20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kika 7.7.2008 13:16

havel a miss

V bulváru jsem viděla fotku velkéhého guru a miss Sokolovou, jak si s ní vykládal, možná jí ohromoval svými názory. Zřejmě se dementní

Karotka 7.7.2008 13:43

Re: havel a miss

předevčírem jsem diskutoval s jedním bezdomovcem, co u nás v restauraci neměl na zaplacení. byly okamžiky, kdy jsem se dokonce usmíval, bylo to totiž legrační. někdo mě vyfotit, lze z toho udělat milión závěrů ;-P

Alfons 7.7.2008 13:01

Tak nevím co si o tom mám myslet.

Předávám článek mému právnímu zástupci, Ferdovi Mravencovi-práce všeho druhu k rozboru, abych nešlápl vedle.!!Články na PSOVI jsou čím dál náročnější na psychiku, slovní rozbor, intelektuální podúroveň a duchovně velmi náročné.  S mým komunisticky zdeformovaným myšlením se hlubokomyslnými úvahami těžko prodírám a nechytám zatím zdravý modrý dech.8-o Zjišťuji, že si ani nestačím doplňovat současnou slovní zásobu a standardní slovní obraty a kličky.:-( Zesynchŕonizovat mé chápaní věcí a událostí s modrými supermozky je nad moje chabé síly.;-O Politický rozbor a pitvu článků už nechávám koňovi.

anežka šídová 7.7.2008 13:14

Re: Tak nevím co si o tom mám myslet.

taky zapšklý pravdoláskař, který za všechny své nedokonalosti a osobní neúspěchy viní zlou ODS???:-D Když Vám to pomáhá, tož dělejte to dál:-)))

Prokop 7.7.2008 14:52

Re: Re: Tak nevím co si o tom mám myslet.

Boha jeho, to jste tady opravdu všichni takhle vypatlaní? Tak naprogramovaní? Komu smrdí komunisti i klausovská ODS, to musí být automaticky "zapšklý pravdoláskař"? Ajajaj... Předpokládám, že teď začnete vypočítávat ostatní politické strany, ke kterým může dotyčný patřit.

anežka šídová 7.7.2008 12:40

levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

Většina disidentů včele s Havlem jsou výrazně levicově orientovaní lidé.. Někteří z nich jyou "komunisté s lidskou tváří"-což jsou méně ortodoxní komunisté a nebo stejní parchanti, jako ostatní komouší-jen byli svými kolegy odstrčení od koryta.

Havel chtěl také komunismus s lidskou tváří a nebo "třetí cestu". Disidenti včele s Havlem stále více nenávidí ODS, protože si mysleli, že tu budou za zásluhy vladnout nejméně do roku 2050...

Malý Aston 7.7.2008 13:08

Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

Havel pokud zásadně neprotestoval a neprotestuje proti Paroubkovi,Jičínskému a Filipovi,kteří tvrdili a tvrdí že u nás žádná Komunistická totalita nebyla,schvaluje popravy všech odpůrců komunistického režimu,schvaluje jejich kriminály a zavření celého národa za ostatný drát Lagru socialasmu je debil,který z důvodů své neukojené potřeby být oslavován jako strůjce revoluce,na které nemá žádné zásluhy vlastně popírá sám sebe.Když u nás nebyla žádná diktatura,byl zavřen za opilství?A kdo ho posadil na Hrad? Stoprocentní hlasování komunistického federálu.Tak co po něm chcete?:-D

anežka šídová 7.7.2008 13:30

Re: Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

Myslím si, že Havel takto původně neuvažoval, ale tam až ho dostala nenávist ke Klausovi. Nenávidí ho tolik, že potřebuje ve všem tvrdit opak a tak to dopadlo tak, jak jste popsal: je v jednom pytli s Jičínským, Paroubkem, Filipem a spol.

Dlouho jsem si Havla vážila, ale ta jeho zapšklost, osobní nevraživost a používání zákulisních intrik mi ho zhnusila...

Kelner 7.7.2008 13:48

Re: Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

Malý Astone nikdy jsem nepatřil k obdivovatelům Václava Havla, ale Vaše demagogie je skutečně k smíchu. Před rokem 1989 jste držel hubu a krok a dnes, protože už Vám nic nehrozí, jste hrdina. Běžte do háje a přestaňte si léčit svoje komplexy . Tyto Vaše "principiální" postoje Vám mohou uvěřit jen nezletilí, případně lidé Vašeho charakteru. Vkládat někomu něco do úst co nikdy neřekli je skutečně ubohost.

elivolna 7.7.2008 14:42

Re: Re: Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

Z V.Havla si jeho přátelé udělali modlu.Přitom vše je jinak. Morálka,slušnost dostala za jeho vládnutí poslední ránu z milosti.Demokracie není to,že si mohu dovolit vše.Je to předevšímdisciplína každého člověka a odpovědnost.

Karotka 7.7.2008 13:25

disident=levičák=hajzl?

zajímavé ;-P

Snowy White 4.8.2008 2:19

Re: levicový Havel a jeho reformovaní komunisté

No tak teď už má svého koně ve volebním osudí.

Hnyk 7.7.2008 12:32

Ale dou někam Geier

Dal jsem si práci a vyhledal ten rozhovor na FT, a musím říc, že pěkně blbě plkáte. Že Vás nejvíc namíchlo když Havel hovoří o hořkém provincializmu malých Čecháčků, co? A ve své knize naznačuje, že skvělý exemplář provincionáního Čecháčka je V. Klaus;-P.

Ostatně, od Sameťáku bylo už několik voleb, je možné zakládat nové strany a žadná strana není nijak nucená přijímat exkomunisty a o ekonomickou transformaci, jaká je, se podle svých slov zasloužil jeden profesor ekonomie co je dnes českým prezidentem. Tak vysvětlete proč může Havel za to, že pořád jestě nedošlo k těm "zásadním změnám".

Jura Jurax 7.7.2008 12:39

Re: Ale dou někam Geier

no ... pořád ... protože zatímco v devadesátém by ty zásadní změny včetně odeslání komančů do propadliště dějin prošly - dnes už díky tomu, že se komančové a jiní levičáci včetně oranžgutánů otřepali a zdvihli hlavu, už ne. Havel akorát pustil kriminálníky z kriminálů a likvidoval náš prosperující zbrojní průmysl ... a ten hořký provincializmus malých Čecháčků od prominentního disidenta a nyní globálního mudrce opravdu sedí Rv

anežka šídová 7.7.2008 12:43

Re: Ale dou někam Geier

Vy jste asi taky nějaký zapšklý komunista-disiden, že:-DDD

VLADIMÍR 7.7.2008 12:16

Autore, sám sebe

se musíte zeptat, co jsem vlastně pro to sám udělal, zjistíte, že nic, tak jako většina, coještě po Havlovi chcete, přece nás bylo 15000000 

janoryna 7.7.2008 12:31

Re: Autore, sám sebe se ptejte,

který ministr financí i průmyslu a obchodu tehdy doporučovali, že nejdřív privatiozace a pak legalizace ? Takže, když obětního beránka, tak také z příslušných rezortů finací, průmyslu a spravedlnosti. havel si tehdy nechal poradit od odborníků z prognostického ústavu !

Jaroslav 7.7.2008 12:12

Co jste dělal Vy, pane Adlere

Bezpochyby se mnoho věcí po rtoce 1989 mohlo udělat jinak, některé líp, některé ale hůř. Jistě i na těch chybách se podílel V.Havel. Zajímalo by mě ale, co jste dělal Vy, jak Vy nebo vaše rodina se angažovala - třeba i před rokem 1989. Nechdili jste náhodou hezky volit bolševika a na 1. máje s třepetalkou? Chytrý generál po bitvě, to bych uměl také.

Jura Jurax 7.7.2008 12:40

Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

Chytrý generál po bitvě - to ale nemyslíte Václava Havla, nyní globálního mudrce, že ne?

anežka šídová 7.7.2008 12:44

Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

Havel-globální mudrc-to je velmi výstižné, velmi.

slava 7.7.2008 13:03

Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

Až na to, že v téhle kategorii vede s přehledem Klaus.

anežka šídová 7.7.2008 13:17

Re: Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

Klaus je pouze lokálním mudrcem. Havel je globálním-proto má také !modernější názory" na globální oteplování...:-)

Karotka 7.7.2008 13:29

Re: Re: Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

havel je člověk jako vy, který říká své názory, a má větší štěstí než vy, protože ho víc lidí poslouchá. štve vás to?

anežka šídová 7.7.2008 13:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

:-D ano, více lidí ho poslouchá a podstatně více lidem je pro smích... Zapoměla jste na "B stranu" rovnice, kterou jste, velmi chytrá Karolíno, vymyslela:-))

Karotka 7.7.2008 13:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

jo, být více lidem pro smích je rub téže mince. naprostý souhlas. víc lidí ho poslouchá jsem myslel (chápu, že vás nick zmátl ohledně pohlaví) prostě tak, že je víc uší, které slyší (očí, co čtou), co říká. O tom, jak se k tomu postaví, už jsem nemluvil.

anežka šídová 7.7.2008 13:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

omlouvám se, oslovila jsem Vás Karolíno a Vy jste ta karotka:-)

Jiri 7.7.2008 19:38

Re: Co jste dělal Vy, pane Adlere

Pane Jaroslave, mam pocit, ze byste sice mozna umel byt tim prislovecnym chytrym generalem po bitve, ale, stejne jako spousta dalsich, si nejak neumite precist ten clanek pana Adlera. Mam pocit, ze se pan Adler ani tolik nepozastavuje nad tim, co dobreho ci spatneho Vaclav Havel udelal, ale spise nad tim, ze Havel horekuje nad stavem veci v Ceske republice aniz by pripustil, ze se na tech nesvarech, ktere popisuje, podilel a to znacne.

snílek 7.7.2008 11:54

moje troška do mlýna

vážení přátelé nezapomente na to že v dobách,kdy jsme my všichni nějakým způsobem kolaborovali s režimem dokázal v.h.jasně formulovat svůj názor a komoušům se postavit.v době kdy seděl v kriminále jsme my ostatní žili svůj plochý život,posmívali se za zády režimu a rozšiřovali o něm vtipy.to jeho veliké plus.udělal spoustu chyb,ale kdo z nás je nedělá?je to hrdina,příklad osobní statečnosti a svým způsobem i obětování se svým ideálům.kdo z nás to v těžkých dobách dokázal?neplivejte na něj zaslouží si naši úctu.děkuji wR^>-V

exalted 7.7.2008 12:00

Re: moje troška do mlýna

Souhlas. Lidé si většinou nedokážou přiznat svoji zbalbělost, tak plivou oolo v naději, že se jich nikdo nevšimne. Ovšem svědomí, mrška, hlodá jako červotoč. :-D:-D:-D

Jura Jurax 7.7.2008 12:44

Re: Re: moje troška do mlýna

Nesouhlas - největší chybou velikána je, že včas neodejde - že neodejde dřív, než se z něj stane malikán. Havel - při vší úctě k němu - měl odejít nejpozději v šestadevadesátém.