14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 8.11.2008 9:35

Re: DESET ZÁVAZKŮ OBČANŮM ČESKÉ REPUBLIKY (z volebních slibů soudruha Bufa bufa):

2. Naším cílem je zvyšování životní úrovně pro všechny. Průměrná mzda dosáhne úrovně nejméně 26 500 korun.  6. Nadále budeme snižovat tempo zadlužování a udržovat nízký podíl veřejného dluhu k HDP.  8. Výrazně zvýšíme vymahatelnost práva, zkrátíme délku soudních řízení. Prosazením nových zákonů do praxe, včetně zavedení testu integrity ve veřejné správě, majetkových přiznání a institutu korunního svědka, výrazně snížíme korupci.  9. Zlepšíme životní prostředí. Zajistíme stabilní tempo poklesu jednotkové energetické náročnosti hospodářství nejméně o 3,5 % ročně a stabilizujeme spotřebu primárních zdrojů energie na úrovni roku 2005. .Podíl využití obnovitelných zdrojů energie zvýšíme nad 5 % No a pamlsek na závěr: 10. Větším zapojením do evropského integračního procesu a rozvíjením transatlantických vazeb zásadním způsobem upevníme mezinárodní postavení a bezpečnost České republiky. A podobných lahůdek je zde ( http://volby.glosy.info/volebni-program/cssd/ ) mnohem více!

Věra 8.11.2008 21:19

Re: DESET ZÁVAZKŮ OBČANŮM ČESKÉ REPUBLIKY (z volebních slibů soudruha Bufa bufa):

Ještě větší "lahůdky" jsou k mání na adrese www.volby08.cz/program.html

K uchechtání jsou body (mimo zrušení zdrav.poplatků) jako např. doprava dětí a studentů do školy zdarma; 500 milionů pro venkov ročně navíc; opravy silnic za 9 miliard/ročně; nové cyklostezky (ročně 30 km); modernizace hasičské techniky; vybudování fondu rozvoje obcí i kraje(opravy silnic, sportovišť, škol, památek); modernizace nemocnic - snížení počtu lůžek pro větší komfort; nové zubní a lékařské pohotovosti; zrušení privatizace nemocnic a převedení na neziskové organizace; zvýšení platů ve školství pro pedagogické i nepedagogické pracovníky, rozšíření kapacit ZŠ, obnova a výstavba škol, lepší život pro seniory (rekonstrukce a výstavba DD, zkvalitnění pečovatelských služeb, rozšíření denních a týdenních stacionářů pro seniory, podpora univerzit 3.věku); snížení DPH na 5%; boj proti černým skládkám; třídění odpadu; podpora a rozvoje malého a středního podnikání; rozvoj cestovního ruchu a lázeňství; obnova zemědělství a venkova vůbec; zastavit slučování škol; podpora rodinám s dětmi (důstojný životní standard, nová předškolní a školní zařízení, dobré bydlení, pracovní příležitosti pro matky s dětmi). Připomíná mi to volební program KSČ v roce 1946. Prostě PORUČÍME VĚTRU, DEŠTI! POZOR! To ale není myšleno celostátně, to je volební program pouze pro STŘEDOČESKŸ KRAJ! 8-o

Jirka 8.11.2008 9:17

Nebezpečný demagogu!

Když už v r.2001 vám bylo jasné,že politika USA je zgruntu špatná,tak proč jste vůbec začali s USA jednat u umístění radaru!?Kdy už konečně ukážete svou pravou tvář,a budete navrhovat vystoupit z NATO,kde jsou USA vedoucí silou!

novaz 8.11.2008 9:06

bolševik Zaorálek kecá nesmysly

Samozřejmě, že je to jenom naše věc, ty rudochu Zaorálků. Na Bucurešťském summitu v dubnu letošního roku nevyslovil se proti radaru u nás ani jeden zástupce zemí EU. Naopak tajemník NATO prohlásil, že obrana evropského prostoru je a bude i nadále založena na bilaterárních i multiraterárních smlouvách jednotlivých zemí EU. Socanské jelito trousí zde "moudra" vhodná do čtvrté cenové. Vědomě a programově lže. Socan a bolševik vždycky žil, žije a nasále bude žít ze lži.

Houmr 8.11.2008 9:05

Prosím, dávejte Zaorálkovy články nahoru,

když jsou dole, nemám už sílu ty .... číst.

Ivan Nový 8.11.2008 9:01

Zaorálek to dělá dobře,

buduje protiruské nálady, a to je dobře.

Emi - grant 8.11.2008 8:58

Destrukční komando

zjistilo, že jejich demagogické bušení slavilo úspěch při volbách a proto v tom budou pokračovat. Když si uděláme inventůru  všech pseudoargumentů proti radaru, zjistíme, že jich je pěkný seznam. Nic z toho neplatí. Obama je doufám poslední stébélko, za které se proruská pátá kolona chytá. Pan Zaorálek ve své stínové naivitě nechápe, že i kdyby byl Obama niterně proti radaru, nikdy by to nemohl veřejně říci. Proto bude muset s Tvrdíkem, který jednání s USA započal a nyní proti svým postupům tvrdě bojuje, s Paroubkem, který zkoukne lidové nálady a podle toho se zařídí,  zřejmně udělat ještě jedno kolečko do Ruska a do Syrie, aby se poradili na společném řešení.

Ivan Nový 8.11.2008 9:02

On není naivní,

on je lump!

Fošna 8.11.2008 8:58

Jelito Zaanálek

Radar prostě bude a víc Ti neřeknu Ty komunistický jelito!!

Pepan 8.11.2008 8:51

"Chytrý" pan Zaorálek

Zažil jsem a jednal s hodně hloupými lidmi ale tohoto člověka zřejmě nikdo nepřekoná. Jako ministr zahraničí byl totální pohromou pro ČR. Nechápu jak i ten zbytek rozumných lidí v ČSSD (aspoň doufám, že se i tam ještě najdou) s ním mohou mít něco společného. Ten člověk cokoli vypustí je "perla". Už tady bylo dost blbců v politice ale pan Zaorálek všechny vysoko převyšuje a ční nad nimi jako K1

Lucka 8.11.2008 9:07

Re: "Chytrý" pan Zaorálek

Jenom jedno bych ještě dodala - je dokonce čím dál horší, až se nechce jecnomu věřit, že je to ještě možné  8-o

Lucka 8.11.2008 9:08

Re: "Chytrý" pan Zaorálek

  ... jednomu.... a možná ani už druhému....

Esmerald 8.11.2008 9:52

Re: "Chytrý" pan Zaorálek

Možná, že po další protikomunistické " revoluci " bude tvrdit, že pracoval na rozkladu téhle stupidní ideologii "zevnitř". Jooooo, takovejch tu bylo, a jak říkávala moje babička v pohádce : "...a pokud neumřeli, tak tam žijó ešče dodnes ".

ll 8.11.2008 8:45

Nějak zapomněl na Clintona

Ten nejen podporoval koncepci radaru, ale stal i u příčin současné finančním krize. To se ale levičákům a americkým liberálům (což je totéž) přiznat nehodí.

Anton 8.11.2008 8:39

Jako

Jako vystřižené z Rudého práva. A to vyhráli krajské a senátní volby...Neskutečné...

Honza 8.11.2008 8:39

Dialektika

Přítel vystudovaný komunista nám to všem dialekticky vysvětlil. Ještě by měl zmínit krvavé americké generály a byli bychom rázem doma.

synekostravski 8.11.2008 8:36

Rusák

Vážený pane, každý by měl vědět, že na Rusáka platí jen hrubá síla. Rusák je totiž synonymem pro bestii, která bezohledně požírá vše, co není silou bráněno. Neokomunistická rusácká oligarchie na nás vystrkuje drápy a Vy, jako správný komunista plivete na jednu z mála svobodných zemí na této planetě. Byly to Spojené státy americké, které hospodářsky a vojensky zruinovaly SSSR a s ním i komunistické lágry ve východní Evropě. Vaše osoba je pro mne hrozbou. Podle mne jste vlastizrádce a bezcharakterní lidský odpad. Bojím se dne, kdy se Vy a Vám podobní znovu dostanou k výkonné moci.

Pavell 8.11.2008 8:27

ZAORÁLKU, ...

... kdysijste se projevoval jako vcelku soudný a uvažující politik. S tím, jak jste svůj osud spojil s vůdcem Aroubkem, se z vás stal jakýsi druhořadý Goebbels. I když tato funkce a přirovnání je spíše vyrhazena Rathovi. Vy jste - když už zůstanu u NSDAP - spíše jakýsi přihlouplý a demagogické hlouposti pokřikující Julius Streicher.

Jste ostudný zjev české politiky.

Forstmeister 8.11.2008 8:07

Polyhistor ČSSD

Pane doktore Zaorálku, nejsou oni ostravský Brouk Pytlík (všude byl, vše umí a zná). Neohlupoval on adolescenty "politickou filosofií" ve Slezsku? Já se jim divím, že pijou (a blábolí), když to nesnesou. Můj názor. 

Hledajíci 8.11.2008 7:56

Přiznivci radaru

proč jste od začátku neřekli, že Vámi požadovaný radar je proti Rusku / Německu, z kterých máte obrovský strach? Proč jste lhali, že je proti raketám z Iránu? Proč nemáte strach z "mírové politiky" USA, státu majíciho 720 vojenských základen po celé Zemi, základem prý na šiření a obranu "demokracie a svobody"? Demokracie se ale nedá šířit po zuby ozbrojenými vojáky. Těmi se dá pouze šiřit nenávist k okupantům. Vyháníte čerta dˇáblem!

Pavell 8.11.2008 8:29

Re: Přiznivci radaru

Tupé stovřeníčko podlehnuvší bolševické propagandě, stáhni se někam do Brd a hladov, dlouho, ať je od tebe pokoj.

historik 8.11.2008 8:36

Re: Přiznivci radaru

Radar je také, mimo jiné proti, Rusku. Protože ti už u nás šířili demokracii po zuby ozbrojenými vojáky.

Ludva 8.11.2008 9:18

Re: Přiznivci radaru

Ty základny mají zhruba ve 130 zemích. To je imperializmus jako hrom. A plánují jich mít tisíc. Není to paranoidní ? Přitom právě agresívní politika USA je prvotní příčinou nenávisti vůči jim. Zvolení Obamy ukázalo, že rozumější přístup by mohl změnit obraz USA ve světě.

Snowy White 8.11.2008 7:41

Zaor álek

Už se "těším", až budete reprezentovat ČR jako ministr zahraničí ;-(

drak 2 8.11.2008 7:40

Jsem volič ČSSD,

:-Pale  Zaorálka jako ministra zahraničí nikdy nechci. A on má prý snad vysokoškolské vzdělání!!!;-O

Forstmeister 8.11.2008 8:18

Re: Jsem volič ČSSD,

PHDr. Přednášel na ostravské universitě politickou filosofii. Docela "síla", tedy terminus technicus "politická filosofie". Halt, každý politik filosofem. Mohu se mýlit. Můj názor.

kiri 8.11.2008 7:37

Pan Zaorálek skromně zapomněl dodat,

že on zase úspěšně masíruje lidi kolem Medvěděva. Ty rakety v Kaliningradské oblasti byl skvělý nápad! Doporučil bych ještě ponorky v Labi.

očko 8.11.2008 7:34

slyšte, slyšte

NKVD, KGB, FSB prostřednictvím soudruha věrného(?),  vydíraného(?), placeného(?), blbého(?) manipuluje systematicky českou společnost.

Osobně se domnívám, že (jako obvykle) "Cé je správně".