21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nup 2.5.2006 0:44

Re: Re: Když jste, Vlku, tak informován

Nebyl jsem ve dvojčatech ani "nečet" haló, ale Vaší nevědomosti, pane Haf, se nedivím - oni to ve Vlajce nepsali, že jo...

jakovy 2.5.2006 12:30

(h) nupe , já bych řek, že Re: Když jste, Vlku, tak informován

eletryka

tomas 2.5.2006 0:26

autore,

diky, skvely text.

Emma 2.5.2006 0:24

Pane Vlku

Kdysi jsem jeden váš článek poslala Kotrbovi do Britských listů. Jeho reakce byla (bohužel pro vás) vystižná "Orel much nelapá"

Finrod Felagund 2.5.2006 0:30

Re: Pane Vlku

Hmmm, posílat něco do blistů už je poslední dobou stejné, jako posílat něco do haló novin... Rv

nosál 2.5.2006 0:30

Re: Pane Vlku

Kotrba a orel?!?! Chachá. Spíš osel, to ano.

conqueror 2.5.2006 0:34

Re: Pane Vlku

www.blisty.cz=blicí listy?

nup 2.5.2006 0:36

Re: Pane Vlku

Ano, to je výstižné úsloví.

Finrod Felagund 2.5.2006 0:23

To je naprosto vynikající text

Pod ním bych se mohl klidně podepsat, ztělesňuje mé obavy, které z komunistů mám. Musím autorovi skutečně zatleskat. R^>-

Haf 2.5.2006 0:20

TLESKÁM NAHLAS ! SUPPER ČLÁNEK !

!!Teď ještě aby někdo poblil Jičínskýho, za ten dnešní článek si nic jinýho nezaslouží, zelenou holku sebrala policie a je násilí na levici kompletní !!!

Ano, komunisti pryč z parlamentu !!!

Vodník 2.5.2006 0:14

No to je teda úroveň!!

To, že Dolejš dostal nakládačku, je Vlkovi záminkou k tomu, aby nám rozmáchle připomněl, jak bili a mučili své oběti komunisté. V jeho očích totiž ten Dolejš za to zřejmě tak nebo onak aspoň trochu může. "Bít poslance se nemá, ale..." --- opravdu, ještě chybí doplnit: "...když je to komunista, tak je to něco jiného".

Zajímalo by mě, jestli by Vlk mluvil o "Topolánkově rozbité hubě" a podezříval kapsvazáky z e-portalu...

janabok 2.5.2006 0:22

Re: abyste se Vodníku

jednou z těch islámských teroristů a komunistických vrahů nepřiposral...

Vilém 2.5.2006 0:24

Milá Jani

Asi vám v pozdní hodině ujela hlavička, o muslimech jsem psal já.:-D:-D:-D

Vodník 2.5.2006 0:29

Ale no tak, janabok!

Ten text je pitomá demagogie na úrovni "dobře jim tak, náckům" když někdo okrade německé turisty. Pravicová žurnalistika se s tímhle špatně tajeným uspokojením nad tím, že komunista dostal do držky, strašlivě shazuje u všech slušných lidí (těch je ovšem očividně v Čechách jako šafránu :-( )

Mimochodem, já jsem na tomto fóru asi ten poslední, kdo by sral do gatí z islamistických teroristů - a to mi hrozí osobně pořád nesrovnatelně větší nebezpečí než Vám v relativně muslimuprosté České republice. ;-)

Říman 2.5.2006 7:07

Re: Ale no tak, janabok!

Tak si blbě žvaň tam u sebe doma, hrdino.

Vodník 2.5.2006 8:47

Re: Re: Ale no tak, janabok!

Ale já si žvaním blbě tady u sebe, censuro bolševická! :-D

Finrod Felagund 2.5.2006 0:25

Re: No to je teda úroveň!!

Víte, co se šušká mezi lidem obecným? Víte, co to je milion mrtvých komunistů? Sice záslužný čin, ale dokud jich nebude osmdesát milionů jako jejich obětí, tak je to pořád ještě málo. A osmdesát milionů je velmi střízlivý odhad, Černá kniha komunismu uvádí přes sto milionů. A tahle ideologie že je povolená?

Vodník 2.5.2006 0:32

Re: Re: No to je teda úroveň!!

To se nešušká mezi lidem obecným. To se šušká mezi fašistickým póvlem, který je ostudou planety a nebude ho škoda, smete-li ho nějaká (islamistická ;-) ) atomovka; kolik z nich bude (bývalých) komunistů nebude vůbec podstatné.

conqueror 2.5.2006 0:55

Re: Re: Re: No to je teda úroveň!!

Tak to aby jsi už bukoval letenku do Iránu. A nauč se před odletem pětkrát denně švihnout sebou směrem k Mekce. To si nacvič ze všeho nejdříve.

Vodník 2.5.2006 1:11

Letenku do Iránu!! Pětkrát denně švihnout sebou směrem k Mekce!!

;-D ;-D ;-D ;-D 

Fakt vtipný!!! Asi se smíchy poseru!!!

Andy 2.5.2006 0:36

Re: No to je teda úroveň!!

ten text je přesně na stejné úrovni, jako to, co vykládají komunisté a socialisté, k čemu zneužívají Dolejšův výprask. Protože ale na to jsi nereagoval vůbec nijak, dá se o tvé objektivitě s úspěchem pochybovat.

Vodník 2.5.2006 0:42

Re: Re: No to je teda úroveň!!

Nemám tušení, co vykládají komunisté a socialisté a do debat a anket na téma, jak levice politicky zneužívá Dolejšovo přepadení, se nezapojuji.

Já tu jen zírám na článek, který by se v západních novinách prostě neobjevil, maximálně v rubrice "Píší nám čtenářové"...

Bubik 2.5.2006 0:44

Vodníku, o tom, co dělali komunisté v padesátých letech u nás se všeobecně ví

o tom, jak vládl Stalin ve třicátých letech se taky ví. (jestli to nevíte Vy, tak se to doučte).

Jestli s těmi historickými znalostmi je někdo u komunistů a navíc ve vedení, pak se s tím tak nebo onak ztotožňuje.

Bít poslance se nemá. Bít se nemají ani "obyčejní lidé". Ani komunističtí či jiní muklové. nikomu s nich se nemají hmoždit kopanci oči, ani drtit drtičem koule.....

Vodník 2.5.2006 0:55

Bubíku

o moje vzdělání nemusíte mít starosti ;-)

A komu Dolejš drtil koule nebo zhmoždil kopancem oko? Pokud nikomu, tak ho přepadla luza, bez ohledu na barvu partaje, a tato luza musí být potrestána a její řádění bezvýhradně odsouzeno. Nějaké drcení koulí s tím nemá nic společného.

Kdyby se to stalo Aloisovi Grebeníčkovi neblahé paměti, taky bych protestoval, ale chápal bych to. A chápal bych, kdyby po tomto pochopení volali žurnalisté. Alois Grebeníček totiž skutečně ruče ta varlata lidem drtil. Ale čím se liší ti, co zmlátili Dolejše za Grebeníčkovy zločiny (?) od nějakých těch sebevražedných atentátníků?? Leda tím, že ho nezabili, na to holt ty koule neměli...:-(

Zajic 2.5.2006 5:02

Re: No to je teda úroveň!!

Mily vodniku polib si (Y)

Vodník 2.5.2006 8:46

Milý Zajíci

takovými "argumenty" prokazuješ svým myšlenkám(?) a svému názorovému táboru opravdu medvědí službu! :-D

Nekuřák 2.5.2006 8:44

Re: No to je teda úroveň!!

"V Československu vraždili komunisté dost dlouho, aby bylo nechutné už

samo o sobě to, že jsou stále ještě povolenou politickou stranou. " To nám pan Vlk připoměl. Dolejš svým členstvím v komunistické straně s těmi zločiny vyjadřuje souhlas. Je to dost srozumitelné ?

Vodník 2.5.2006 8:50

Re: Re: No to je teda úroveň!!

Není. Uvádím Dolejšovu odpověď v reakci na doxu o něco výš; je to odsud.

Harpyje 2.5.2006 9:51

Re: Re: Re: No to je teda úroveň!!

Vodníku, Vy jste nesnesitelně arogantní. Na jedné straně se vyjadřujete opovržlivě o póvlu a spodině, o zaprděných Čecháčcích v zaprděné české kotlině, ale na druhé straně jste sám sprostý jako nějaký příslušník spodiny, když Vám dojdou argumenty. Když máte takové negativní názor o čtenářích NP, tak co sem pořád na toto fórum lezete?

Nekuřák 2.5.2006 11:36

Re: Re: Re: Re: No to je teda úroveň!!

Vodník: tak ještě jednou a naposledy (Vy jste mimochodem názorým důkazem tvrzení, že se s lidmi Vašeho ražení nelze domluvit). Co pan Dolejš verbálně tvrdí je jedna věc, a co dělá je druhá. Důležitější, než co hlásá, je to, že svým členstvím ve straně vyjadřuje souhlas se zločiny, jichž se tato strana 40 let dopouštěla. To, že KSČM je pokračovatelem KSČ je jasné (přečtěte si jejich vlastní materiály), to, že je nereformovatelná je mimo diskusi, je to dokázáno. Jelikož je nereformovatelná, neomlouvá nikoho, kdo je členem, tvrzení, že ji chce zevnitř demokratizovat, je to nemožné. A jsme u toho: každý člen KSČM i každý její volič vyjadřuje souhlas s tím, co se u nás dělo v intervalu 1948-1989. Ostatní volí jiné strany.