom vydělali. Proč by na tom tentokrát nemohla vydělat ODS? Exekutiva by byla zcela v jejích rukách, stejně jako před 8 lety byla v rukách socanů.

Jenže já mám pocit, že Topolánek se děsí situace, kdy by mohl vládnout za smluvní tolerance socanů. Čtyři roky dělal ze socanů dábly, bolševiky, odpad společnosti atd... A teď najednou by se jimi měl nechat tolerovat? Tolerovat se od lidí, o nichž před volbami prohlásil, že jsou spojeni s organizovaným zločinem?

Ortelius 9.8.2006 9:05

Re: Sakra, Jaklová

Topolánek se neděsí situace, kdy by musel jednat s Paroubkem (kerý musí být fyzicky odporný každému normálnímu člověku), pouze cítí tlak ze strany voličů, příznivců a členů ODS, že je to nepřípustné. Osobně, jakoo volič, bych dal přednost ODS v opozici za cenu další bilionové sekery, než opo II.

Člověk, který dělal několik let za komoušů šéfa RaJ nemůže být nezkorumpovaný gauner.

Ortelius 9.8.2006 9:09

Re: Re: Sakra, Jaklová

Wow, ten druhý odstavec je ale blbost. Samozřejmě ne ze slova nezkorumpovaný patří před být, jak jistě všichni pochopili. :-/