24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gaston 7.7.2008 20:05

Re: Re: Pane Adlere tohle byl tedy úlet!!!

Jestli Vám to pozvedne sebevědomí a začnete taky myslet, rád tím volem budu:-)

anežka 7.7.2008 21:00

Re: Re: Re: Pane Adlere tohle byl tedy úlet!!!

Vy už jím jste:-D

artur 7.7.2008 17:59

Važme si prezidenta Havla

jako disidenta, který sice amatersky, ale "demontoval" vedoucí úlohu strany a vlády. Jako politik však totálně propadl. Není nutné jej osočovat, ale velebit není za co. Kredit v zahraničí měl díky velké popularitě, která právě souvisí s koncem ery bolševika. V zahraničí vědí houby co za lidi privatizovali, kdo skutečně tuneloval a kdo se nám "revolucionářům" dodnes směje. Bylo by fajn kdyby to pan Havel byl schopen vnímat a přestal všechny moralizovat. Pokud si neumí poručit, nechť začne u sebe.

anežka 7.7.2008 18:05

Re: Važme si prezidenta Havla

tento příspěvek považuji za velice výstižný a podepsala bych se pod něj..... SOUHLAS

Eva D. 7.7.2008 18:51

Re: Važme si prezidenta Havla

R^

anežka 7.7.2008 18:54

Re: Re: Važme si prezidenta Havla

Já si ho vážím, ale v lecčem mě zklamal. Já jen nemám černobílé vidění...

Franěk 7.7.2008 21:41

Re: Važme si prezidenta Havla

 Arture,právo někomu,či něčemu fandit Vám nechci brát,ale nazvat V.Havla "demontážníka" vedoucí úlohy strany,myšleno té komunistické,jste uřčitě přehnal!Já mám pocit,že funguje dodnes,jen se důvtipně převtělila do evropských dimenzí!Jo to kdybyste nazval R.Reagana demontážníkem komunismu,to by byla trefa,ten totiž od komunistů nic nepotřeboval a tedy se zasloužil o jejich důkladný krach!Jinak,kritika na adresu V.Havla je zbytečná,nic neovlivní,tedy je k ničemu,kritizovat se dá vše,ať si raději každý zamete před vlastním prahem!

chorchej1 7.7.2008 17:52

soudruzi

Bohužel pod heslem nejsme jako voni, sklízíme to, že se nám dneska soudruzi smějí a na svých postech ředitelů podniků (dnes a.s.) nadále

setrvávají a privatizují.

tommy 7.7.2008 17:29

presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

neb v dobe kdy Klaus a 90 % Cechu s komunisty  oportunne  kooperoval , a komuniste povysili Klause za to jiz v r. 87 do vedouci funkce  ( sam Klaus ve svem zivotopise  : "I bekame  87 chief of a departement ") sedel pan expresident Havel v komunistickem zalari. Proto bude nas zapadni civiliovany svet vzhlizet na pana expresidenta Havla s velkou uctou zatimco o Klausovi se u nas pise jako o blbovi ci kasparovi. Ve vychodnim Cesku je to vsak naopak.

anežka 7.7.2008 17:42

Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

no to je fanatický příspěvek, až z toho jde strach z té zapšklosti a nenávisti...

tommy 7.7.2008 17:48

Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Naopak velka ucta a obdiv pro pana expresidenta Havla at ted rika cokoli  a nejvetsi opovrzeni pouze pro Klause, ktery kdyz to bylo byt trochu nebezepecne drzel vzdy s komunisty hubu a krok .

Vzdyt i v nasi zapadni EU personifikuje pan expresident Havel to nejlepsi a udesnemu ceskemu Klausovi se snad nepodari ze vsech sil  zcela zdevastovat to credo jez Havel Cesku v zahranici vybudoval .

anežka 7.7.2008 17:52

Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Vy jste fanatik s černobílým viděním....nejste schopen objektivně posuzovat ani Havla, ani Klause

tommy 7.7.2008 18:04

Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Pan expresident Havel  ma jiste pravo na t.zv. " basnickou licenci "  neb ve svem zivote toho udelal  pro renomee Ceska v zahranici tolik jako nikdo . Proto je u nas v zapadni EU nesmirne obdivovan a vazen, at rika nyni veci ne zcela vyvazene. Lec udesny Klaus se svym nahledem " ze EU je nejvetsi tragedii v dejinach Evropy " si skutecne zaslouzi jen lakonicke ocenenni coby blbec nebo kaspar- u nas v zapadni EU . V Cesku je to prave naopak a nahledy  na vychod od Ceska  na Klause moc neznam . 

anežka 7.7.2008 18:07

Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

vÁS S hAVLEM SPOJUJE NENÁVIST KE kLAUSOVI:-)))

Můžete být konkrétní a napsat, co konkrétně Václav Havel dokázal??? Oprostěte se od fanatického obdivu k Havlovi a k zapšklé nenávisti ke Klausovi a zkuste být konkrétní...

tommy 7.7.2008 18:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Postavil se - na rozdil od zbabeleho  Klause - otevrene proti komunistum .A to jsem treba ja nedokazal , byl jsem stejny zbabelec jako Klaus a 99% vsech Cechu. Vzdyt  kdyz byl pan Havel v kriminale , povysili komuniste Klause jiz v r. 87 do vedouci funkce .Co Havel dokazal ? Udelal Cesku v zahranici obrovske renomee , ktere se nyni udesny Klaus snazi ze vsech sil zdevastovat .

A to ma byt malo ?

tommy 7.7.2008 18:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

A co se tyce pohrdani ceskym Klausem - to je u pana expresidenta Havla urcite mensi!

anežka 7.7.2008 18:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

co to žvaníš za totální nesmysly?? Klause v bance před převratem povýšili??? Si přečti jeho životopis..

Já se Klause nechci zastávat, ale ty v téhle věci neznáš fakta a vymýšlíš si. Chtěla jsem, abys byl ve svém obdivu k Havlovi a nenávisti ke Klausovi konkrétní: a z tebe fakt vypadly jen propagandistické bláboly... Nejsi schopen se objektivně na oba podívat...

Vidlák 7.7.2008 18:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Zásluha Václava Havla spočívala v tom, že zbavil komunisty komunistické strany, aby se tito mohli stát velkými kapitalisty-privatizátpry. Čáru přes rozpočet jim později udělal Václav Klaus s kuponovou privatizací. Proto jej Havel i jeho příznivci dodnes k smrti nenávidí.

anežka 7.7.2008 18:27

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

tomu bych rozuměla:-))

Důchodce 7.7.2008 23:13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Vidláku,souhlasím s Vámi.Je to přesný postřeh,který bych ještě dopllil o vlastní poznání,kdyby to mělo nějaký smysl v této společnosti.

Důchodce 7.7.2008 23:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

Ano,ten Klaus se snažil ze všech sil aby zabránil vládě "elit",intelektuálů","nepolitické politice" a to se mu podařilo a to mu nemúžete odpustit.

A to je hodně !         

ubu 7.7.2008 19:01

Re: Re: Re: Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

on není fanatik , ale debil

AndyO 7.7.2008 18:18

Re: presto nesaha Klaus Havlovi ani po kotniky

;-D vy nemáte málo mindráků, že?

R.T. 7.7.2008 17:27

Diskuze ze 6.července na ihned super.

Doporučuji tuto diskusi.Ta se fakt povedla.Ale jen příspěvky ze 6.7.08. Po tomto dni dojde opět k uhlazování sametového podvodu estébáky,takže si vychutnejne malý záblesk pravdy v Česku...........http://zahraničí.ihned.cz/c4-10032630-25847340-003000_d-postkomunisticke-zeme-podle-havla-nedokoncili-revoluci.... NP-nejlepší diskuze o USradaru,ale téma Chucpe Václava Havla,dneska úplně mimo....

anežka 7.7.2008 17:45

Re: Diskuze ze 6.července na ihned super.

četla jsem to, dík za odkaz. Havel má pravdu, že se dnes potřebujeme zbavit lidí spojených s minulou dobou... Jen asi netušil, že si nakálel do vlastního hnízda...

Asi myslel, že už nám tu má vládnout maladý Stropnický a spol

Eva D. 7.7.2008 18:49

Re: Re: Diskuze ze 6.července na ihned super.

Jako předtím Buzková a Gross, ti byli také velmi perspektivní.

anežka 7.7.2008 18:57

Re: Re: Re: Diskuze ze 6.července na ihned super.

:-D jo, přesně:-)) Už se na ně zapomělo. Pan Havel paní Buzkovou obdivoval. Myslím, že i Grosse, Tošovského, Bursíka. Měla to být politická nová "čistá a poctivá" generace.

Podstata asi byla, že Havel doufal, že vyštípou Klause:-)

Jurajda 7.7.2008 17:01

Milej honzíku!

Představ si že v kriminále založil ten pán se svými spolupachateli družstvo a okradli celou věznici,tedy komplet všechny vězně!To je koumák,co?

Jakub S. 7.7.2008 17:33

Jako který - ?

Jan 7.7.2008 16:57

Remcalove

jsou vsichni Cesi. O tom neni a nebylo pochyb. Vychodisko by bylo, ze by si nejprve kazdy zametl pred vlastim prahem, a teprve potom se pokusil o konstruktivni kritiku nekoho jineho. Ze se skoro vsichni tito pisalkove strefuji do Vaclava Havla souvisi s tim, ze VH je velka svetova osobnost, ktera ma svetu co rict a vsechny ostatni "cechacky" mocne prevysuje. Ale to asi ten pan Adler pres napeneny pullitr nevidi, ci nechce videt. A asi ani nevi jak funguje demokracie - ona je trochu jina jako monarchie ci totalitarismus. A ti ostatni tluchubove,...proc by o necem premysleli, kdyz jim televize, noviny a ostatni media vsecho spravne vysvetli. Radeji si objednaji dalsi pullitr....