12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Diskuse k článku

NÁZOR: Radar to má nahnuté

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rusaci tahnete domu 8.11.2008 21:09

Re: Pan místopředseda....

Souhlas. Jenom nechapu, jak je mozne, ze po odjezdu RUSKYCH okupacnich vojsk nebyli kolaboranti postaveni pred radny soud.

Cokoliv co je namireno proti rusku (horde linych asiatu a okupantu), je jenom dobre. Mely by tady byt i rakety a klidne i jaderne (namireny pro zmenu na Moskvu). Tomu by ta ruska sebranka rozumela.

Je potreba prijmout zakon, ktery by tvrde trestne postihoval tuto otevrenou i skrytou kolaboraci s agresivnim ruskem.

Goro Bílý Pes 8.11.2008 20:28

Jako 1984

Nezačala ČSSD jednání o radaru? Nebo to jsou jen mé zkreslené představy? Nebo ztrácí paměť ubožák Zaorálek? Nebo se jedná o změnu názoru jako z románu 1984? Prosím, napište, jsem už senilní já, nebo ČSSD?;-P

Gregory 8.11.2008 21:02

Re: Jako 1984

Nevím, jestli zkreslené představy, nebo blbost skutečná, nebo jen předstíraná. Vyberte si co je pro vás nejpřijatelnější. Ale hlavně tak skálopevně nevěřte  tomu, co v televizi říká Toplánek.  Ano, máte pravdu v tom, že s američany o tom dříve mluvil Tvrdík, i  v tom, že padla řeč na  to, zda by se u nás případně našla pro toto zařízení  vhodná lokalita (pokud by se USA skutečně k tomuto kroku někdy v budoucnu rozhodly). Nic víc a nic míň. Tvrdík neměl žádné kompetence od tehdejší vlády dávat nějaké závazné nabídky v tomto směru (a hlavně - ostatní členové vlády neměli ani tušení, že američané na Tvrdíka někde vystartují s nějakou oťukávanou o radarech a raketách).  Tím to skončilo, bez  vyslovení jakéhokoliv  oficiálního závazku. Pokud nejste schopen rozlišit rozdíl v tom, na jaké úrovni to skončilo tehdy, a o co kráčí teď - tak soráč.  Další diskuse marná !

Rusaci tahnete domu 8.11.2008 21:12

Re: Jako 1984

Tady neni potreba velke diskuse.

Kolaboranty, kteri podporuji rusaky je potreba deportovat do ruska.

Kdyz ho tak maji radi, tak at tam ziji :-)

Bořek 8.11.2008 21:14

Re: Jako 1984

Opravdu si myslíte,že Tvrdík tam šel jako soukromník,bez pověření vlády,nevědíce o čem se bude jednat?Svatá prostoto.Pokud jsem rozhodnutý něco ZÁSADNĚ nechtít,jako teď ČSSD,tak ani na pododná jednání bych nešel.On tedy šel si jen tak popovídat a oni jen tak zcela náhodou začnou povídat o raketách?Jsou dvě možnosti,buď jste tak naivní,nebo .......?

AeroKarel 8.11.2008 21:46

Re: Jako 1984

Nevěda.

Jinak souhlas.

Nebo!

AeroKarel 8.11.2008 21:45

Re: Jako 1984

Nikdy bych nevěřil, že si dospělý člověk nechá namluvit tak nesmyslnou verzi.

Buďto nejspíš nejste dospělý, nebo se spíš na té lumpárně podílíte.

Gregory 8.11.2008 20:15

Blbů je tady opravdu hodně ...

Alespoň podle toho, co jsem si tady ty některé duchaplné velemyšlenky přečetl. Když vám některým  Evropa tak nevoní a necítíte se tady dobře, klidně se odstěhujte do té zaslíbené USA. Za chvíli to budete mít bez víz, tak to bude jednodušší, když už vás tak berou ty  transatlantické vazby. Možná dostanete příležitost si v jejích barvách i zaválčit v Iráku nebo Afghánistánu.

Nejvíc mi imponuje ten argument, jak je naší svatou povinností  a slušností, následovat  našeho nejbližšího spojence při jeho zahraničních "osvobozovacích" misích. To  čas od času rupne  v bedně nějakému blbovi (který si navíc myslí, že jeho kroky řídí sám Bůh), někde něco nesmyslně rozmašíruje, ale my holt, protože nemůžeme zklamat našeho nejvzácnějšího spojence, se hrdě a rádi  přidáme.  A pak  vždy následuje potřeba  nějaké humanitární pomoci a poté i obnovy  oné "osvobozené" země  - a my rádi vypomůžeme  nějakým stamiliónem. A pak tady naše vláda hřímá, jak neplacení oněch omílaných třeceti korun přivede náš stát na buben.

Ono je přece potřeba čas od času někde vypráskat zastarávající vojenský arzenál a odzkoušet ten nový.  Snad si tím starým drekem nebudou zamořovat vlastní ovzduší, a ještě na vlastní náklady. Jednodušší je najít si nějakého vhodného diktátora nebo zemi nesvobody (a když je tam čirou náhodou nafta, tím lépe).  Potom  je třeba zjímavé, že jedinou vládní budovou, která zůstala v Baghdádu  bez poskvrny  - bylo ministerstvo ropného průmyslu.  Krucinál, kdybychom ale potom aspoň tu naftu měli levnější !  Ale  nic. To nejsou dobří kamarádi !;-€

Esmerald 8.11.2008 20:44

Re: Blbů je tady opravdu hodně ...

" Blbů je tady opravdu hodně ...", ale přesto, v rámci všeobecné slušnosti jste ani na sebe, ani na Zaorálka s.r.o. nemusel používat až tak příkrá slova, že ? Krucinál, kdybyste, bolševičtí rusofilové alespoň vy měli ruskou naftu levnější a přestali vyžírat tu "americkou" ! Ale nic. To nejsou dobří kamarádi !;-€

Gregory 8.11.2008 22:23

A blbů přibývá a přibývá ...

To jsou kolikrát vývody, že ani nemohou pocházet z hlavy. Asi se řídíte taktikou, že i sebevětší hloupost může znít věrohodně. A co kdyby mi třeba úplně normálně vadili Rusové  stejně tak jako Američani - nepřipadá vám to ani trochu možné ? Pokud se tito chtějí navzájem prsit a hrát  nějaké velmocenské hrátky, ať si to rozdávají na vlastních dvorcích  a netahají do toho ostatní. A co se té nafty týká - pochybuji, že bych kdy měl za svůj život v autě merickou naftu. Ti si svou naftu určitě stačí sežrat sami a nějaké Česko jim mohlo být do teďka u pr..le. Oni jen potřebují momentálně někde umístit radar - a našli ochotné vlezdořitě (s jejich brigadýrem Sašou Vondrou).

Rusaci tahnete domu 8.11.2008 20:44

Re: Blbů je tady opravdu hodně ...

Prosim, odtsehuj se do Ruska. Takovych blbu jako ty je tady zbytecne moc. Vem sebou i Zaoralka, Klause i Paroubka. A nevracejte se.

Ivan Nový 8.11.2008 21:01

Gregory,

co navrhujete dělat proti Rusku? Jak se máme bránit jeho vlivu?

Bořek 8.11.2008 21:22

Re: Gregory,

Gregorymu by se možná líbilo,kdyby tu byla zase ruská armáda.Buď on,nebo jeho papínek se měl za komunistů dobře.

Snowy White 8.11.2008 23:22

To bude omyl,

nebo jste Bořku zaslechl nějakou šeptandu. Když sem totiž přitáhli rusáci, tak jim Gregory mohl při vítání mávat tak maximálně bičíkem té spermie, kterou jeho papínek, bohužel, posléze použil na jeho "tvorbu".

Bořek 9.11.2008 8:01

Re: To bude omyl,

Pokud si přečtete pečlivě,co jsem nepsal,tak zjistíte,jsem napsal -BUĎ ON NEBO PAPÍNEK.Takže jaká šeptanda?

Gaston 8.11.2008 23:27

Re: Blbů je tady opravdu hodně ...

Nemilý Gregory, Evropa sama se dostala minimálně do dvou průs..ů, ze kterých se neuměla vyhrabat. A hle, zachraňovala to ta Vámi nenáviděná Amerika. Nebýt Vámi nenáviděné Ameriky, nemohl byste si tady rozvádět Vaše oduševnělé texty. Máte pravdu, že více věřím USA než Evropě, také nemám pražádný důvod, aby tomu bylo naopak. A když čtu některé příspěvky tady, tak bych nejradši, kdybychom se stali 52. státem USA. Bůh ochraňuj Ameriku! A čím více bude Zaorálků, Paroubků, Rathů, Hašků i Klausů, tím spíše si to budu přát. Tenhle národ je nejen nezodpovědnej a nevděčnej, ale i mimořádně hloupej a sbevražednej. Čert Vás vem

Gregory 9.11.2008 11:25

Re: Blbů je tady opravdu hodně ...

Nevím jestli mojí přezdívku používáte omylem , nebo úmyslně . Ale každopádně si vymyslete nějakou vlastní . S touto zde už přispívám delší dobu a takové  nesmysly bych nikdy nenapsal .

Slávek 8.11.2008 19:48

Tenhle plácal je

stínovým ministrem zahraničí? To už ať raději předáme pravomoci do Bruselu.

Josef 8.11.2008 19:39

Zavřete už někdo Zaanálkovi držku

milan007 8.11.2008 19:38

packale

Obama ujistil Kazcyńského, že projekt protiraketové obrany ve střední Evropě bude pokračovat.

Zase jste se spletl, ostatně jako ve všem .

Esmerald 8.11.2008 20:58

Re: packale

Spolkni si svoje mandle, Zaorálku !:-D

Han 8.11.2008 19:32

Nahnuté to nemá radar, ale Zaorálek v hlavě.

 ;-O Něco tak hloupého a demagogického jsem dlouho nečetl. Kdo začal s radarem? To si myslí, že se to zapomělo? Jestli se Z. stane ministrem zahraničí USA se z nás posadí na zadek. Radar bude a já jsem jen zvědavý jak to čssd navlíkne.(Y)

Milan 8.11.2008 19:06

Zaorálek je ten marťan co s ním bude Paroubek hlasovat proti všem

Yaqub 8.11.2008 18:58

Tak těžko?

Pan zaorálek tvrdí, že se argumenty podporující stavbu radaru hledají těžko, což je zvláštní slyšet od někoho, jehož jediným argumentem proti stavbě je obava, že se to potenciálním agresorům nebude líbit.

1.) Naším nejsilnějším spojencem je USA a všichni víme, kde by NATO bylo bez USA. USA nám tedy díky našemu členství v NATO poskytuje svou ochranu, zdaleka ne zanedbatelnou. Je věcí elementární slušnosti nabídnout něco na oplátku.

2.) Pokud je někdo členem vojenské obranné aliance a nemůže se spolehnout na své spojence, že mu v případě jeho ohrožení pomohou, ztrácí aliance smysl a ochrannou funkci (Pro všechny členy). 3.) Pokud je někomu lhostejná slušnost, stačí se řídit logikou - je nanejvíš logické pomoci s obranou toho, na němž závisí i naše vlastní bezpečnost - není to tak? 4.) Na světě je více jak 35 000 jaderných hlavic. Dokud nikdo nedokáže zaručit, že by se ani jediná nedostala do nepravých rukou, nebo že by nebyla odpálena nechtěně, je protiraketová obrana logickým krokem. 5.) Rusko má neustále dojem, že si s námi může dělat, co se mu zlíbí - radar je snadná a levná cesta jak ho definitivně přesvědčit o opaku.

Stačí tyto argumenty, nebo je jich třeba ještě víc? A jaké argumenty má pan Zaorálek a jeho příznivci?

Kodl 8.11.2008 19:27

Re: Tak těžko?

Nejspolehlivějším spojencem jste Vy sám sobě a pokud jste férový obchodník, tak žádného ani nepotřebujete.Této nicotné republice nikdo nikdy nepomohl, ačkoli se to v její zahraniční polotice spojeneckými smlouvami a svazky přímo hemžilo.;-(

Yaqub 8.11.2008 19:36

Re: Tak těžko?

Jak si tedy představujete naši obranu? Máme / můžeme mít dostatečnou armádu, která by se byla schopna bránit proti všem agresorům? Nikoliv. Jak jinak chcete naši zemi bránit?

Kodl 9.11.2008 12:31

Re: Tak těžko?

Radar nebude chránit nás, ale údajně USA, takže s naší obranou nemá nic společného.To Vám nestačí plánované navyšování stavu našich vojáků v Afghánistánu?Tam se také chráníme?

fany 8.11.2008 18:54

Zaorálek je prý rudá štěnice v Paroubkovic narudlém kožichu. Jednou Filip prohlásil, že Luboš je náš člověk.... :-)

fany 8.11.2008 18:48

Tak nevím, je ten marxista tak blbý a nebo to jen hraje....

Tenhle člověk je ostudou naší politické scény a to je co říci.;-)

Esmerald 8.11.2008 20:23

Re: Tak nevím, je ten marxista tak blbý a nebo to jen hraje....

To by Zaorálek musel být setsakra dobrý herec. Je to obchodník s "hadím olejem", podvodník, který po příštím zvonění klíčů bude tvrdit, že " ..rozkládal system zevnitř...". Ostatně jako houfy jiných.