28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
mohamed 9.11.2008 9:50

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Bratře, odstěhuj se k nám, do Iránu. VEm přítele Zvorálka sebou

Yaqub 9.11.2008 10:20

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Za každou cenu? Vyjednat, aby tu USA stavěly a platily něco, co bude patřit nám, to opravdu neodpovídá výrazu "za každou cenu"... Jaké jsou vaše argumenty proti radaru?

NR 9.11.2008 10:48

Re Yaqub : Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Už z Vaší otázky je zřejmá Vaše jednoduchost a prostoduchost. Vychází z prázdných hesel Vašeho vůdce z vládní garnitury ODS+Strana zelených+KDU-ČSL. Schwarzenberg a Parkanová podepsali bez mandátu obyvatel České republiky smlouvy s USA a Vy jste si nedal ani práci, abyste si je přečetl a viděl, jak nevýhodné jsou pro ČR. Ve Vašem případě bude jedno, budete-li hlasovat pro radar v referendu o umístění cizích jednotek v ČR, kterým ČR stejně projde. Váš hlas převálcuje mínění 3/4 obyvatel ČR, kteří nechtějí ve své zemi cizí vojenskou přítomnost, která by navíc stejně jejich zemi škodila, nakonec jako každá okupace, byť se ta americká nazývá pomocí, ačkoli není jasné proč.

emersonskej 9.11.2008 11:24

Re: Re Yaqub : Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Tak jsem si řekl - že by konečně argumenty, ale ono zase nic - jen propagandistické žvatlání bez hlavy a paty. Co na tom, že svého času tohle vyjednávání rozjeli sami socani a Tvrdík coby ministr obrany tehdy dokonce prosazoval nabídnout američanům umístit u nás jak radar, tak i ty antirakety - a to pekně potichu, bez referenda.... co na tom, že Puchejř obrátil až poté, kdy z průzkumu veřejného mínění zjistil, že je tenhle národ ještě příliž zarudlej na to, aby tu akceptoval jakoukoli americkou vojenskou základnu a že tudíž okázalý boj s radarem mu přinese politické body....

jirka.s. 9.11.2008 11:41

Re: Re Yaqub : DESET ZÁVAZKŮ OBČANŮM ČESKÉ REPUBLIKY (z volebních slibů soudruha Bufa bufa):

2. Naším cílem je zvyšování životní úrovně pro všechny. Průměrná mzda dosáhne úrovně nejméně 26 500 korun.  6. Nadále budeme snižovat tempo zadlužování a udržovat nízký podíl veřejného dluhu k HDP.  8. Výrazně zvýšíme vymahatelnost práva, zkrátíme délku soudních řízení. Prosazením nových zákonů do praxe, včetně zavedení testu integrity ve veřejné správě, majetkových přiznání a institutu korunního svědka, výrazně snížíme korupci.  9. Zlepšíme životní prostředí. Zajistíme stabilní tempo poklesu jednotkové energetické náročnosti hospodářství nejméně o 3,5 % ročně a stabilizujeme spotřebu primárních zdrojů energie na úrovni roku 2005. Podíl využití obnovitelných zdrojů energie zvýšíme nad 5 %. No a pamlsek na závěr: 10. Větším zapojením do evropského integračního procesu a rozvíjením transatlantických vazeb zásadním způsobem upevníme mezinárodní postavení a bezpečnost České republiky. A podobných lahůdek je zde ( http://volby.glosy.info/volebni-program/cssd/ ) mnohem více!

emersonskej 9.11.2008 12:21

Re: Re Yaqub : DESET ZÁVAZKŮ OBČANŮM ČESKÉ REPUBLIKY (z volebních slibů soudruha Bufa bufa):

No mě v tom ještě chybí prohlášení, že bude levnějšáí pivo

jirka.s. 9.11.2008 11:26

Re: Tož nezbývá než modlit Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare, Ó Svatý Radare

Do (Y), Chocholoušku, kde se pořád flákáš, máš tady spoustu práce!!!! ;-(

radionka 9.11.2008 7:39

zaorálku

zaorálku,kolik že ti

z moskvy sype

Gregory 9.11.2008 7:25

žasnu .

Vždy jsem ctil zásadu , že vydávat se za někoho je podvod . Stejný podvod je , když někdo ( o jeho inteligenci mám pochybnosti ) vystupuje na diskusi pod mojí přezdívkou . Asi nemá ani na to vymyslet si vlastní .Celkem si dokáži představit kdo to je . FUJ .

vlasta 9.11.2008 8:00

Re: žasnu .

Třeba Váš nick jenom přehlédl. Není zase tak originální. Proč hned mluvit o podvodu?

Gregory 9.11.2008 10:01

Re: žasnu .

 Nemluvil bych hned o podvodu kdybych ho na tuto skutečnost už neupozornil .

Vodník 9.11.2008 2:41

Zaorálek brání Čechy...

...zatímco zrádcovská vláda chce dát kus země velmoci, která si na ni pozve "Rusáky". Nebo je Wall Street Journal komančský plátek?

Bořek 9.11.2008 8:56

Re: Zaorálek brání Čechy...

Blahoslavení chudí duchem,neboť jejich království je nebeské.

novak 9.11.2008 0:54

zkombinovat radar s GPS systémem Galileo na celou EVROPU - mýtné

a spolupodílet se na kontrole s NATO, EU doprava a kontrola až po Ural celé Evropy - údaje všem a v ČR analytické centrum. Tak jedinně by i s referendem radar prošel!!! Zkuste přemýělet v tomto směru.

emersonskej 9.11.2008 1:28

Re: zkombinovat radar s GPS systémem Galileo na celou EVROPU - mýtné

Nepříjde vám to měnění vašich nicků krapet trapné ???

novak 9.11.2008 0:43

Co si o sobě myslíme, že jsme pupek Světa?!?

Málokoho zajímáme a pro své hloupé postoje přesatneme být i tolerováni okolím. To Dalíka a jemu podobně nevzdělané hovada nezajímá jako blba Grosse, že politika není jenom nakrást a po mě potopa, jako musel zmizet Zeman i se svý itrikánem šloufem. Kdo nás potřebuje, kdo nás bude živit naši diskutéři USA bude odebírat škodovky Huyndair či toyoty? Proč chceme každého nasrat svojí blbostí a nevymáchanou držťkou.

Víte kolik pozorovatelů na všech ambasádách si říká, že tahle verbež ani do Evropy nepatří, řiťolezci američtí. V době kdy praská, jak amíci vytunelovali svět. jako Kocáb fond Trend i s Kotvou,Tykač CS fondy a pirát z Prahy HCC a vše prošlo, tak hoši z Wall Str.  vytunelovali celý svět. Možná Koženého a spol poslali do Čech otestovat  prostředí a ostražitost kontrol bank a když zjistili, že se dá i Lízner koupit, tak to hopík Clinton zkusil s hypobalíčky do celéhp světa. Giga fúze k tomu a Válečná dobrodružství Bushe bez reparací a kořisti.

Vybrali jsme si dobré kámoše a hlavně perspektivní ochránce se zájmem o mír, kteří v posledních 18 letech zahájily bez vyhlášení války několik vojenských konfliktů s miliónem obětí: Také tomu se říká demokracie?!?

Snowy White 9.11.2008 0:48

Re: Co si o sobě myslíme, že jsme pupek Světa?!?

Váš příspěvek o pupku světa je obsahově tuctový propagandistický blábol, ovšem koncentrací hrubek jste mě zaujal.

novak 9.11.2008 1:00

Re: Co si o sobě myslíme, že jsme pupek Světa?!?

Vaše reakce už není vůbec o ničem - jako když existujete pouze k ničemu.  Díky

H.K. 9.11.2008 7:13

Re: Co si o sobě myslíme, že jsme pupek Světa?!?

Pane Novaku, to jste se pěkně zbodnul. Hodil jste svůj příspěvek (omylem?( na Modrou zeď  nářků. Pokud jste ovšem nechtěl vidět červenou barvu před jejich očima.

jerry,the smiling mouse 9.11.2008 0:20

Z nejvyššího soudu:

Rychetský :,,Proboha, kdo mi sem dal tu kouli? Vždyť neprojdu do kanceláře.´´ Sekretářka:,,To přinesl pan poslanec Zaorálek. Rozhodl se dát radar k Ústavnímu soudu.´´ Rychetský: ,,Pište! Zaorálek je protiústavní a Ústavní soud se přiklání k uspořádání referenda, zda má být i nadále umístěn v naší politice. A ten radar ať si hned odnese, vždyť neprojdu ani do kanceláře!´´

Věra 9.11.2008 1:19

Re: Z nejvyššího soudu:

:-D;-D:-D;-D:-D;-D;-);-);-):-D;-D;-);-);-):-D;-D:-D;-D;-);-)

Palava 8.11.2008 23:56

a přece se točí

Obama ujistil Polsko , že s protiraketovým deštníkem souhlasí . Nevěšejte však hlavu pane spisovateli článku . Otvor do ř ti vašich východních přátel zůstane pro vás i nadále zcela přístupný .

Jan 9.11.2008 9:23

Re: a přece se točí

Vypadá to, že máte opravdu vyprahlo, jak na Pálavě.Ale vypadá to, že jste   si již také vybral příslušný otvor do prostředí, v němž se vám určitě uleví!Holt máte zkušenosti!

Map 8.11.2008 23:46

Takoví jsme

Jeden z průzkumu veřejného mínění ukázal, že většina respondentů podporuje ochranu před raketovou hrozbou. Takže radar ano, ale ne u nás, že. Je to obdoba se skládkami, úložišti jaderného odpadu, jadernými elektrárnami, spalovnami odpadků atd. Všichni je chceme, ale v našem okolí v žádném případě. Všichni řidiči nadávají na piráty silnic, avšak v žádné diskuzi takového nenajdete. Tak sakra, kde se schovávají? Kde se stala chyba, soudruzi?

Snowy White 8.11.2008 23:49

Re: Takoví jsme

No právě. To je česká obdoba NIMBY.

ijn 8.11.2008 22:37

radar zahájil J.T.Payne dopisem Baudyšovi tací šašcii rozhodovali o bezp. strategii

Tetno luxus nás bude stát obrovské ztráty a již dnes stojí ztráty všech aktiv dříve národního majetku ve výši cca 30 bilionů Kč a na účtě SBČS bylo plus 8 mld USD včetně pohledávek. Pak přišlo období samozvanců ke korytům. Dnes  účet zní: Aktiva ČR= do 500 mld. Kč, státní dluh 2 bilióny, pouze roční úrok 50 mld.Kč. Za tak krátkou dobu bez válečného konfliktu přijít o veškerý majetek občanů  tj. promrhat  30 bilionů Kč, konzumovat předražené močopudné dešťovky Gambáč či jiné Heinekeny jak se všichni jmenují, pyšnit a těšit se, jak jsme ochráneni korunou atd. opravdu dobtá fraška!!!

Snowy White 8.11.2008 23:08

Re: radar zahájil J.T.Payne dopisem Baudyšovi tací šašcii rozhodovali o bezp. strategii

"Zdroje jsou", nebo si již nepamatujete ono památné prohlášení?

jeff 8.11.2008 23:17

Re: radar zahájil J.T.Payne dopisem Baudyšovi tací šašcii rozhodovali o bezp. strategii

co tu žvaníte o pohledávkách. Většinou to byly dary čs. komunistů spřáteleným komoušům v Africe, Jižní Americe a Asii. Další část tvořily naše "investice" v SSSR a snad ani ti naši bolševici si nemysleli, že něco dostanou zpátky. To, že to SBČS vedla v bilanci bylo tak jen pro srandu.

Pete 8.11.2008 22:34

Proč nekritizuje Rusy za rakety v Kaliningradu?

Vehementně se pouští do Bushe a jeho obranných nejaderných raket, ale ani slůvko nemá proti útočným jaderným raketám Rusů, kteří nám dokonce jimi nechutně vyhrožují. Lubomír Zaorálek je ruský zaprodanec a poskok.

Toverkicker 9.11.2008 1:59

Re: Proč nekritizuje Rusy za rakety v Kaliningradu?

Anebo za novou -samozrejme obrannou- jadernou ponorku http://zpravy.idnes.cz/rusko-ukazalo-svetu-novou-jadernou-ponorku-fm2-/zahranicni.asp?c=A070415_121753_zahranicni_ost   Kde jsou ty mirove demonstrace proti tomuhle??? Kde jsou ty hladovky???