28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bystander 8.11.2008 17:52

Re: S dovolením

Conquerore, tobě asi maminka nikdy nevyprávěla pohádku o Jezinkách a Smolíčkoví Pacholíčkovi viď?

Jan 8.11.2008 0:28

Re: Pane Zaorálku,

Pane Nový, nenechávejte se unášet emocemi , prezentovat Rusko jako našeho hlavního nepřítele. Kdyby tomu tak bylo, tak již máme dávno zavřený plynovod i ropovod a budeme muset škemrat o pomoc u našich přátel.Uveďte argumenty o nepřátelství ze strany současného Ruska a konkrétní příklady vydírání.Ne že bych Rusko zdrovna miloval, ale zatím jsem nepostihl, že by nám Rusové  dávali najevo nepřátelství.Myslím, že v tomto případě je vina především na lidech vám podobným, kteří se skutečně snaží prezentovat našim lidem Rusy jako úhlavní nepřátele.Vzhledem k tomu, že je již značně pozdě, lze vaše vyjádření brát jako úlet z vyčerpání a to vás omlouvá!

Ladus 8.11.2008 0:39

Re: Pane Zaorálku,

Rusko, které vyhrožuje že na Česko vyšle rakety, není naším nepřítelem ?????8-o8-o8-o

A co už si představujete pod pojmem "nepřítel" ? Jste úplně mimo realitu.

Jan 8.11.2008 0:51

Re: Pane Zaorálku,

Ježíšmarjá, a kde jste vy?Kdyby si někdo postavil před okna vaší ložnice dalekohled, tak podle vaší logiky jej půjdete pozvat, aby se do ní rovnou nastěhoval.Vzpomeňte si , co udělali Američané, když Rusové nainstalovali na Kubě rakety a přestaňte už planě žvanit!!

Jarda 8.11.2008 1:33

Re: Pane Zaorálku,

Pro pana Jana. Zrejme Vam unika rozdil mezi dalekohledem a raketami stredniho doletu s jadernymi hlavicemi, ty mohly zasahnout i jizni Kanadu. Temi Rusko vyhrozuje i CR. Polsko ma socialistickou vladu, te stacil rusky prepad Gruzie, aby souhlasila s umistenim protiraket. Ruska zurivost me staci abych souhlasil s umistenim radaru v CR, tesi me, ze kdyby se Zaoralkum podarilo sabotovat ceskou obranu bude USradar umisten jinde, Rusko vystavbe radaru v zadnem pripade nezabrani a muzete se vsadit, ze ty jaderne rakety na nas namiri i bez radaru.

Dřevorubec 8.11.2008 2:37

Re: Pane Zaorálku,

Tak to je síla = myslím ten soudruh Zaorálek. Od doby Goeblse se snad ještě nenašel člověk s tak vyvinutou demagogií. Milovaná Česká Republiko quo vadis? Co se stalo se všemi těmi inteligentními lidmi? Mám takový pocit, že všichni emigrovali.

R.J. 8.11.2008 2:50

Re: Pane Zaorálku,

Někteří umláceni na Gestapu, potom další umučeni v rudém koncentráku a pár jich uteklo. Takže jich tu zůstalo pár. Ale stačilo to na to, aby jsme se od nich aspoň trochu poučili, teda někteří, tak 40%.

Dřevorubec 8.11.2008 2:38

Re: Pane Zaorálku,

Tak to je síla = myslím ten soudruh Zaorálek. Od doby Goeblse se snad ještě nenašel člověk s tak vyvinutou demagogií. Milovaná Česká Republiko quo vadis? Co se stalo se všemi těmi inteligentními lidmi? Mám takový pocit, že všichni emigrovali.;-(

Petr 8.11.2008 2:32

Re: Pane Zaorálku,

Čím / jak  nás Rusko vydírá ?

Ivan Nový 8.11.2008 8:40

Re: Pane Zaorálku,

cenou plynu, dodávkami ropy, výroky svých představitelů, raketami v Kaliningradu, ....