5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

LŽI: Proč dopadla raketa na Polsko

Šéf jakési bezvýznamné marginální strany PRO Jindřich Rajchl trvale šíří nehorázné nepodložené lži o Ukrajině. Dokazuje to i jeho uměle vykonstruovaná konspirace o úmyslně vystřelené raketě na Polsko.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vintr 23.11.2022 1:02

Jistě někde existují radarové záznamy o tom, jestli se v té době v inkriminovaném prostoru nacházela nebo nenacházela ruská raketa, na kterou by mohli Ukrajinci vypálit své rakety. Jenže tohle nejspíš nebude nikdy zveřejněno. Ovšem existuje něco, čím se dá vyvrátit historka o zbloudilých ukrajinských raketách. Oblast, kam ty rakety dopadly, je poměrně řídce osídlený venkov. Pravděpodobnost, že se dvě zbloudilé rakety trefí zrovna do obydlených míst, je extrémně malá. Na druhé straně, pokud šlo o záměrnou provokaci, bylo naopak nutné, aby rakety zasáhly obydlená místa, protože rakety, která by dopadla někam do polí, by si možná ani nikdo nevšiml. A pokud opravdu šlo o úmyslnou provokaci, tak na rozdíl od tvrzení autora článku projevili Ukrajinci mimořádnou dávku stupidity, když chtěli předstírat, že šlo o rakety, vypálené z ruského uzemi a přitom použili typ rakety, která ani zdaleka nemohla tak daleko doletět.

J. Kostelanský 23.11.2022 2:26

👍👍

No vidíte. Ta věc, co uvádíte v poslední větě, mně vůbec ani nenapadla. Koukl jsem na Wikipedii a systém S-300 má dolet max. 150 km.

L. Novák 24.11.2022 9:16

Na BLBOST tad máme IDIOTA J. Vintra, který vytrubuje po světě, že WTC v New Yorku si 11.9.2001 odstřelili Američané sami. :-P

Dezinformace je lživá informace se záměrem zmatení veřejnosti

https://www.nelez.cz/

A. Renjascu 23.11.2022 0:22

No on to netvrdí jen Rajchl, ale třeba i indický tisk, kde se to dost probíralo včetně toho, že Poláci i Biden byli. A Zelenskeho za jeho lhaní dost naštvání (nakonec tohle proběhlo i českými masmedii). K vyšetřování Poláci odmítli přizvat Ukrajinu a samozřejmě pokud šlo o protiraketu ( která tedy mířila opačným směrem), tak by mělo být zcela jasné proti jaké raketě mířila a v jakém bodě jí minula. Jelikož jsou na polské straně radary a Poláci ihned věděli, že jde o ukrajinskou raketu, tak by to neměl být problém. Jiná otázka je, proč polská PVO spala.

A. Renjascu 23.11.2022 0:23

...Poláci i Biden byli na Zelenskeho za jeho lhaní...

J. Kočvar 23.11.2022 2:01

Nic proti Indii, ale indické noviny placené Sověty už otiskly třeba tvrzení z dílny KGB, že virus HIV vyrobili a úmyslně vypustili do světa Američané.

A. Renjascu 23.11.2022 2:50

Takovejch lzivejch tvrzení naše masmédia vyprodukujou během "hodiny" několik. Ale pokud vám indický tisk nevyhovuje, tak zkuste i ten americký a nakonec některé z těchto informací proběhlo i na seznamu a idnes.

M. Šejna 23.11.2022 4:11

Český tisk pro změnu tvrdil, že Covid vyrobili a do sveta vyputili Číňané .

R. Langer 23.11.2022 5:38

Jo jo, to naše pravdomluvná média zase otiskla, že tu sezónní chřipku vynalezli v Číně. To bude jistě pravda. ;-D