15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kodl 8.11.2008 10:22

Re: slusne

To je dobře, někoho zase vyděsilo, že kvůli cizímu krámu na něj míří cizí rakety.

Karotka 8.11.2008 10:43

Re: slusne

Jsem rád, že máte radost. Jestli se pletu a vy nikoliv, budeme oba možná v budoucnosti šťastnější.

Jirka 8.11.2008 10:43

Re: slusne

Kodle,ty si opravdu myslíš,že na nás nejsou namířeny rakety už od doby kdy jsme členy NATO?

Kodl 8.11.2008 15:13

Re: slusne

Namířit rakety na strategicky a ekonomicky bezvýznamnou zemi, jakou je Českoland, by mohl akorát hlupák.Ze stejného důvodu se u nás instaluje US radar,  protože i pro EU NATO nestojíme za řeč.Teď mají Rusové důvod tvrdit, že míří na nás, ale ve skutečnosti jejich Iskandery budou mířit na cíle v Německo.

H.K. 8.11.2008 11:18

Re: slusne

Mě takyR^! Radar je pro záchranu Česka absolutně nutný. Jenom musí stát na Jánském vršku.

Karotka 8.11.2008 11:53

Re: slusne

Mno, já nevím, jestli je absolutně nutný. Ale vím, že dnešní článek pana Zaorálka je zlý.

JE 8.11.2008 10:15

Sproste.

Me nezvedl mandle, me se zvedl kufr. Jako vzdy, kdyz zacnu cist neco od Zaostalka.

Petr 8.11.2008 9:48

Podekujme Zaoralkovi

Ja myslim, ze Zaoralek zaslouzi podekovani. Vzdyt diky nemu se aktivizuji sily, ktere jinak nedavaji svou podporu radaru najevo a mozna ani nechodi k volbam. Diky jeho blabolum se lide nakonec zvednou a pujdou v parlamentnich volbach zajistit, aby se nekonalo zadne rudnuti politicke mapy CR. Diky tomu, co take Zaoralek (stejne jako Drath nebo Parouback) vypousti z huby musime jit nakonec vsichni k pristim volbam a ukazat bolsevikum, ze vetsina volicu si preje zustat v zapadni kulturni sfere a ne se priklanet k velkemu barbarskemu narodu na vychode.

Karotka 8.11.2008 9:51

Re: Podekujme Zaoralkovi

No, možná. Mě tenhle článek probral líp, než kafe :-).

Forstmeister 8.11.2008 10:19

Re: Podekujme Zaoralkovi

Karotko, a bylo to kafčo s rumem?

Karotka 8.11.2008 10:40

Re: Podekujme Zaoralkovi

kéž by :-)

Mílinka 8.11.2008 9:48

Ten článek

by ani Lenin se Sstalinem nenapsali líp.:-(

Karotka 8.11.2008 9:47

no nazdar

já prostě jenom zírám. To je TAK dobrý článek. Ještě nikdy jsem nečetl nic tak dobrého. Pozor, s obsahem vůbec nesouhlasím, ale na tom Zaorálkovi něco je. Něco děsivého.

Snad proto jsem tuhle četl, že si máme s tím webovým formulářem pro cestu do usa pospíšit. Ne proto, že to třeba časem zpoplatní, ale spíš proto, že časem už může být pozdě dostat se odsud pryč.

Jan Žižka 8.11.2008 9:45

Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!!  Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch! Marx-leninská matka Baracka Obamy, jako agentka KGB a militantní feministka, rozvracela nejenom USA, ale pod krytím "obránkyně lidských práv" - něco jako další Spolek Šalamoun - i Indonésii, kde jako špiónka KGB pomáhala k útěku komunistům po nepodařeném komunistickém puči. Hodně by nám o tom mohl vyprávět Jiří Dienstbier (GRU), který se na tomto neúspěšném puči rovněž podílel a napsal o tom knihu... Obamová, jako správná revolucionářka a feministka,  se o svého syna Baracka - na rozdíl od komunistů - prakticky vůbec nikdy nestarala, ale vychovávali ho její bílí rodiče. Ti špiónovali v Honolulu pro KGB největší americkou vojenskou základnu v celém Tichomoří (rodiče tam odešli z kontinentu pod záminkou, že tam její otec chce založit obchod s nábytkem, do kterého - v případě amerických námořních důstojníků - vkládalo KGB odposlechy.) Biologický otec Obamy pomáhal budovat jako marx-leninský ministr  socialismus v Keni, nakonec se téměř upil k smrti, ale zemřel v autohavárii. S druhým manželem, Indonésanem, nevlastním otcem Obamy, se jeho matka seznámila na kurzu ruštiny (!!!) v Honolulu, pak s ním jela zachraňovat komunisty do Indonésie, ale i  s ním se zanedlouho po svatbě rozvedla.  Vše lze nalézt v anglické verzi na internetu, ale v českých "svobodných a nezávislých" masmédich KGB se o tom nedočtete ani slovo. 

Karotka 8.11.2008 9:48

Re: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

Nemohl by cenzor mazat opakovaná vyjádření typu ó svatý radare nebo tohle?

No, asi ne. Ale podle mě je to spam.

Esmerald 8.11.2008 9:54

Re: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

Spíše bych řekl, že blbec Žižka by měl dostat palcátem po dyni. 

Pepino 8.11.2008 10:29

Re: Americké tajné služby opět selhaly - agent KGB presidentem!!! Po velkém úspěchu s Billem Clintonem (ruská vojenská rozvědka GRU) zaznamenaly americké tajné služby další velký úspěch!

Žižko Žiško ty jsi rasista a to je to nejhorší co může člověka potkat.Je mi tě líto.

Orman 8.11.2008 9:40

bolševik Zaorálek

Obava z toho, že může mít Zaorálek pravdu, udělala z některých diskutujících hysterické a vugární nicky.Když není rozumný protiargument, následuje urážka.

Jirka 8.11.2008 9:54

Re: bolševik Zaorálek

Omane,diskutujíci nemají obavu,že Zaorálek má pravdu,ale,že se takový "člověk"může dostat k moci!

Až bude Zaorálek použivat rozumné argumenty a přestane lhát,tak se možná vyvaruje urážek a hysterie!

  

Karotka 8.11.2008 9:56

Re: bolševik Zaorálek

Ano Jirko, toho se bojím. Díky. Já jsem se ještě nevzpamatoval. Asi si jdu dát pauzu, než sem zase budu psát nějaký výkřik...

AndyO 8.11.2008 9:58

Re: bolševik Zaorálek

tak jestli někdo hystericky a vulgárně řve a to již několik let, tak je to právě Zaorálek. S vaší poslední větou tedy lze souhlasit.

tom 8.11.2008 9:34

soudruh Zaoralek

jeste nepochopil to, co jini soudruzi v CSSD uz zacinaji chapat. A sice to, ze Obamuv radar nebude tak nebezpecny pro CR, jako radar Bushuv.:-)

batys62 8.11.2008 9:32

Svazákovi!

Zaorálku je mi s tebe na blití!!!!!

Ludva 8.11.2008 9:23

Zásadový postoj

Díky, pane Zaorálku, za zásadový postoj v otázce radaru. Problém je jednoduchý - radar potřebuje asi čtvrtina občanů, nepotřebují dvě třetiny. Vláda ho zřejmě prosadí bez ohledu na občany a pánové Topolánek s Dalíkem pak zmizí někde v USA ve správní radě pivovaru. Nám zůstanou namířené ruské rakety, možná i obchodní embargo.

Esmerald 8.11.2008 9:38

Re: Zásadový postoj

"Zásadový postoj" převlečeného bolševika Zaorálka je nám platný jako další díra do ( vlastní ) hlavy.

Ludva 8.11.2008 10:05

Re: Zásadový postoj

Díky, kdysi jsem byl nucen odebírat Ogoňok nebo Murzilku, ta kvalita zůstává.

Snowy White 8.11.2008 23:54

Re: Zásadový postoj

Dobre ty R^

čtenář 8.11.2008 9:19

Podle sebe

soudím tebe. Zvorálek soudí, že bývalá Clintonova administrativa, se kterou ČSSD začala o radaru (včetně Paroubka) vyhednávat a zmíž Obama začal sestavovat svou novou vládu, obrátí stejně snadno, jako v otázce radaru obrátila naše ČSSD. To se ale velmi mýlí. Američtí politici ze sebe takto jednoduše blbce neudělají. Na to jsou specialisty naši slavní soc.dem. Ani to u Zvorálka to dvakrát nepřekvapuje. Je přece jako bývalý rektor kovanej v marxismu-leninismu. To je přece jasně ta boj a jednota protikladů.