30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka H. 2.5.2006 12:58

Re: Re: Odrytá nestydatost

A sakra! A já zatím ve shodě s dostupnou literaturou měl za to, že právě vietnamští komunisti do Kambodže vtrhli a zbytek obyvatel zachránili z lágrů smrti. A tento čin byl demokraty a američany označen za "komunistický zločin a agresi" proti demokratickým a proamerických polpotovcům. Chce to víc studovat dějiny  :-D

VL 2.5.2006 19:37

Re: Re: Re: Odrytá nestydatost

Ono asi ani pro komunisty není ideální mít za sousedy komunismus.

Slávek 2.5.2006 14:32

Re: Odrytá nestydatost

Jéžiši, ty seš idiot, Ivánku. Vrať se k Nastěnce a  - jak říká klasik, nepište mi a pokud možno nepište vůbec.

Jan Daniel 2.5.2006 14:35

Re: Odrytá nestydatost

Ivane, nech si vaši klasifikaci společenských systémů na stranické ideologické školení a nemontuj se mezi normální lidi.

Šerlok Homeless 2.5.2006 16:27

Re: Odrytá nestydatost

Jasně Ivánku. Když už to nejde obhájit, tak to aspoň přejmenovat.(Y)

Jakub Vosahlo 2.5.2006 21:21

Re: Odrytá nestydatost

No Ivane to mi ho teda vyndej. Co ses to za klauny?

DJing cheb pako 2.5.2006 21:28

Dalsi lhar z rude lihne

kde umrel Abu Nidal, nedouku???

Remcal 2.5.2006 11:14

Čulíkův primitivní prokomunismus - je pan Č. blb nebo vyčuránek?

Pan Č. se povaľuje za intelektuála, tomu ale nevěřím. Ptám se, jestli primitivní prokomunismus pana Č. je následkem jeho blbosti nebo vyčuranosti, nebo obojího.

spaldings 2.5.2006 11:19

Re: Čulíkův primitivní prokomunismus - je pan Č. blb nebo vyčuránek?

Čulík je klasický příklad emigranta - vypravěče. Takový člověk vypráví tlupám studentů, do té doby žijících v představě, že za železnou oponou je hranaté sluníčko, jak to je v socialismu. Všichni, protože jsou stránky nepopsané, čumí, Čulíka zbožňují a on časem dojde k závěru, že je přinejmenším intelektuál. Což skutečně je. Jen neví, co ten pojem znamená, protože by se tím v žádném případě nechlubil.

Remcal 2.5.2006 11:51

Re: Čulík je sice blb, ale není emígrant, je provdalec

On se Čulík v 80. letech provdal do toho Skotska, Jezdil tam a sem, jak se mu zlíbilo. Neemigroval (tím ale neříkám ľe blbci nejsou i mezi emigranty).

Rpuť 2.5.2006 11:09

Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

Žádáme po policii, aby pochytala všechny lumpy, kteří nás ohrožují a máme ji za zlé, že nekoná dost razantně. V teoretických diskuzích hlásáme, že lumpa nejlépe odprásknout hned na fleku a vůbec se nebavit a vlastně žádnou polici nepotřebujeme, postřílíme si to sami a bude klid. Tleskáme, když soud (konečně!) osvobodí důchodce, který padoucha ztrestal.

Jakmile však policie lumpa dopadne a nasadí mu pouta, situace se zcela obrací. Zlosyn v klepetech stává se obětí totalitní zvůle policie a určitě za nic nemůže a pokud mu policajt při tom zatýkání šlápne na kuří oko vykoleduje si vyšetřování, na které dohlíží sám ministr vnitra.

Kájínek, který možná opravdu nespáchal to, za co byl odsouzen, ale před tím toho natropil dost a dost stává se předmětem adorace a najdou se dámy, které z trpícího hrdiny zažívají orgasmus. Asi bychom se měli rozhodnout, co vlastně chceme. Zatýkání kohokoliv, kdo se brání, se bez donucovacích prostředků neobejde a pokud se pere, nedá se předvídat, jak to dopadne. I komisař Moulin, kterému v televizi tak tleskáme, byl by za své, dobře mířené háky na brady padouchů, náležitě popotahován.

Nebylo, zajisté, mým úmyslem tvrdit, že policie vždy chová se profesionálně. Ale měla by! A my také!

spaldings 2.5.2006 11:15

Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

jo, souhlas, jen drobná poznámečka. Byť toho onen zmiňovaný Kájínek napáchal kolik chtěl, pokud je mu křivě přisouzeno cokoliv "navíc", nemůže být o profesionalitě či čem řeči.

Sch.glosátor 2.5.2006 11:29

pokud je mu křivě přisouzeno cokoliv "navíc"...

Otázka je jestli křivě. To něco navíc je zločincovo podnikatelské riziko, pracovní úraz.  Jeho předešlé zločiny by před osvícenými třemi sty lety na oběšení stačily a pak by tyhle otázky nebyly. Tím, že si pěstujeme takové zločince s trestními rejstříky jako telefonní seznam, sami sobě připravujeme problémy. Zatímco se je snažíme "převychovat" počtu jejich obětí narůstají. Že Kajínek je za mřížemi je jedinou zárukou, že už nikomu neublíží, i kdyby měl ukrást jednu jedinou třísku. Každý den takového drbana za mřížemi je pro daňového poplatníka požehnáním. Byť ho ten humanismus  něco stojí. Nic není zadarmo.

Jirka H. 2.5.2006 11:30

Re: pokud je mu křivě přisouzeno cokoliv "navíc"...

Když to je ten problém kauzy Kájínek - jestli je v té vraždě nevinný, logicky to znamená, že právě nějaký vrah, zřejmě policista, chodí a třeba i dál vraždí na svobodě, že...

Sch.glosátor 2.5.2006 12:45

Třeba vraždí jenom ty, kteří si to zaslouží :-)

Vzájemné vraždění v určitých kruzích patří k bontonu a folklóru....

Jirka H. 2.5.2006 11:20

Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

Je to tak... I když je to do určité míry pochopitelné, u nás v Čechách, kde posledních skoro celých pár set let byla policie do určité míry represivní složka vládnoucí vrstvy  "proti lidem". Musíme se s tím učit žít. Že když jdeme na kontroverzní demonstraci, může se nám stát, že nás policista vyzve opustit prostor nebo nasednou do auta a my ho musíme uposlechnout. A pak si třeba následně stěžovat, když si myslíme že na to neměl právo. U policie už je pozitivní vývoj vidět - aspoň na záznamu "kauzy Žak" policisté celou dobu všem zadržovaným vykají, řikají "pane" a "paní" a vyzývají ke klidu a chladné hlavě :-D

AeroKarel 2.5.2006 11:57

Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

Ano. Pochytala, ne trestala.

Opět, ať jich chytí co nejvíc. Ale po chycení opravdu nemají udělat nic víc než podle okolností buď zjistit nebo zjistit a zadržet. Ne mydlit pendrekem.

Ty dámy ať si to se svým orgasmem užijí. Ovšem, je-li možnost (a obávám se že je) že policie místo aby chytila skutečného pachatele vraždy (a možná i ze svých řad) chytila někoho, kdo ji dost dlouho štval ale nevraždil, máme hned několik průserů. Vrah může běhat po svobodě, nota bene v uniformě a s policejními pravomocemi, důvěra v policii i justici vepsí, v tomto případě nevinný za mřížemi.

Moc rád bych tuto eventualitu vyloučil. Bez orgasmu, jen pro pořádek.

Rpuť 2.5.2006 12:13

Re: Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

AeroKarle - stopro souhlas, i když je to další aspekt. Zatím by stačilo, kdyby po výzvě "paní, opusťe prostor", paní prostor opustila a nedržkovala a neječela.

Ono by se, možná, polišům také lépe rozeznávalo, kdo je ředitelka odboru na ministerstvu a kdo výtržník:))))

Jirka H. 2.5.2006 12:20

Re: Re: Re: Jánošíkovsko-totalitní syndrom – aneb je to v nás jak v koze!

R^

AeroKarel 2.5.2006 12:32

Ovšem obávám se,

že právě toto rozlišovat nemají, přesněji řečeno nemají rozlišovat kdo je výtržník a kdo je řiditelka odboru, momentálně výtržník.

A také, oni melouni provokují občas ochotně.

Ovšem příchylnost policie k různým skinheadským "nic než národ" také není smyšlenka. Mám dojem, že včera blbly obě zúčastněné strany.

Rpuť 2.5.2006 13:16

AeroKarle, soudím, že hlavně paní ředitelka neměla by se chovat jako výtržník:)))

U řady těch policistů se, možná, jedná o, někdy i pochopitelnou, profesionální deformaci - i když by to být nemělo, samozřejmě.

Ovšem jedná se taky o to, že jestli paní ředitelci ty její výmysly projdou (a zatím to, ó hrůzo) vypadá, že ano, tak se nám ty partaje do voleb snad navzájem vymlátěj - ne, že by to byla taková škoda, ale na soutěž "Heč, mě zmlátili víc", se vůbec netěším.:-/

franta 2.5.2006 11:09

Logika je úžasná věda

"A nás by měla bolševická odezva na pár nočních facek a kopanců upozornit, že agresivní komunismus není vůbec mrtvý". Ergo kladívko, komunista dostal pár facek, z čehož plyne, že komunismus je agresivní a stále žije. Neuvěřitelné.

jakovy 2.5.2006 11:42

Re: Logika je úžasná věda

Ergo kladívko z toho plyne, že vy jste pěkně blbý.

Buvol 2.5.2006 11:48

Re: Re: Logika je úžasná věda

Bože, bože do čehos to duši dal ....

jakovy 2.5.2006 15:51

Re: Re: Re: Logika je úžasná věda

jsem ateista, mě usouložili otec s matkou, soudruhu!

Čest ! To, prosím, bez urážky.

kupředu levá 2.5.2006 11:00

Komunistům otrnulo

všude v Evropě. Tak třeba poslední východoněmecký pohlavář Modrow obvinil bývalé západní Německo k vůli stavbě "železné opony", a nynější šéf německých levičáků Gysi "pochválil" dokonale vycvičenou STAZI (dederáckou STB) za to, že při převratu zůstala doma. Takže se možná dočkáme i nároku, že třeba naše lidové milice si zasloužily historickou pochvalu.

tommi 2.5.2006 16:25

Re: Komunistům otrnulo

  a finanční kompenzace pro každého milicionáře, protože oni "chudáčci" jsou už  dlouho bez...

Radek Laušman 2.5.2006 10:59

souhlas

Naprostý souhlas s článkem. Jen je škoda, že většina lidi není zvyklá myslet sama za sebe a nechávají to na druhých. Výsledek je pak to, že chodí volit komunisty a najivně si myslí, že se budou mít dobře. Lidi líný se o sebe postarat jsou pro soudruhy (jedno zda rudý či oranžový) ideální ovečky. A proto stop KSČSSD. Lidi opravdu chcete přijít o volnost a svobodu???

fil 2.5.2006 13:52

Re: souhlas

no pokud bude zase pivo a bůček levný,... a soused bude stejně chudý jak já,....proč ne