12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ignác 8.11.2008 22:21

Překvapení

Mám dojem, že soustruh Zaorálek si po tiskovce muslima Obamy zatlačuje oči zpátky do důlků. Radar bude i zdroje se najdou

ijn 8.11.2008 22:56

Re: Překvapení

To si snad někdo myslel,že Obamu zvolili voliči a VPK(vojenskoPrůmyslový Kartel) na to koukal?  Jde o to odhalit, kolik dostali ti Payne, Vondrové Grossové aj. nasypáno ka konta a Ústavní soud má podklady pro řešení procesu  s vlastizrádci. Jednu vlastizradu jsme již bez potrestání při rozpadu ČSFR zažili. Tak to ti samí vlastizrádci zkoušejí znova bez mandátu z voleb. Pokrytectví české politiky nezná hranic,  ani míry poškození státu, Žádná škoda není pro naše zrádce nepřekonatelná. 

Proto Zaorálkova snaha je správná a odvážná, záleží jak dohlídne na zkorumpované soudce i ústavní. A aby naši korupčníci nestavěli bez povolení v zájmu národní bezpečnosti příští rok!!!

jeff 8.11.2008 23:11

Re: Překvapení

Zcela jistě by váš hrdinný Zaorálek měl nejdříve dohlížet na potrestání komunistických vlastizrádců z období 1968-1969. Někteří z nich ještě stále hyzdí tuto zem.

Route 66 9.11.2008 9:01

Re: Překvapení

No,ono by semlo, to potrestání i většinu členů ODS .Neboť co znám ódesáky, všichni ,až na malé výjimky to jsou bývalí bolševíci.Ti co v ksč nebyli byli uvědomělí svazácí. Jak totiž dobře všichni,co tu dobu pamatujeme víme, každý komunista musel souhlasit se "vstupem" ,což je copak asi jiného,než vlastizrada!!!!!!!!!

No a při rozbití republiky to byla záležitost pouze ódesáků.A taky likvidaci státu neměli ve volebním programu,tak jako neměli v programu Zradar.

Takže hurá,potrestejme vlastizrádce! Ale všechny,bez výjimky!

pf 9.11.2008 0:08

Re: Překvapení

Vy jste tak trochu hňup.

emersonskej 9.11.2008 11:29

Re: Překvapení

Tak trochu ???;-);-D

ijn 8.11.2008 22:16

Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

To chceme vybudovat mír i za cenu III.WW a naše území nabídnout  manipulátorům a válečným itrikánům ke své totální škodě??? Co je prvním cílem v jakémkoli konfliktu - radar !!! Kolik  za schválení CIA zaplatila ať zjistí BIS a národ ochrání od katastrofy a mezinárodní izolace NATO i EU. Separatistické jednání mimo konference NATO i když mezi třemi členy naznačuje velké problémy v protokolu NATO a svědčí o rozsáhlé krizi systému  i v ústředí. Nikdo asi nečekal, že Češi a Poláci budou tak odstředivými patolízali USA. Teď ještě rozložíme za příplatek EU a můžeme se z Evropy stěhovat do Patagónie nebo na Aljašku.

Arcticfox 8.11.2008 22:19

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

Kde jste přišel na myšlenku, že se radar ničí jadernou zbraní?

JaS 8.11.2008 23:18

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

Právě že to není myšlenka!

ijn 8.11.2008 23:33

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

To chcete ničit vzduchovkou, to chápe i protistrana, když úder tak úder i s okolím.  A lépe 30 klamných cílů a dva ostré, než se mydlit pět let a xíce let to stojí moc peněz a mír je daleko. Hlavně, abychom měli sílu na potrestání válečných zločinců!!! Vondrů Grossů a spol.

VL 9.11.2008 8:33

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

A slyšel jste něco o protiradarových samonaváděcích střelách vzduch - země? Jaderná střela stojí mnohonásobně víc.

Route 66 9.11.2008 9:08

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

Můžete zaručit  s čistým svědomím,životem svým,životy svých dětí i životy svých rodičů,přátel a veškerých příbuzných,že v případě konfliktu ,nebude proti radaru zaútočeno jadernou zbraní???8-o

jeff 8.11.2008 23:24

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

takže a priori předpokládáte, že 3WW vesele zahájí Putinovo Rusko raketami  asi z Kaliningradu, protože my je radarem a obrannými raketami v Polsku hooodně těžko napadnem. A v té Patagonii bych vás rád viděl už zítra. Čest.

misa 8.11.2008 23:25

Re: Radar - dobrý jaderný terč a česká kotlina= chceme jaderné spáleniště

Skutečně skvělý nápad jak se bránit ruským jaderným arsenálům. Prostě vlezeme jim opět do... však už víme kam. Rusové nás za to opět busou dobrovolně okupovat dočasně - to už tu ale snad bylo!!!

Esmerald 8.11.2008 21:47

Kouzelná fraška !!

Zásluhou vlastizrádce Zaorálka se čtenářstvo opět začalo nekontrolovaně bezpohlavně dělit na ty "pravověrné" ( rozuměj:levě smýšlející bolševizující rusofily ) a "nevěrné" ( pravotočivé  ). Krása nastává v tom okamžiku, kdy téměř každý dialog těchto dvou dětí společné bolševické matky končí společným, vzájemným obviňováním z tupého bolševizmu, zaprodanosti ruským okupantům, z členství v StB, donašečství, zrádcovství a lži.

Závěr a poučení : Strany se vzácně vzájemně shodují na tom, že obecnou, zřejmě největší potupou a vzájemnou urážkou opravdu je být tupým bolševikem, zaprodancem ruským okupantům, StBákem, donašečem, zrádcem a lhářem. Z této neobyčejné shody bychom si měli vzít ponaučení.  

Věra 8.11.2008 21:46

Zaorálek je zrovna v TV !

Na ČT 24 je zrovna pokec o Afghanistánu (repríza telemostu z Kábulu za účasti Václava Moravce a Vlasty Parkanové, zrovna breptá soudruh stínový ministr zahraniční Zaorálek, všechno ví, všechno zná - vzhledem k tomu, co jsem se tady dozvěděla o jeho vzdělání, je to šokující (Ferda Mravenec-práce všeho druhu). Hmm, pěkný - příští rok budem asi zase slavit 1.máj v průvodu a taky VŘSR s lampionama 8-o(Y)

AeroKarel 8.11.2008 21:48

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Zajímavé, ČSSD nachází různé exoty, ale zrovna na to zahraníčí tedy echt exoty. Kavan, Zvorálek .........

Věra 8.11.2008 22:23

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Kavan - to je taky síla! Záběry, jak se kdysi domlouval s estébáky nebo jeho havárie, kdy naboural ožralý v Mostecké ulici asi 3 auta a přítomnost alkoholu v dechu sváděl na záda, namazaná francovkou. Nehledě na jeho ostudné dotazy - když se ptal představitele NATO, zda po vstupu do NATO můžeme zase v případě potřeby rychle vystoupit.8-o(Y)

Esmerald 8.11.2008 22:02

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Viděl jsem tento pořad v neděli a nemohu zapomenout na dvě věci; jednak ten odporně přiblblý arogantně nafoukaný pohled Zaorálka, když odcházel z obrazu jakoby vševěd, kdy ještě nebylo divákům známo, že ( a to je zadruhé ), že v následujících minutách bude nejvyššími odborníky na místě samém, včetně Náčelníka Gen. Štábu Vlastimila Picka usvědčen ze lží a politického překrucování skutečnosti. Tato činnost Zaorálkova mi připadá jako výsostně podlá, jelikož se snaží o rozklad ve vlastních řadách, což je akt vlastizrady a sabotáže vlastních ozbrojených sil. Opravdový HNUS  !!

Věra 8.11.2008 22:35

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Hnus obrovský! Poslala bych Zaorálka do Afghánistánu - ono se to pěkně žvaní v teple za větrem (kdo sleduje občas přenosy z PSP, ví své). Taky jsem koukala na přímý přenos OVM 2.11., co si asi musí generální tajemník NATO Jaap de Hoop Scheffer myslet, to ví pánbůh ...

ijn 8.11.2008 23:10

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Do Afganistánu jede jenom trouba a žoldák, tydlipidli tam jeď sama se připravit se na jaderné spáleniště

Jan 9.11.2008 9:31

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Trochu pšenky by neškodiloa možná, že by bylo i vajíčko!

JaS 8.11.2008 23:25

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Dělá ze sebe Ferdu Mravence, ale připomíná spíš brouka Pytlíka.

Irena 9.11.2008 9:37

Re: Zaorálek je zrovna v TV !

Ale  Vondrovi a panu"hraběti" dá vždycky pořádnou nakládačku, což značí, že oni budou zoologicky ještě poněkud níže!!!

AeroKarel 8.11.2008 21:43

To bude školený

a kovaný marxleninista Zvorálek koukat, až začnou stavět.

JC 8.11.2008 22:08

Re: To bude školený

Marxleninista Zvorálek začne koukat leda až za pár let. Nejdříve totiž ČR musí vybudovat pro základnu veškerou infrastrukturu, vč. té nejkvalitnější silnice do brdských lesů. Rozhodně ne žádný aušus, aby se pod přiváženým radarem náhodou nerozpadla.

Co myslíte, AeroKarle, bude na to stačit těch 12 mil . Kč, které vláda USA velkoryse věnovala ČR za schválení radaru?  Ta 2 olítaná letadla, vyřazená z výzbroje US Army, ufinancování stavebních prací asi taky moc nepomůžou:-/

milan 8.11.2008 21:21

redakci

Jak je možné ,že  múže přispívat i soudruh Zaorálek ,když máte jasně napsáno,že si vyhrazujete právo odstranit komentáře,které jsou urážkami pro demokracii,neplacenou reklamou pro stupiditu a komunismus?

Rusaci tahnete domu 8.11.2008 20:52

Radar je namiren proti Rusku

Rusaci - to je imperialisticka svoloc, ktera NIC pozitivniho tomuto svetu neprinesla. Je mi strasne lito, ze v roce 1998 Clinton zaridil masivni financni pomoc krachujici ruske ekonomice. Mel je nechat pochcipat hlady. Mistni kolaboranti by meli rict jasne, PROC jsou tak zurive proti radaru. Kdo z Ruska je financuje a kdo je z ruska ridi. Vcetne Zaoralka, ostatnich politiku  a "mirovych" aktivistu.

Rusak nas okupoval a my tolerujeme tyhle kolaboranty mezi nami. Vzdyt se dopousteji vlastizrady, kdyz posiluji vliv statu, ktery nas okupoval vice jak 20 let.

Toverkicker 9.11.2008 2:06

Re: Radar je namiren proti Rusku

100% Souhlas!!!

tomfuk 8.11.2008 20:43

Pan místopředseda....

Pan místopředseda Zaorálek,má jednu přednost.Zastává neustále jednu pozici a to.Nepřeje si radar,tak jak si ho nepřejí komunisté,tak jak si ho nepřejí v Kremlu a tak jak si ho nepřeje 66% občanů. V krajských volbách také 75% voličů nevolilo komunisty a jsou opět u moci za pomoci soudruhů z ČSSD,tento fakt jim už tak nevadíJelikož je stále poslancem a místopředsedou PSČR,tak si  nepřeje bezpečnost tohoto státu,nebo se domnívá,že ČR bude bezpečnější bez radaru.Plky jež trousí o tom,že NATO a EU radar nechce,neobstojí.Jsou již vyvráceny,samými představiteli těchto institucí.Je členem politické organizace,která v součsnosti nastoupila trend chaosu,jak ve vlastních usneseních,tak i ve vládách na krajích za pomoci komunistů,nerespektováním platných zákonů v ČR.K tomuto člověku já jako občan a snad nejsem sám nemám důvěru.!!