14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ašek 8.11.2008 7:18

H...

Nahnuté to je s tebou soudruhu kašparku.

džambul 8.11.2008 7:11

radar to má nahnuté

je dojemné jak, pane Zaorálku, jak dopředu víte co bude v zahraniční politice dělat president spojených států. Mysllím, že politik vašeho formátu by měl včas, jestli již není pozdě, vyhledat příslušné zdravotní zařízení. Dá seto léčit.

Vanastr 8.11.2008 7:53

Re: radar to má nahnuté

Souhlas. A není to jenom soudruh Zaorálek, který ví dopředu co by měl Obama udělat a dokonce co udělá. Myslím, že by se Obama divil, kolik má v Čechcách "k ruce" podobných mudrců. A  jak tak sleduju soudruha Zaorálka, ten je schopen zprostředkovat i nerozborné přátelství Obamy s Chavezem.

2) Letos jsem na to zapomněl, ale příští rok zřejmě budu muset zase ozdobit nástěnku k VŘSR a nějaký náš malý okresní Zaorálek ji přijde obodovat.:-P

EVa 8.11.2008 7:00

Jako kdybyste byl z úplně jiné planety pane Zaorálku

Nebo je ještě druhá alternativa, že vás někdo za ty názory, které prosazujete někdo platí. A asi dost hodně a slibuje lepší prebendy. Ty nesmysly, které račte hlýsat určitě nemáte jenom ze sebe. Dost lituji socany, hodil byste se spíš ke komunistům.

Franta 8.11.2008 5:56

Stínový ministr

Soudruhu Zaanálku, zvolte si jinou funkci. Tuším, že Vaše jazykové schopnosti jsou asi na úrovni Čunka, a že ve světě Vás neznají vůbec. To máte tak - chce si to vzít knihu o světpvé historii třeba od roku 1900 do současnosti, a vždycky si srovnat třeba po 10 letech USA a Rusko nebo jak si ta tlupa mužiků říká. A takhle můžete postupovat až do současnosti. Technologie, kultura, přínos pro světovou civilizaci, prostě co chcete. A i kdyby jste nechtěl - statisíce lidí z celého světa, kteří chtějí lépé a SVOBODNĚ žít - na rozdíl od Vás - se do Ruska nehrnou. Věřím tomu, že jste schopen napsat článek, že hrnou. Znám zemi blízko pólu, znám divukrásnou zem.....Takové stupidity jsme tu slýchali už před Vámi. Prostě Zaanálek.

Tx 8.11.2008 5:47

Jak tu už kdosi napsal

USA zpravidla nemění politiku o 180 stupňů. No jo, ale co bude chudák Zaorálek, tak nadšený nástupem Obamy, říkat, až pan US president řekne, že ten radar je potřeba? Ale co Zaorálek... Ty (písk) Zubovová a Jakoubková mu dokonce psaly, aby od něj upustil. To je síla, co? Tomu říkám "světově se zviditelnit"... 

Canuck 8.11.2008 5:37

Radar to má nahnuté.

Soudruhu Zaorálku,

deset let jsem sloužil jako technik na radaru v Chrudimi a pak na hranicích-západních.

Ani jednou jsem se nedočetl, či nedoslechl, aby takoví Zaorálkové protestovali proti radarům. V té dobe byli placeni za výkon funkce Zástupce pro věci politické. Dnes jsou placeni za protestování proti radaru. Bacha medvěd má dlouhé drápy.

Mejla 8.11.2008 5:10

Blábolící Orálek Análek zná život jen z vládního vrtulníku nebo BMW.

Je jen škoda, že Evropa musela v obou světových válkách žádat o pomoc USA, a nakonec i v té 3., byť studené.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 8.11.2008 4:21

nahnute to mate vy

Obama jiste bude muset trochu zmenit smer zahranicni a obranne politiky. Jenze ono to opravdu nebude o 180 stupnu, ale mozna o 5 nebo 10 stupnu a ten zatraceny radar mu tam porad zustane. Kdyz ten Rusove hodlaji umistit rakety v Kaliningradu, to si vazne myslite, ze Obama rekne "Nu vot, molodci" a zrusi radar u nas (nebo v Polsku, kdyz budeme delat velke potize)? Je dobre, ze s vasim "rozhledem" a "inteligenci" jste zatim jen stinovy ministr zahranici. Pokud byste se snad nekdy mel stat ministrem opravdovym, i pres svuj pokrocily vek bych vazne uvazoval o emigraci do jakekoliv nesocialisticke zeme (Britanie, USA, Australie...).

Kanuk 8.11.2008 4:34

Re: nahnute to mate vy

...do jakékoliv nesocialisticke zeme (Britanie, USA, Australie...)...Tak nevím, jestli by vám překvapením nevypadly oči z důlků, když byste se do těch "nesocialistických" zemí dostal.Máte v ČR "uzavřené dílny", t.j. podniky, kde nemůžete pracovat, pokud nejste členem unie? No, zákon o minimální mzdě v ČR myslím máte, ale mají jej také v Kanadě určitě, v USA pravděpodobně. Zaměstnavatel nesmí propustit toho, kdo se ulejvá, fláká a dělá bordel, ale když propouští, tak musí toho, kdo přišel do unie poslední. Bez ohledu na to, jestli je to specialista, kterého továrna potřebuje, třeba nástrojař.

AndyO 8.11.2008 9:21

Re: nahnute to mate vy

odpor k výsledku politických rozhodnutí jedinců jako je Zaorálek nepramení z ekonomických aspektů socialismu, ač tyto jsou vesměs příšerné, ale ze Zaorálkovy preference socialismů typu Chavéz, Gottwald nebo Kim Ir sen.

Vaše pokusy soustavně "nechápat", že zde je situace výrazně jiná než někde v Britanii, USA nebo Austrálii mne baví. My zde pořád ještě nemáme vyřešeno, zda Chavéz nebo Obama - což je diametrální rozdíl. A člověk, který ze socialistického ráje utekl by tohle tedy chápat mohl. Nejde o prachy. Nebo vy snad jste odešel ze země kvůli penězům?

Slávek 8.11.2008 5:53

Re: nahnute to mate vy

Doufám, že odpověď bude schválení PaTtriotů nejméně v trojnásobné vyší pro Poláky a asi nějaká baterie by se hodila i k nám.

Holub 8.11.2008 2:34

Soudruh Zaoralek presne podle malomestackeho kreda

lize pozadi mocichtivym Rusum.  Nezapomente, ze rakety mohou brzy letat i z Pakistanu a ze obrana nejvetsi silty NATO - USA je i obranou nas.  I to, ze par vojaku z USA bude na nasem uzemi ma velky psychologicky vyznam. Utok na CR by byl zaroven utokem na americke vojaky.. Radar samozrejme toho sam o sobe moc neuchrani, ale napovi odkud rakety poleti a umozni tak dobre zacilenou odvetu.  A toho se Rusove nejvic boji.  Ja mam jeden takovy radar par mili za domem a v zivote mne nenapadlo, ze to je pro mne zdroj nebezpeci...  Mame pro strach udelano!

Jiří K. 8.11.2008 2:28

Kouzelný je ovšem oslí můstek,

kterým se nám snaží někteří proradaroví Hujeři (tuším, že to byl Gabal) podsunout, že oblíbený Obama snadněji přesvědčí české hlupáky o užitečnosti radaru, než mimořádně neoblíbený Bush. Ten neviný radar to vlastně neprávem schytal za GWB.

Hmm, to jsou experti. Měli by vrátit diplomy a jít se živit něčím, co opravdu umí. Někdo je tu za hlupáka, ale 70 % Čechů to určitě není...;-)

kudlanka 8.11.2008 4:05

Re: Kouzelný je ovšem oslí můstek,

Zase jeden antiradarovej Hujer. On je ten největší expert a všelijakých diplomů má plné šuplíky. Argumentace o většinách je naprosto scestná. On i Hitler vyhrál většinově. Však se třicetikorunáči ještě budou divit, jako se kdysi divili Němci.

Tx 8.11.2008 5:50

Re: Kouzelný je ovšem oslí můstek,

70%...myslíte?

novaz 8.11.2008 9:23

Re: Kouzelný je ovšem oslí můstek,

Kecáte pane Jiří K. Proti radaru je asi padesát pět procent obyvatel a to číslo má tendenci neustále klesat.  Schovávat se za lid a většinu národa, to není argument. Račte si vzpomenout, milý pane jednoduchý, kterak přes devadesát devět procent Čechů a Slováků volilo komunisty, kteří jménem onoho lidu zavírali statisíce a popravili stovky nevinných obyvatel. Termín hlupák je docela mírným vyjádřením vaší duševní úrovně.;-D

woodeneye 8.11.2008 2:26

mame to nahnute

jsem prekvapeny, ze Zaoralek jeste nepouziva azbuku. Mozna to Aston odmitl :-))

Zavrtalek 8.11.2008 6:03

Re: mame to nahnute

Етот вопросъ исполнен немедпено.

JC 8.11.2008 2:00

Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Nenutím nikoho, aby věřil mým "proklamacím". Ovšem vy jste nějak pozapomněl, jak  vláda této země balamutila lidi , že jedině radar umístěný 60 km od hl.m. Prahy je jedinou možností záchrany celých USA  před raketami z Íránu a Severní Koreje.  Vláda na tu lživou propagandu vyhodila desítky mil. Kč. Smáli se tomu i vrabci na střeše.. a právem. Najednou se dovídáme, že s Íránem ani S. Korejí nemá radar nic společného - má to být to vlastně ochrana ČR proti zločinnému RUSKU.

Napadlo vás někdy, proč USA ani nenapadlo postavit radar třeba o kousek dál - v Rakousku? Povím vám to. Protože rakouská vláda by v žádném případě neriskovala zdraví a životy svých občanů za hrst korálků (což je zhruba adekvátní té "velkorysé" odměně 12 mil. Kč za schválení radaru).

BTW můžete prozradit, kde a kolik stabilních ruských základen je umístěno v těsném sousedství USA?

Petr 8.11.2008 2:42

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Toto je solidní analýza = PRAVDA, díky.

Bořek 8.11.2008 4:11

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

V době nukleárních zbraní není pravděpodobné,že by nebyly použity.Doufám,že k tomu nikdy nedojde.Ale v tom případě  by s největší pravděpodobností došlo k 3.svět.válce.Nedovedu si představit lokální válku v Evropě.No a v takovém případě by ani Rakousko nebylo ušetřeno.A rozhodně by je neuchránilo to,že nemají radar.

ost 8.11.2008 4:37

hej slovani

Ono to ma jeden hacek. Nez Rus najde knoflik na odpaleni, tak mu druhy rus ukradne odpalovac a proda ho nekam jinam ;-D Rusove mohou leda skakat jako opice v ZOO a strasi. Tim strasi kremelsti lokajove v Cesku verejnost. Prd rusove muzou! Kecaji, pul je jich ozralych a dalsi kradou jako straky. Tvrdili ze pomuzou Islandu .... copak copak djengy njet? Vtrhli do Gruzie a rozprskli se jako banda loupezniku. Sli delat manevry do Karibskeho more, nekdo vykrad :Petra velikeho" tak skoncil v Lybii .... tohle je "velmoc"??? Pchaaaa!

drak 2 8.11.2008 7:44

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

:-DBořku, plně s Vámi souhlasím, byl by to konec světa. Nebyla by už žádná lokální válka!!;-O

Slávek 8.11.2008 6:06

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Je to těžké říct, když ony ty ponorky nepostojí a nepostojí, leda že by je někdo zakotvil hlubinnou minou.....

honzak 8.11.2008 6:48

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

koukni se na globus, blbýsku! Najdi si Beringův průliv a měř!

kiri 8.11.2008 7:44

Re: Červené písmo ani verzálky nejsou argumenty, Esmeralde

Při letmém pohledu na glóbus je zřejmé, že by bylo k umístění ruské základny poblíž USA nutné vyrobit ostrov.Typicky pitomý argument. Kdyby mohli tak by tam byli.

R.J. 8.11.2008 1:50

Zaorálek je prostě "klasa"

Těším se až vypustí z úst, jak tu někdo minule vtipně glosoval v odpovědi nějakému rudému hovadu,  cituji, " Rusko nasadí na útočný radar obrané rakety" , to je prosím malá ukázka, čeho se od těch rudochů můžeme dočkat za demagogii. Je to vůbec možné? Pomalu 20 let po změně režimu. Amík to má totiž blbé, on nepořádá družbu v Milovicích a za družbu byly holt bodíky pro získání prebendiček. Nezaráží Vás přátelé, že za pár maličkatých drobků z rudého stolu,byli někteří takyčeši   schopni tak velkých sviňáren?Ta šílená disproporce. Jak hluboko jsme klesli, a někteří se ještě z toho nedostali a lebedí si v tom. Pánbu s námi a rudoch pryč.

Brabec 8.11.2008 1:48

Zaorálek je exot

Naprosto hloupé, protivné stvoření. Podobně jako to Pehé.

Jarda 8.11.2008 1:39

Zaoralek doznal

V jednou intewiev doznal, ze v mladi cichal redidla, ta mu zrejme pronikla az do dutiny lebecni a zredila to co tam bylo jestli neco. Jeste, ze ten blbec je jen ministrem stinovym.