Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

LŽI: Proč dopadla raketa na Polsko

Šéf jakési bezvýznamné marginální strany PRO Jindřich Rajchl trvale šíří nehorázné nepodložené lži o Ukrajině. Dokazuje to i jeho uměle vykonstruovaná konspirace o úmyslně vystřelené raketě na Polsko.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A70. 91R91e80n62j14a49s84c49u

23. 11. 2022 2:12

Je úsměvné, jak má pan Ziegler obavy o to, aby předseda - jak sám uvádí - pidistraničky nešířil v mediálním prostoru lži a přitom naprosto lživá prohlášení k této situaci, jen s opačným znaménkem zde šířili představitelé vládní pětikolky. Tyto lži ovšem pan Ziegler přešel dvěma slovy a přitom u nich na rozdíl od tvrzení pana Rajchla - které se může v budoucnu ukázat jako pravdivé - již můžeme zcela prokazatelně potvrdit, že lhali. Takže zatímco neověřené a nepotvrzené tvrzení neznámého pana Rajchla jej uvádí do varu, tak prokazatelné lži nejvyšších představitelů vládních stran, které našemu státu způsobily mezinárodní ostudu jej nechávají chladným.

0 0
možnosti
PK

P86a15l24o 86K92a86z13o

23. 11. 2022 7:34

A to ste ešte zabudol pripomenúť že tie vládne lži mali na rozdiel od tých Rajchlových potenciál rozpútať 3. svetovú vojnu, a vlastne to tak trochu aj bolo ich cieľom.

0 0
možnosti
SK

Vzdušný prostor nad Ukrajinou je jistě monitorovaný do té míry, že zavěcenci jistě přesně vědí jednak co to bylo za ukrajinskou raketu která dopadla na polské území, jednak, pokud to opravdu byla raketa ukrajinské PVOS, proti jakému nepřátelskému cíli případně vzlétla.

Zdali má pan Zelenskyj všechny radikály ve vlastním táboře pod úplnou kontrolou, toť otázka k jejímuž zodpovězení nemáme zjevně dost informací.

0 0
možnosti
JP

Zieglere,tys lhář stejně jako Zelenskij, podporovatel iniciátora války akce Gliwice II.

0 0
možnosti
JV

J60a24n 25V44i63n84t98r

23. 11. 2022 1:02

Jistě někde existují radarové záznamy o tom, jestli se v té době v inkriminovaném prostoru nacházela nebo nenacházela ruská raketa, na kterou by mohli Ukrajinci vypálit své rakety. Jenže tohle nejspíš nebude nikdy zveřejněno. Ovšem existuje něco, čím se dá vyvrátit historka o zbloudilých ukrajinských raketách. Oblast, kam ty rakety dopadly, je poměrně řídce osídlený venkov. Pravděpodobnost, že se dvě zbloudilé rakety trefí zrovna do obydlených míst, je extrémně malá. Na druhé straně, pokud šlo o záměrnou provokaci, bylo naopak nutné, aby rakety zasáhly obydlená místa, protože rakety, která by dopadla někam do polí, by si možná ani nikdo nevšiml. A pokud opravdu šlo o úmyslnou provokaci, tak na rozdíl od tvrzení autora článku projevili Ukrajinci mimořádnou dávku stupidity, když chtěli předstírat, že šlo o rakety, vypálené z ruského uzemi a přitom použili typ rakety, která ani zdaleka nemohla tak daleko doletět.

0 0
možnosti
JK

👍👍

No vidíte. Ta věc, co uvádíte v poslední větě, mně vůbec ani nenapadla. Koukl jsem na Wikipedii a systém S-300 má dolet max. 150 km.

0 0
možnosti
Foto

A63. 48R42e60n49j53a14s56c26u

23. 11. 2022 0:22

No on to netvrdí jen Rajchl, ale třeba i indický tisk, kde se to dost probíralo včetně toho, že Poláci i Biden byli. A Zelenskeho za jeho lhaní dost naštvání (nakonec tohle proběhlo i českými masmedii). K vyšetřování Poláci odmítli přizvat Ukrajinu a samozřejmě pokud šlo o protiraketu ( která tedy mířila opačným směrem), tak by mělo být zcela jasné proti jaké raketě mířila a v jakém bodě jí minula. Jelikož jsou na polské straně radary a Poláci ihned věděli, že jde o ukrajinskou raketu, tak by to neměl být problém. Jiná otázka je, proč polská PVO spala.

0 0
možnosti
Foto

A49. 46R20e73n27j12a41s14c84u

23. 11. 2022 0:23

...Poláci i Biden byli na Zelenskeho za jeho lhaní...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz