24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pišta 7.7.2008 18:13

Re: Pane Adlere,

Cibulkovy seznamy:  Tajní spoluppracovníci.--- agenti.    ADLER PETR  18.4. 1943     krycí jméno ALEX.   Že by  bratr -- dvojče?

strejda pedro 7.7.2008 20:33

Re: Re: Pane Adlere,

milej pisto,

uz vam nekdy nekdo rekl (otevrene a nikoliv za imaginarnimi zady, cili do imaginarnich oci), ze jste hlupak? jeste ne? tak ja vam to rikam ...

Pišta 7.7.2008 23:25

Re: Re: Re: Pane Adlere,

Tedy, to jste mě uzemnil.Nejste náhodou sám Alex osobně? A na koho jste práskal, nám do imaginárních očí neprozradíte ?

Steve 7.7.2008 15:01

Václav Havel dlouho po revolucil váhal

...než použill to ošklivé slovo kapitalismus a jako levicový intelektuál vždy sympatizoval se vším co bylo aspoň trošku do leva, což vysvětluje jeho fungování v politice. Václav Havel se nikdy nechoval jako demokrat  (myslím, že toto slovo je mu dodnes ciz), o nadstranickosti ani nemluvě a pomocí intrik a tajných schůzek na hrádečku se vždy snažil manipulovat s politickou scénou. Jeho "nejlepší období" skončilo úmrtí Olgy Havlové, která ho svou osobností značně převyšovala. To co se dělo dále ve spojení s héérečkou Veškrnovou ztratilo veškerou důstojnost.

Kelner 7.7.2008 15:07

Re: Václav Havel dlouho po revolucil váhal

Paní Olga Havlová byla skutečně dáma v tom nejlepšm slova smyslu.

anežka 7.7.2008 15:52

Re: Re: Václav Havel dlouho po revolucil váhal

Olga byla skutečná dáma. Všimli jste si, že dokud byla naživu, tak pan prezident byl osobnost. Jakmile nastoupila Dáša, byl z něho jiný člověk..

Mám za to, že paní Olga byla tím, co jsme na Havlovi obdivovali, aniž bychom věděli, že je to její vliv...

clay 7.7.2008 16:16

Re: Re: Re: Václav Havel dlouho po revolucil váhal

vidíte a my blbci jsme si mysleli, že Havel stál od začátku za houno kvůli ní....

Pete Brich 7.7.2008 15:49

Je to tak, Steve

Pb

anežka 7.7.2008 18:59

Re: Václav Havel dlouho po revolucil váhal

VELICE VÝSTIŽNÉ A BOHUŽEL PRAVDIVÉ... KLOBOUK DOLŮ PŘED PANÍ OLGOU.

Niky. 7.7.2008 14:30

V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

lustrační zákon přivede do společnosti lži a nenávist.

inkvizitor 7.7.2008 14:32

Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

a deti STBAKU budou skakat z Oken!!! ano to rikal proto protoze to mel od techto narizene a sam je veden ve FONDU ZET!!!   8-o

inkvizitor 7.7.2008 14:38

Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Prvnimu komu dal vyznamenani tak byl Terorista Arafat !! Gomosexual a pedofil !! zato o Pavlu Wonkovy ktereho popravili zavrazdili komunisti ve vezeni se ani po 18 letech nevyjadril!! toto ze byl Pres. ktery bojoval za lidska prava?? kdo propustil a na ci prikaz vsechny Vrahy a kriminalniky??? na ci prikaz byli Propusteni aby lide rvali vidite! Zlaty komunismus!! tak tak Soudruhu Havle a vase rejdy za Protektoratu na Barandove Vas otec ktery s nema nezrizene chlastal a udavali jste lidi tak za to jste zrejme od soudruhu dostal majtek ktery vam nepatri,

jepice 7.7.2008 15:08

Re: Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Vyznamenání pro Arafata? Nějak se vám to plete....;-P

Niky. 7.7.2008 15:32

Re: Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Soudkyni Horváthovou,která odsoudila P.Wonku jmenoval doživotní soudkyní.

libero 7.7.2008 16:13

Re: Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Nějak vám z toho jebe 555, Berte, Rafane.

Havlovi se dá vyčítal lecos, ale vaše fantasmagorie ne.

Jakub S. 7.7.2008 17:40

Ježišmarjá ty jsi ale chudák, projev na úrovni

třetí třídy zvláštní školy - nepiš, kamaráde, prozrazuješ se. Je to zábavná vložka - bez ohledu na obsah. Chápeš to?

Niky. 7.7.2008 15:28

Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Fond zet přinesl Havlovy na Hrad federální ministr vnitra chartista-lidovec Sacher.

R. J. 7.7.2008 16:43

Re: Re: Re: V.Havel:Zcela zásadně nesouhlasím s lustračním zákonem,

Pamatuji si to přesně, Bylo to dopoledne, pod koněm jedna z mnoha diskuzních "schůzek" pod koněm, federál, kam přinesl Sachr "Z fond" jednal jak s ním naložit,a zda to není "provokace".Potom se pod "koněm " objevil Sachr,skoro hodinu jsme se sním hádali o "z fondech" prosili jsme ho ať to dá tisku,hlavní jeho argument byl, že se nenechá zavřít.A co je nejhorší,někteří "spoludiskutující" se hádali s námi nemnohými a obhajovali Sachra, nám říkali že jsme krvelačný,někteří že jsme dokonce stbáci co chtějí destalibizovat "mladou demokracii".Bylo nás tam tak stopadesát, z toho jen tak třicet čtyřicet "aktivních" v tom dobrém smyslu,ale kdyby tam bylo aspoň30 000 lidí,tak byly seznamy v tisku natotata, tím jsem si jist. Ale bohužel "nebyli lidi".No, a to že je Sachr v seznamech kontrarozvědky,taky o něčem vypovídá,ale za to může Havel co?Prezident, v parlamentní demokracii,která to mohla po roce 91 změnit,ale to by museli volby dopadnout trochu jinak,a chtělo to pěkně vyjádřit svůj názor na demonstracích, ale nějak se nekonali,za to může též Havel co?

EM 7.7.2008 14:18

Často vzpomínám na telemost VH-R.Mugabe někdy na jaře 1990

Přenášela ho, pochopitelně, Československá televize. Tam VH prohlási (volně, jak si to pamatuji)l: "Nedivím se rozhořčení států Afriky, protože Západ do ní přivezl samé převážně špatné věci."

Nejenom, že v té době se už vědělo, co je Mugabe zač, ale ani nikdy potom se VH od tohoto svého vystoupení nedistancoval...

Novák 7.7.2008 14:17

Chucpe Václava Havla

RvSouhlasím s autorem článku. Mohl zakázat komunistickou stranu, ale on ji potřeboval pro svoje vize, které stejně nebyly k ničemu. Jen si vzpomeňte jakými poradci se obklopil, a co mu mohli radit, když sám všechno věděl nejlépe. Teď když se dívám zpátky nsahá pre.Klausovi ani pod kotníky. ¨Vystupování Václava Klause s jeho chotí Lívií nemá chybu.

Prokop 7.7.2008 14:42

Re: Chucpe Václava Havla

Já bych jen neplival. Byl to Havel, kdo jako první přišel s tím, že by exkomoušské země měly vstoupit do NATO a EU. A co se komoušů ve státní správě týče - revoluce beze zbraní nepřinášejí mrtvé, ale ani pak tytéž výsledky.  A co kdo vidí na Klausovi jako prezidentovi, to opravdu nechápu - oslabil ústavní soud, své soukromé osobní názory vydává za postoje země, v některých věcech, kde Havla kritizoval, jej i předčil. To jsou jeho jediné výsledky. Obklopil se skupinkou patolízalských novinářů, kteří mu kladou servilní otázky, jiné k sobě nepustí. Kdo se ho zeptá na něco jemu nepříjemného, okamžitě "útočí na vše, co jsme tu od roku 89´ vytvořili".

huhu 7.7.2008 15:02

Re: Re: Chucpe Václava Havla

úplně nejdříve chtěl havel NATO zrušit

Niky. 7.7.2008 15:33

Re: Re: Re: Chucpe Václava Havla

Správně huhuR^

Xaver 82.117 7.7.2008 15:36

Bohužel, Václav Havel chtěl zprvu NATO rušit, to je fakt.

Takže kdo udělal aspoň10% z toho, co on a nepochybil, nechť hází šutrákem...

AndyO 7.7.2008 16:04

Re: Bohužel, Václav Havel chtěl zprvu NATO rušit, to je fakt.

to je pěkná blbost, pokud tím ovlivňoval životy dalších lidí. Ale vy si s realitou hlavu nelámete, tak co.

libero 7.7.2008 16:16

"oslabil ústavní soud, "

Jak na to tak koukám, naštěstí.

Novák 7.7.2008 14:12

Chucpe Václava Havla

inkvizitor 7.7.2008 14:11

neni co dodat

tento clovek byl a to uz od zacatku 70 let v hledacku KGB a vedel o tom !! pokud si clovek projde jeho dosavadni zivot, tak mu z toho stejne nic jineho nemuze vzejit ! od jeho pamatneho setkani kdesi za rohem se soudruhy z CCCP v roce 89 kde mu zdelili ty budes presidentem, a nezapomen rict Nejsme Jako Oni! se povedlo, vice toho nemusel delat neverim tomu ze by se nekdy priznal, ano delal jsem jim poskoka a to jeste vetsiho nez Husak Tehotnemu oboci pro neznale "" Breznev """ mongolskotatarsky zbesili fanatik, mame tady to co Sovetsky Celaveci chteli. Havlovi vratili Majetek, a dostal neskutecny balik prachu o kterem se muze zdat jenom Certum! a to zejmena od tech kteri mu dekuji jeste i dnes za to jak je dostal bezracne zlodejskou cestou znovu k moci aniz by se ji nekdy vzdali, Bozi mlyny melou pomalu ale jiste, doufam pevne ze Svaty petr na neho pred Nebeskou Branou Cekat nebude a konecne jednou provzdy pochopi kam vede ta spravna Cesta.

EM 7.7.2008 14:24

Re: neni co dodat

Na národ má nejvíce demoralizující vliv fakt, že "se nikomu nic nestalo" a kauzy jako Grebeníček sn. nebo Polednová se začaly vytahovat až po letech. Jistě si všichni dobře pamatujeme, kdo "slyšel trávu růst".

Stalo se zkrátka to, jak v jednom z ještě ilegálních čísel LN někdy v létě 89 nazval L. Vaculík svůj článek: "Vzdejte se, nic se vám nestane !" A lid si z toho odnesl: "Být hajzl se vyplácí."

Můžeme samozřejmě říct: "Taková holt byla doba." Ale ať je dneska aspoň ten Havel (a spol.) zticha.

Novák 7.7.2008 14:10

Ps podrbání

RvProč nezakázal komunistickou stranu ihned, jakmile se stal prezidentem? On ty komunisty potřeboval, aby plnil své "bohulibé plány" . Teď se od všeho distancuje a ještě si dovoluje radit, jak  na to. Podle mého nesahají jeho vědomosti prez. Klausovi pod kotník. j¨Je vymýšlí samé FÓRUM, aby se mohl intelektuálně vykecávat. Ale nepřippuští si, je již je odkecaný.