30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jonáš 2.5.2006 10:58

Pojďte zmlátit Vlka

když to má tak rád -- ;-D

Jojin 2.5.2006 10:51

Pane Vlku...

...vraťte se raději k článkům typu"Kdo rád ...jí".

Štváč 2.5.2006 10:49

trefné

Velmi správně a trefně napsáno. Chceli kdokoli argumentovat ve prospěch komunistů, nemá historicky a fakticky pravdu. Demagogií ovšem bojovat může, byla jim vlastní při všech vraždách a zničených životech za které jsou odpvědni.

Rejpal 2.5.2006 10:49

Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

tak by se dal nazvat autorův článek. Stále stejné žvásty, končící v den voleb tím, že komunisti žrali naše děti. Jak vidno dnes stačí opravdu hulákat smrt komunistům a úspěch je zaručen. Je zajímvé se podrobně podívat kdo tak řve. Kalousek, jehož strana vždy kolaborovala s tím kdo byl právě u moci, mlaďoši kteří tu dobu ani nezažili, PTP, kde se mimo opravdu politických oponentů režimu, nacházela většina těch co neměli prostě žádné vzdělání a byl u nich problém jim svěřit jakoukoli techniku. To je fakt který jsem sám zažil, byl jsem na vojně v roce 78 a přesto část mých kamarádů šla do tehdy již přejmenovaných pracovních oddílů. Oproti normálním vojákům měli jen samé "nevýhody". Brali plat, každou chvíli byli doma a o režimu v kasárnách ani nemluvím. Na konci vojny přišli i s balíkem úspor. To, že PTP nebyli jen političtí odpůrci však dnes nikdo nezmíní. Rovněž tak je zajímavý pohled na bijce komunistů z uranu. Dnes tvrdí, že tam byli za trest. Část nepochybně ano, těch se můj příspěvek netýká, píši o těch co tam šli pro prachy, získali peníze, předčasný důchod a dnes potřebují přidat k důchodu jako odpurci komunismu. Dovmívám se tedy, že by se se měli ozývat proti komunistům jen ti co pod jejich nadvládou opravdu trpěli a ne ti co si jejich utrpení jenom vypujčují. On totiž žádný ismus není škodlivý ale ta cesta k němu, bohužel tyto zvrhlé cestovní metody používá každý, kdo chce v politice získat koryto.

spaldings 2.5.2006 10:54

Re: Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

malá poznámka - pokud jste na vojně byl v roce 1978 nevíte nic. Ale máte od toho klíče.

Radek Laušman 2.5.2006 10:55

Re: Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

to jsi napsal pěknou kravinu.....KSČ ti poděkuje za obhajobu.(Y) Zkus se zeptat těch co je komunisti povraždili.....myslíš, že to bylo pro prachy....?

Dáša 2.5.2006 11:15

Re: Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

V uranu opravdu pracovali dobrovolně lidi, třeba v Ralsku. Byl tam i můj švagr, vrátil se z emigrace, protože za ním nepustili rodinu a jinou práci nesehnal. Ovšem, potom byl jiný uranový průmysl, lágr. Tam dělali muklové a vytěžený uran odcestoval přímo do SSSR.

Možná byste se měl seznámit s http://svedectvi.host.sk/fakta.html, než budete zase tvrdit, že ismus není škodlivý! To je také jedním z blábolů komunistů i nacistů. 6e oni jako nic, jenom pár jedinců vraždilo. Hnusná je sama ideologie!

karel 2.5.2006 11:30

LEŽ JAKO VĚŽ

V roce 1978 nebyly žádné PTP a ani žádné jiné pracovní oddíly, kam by se chodilo za trest. Byly to části vojska, které mimo výcviku i z různých důvodů pracovaly (např. železniční vojsko atd.)

Finrod Felagund 2.5.2006 15:10

Re: Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

No v určitých kruzích by se Vaše povídání kvalifikovalo jako osvětimská lež, což je trestný čin.

jakovy 2.5.2006 15:47

rejpal? né! Vůl jak lampa Re: Tendennční, hlopé, plé polopravd čí úplných lží

a lampa jak reflektor,

Buvol 2.5.2006 10:49

Velmi trapný a ubohý článek! Od tohoto autora bych něco tak pokleslého nečekal ....

AeroKarel 2.5.2006 10:40

1. Ani komunista nemá být v noci zmlácen

tak, jako se to stalo tomuhle i mnoha jiným lidem, zcela nekomunistickým. Policie to prakticky nezvládá, "sere" na to, zato se dokáže vyžít trestáním těch, kteří se jí nelíbí, jak opakovaně někteří její příslušníci dokazují.

2. Proč by ovšem při té příležitosti nemohl Vlk připomenou zářné výkony komunistů v mláticím oboru, nevím. Pokud tím zmlácení Dolejše neomlouvá ......

Tesák 2.5.2006 10:44

Re: 1. Ani komunista nemá být v noci zmlácen

mezi námi, neříkají oni ti komouši, že si USA za útok na  Obchodní centrum mohou sami? a te´d najednou řvou jak podebraný... Co to?

jakovy 2.5.2006 15:43

Re: Re: 1. Ani komunista nemá být v noci zmlácen

R^

Tavi 2.5.2006 10:36

pojdme dal

takze jakekoliv zmlaceni komunisty je v poradku? pojdme jich tedy zmlatit vic, treba se toho pak jeste vic dozvime... :/ nevim jak vam, ale pro me je jakekoliv fyzicke nasili cestou zpatky k opicim(pokud tedy neni sebeobranou, coz v tomhle pripade asi tezko byla..)

Tesák 2.5.2006 10:42

Re: pojdme dal

jde o to, proč na tu budku dostal. Pořád známe jenom jeho verzi!!!

Tavi 2.5.2006 10:49

Re: Re: pojdme dal

no verzi utocniku asi jen tak znat nebudeme.. no ale i kdyby to bylo jakkoliv, tak presila.. i kdyby jen 2 vs 1.. mluvi za sebe.

Tesák 2.5.2006 11:03

Re: Re: Re: pojdme dal

jak víte, že jich bylo víc než jeden?

Tavi 2.5.2006 11:07

Re: Re: Re: Re: pojdme dal

jak vite ze nebylo.. vychazim z jedine zname verze.. a musim priznat, ze nemam proc bych tomu neveril.. mate duvody(realne a ne smyslene) proc neverit panu Dolejsovi?

AeroKarel 2.5.2006 11:44

Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

Vy věříte jakémukoliv komunistovi?

Tavi 2.5.2006 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

uz podle vasi otazky jde videt co jste zac. Ne, nemam s tim zadny problem s tim, mu toto uverit

Tavi 2.5.2006 11:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

pro me je to predevsim clovek

LOJR 2.5.2006 12:07

Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

Proč nevěřit? Je to komunista, politik a navíc je pár týdnů do voleb. Jestli i za těchto okolností věříte, tak vám fakt závidím, vy musíte člověče věřit úplně kdykoliv, cokoliv a komukoliv :-D.

Tavi 2.5.2006 12:24

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pojdme dal

proc jste presvedcen ze verim cokoliv a bla bla ty vase kecy? Dokud to policie nevysetri nemam duvod mu v tomhle neverit. Vy samozrejme verite pouze sve vyssi pravde a pravdu ma jen ten co se vam zalibi.. Ze je to komunista..  - v podstate mu tedy nemam verit ani to ze je zbity.. on si to urcite namaloval vodovkama..

spaldings 2.5.2006 10:46

Re: pojdme dal

no klidně dál jděte. On ten článek je zhruba o třech věcech.První, že zbití Dolejše se nármaně hodí. A to k osočení nekomunistů. To je pravda. Mne jako první napadlo, že mu po hubě dali jeho parteigenossen, ti radikálnější. Ono už to napadení před volbami je u socanobolševiků pomalu folklor, vzpomínáte na Dostála či Svobodu Jiřího ? Možná Vy ne, já jo. Samozřejmě zmlácení není správně. Jen je zadruhé poznamenáno, že komunistů vždy vadila činnost, namířená proti nim, když však podobnou metodu užili sami, nic se nestalo. To se dočtete i zde. A za třetí - ukazuje se skutečně, kdo je a hlavně v době, kdy se hrál onen Jiráskův Hronov, zvaný omylem sametová a dokonce revoluce !, byl. Každý z těch bojovníkům proti komunismu, které normální člověk nikdy, kupodivu, na těch "přesdržkách" VUMLem (bílý VulkanizovanýUčitelMarxismu Leninismu) nikdy neviděl. Protože oni "bojovali" jinak. Tak jak se dočtete ve skriptech od soudruhů profesorů.

Tavi 2.5.2006 10:56

Re: Re: pojdme dal

nic z toho co pisete jsem nikdy nezpochybnoval. Ja jen myslim, ze na prvnim radku toho clanku by melo byt ze to zmlaceni byla strasne uboha vec.. a to co potom nasledovalo/nasleduje, je celkem taky ubohe.. z obou stran.. jak rude, tak modre (i kdyz tu asi bude platit 3. Newtonuv zakon)

spaldings 2.5.2006 11:13

Re: Re: Re: pojdme dal

Ale někteří víme už z dětství a z domova (kde ná tomu rodiče učili, na rozdíl teba od rodiny grebeníčkovy) že zmlácení kohokoliv, zejména v přesile je ubohost. Ale komické je, že už začínáte o rudé či modré, když je na světě tolik všelijakých barev. Takže tak jako IMPLICITNĚ je zkopání kohokoliv lumpárna, tak je IMPICITNĚ politizace zkopání lumpárna stejná. Vy Dolejšovi věříte,  já Dolejšovi nevěřím ani nos mezi očima. Protože je komunista. A jen Vám říkám, že až zjistíte, že jste mu neměl věřit taky, bude už pozdě. Ale to je zkušenost nepřenositelná, bohužel.

Tavi 2.5.2006 11:45

Re: Re: Re: Re: pojdme dal

tohle je jedina vec, kterou mu verim, jinak se jeho osobou nijak nezabyvam a tudiz nevim, na co by melo byt pro me pozde kdyby se ukazalo, ze si to udelal treba sam..

To s tema barvama nechapu, nebot ruda je bezne spojovana s levici a modra s pseudopravici(pravice jako takova u nas podle me neni)

spaldings 2.5.2006 10:33

Je znepokojivé

kolik kromě takzvaných intelektuálů (čti hlupáků adorujících v historii vždy největší svině) je doplněno o tlupy lidskýchprávprohajzlyplných adolescentů, nechápajícíh, že ten dějepis, o kterém se učí, by se jim za pár měsíců mohl pořádně zajídat.

miron 2.5.2006 10:31

"Komunisté pokládají za nedůstojné,

aby tajili své názory a úmysly. Prohlašují otevřeně, že jejich cílů lze dosáhnout jen násilným svržením celého dosavadního společenského řádu." Tolik aspoň jejich bible - Komunistický manifest, ke kterému se všichni hrdě hlásí. A v tom je jejich hlavní odlišnost od sociálních demokratů. Tak ať se hoši nediví, když tu jejich hozenou rukavici někdo zvedne. Aby se tomu pro příště zabránilo, měl by zasáhnout parlament a komunistickou stranu zakázat. Je ovšem možné, že v souladu se stávajícími zákony by na to stačil ministr vnitra.