17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Skepticus Maximus 2.5.2006 7:53

dvd

máte poněkud mnoho vad na disku a jste dost nečitelné. Takže se nechte přeleštit ať získáte čistý obraz ;-P

dvd 2.5.2006 8:23

A co takhle argument?

Skepticus Maximus 2.5.2006 8:35

Re: A co takhle argument?

S tou neargumentací a zhovadilým obviněním jste začal Vy, tak čemu se divíte?:-/

Zajic 2.5.2006 9:37

Re: skrytě rudý Zajíci - ubohy Sasku"!

Typicka ukazka reakce boslevickych blogeru. Oznaci cloveka za komunistu, ci skryteho komunistu, doufaji ze ho to rozcili.  Podle vas byl T.G. M zrejme take skryty komunista. Prave od T.G.M. se muzeme ucit co je opravdova demokracie. Pro vas soudruhu "Skepticus Maximus" je to ovsem neco nepochopitelneho. Vy umite lidi pouze buzerovat. Polibte si laskave (Y)

Skepticus Maximus 2.5.2006 11:03

skrytě rudý nasraný Zajíci

Já Vás neoznačil za komunistu, ale za člověka s komunistickým myšlením a takovým bezesporu jste. Co je opravdová demokracie je stejně nesmyslná otázka jako kdo je opravdový demokrat. To Vaše zjednodušené vnímání světa je tristní.

udivený čtenář 2.5.2006 5:41

Rozhodování o tom, komu dát svůj hlas,

to jste mi tedy tady velice usnadnili. Teď tedy rozhodně ne těm, které tady bude volit ta skupina lidí, která s panem V.V. souhlasí. Násilí totiž nemám rád a svým vyjadřováním zde pravici opravdu děláte medvědí službu. Ta jděte do (Y)

Skepticus Maximus 2.5.2006 6:46

udivený čtenáři jste jen

další ulhaný bolševik (Y)

Kotas 2.5.2006 5:39

Dolejs jak na .....

Tak jsem mel radost, ze to uz zacalo a pidil se kdo dostane dalsi pre hubu, abych byl nekde pobliz a taky si bouchnul a ono nic. Jenom zase reci a reci jako vzdy. Cesi, znovu jste zklamali. Skoda kazde facky, ktera padne vedle.

Anezka 2.5.2006 5:34

odkdy zacina schvalovani trestneho cinu?

Pane Vlk, mane se mi vybavuje, ze jste vystudoval prava - asi za totace na staroslavne UK. Tu me napada, od jakeho bodu uz zacina trestny cin schvalovani trestneho cinu, v danem pripade nasili proti skupine obyvatel ci ublizeni na zdravi? V Nemecku to v tricatych letech zacinalo taky tahle 'nevinne', a pak prisla Noc dlouhych nozu, a uz to jelo.

sociolog 2.5.2006 5:38

Re: odkdy zacina schvalovani trestneho cinu?

Ale Anezko. Copak pan Vlk schvaluje nasili? Naopak, odsuzuje veskere nasili, spachane komunisty. Vcetne onoho, co pravoverni udelali Dolejsovi.

Pavka 2.5.2006 5:41

Re: odkdy zacina schvalovani trestneho cinu?

Anezko, asi si te, soudruzko, budeme muset vzit na pohovor, aby jsi prokoukla kdo je kdo.

sociolog 2.5.2006 5:33

kdyz dostane clovek, kery je clenem nacisticke organisace

treba od Romu pod hube, tak pochybuji, ze by  parlament odhlasoval nejake prohlaseni ma jeho obranu.

Tudiz se ptam, Proc kvuli bolsevikovi, o nemz se nevi ( sam nechce vyrcene urazky sdelit),  zda ho nhodou neztrestalii jeho stalinsticti kolegove. Proc takovy poprask kvuli clenovi zlocinne organisace, opravdu nechapu.

Pokud Dolejs muze takhle manipulovat parlament, tak zkratka tvrdim, ze mu rikali cisi jako "Ty pravicova odchylko!" Vzdyt, co jineho by jinak Dolejs zamlcoval? Vse ostatni by se dalo pouzit hodilo na propagandu jeho strany!   Opravdu se chceme v 3. tisicileti v Cechach nadale zabyvat otazkou, zda Roml byl humannejci nez Goebels? Az nam mezitim bolsevik zacne censurovat media?  

dvd 2.5.2006 7:35

A co kdyz v tom vubec neni politka?

Treba ho zmlatili kamaradi nekoho, komu pan poslanec nasadil parohy. Tedy zmlaceni obcana Dolejse je rovnez odosuzenihodne, ale pochybuji ze by se kvuli zmalceni obcana zvedla takova vlna protestu jako v pripade, ze ten obcan je zaroven prominentni komunista.

zalozak 2.5.2006 1:46

Musim se priznat ze jedne veci nerozumim...

V podstate souhlasim s tim co rikate. Ale nezlobte se, na jednu stranu rikate ze komuniste jsou totalitni nereformovatelna strana ktera ma za sebou mnoho zlocinu (coz je pravdou) a na stranu druhou jste do teto strany vstoupil s virou ze ji pomuzete reformovate zhruba 10 let po te co se tech nejhruznejsich zlocinu dopustila. (myslim tim leta  51-54). A to i prez vase osobni zazitky a zazitky vaseho otce.

Nechci znit jako lacine kritizujici clovek, jen si myslim ze vam kterykoliv dnesni komunista muze uplne stejnym zpusobem rict ze i on do partaje vlezl protoze veri v jeji "novou" podobu. (Jakkoliv je to pochybne)

 

Skepticus Maximus 2.5.2006 6:52

přesně zalozaku

R^

Aussie Squad 2.5.2006 0:45

Culik

Culik je bolsevicky zmrd.

doxa 2.5.2006 0:44

Dolejš sice neví, kdo ho zmlátil

ale ví určitě, že to nebyli stalinisti od Štěpána ani z tvrdého jádra KSČM.

Viz

http://www.halonoviny.cz/index.php?id=75480

Vodník 2.5.2006 0:48

Dobrý link, doxo

Našel jsem tam třeba:

Mirek: Komunisti jsou zločinecká organizace, tak se nedivte. Oběti komunistů dopadly hůř jak vy.

Dolejš: Zločiny páchané pod hlavičkou komunismu jsou skutečně odsouzeníhodné - to ale neopravňuje automaticky přiřazovat charakteristiku zločinný k myšlence, straně nebo dokonce ke každému členu KSČM. Je mi líto, že tohle nerozlišujete. Navíc snad byste nechtěl, aby to, co se odehrávalo v minulosti, znovu a znovu ožívalo i dnes?

Uzavírám, že Dolejš má větší úroveň než Vlk a většina místní lumpenpravice. :-(

doxa 2.5.2006 1:26

Bohužel pro Vodníka

tam opravdu není nic o Židech

Vodník 2.5.2006 1:30

Re: Bohužel pro Vodníka

Dík, doxo. Aspoň je všem jasné, kdo tu trpí židovskou obsesí, kdo tahá Židy i do debaty o zbitém Dolejšovi. ;-D

dutch 2.5.2006 7:40

Re: Re: Bohužel pro Vodníka

Na jednu stranu chápete pane V. muslimského fanatika který zavraždil Van Gogha, na druhou stranu odsuzujete pár kopanců komunistovi a to za ještě dosud nejasných okolností. Máte opravdu zdravý pohled na svět. 

Vodník 2.5.2006 8:25

Re: Re: Re: Bohužel pro Vodníka

Kde a jak "chápu" muslimského fanatika který zavraždil Van Gogha, Vy lháři??!! ;-€ A jaké "nejasné okolnosti"? Pokud by se prokázalo, že ho zkopal otec zneužitého dítěte, pak bych možná "chápal", tady se ale jednalo o politicky motivovaný útok, okolnosti mohou jen změnit pachatele, nikoli jeho odsouzeníhodnost!

dutch 2.5.2006 9:18

Re: Re: Re: Re: Bohužel pro Vodníka

Lhář jste vy.Popisoval jste Van Gogha jako někoho kdo jsi o to koledoval.Dokonce jste ho popisoval jako daleko horšího Čtvrtníčka. Obdivuji jaký máte z Holandska přehled o vyšetřování Dolejšovi causi, že víte že to bylo politicky motivováno. Ta starostlivost vám asi zůstala ještě z druhé poloviny osmdesátých let,kdy jste tak pane A.V. tak horlivě navštěvoval ambasádu ČSSR.Hezké vzpomínky přeji.

Vodník 2.5.2006 14:27

No výborně, vy lháři prolhaná!

Na tenhle článek jsem chtěl dát odkaz!! :-D Kde tam vidíte nějaké pochopení pro atentátníka, jakýkoli náznak omluvy pro to, co udělal? Sám jste tomuto fóru dokázal, že jste prolhaný pomlouvačný parchant! ;-€

dutch 3.5.2006 15:58

Re: No výborně, vy lháři prolhaná!

Potvrdil jste mé tvrzení na váš pohled na Van Gogha.Čouhá  z toho ten váš názor na ten zločin jak Dolejšovo modré oko.A vřele vám doporučuji pane V. aby jste se mírnil ve výrazech. Já vás ještě nikdy vulgárně neurazil. Abych si to náhodou nevzal osobně.Děkuji.

Vodník 2.5.2006 14:39

Nemluvě o tom,

že odvádíte pozornost od doxova židovského obsedantství, tedy to, co je vyčítáno mně.

Mimochodem, co se tu komu snažíte sugerovat těmi kecy o "horlivém navštěvování" ambasády ČSSR?

Honza V. 2.5.2006 0:41

Super!

Pane Vlk, jak Vy to děláte, že s Vámi musím úúúúplně souhlasit? Skutečně výborný článek. To bude zase řev! Vilém a Vodník už jedou! Tak Vám držím palce, moc jste mě potěšil. R^R^

mak 2.5.2006 0:36

starej grebenicek vi, kdy a kam se ma kopnout, dolejs je jen pesak

a plno lidi mu stale na to skoci, stejne jako na rathovo lekarnici=milionari a hned je tu tridni boj jako Brno.

nup 2.5.2006 0:36

Když jste, Vlku, tak informován

mohl byste jistě publiku ještě sdělit, jak říkají demogratiční US vojáci tomu, když drtí koule a pouští proud do Iráčanů, Afghánců, Britů a Němců zadržovaných bez obvinění na Guantanámu, v Abú Ghraibu, v rumunských a polských základnách a Bůh ví, kde všude ještě.

Haf 2.5.2006 0:42

Re: Když jste, Vlku, tak informován

Pane nup, měl ste bejt ve dvojčatech, možná byste to věděl. (Vy ste tam někde byl a viděl ? Nebo čet v Haló.?)