2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Josef 25.8.2008 13:28

Paroubka bych takto nenahlížel.

Že je prezident takový démon s tím lze jen souhlasit a straně ODS tu ostudu za jeho volbu přeji, ale že by nás chtěl Parobek přiklánět k Ruské straně, tak to pravda není. Je však pravda, že má těch proruských démonů ve své straně tak cca 20 %. Škoda, jinak by ho myslím volilo ještě daleko víc lidí a těch slušnějších.

Ivan Vitula 24.8.2008 20:34

Bylo by zajímavé vidět

co by se dělo, kdyby tč. byla Gruzie součástí NATO.

sutera 24.8.2008 17:33

Proc to dela?

KGB je mocna sila, proto to dela, desim se jen jakym trojskym konem bude predsednictvi CR v EU. Je to hniloba pane Berka.

Ludva 24.8.2008 11:36

Předvídavost komunistů

Ti dobře věděli, proč nakonec nepodpořili pana Švejnara.

A. 22.8.2008 23:49

Prohlášení velvyslance USA v Moskvě.

Ruská vojska reagovala na gruzínský útok na mírové jednotky Ruské federace v Jižní Osetii zcela odůvodněně.

"Skutečnost, že jsme velmi naléhavě přesvědčovali gruzínskou stranu, aby takový krok nepodnikala, jasně svědčí o tom, že jsme nechtěli, aby k něčemu takovému došlo," podotkl americký velvyslanec.

Reagoval tak na otázku, zda fakt, že nikdo z předních amerických činitelů, včetně prezidenta George Bushe a ministryně zahraničí Condoleezzy Riceové, ostřelování jihoosetské metropole Cchinvali nekritizoval, znamená, že Spojené státy takové počínání podporují.

Co s tím teď budete dělat, vy všichni zapálení svazáci a aktivisti, co jste američtější než američani?;-)

A. 23.8.2008 11:48

Re: Prohlášení velvyslance USA v Moskvě.

No a najednou je doblafáno. Panu prezidentovi se ovšem žádný ze zdejších hulvátů omluvit neumí. Charakterizuje je to dokonale.

Josef 25.8.2008 13:06

Re: Re: Prohlášení velvyslance USA v Moskvě.

Takovému darebákovi a omlouvat se?

Gaston 23.8.2008 11:57

Re: Prohlášení velvyslance USA v Moskvě.

Nevím co s tím budou dělat svazáci, ale já bych byl jednoznačně pro co nejrychleji instalovaný radar na našem území a ještě nějakou americkou divizi k tomu.;-)

Ludva 24.8.2008 13:56

Re: Re: Prohlášení velvyslance USA v Moskvě.

Pod máminou sukní nám bylo nejlíp, že ano Gastone.

Pavel Urban 22.8.2008 22:17

Definice agresora

"Pokud někde začne válka, tak agresor je vždycky ten, kdo je výrazně

silnější. Zvlášť pokud leze jiným do země. Motiv a síla jsou určující.

Kdo si takzvaně začal, je v podstatě bezpředmětné."

Možná, že Václav Klaus jenom nesdílí tuto logiku. Přiznám se bez mučení, že já taky ne.

M. Gebauer 22.8.2008 22:14

A proč by ne?

Nesluší se o tom hovořit, ale trřeba má hříchy z minulosti, a on MUSÍ. chápete to?

Třeba opravdu MUSÍ!

A. 22.8.2008 23:50

Re: A proč by ne?

... aneb každý cikán hádá podle vlastní planety ;-D

sláva 22.8.2008 21:52

náš pan prezident

... už dávno neslouží své zemi, ale svému místu v dějinách. protože jak jsem psal posledních 10 let, po něm nezůstane v dějinách ani jeden citát, snaží se zapsat do dějin alespon negativními postoji ... ke všemu: proti Evropě, proti ekologii, proti NATO, proti zákroku v Jugoslávii, nyní proti Gruzii... prostě vždy proti: tím ho bude jaksi slyšet mezi ostatními státníky... na úkor dobrého jména republiky coby spojence Západu..

Osobní tragédie pana Klause, který na co sáhl, to zkazil, a tragédie těch, (a nás osatních), kteří ho asi dvěma hlasy dosadili do druhého období jeho monarchickié funkce...

A jak tvrdím: bude hůř, máme ho tu ještě dalších skoro pět let....

Jen počkejte, co všechno se ještě dozvíte.. ! (nepíšu že "kraviny," aby mi to nezcenzurovali...)

A. 22.8.2008 23:52

Re: náš pan prezident

a největší hrůza je, že se s odstupem času obvykle potvrdí, že ten Klaus měl zase pravdu. No  n e n a s r a l o by vás to?!

stínový občan 23.8.2008 14:09

Re: Re: náš pan prezident

Přesně, dodnes pamatuji na ohlas mezi našimi kocourkovskými rádobydemokraty, když odsoudil tzv. "humanitární bombardování" (eufemismus pro neskutečné svinstvo, které historie Vešrknovi jistě nezapomene) Srbska. Následně měl a má pravdu s Kosovem a teď i v hodnocení rusko-gruzínského konfliktu. Je vlastně obrovské štěstí, že ho máme, starého sebestředného hradního ješitu!

Josef 25.8.2008 13:56

Re: Re: náš pan prezident

A v čem měl pravdu? Nějak jsem si nevšiml. Pravda je, že se mohl stát prezidentem jen proto, že máme mezi sebou spoustu zaslepenců.

Naštbvaný 22.8.2008 7:30

Hrůza a děs!

Autor Petr Kolář: Kdo si takzvaně začal, je v podstatě bezpředmětné.

Z tohoto konstatování mě jímá hrůza. Takže ono je bezpředmětné, že gruzínská armáda na příkaz prezidenta Saakašviliho v den zahájení LOH bombardovala spící civilní občany a stovky, možná tisíce, jich zabila? .... Viím, že Petr Kolář je vskuttku velký humanista, že ???? !!!!

Není! Snaží se ospravedlnit neospravedlnitelný válečný zločin!

vasekpav 22.8.2008 18:47

Re: Hrůza a děs!

Tys  tam byl  naštvaný????!!;-O

Josef 25.8.2008 13:49

Co to plácáte.

Máte špatné informace, nebo ty pravdivé ani nechcete mít.

Kodl 22.8.2008 0:00

Konečně máme prezidenta realistu

který se nebojí vyslovovat nepříjemnou pravdu.Kdyby si Rusové nechali vraždit ve svém sousedství Rusy a nehnuli by pro ně prstem, tak by to mohlo dopadnout katastrofou pro každý stát, který má svůj národ roztroušen i mimo své území.

vasekpav 22.8.2008 18:58

Re: Konečně máme prezidenta realistu

V Grozném  žili  taky  spousty  Rusů ,  a  vzali to  hákem  , vinej  nevinej  zabte  je  všechny  pán Bůh   si je  přebere .!!! Potažmo  Prorok  !!!  Pořád  nechápu  co  to je  za lidi  ti  naši  komunisti  a  sympatizanti  s  Ruskem  to  už  není  slepota  --!?

stínový občan 23.8.2008 14:15

Re: Konečně máme prezidenta realistu

V tom případě ale pozor na vývoj v Karlových (Ivanových) Varech, pane kolego. Mohli bychom dopadnout jako Srbové v Kosovu a to byl pěkný malér v situaci, kdy Nečas a jeho skvadra otevírá hranice pro kdekoho z třetích zemí.;-( 

stínový občan 23.8.2008 14:16

Re: Re: Konečně máme prezidenta realistu

...a to by byl...

ireznicek 21.8.2008 22:48

Protoze

je de facto rusky agent. Ale proc ho maji Cesi za prezidenta?

Kodl 22.8.2008 0:02

Re: Protoze

Koho chcete Vy, neČechu?

MUDr. 21.8.2008 22:42

Pane Koláři, možná o tom ještě nevíte, ale máte alzheimera ....

pierino 21.8.2008 22:19

Presiden se postavil na stranu Ruska...

No to je jasny...Rusove jsou agresori... "Ale ja to nerek" ...... na to nas Klaun...je to typickej ceskej Honza z Hradu.... a Svejk ...? byl nas nejlepsi general...;-D he he ...

vládík 21.8.2008 21:48

Přece je známe! Alespoň my, kteří jsme zde celou dobu žili

Prý to byl expanzivní komunizmus. Nikoliv Byly to expanzechtiví vůdci. Jedno zda komunističtí, nacionalističní (např. Hitler) či prostě mocní (I. světová).  Jsou i dnes ti mocichtiví. Je neuvěřitelné, jak Klaus umí využít, přesněji zneužít jakýkoliv světonázor. Zde tan, že komunizmus je zlo. Ano, ale není jediné.

Ptám se proč. Nejprve jsem se ptal proč - se mohl nestraník a neangažovaný (v době, kdy to nebylo umožněno ani mnoha straníkům) zúčastnic opakovaných stáží v "nepřátelském" zahraničí. Někteří nebyli prověřeni ani jednou pro to zahraničí bratské. Měl snad nějaké jiné vazby? A kterým směrem.  Pak jsem se ptal proč - "musel" být jmenován ministrem financí, když si to nepřál prezident ani většina rozhodujících mužů OF (za které v té vládě byl). Kdysi na to vzpomínali. Kdo ho podepřel a jak? Teď se ptám, proč bujuje proti integraci Evropy. Že by stejné vlivy?

Národ, který ztratil pamět je ztracen. Národ, jehož prezident ztratil schopnost zkušenosti, dané tou pamětí rozumně interpretovat je v p*d_eli. Proč Klaus tuto schopnost, při jeho nesporné inteligenci "ztratil"?  Že by to byla odpověď na výše uvedenou otázku z které světové strany byly vazby, které měl? A má je dosud, nebo je to jen ze zvyku či vděčnosti??

Klidně mě tady bijte. Já si jen - jak řekl jeden Klausův vysoce postavený spolustraník - skládám kamínek ke kamínku; až je z toho mozaika.

pierino 21.8.2008 22:24

Re: Přece je známe! Alespoň my, kteří jsme zde celou dobu žili

Ale musi se uznat, ze ten Klaus je nejchytrejsi... takovej zvlastni pragmatickej loyalista...fandi Rusum, Americanum neustoupi.... s lidma si rozumi a nikdy by nepriznal, ze ma na-s-raa-aa-no v gatich....;-D

ali 21.8.2008 23:26

Re: Přece je známe! Alespoň my, kteří jsme zde celou dobu žili

Vsichni tihle lide byli vzdy doppel-agenti. U Klause to nebude jinak. A navic- chorobna jesitnost, ktera se vyporadava s nepochopenim jeho genia Zapadem.