30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 2.5.2006 18:28

Re: A webmaster tohoto diskusního fóra je vůl

No, to už ale víme dávno... ;-D Holt produkty Microsoftu ("IE only") a neschopný správce webu, který to neumí dát do pořádku a ještě k dílu přidá svoje kraviny o omezení počtu znaků a odstavců...

www racek 2.5.2006 9:18

Re: Kdyby Dolejš nedostal přes hubu

hnyku, člověče, že tys tem parxák a vědeckej komunismus študoval špatně? ani to mávání v průvodě ti nic nedalo ... hnyku, jdi do sebe!

tommi 2.5.2006 16:47

Re: Kdyby Dolejš nedostal přes hubu

 naprostý souhlas

Zebra 2.5.2006 8:38

Ty jo ! Vlk jako dítě viděl zmučené vězně komunistické policie a pak jako dospělý do komunistické strany vstoupil. Jak tady místní fašouni říkáte takovým lidem pokud nejsou vaši ?

Kylchap 2.5.2006 8:08

Je to k nas***í, že

pane autore! Ještě jsou stále lidé, kteří nechtějí pochopit, že jedině pravicové fašizující názory jsou jediné správné.

Andy 2.5.2006 8:09

Re: Je to k nas***í, že

?

tatina 2.5.2006 8:57

Re: Je to k nas***í, že

Nevím,jestli jste chodil do školy,ale podle toho,co tady píšete,tak ne.Fašismus přece vznikl na národním socialismu,a ne na pravici.Trochu pravdy by neškodilo.Takhle nás masírovali komunisti ve školách stále.Hezky pokračujete.Jak bylo včera na průvodě?

Andy 2.5.2006 8:07

Pavlo

policisté se chovali jak pitomci, ale je mi líto, ač jsem včera se Rputí zcela nesouhlasila, po shlédnutí videí- ta ženská se fakt chovala jak kráva. Bez ohledu na barvu, to ječení bylo šílené.

Pavla B. 2.5.2006 8:14

Re: Pavlo

Už jsem reagovala v diskusi k úvodníku. Nemám na PC zvukovou kartu - tolik k možné příčině odlišného vnímání incidentu:-)

Andy 2.5.2006 8:23

Re: Re: Pavlo

možná. Ta osoba opravdu provokovala, nerada to píšu, ale Rput má pravdu  ( teď omdlí:-D).  Policajti nalítli jak pitomci.

Pavla B. 2.5.2006 8:32

Re: Re: Re: Pavlo

Škoda že jsme se schizofrenně rozdělily do dvou diskusí, tedy ještě jednou: policie by se neměla nechat vyprovokovat. Také si myslím, že by nenechala vyprovokovat v případě, že by nešlo o "srdeční" záležitost a kdyby tušili, kdo si na ně vyskakuje.

Nemůžu se zbavit dojmu, že i pražská policie je nakloněna neonacistům. Tady v Brně je to při podobných akcích zcela zřetelné. Přitom to vůbec nesouvisí s tím, kdo policii spravuje (to k Vaší odpovědi Jarouškovi) - náš primátor je všechno možné, ale ze sympatií k neonacismu bych ho skutečně nepodezírala. Městská policie, která spadá pod jeho velení, je však k neonacistům vyloženě přátelská.

Andy 2.5.2006 8:37

Re: Re: Re: Re: Pavlo

ano, to jsou i ti v Praze. A nemůžeme se utěšovat tím, že jsou evidentně importovaní z Moravy, hovořili jako stréček Křópal.

f 2.5.2006 8:54

Re: Re: Re: Re: Re: Pavlo

Dežo krade, policajt ho chytí. Soud ho pustí, že to nebylo dost prokázáno. Dežo zase krade, policajt ho zase chytí. Soud se tím nezabývá, pro soud je to zanedbatelná částka. Pro okradenou babku měsíční důchod. Dežo zase krade, policajt ho chytí. Dežo začne křicet o tom, že ho policajt  rasisticky urážel. Dežo je za měsíc venku, policajta honí za urážku po soudech dva roky. Skin mlátí Deža. Policajt se tváří, že nic nevidí a fandí skinovi.

Dušan Neumann 2.5.2006 8:58

Nekompetentní policie

viděl jsem to video. Bez ohledu na tu hysterku, se ti policajti chovali jako naprostí amatéři. Ten blbec co vykřikoval, že nepovolil fotografovat by potřeboval vysvětlit, na co má právo a na co ne. Ten fotograf by ho mohl žalovat pro zneužití pravomoci, když už je blbost nežalovatelná.

LOJR 2.5.2006 12:21

Re: Re: Re: Pavlo

Andy, mohla byste sem hodit odkaz na to video?

L 2.5.2006 7:59

Britske listy a Stepan Kotrba

Do Britskych listu pravidelne prispiva i Stepan Kotrba. Je to syn komunistickeho sochare Stepana Kotrby, jehoz stezejnim dilem byla socha Lenina v Pardubicich.  Kotrba take udaval.

Britske lidty jsou komunisticke a vim to jiz davno, i kdyz oni se tvari jakoby objektivne. Kyz se neco deje, pozname je. Komou s dostal par facek, uz se zastavaji komousu. Probirala se Kavanova spoluprace s StB, uz se ho rychle zastavali. Soudruzka Bobosikova z UV SSM mela take jedfnoznacnou podporu.

L 2.5.2006 8:01

Britske listy a Stepan Kotrba

U Britskych listu uz davno neni co resit. Skoda casu.

Sibi 2.5.2006 7:59

žádná politika v tom není

Podle mě byl Dolejš v nesprávnou chvíli na nesprávném místě. Prostě narazil na pár ožralů, kteří si chtěli bouchnout. Kdyby tam šel v té chvíli Tlustý nebo Paraubek, tak dostanou na budku taky.

trojan 2.5.2006 10:17

Re: žádná politika v tom není

Podle mně Dolejše mohli klidně zmlátit jeho soukmenovci ale může být rád že ndopadne jako Slánský ten rudý agen t imperislistů.

občan z kraje města 2.5.2006 10:38

naprosto přesně

prostě veřejně známá osoba je vždycky atraktivní na bouchnutí. Toulat se takhle pěšky v noci po Praze veřejně známá osoba nemůže, pravděpodobnost úrazu je vysoká.

Minorita 2.5.2006 7:46

Dekuji, pane Vlku

Diky vám vím, že případné rozbití ústní dutiny jednomu či několika katolickým kněžím by sice nebylo úplně správné, přesto však lidsky pochopitelné.

Mrtví produkovaní státním katolicismem jsou sice už daleko rozpadlejší než mrtví z rukou komunistů (i když - je tu otázka kremace), ale to doufám na věci nic nemění. Nebo stáří mrtvoly je v nepřímé korelaci k morální závažnosti její vraždy?

filip 2.5.2006 8:08

Re: Dekuji, pane Vlku

Neděkuji pane Minorito, naopak mi jde z Vašich slov mráz po zádech. Katolickým kněžím rozbíjeli huby Máchové, Krebeníčkové, Čížkové a j. - viz příběh J.Toufara a dalších. Že jste se zařadil po jejich boku a jejich činy schvalujete jste si vystavil vizitku. Panu Vlkovi jste tím moc nepomohl. Pár přes hubu jako argument je vždycky projevem slabosti argumentů, proto je lepší oponenta rovnou umlčet. Pak Vlk se navíc dost plete - chudí duchem neznamená lidi hloupé, ale netoužící po majetku, R.G. se nestal buddhistou, ale mohamedánem atp.

Skepticus Maximus 2.5.2006 8:30

filipe pletete se rovněž

Např. "neznamená lidi hloupé, ale netoužící po majetku"

To označuje lidi nezáludné. Nicméně i ta varianta s lidmi hloupými dává smysl a nelze ji vyloučit kvůli tomu, že Vám se nelíbí.

Další si opravte "Krebeníčka" na Grebeníčka a ostatní nechám jiným ;-P

filip 2.5.2006 11:44

Re: filipe pletete se rovněž

Vysvětlení, které já uvádím, jsem slyšel od jednoho představitele církve, který byl absolventem dvou vysokých škol. Totéž jsem i četl v dostupné literatuře. Já Evangelia vykládat neumím, tak jsem si jen dovolil citovat. Jsou ovšem chytřejší, dle někdy i "chytřejší", bohatí duchem,  ve Vašem pojetí tedy i záludnější. Nebo také méně nejchytřejší, kteří ví všechno sami a pro jistotu svůj názor nekorigují.  Krebeníčka jsem si opravil. 

filip 2.5.2006 12:50

Re: Dekuji, pane Vlku

Ještě jedna drobnost. Státní katolicismus se Vám nelíbí, zkuste si tedy postavit proti němu státní ateismus. Začněte tzv. velkou franc. revolucí v údobí vlády jakobínů, můžete pokračovat údobím válčného komunismu v postříjnovém Rusku, ateista byl i Hitler, státní ateismus byl pak ještě v údobí poválečném v Albánii a nepřímo ve všech socialistických zemích. Všechny tyto režimy byly tedy dle Vás vrozem ctnosti a humanismu.  

Skepticus Maximus 2.5.2006 21:44

Re: Re: Dekuji, pane Vlku

filipe zase plkáte nesmysly. Hitler byl silně věřící už od mala, Stalin například nedostudoval pravoslavný seminář, o jakobínech raději nežvaňte vůbec(víte vůbec podle čeho se jmenují?) a začněte se nějak vzdělávat. Je to ostudné. :-/

Malý aston 2.5.2006 7:42

A je dobře,že dostali nakládačku

Je dobře,že dostali nakládačku jak Doleš tak i ta paní za zelené.Já bych to ještě rozšířil i na jiné poslance a zástupce vlády a jejich poradce a to postupně ze všech stran.Možná by se něco změnilo.To se jim to o právním státě,práci policie,práci soudů a demokracii vykládá za mřížemi,kde je pořád někdo hlídá.A kdo hlídá nás? A´t pěkně chodí po Praze,Brně,Ostravě bez svých hlídačů,možná s tou policií konečně něco udělají.

Andy 2.5.2006 7:40

Britské listy

"Zmlátili Dolejše. Proto se cítím jako komunista".

Větší idiocii neznám. Bylo by " Zmlátili Hitlera, proto se cítím jako nacista" ? Asi ano.

Dotyčný bude volit prý komunisty. Aby zabránil modrému nebezpečí.

Jistě nebude sám. Za těchto okolností je Dolejšovo pár facek přímo sesláno z nebe. A protože nelogičnosti v jeho popisu útoku jsou příliš velké, je to pro mne další důvod k tomu, nevolit ani komunisty, ani ty, kteří se z jeho modřin snaží vytřískat pár hlasů ve volbách.

A Britské listy ? Extrémně blbé noviny- čím dál tím víc. Tendenční, manipulující, prolhané.

Hledajíci 2.5.2006 7:35

´Děkuji Bohu

že mě osvětil svoji milostí, a ukázal mi že vracet se do země plné zloby a nenávisti je nemoudré. Lituji děti s takovými rodiči jako pan Vlk, Scepticus Maximus atd.

Pánove, jestli se chcete do smrti užírat váši zlobou a nenávistí, to je váš problém. Ale neotravujte svými jedy děti! 

nosál 2.5.2006 7:55

Re: ´Děkuji Bohu

takže máme ty rádoby zahraniční osle čekat,až nám budou zase vládnout bolševici a rozhodovat, kdo bude studovat,kdo půjde do dolů a stát fronty na banány a hajzlpapír. Ty jsi pitomec!