3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
IS 27.4.2006 1:48

Re: Re: upláci zákazník prodávajícího a naopak.

pf 27.4.2006 0:48

hlupacku

ve velkem kontaktu je drobna pozornost pro rozhodujiciho cloveka kapkou v mori bez vlivu na cenu.

Hihi memu brachovi, pracujicimu v  v cesku naprosto primocare nabidl obchodni zastupce firmyy dodavajici technologicke zarizeni laboratori mycku nadobi do domacnosti jako pozornost za podpis smlouvy. Nebylo to ani procento z  hodnoty kontraktu.

jeste jednou bezte do haje s ideologickymi blaboly.  

kocour 27.4.2006 0:54

Re: hlupacku

Račte se podívat, kdo začal s ideologickými bláboly - tenhle článek je o zcela konkrétním případu superkorupce, která sahá na Ministerstvo dopravy a dokonce se v té kauze už i vraždilo. To není ideologický blábol, tak proč se k tomu nějak nikdo tady ne a ne vyjádřit ... mohl byste to třeba odsoudit, co vy na to?

pf 27.4.2006 1:08

prosimvas jedna vrazda, vy s tim nadelate cavyku

V kauzach LTO tak hezky umoznenych nasi cackou pravici bylo mrtvol   10 - 50  a s jednim dosouzenym  pretendent na ministra vnitra rajzoval po Africe a je to v pohode. Nebudte takovy cimprlich, najednou.  

huhu 27.4.2006 1:24

Re: prosimvas jedna vrazda, vy s tim nadelate cavyku

různé daně LTO  či zelená nafta atd. byl návrh KDU - Klaus upozorňoval, že různé daňové sazby jsou příležitost pro podvodníky

huhu 27.4.2006 1:02

Re: hlupacku

jste schopen rozlišit korupci a provizi za zprostředkování či pozornost. ? pokud je váš bratr zaměstnanec měl tuto pozornost nahlásit svému zamestnavateli, třeba by mu to nechal a byla by to pozornost. Pokud nenahlásil a vzal, byl to úplatek.