22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pozorovatel 21.8.2008 11:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: světe zboř se...

A jak se Chcholoušku do těchto oblastí dostal, když byly přástupné jen speciálním jednotkám, pracovníkům KGB a jejich spolupracovníkům ? Nebo sanad pochybujete, že tam byl a psal odsud reportáže ? Sám jsem jich něškolik četl.

Dr. Chocholoušek 21.8.2008 12:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: světe zboř se...

Na svých stránkách Štětina vaše tvrzení odmítá. http://www.jaromirstetina.cz/zivotopis/  Jistě, můžete tvrdit, že lže. Mně se ale Štětina jeví jako čestný člověk. Vy byste musel dokázat, že ony oblasti v kterých prokazatelně byl, byly opravdu otevřené jen pro pracovníky KGB. Jo a trochu logiky. Kdyby byl Štětina v KGB tak by to na něj v Čečně Rusové vytáhli, nemyslíte? Jak by se jim to tehdy hodilo do krámu!!!

klobouk 21.8.2008 8:23

co je

"inteligentními postoj a názor většiny české veřejnosti" ?

Malý Aston 21.8.2008 8:13

Nenávist,slepota a hloupost nejsou dobří rádcové!

Ze svých osobních zkušeností znám,že každý politik,každá politická strana,každá malá ale zejména velká země lžou a vydávají svou pravdu za pravdu absolutní.Nevím z jakých důvodů jsou zprávy z Gruzie,Ruska,Osetie a Abcházie předkládány i s komentářem jako za Bilaka.Nechejme občany aby si z různých zdrojů získlali další informace a udělali si svůj názor.Stokráte opakovaná lež se časem stává pravdou,to přeci všichni dobře známe.A od prezidenta republiky jsem nic jiného neočekával ano je potřeba se dívat na konflikt objektívně,počkat až budou k dispozici ověřené informace z obou stran,zatím ať se vrátí tam kde 15 let polehávali a nejásat že někdo vyhrál,když všichni prohráli.:-D

Sam Křepelka 21.8.2008 8:02

ještě se měl odvolat na Štětinu

Autor se měl ještě odvolat na senátora Štětinu, který tvrdil, že Rusové zahájili svoji ofenzivu nějakých 12 hodin před zahájením gruzínské dělostřelecké palby na Osetii. Že takové informace získla od "redaktorů Rádia Jerevan" mu vůbec navadilo.

ok 21.8.2008 8:27

Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Četl jste nějaký jiný podrobný scénář těch událostí? Víte, že Štětinův scénář jako jediný vysvětluje, proč Gruzie neobsadila ten významný tunel?

Jaký scénář zveřejnil prezident všech Sarmatů, Alanů a Osetinců Václav Klaus?

milkom 21.8.2008 8:49

Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Na tunel byl veden letecký útok a Gruzie oznámila jeho zničení - toto bylo později rusy dementováno tunel nebyl vážně poškozen a zůstal v provozu.  Zprávu si můžete dohledat - na ČTK i ve zpravodajství. Štětinova zpráva je naprostý paskvil a svědčí maximálně tak o Štětinovi a ne o průběhu konfliktu.

Bidlo 21.8.2008 8:56

Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Máte nějaký věrohodný materiál, který by vyvracel údaje ve článku Štětiny?

milkom 21.8.2008 9:37

Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Tady je odkaz na sled událostí sezbíraný z dostupných zdrojů.

A tady je zdroj nezávislých informací pana Štětiny

Dr. Chocholoušek 21.8.2008 10:42

Re: Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Jste zdatný demagog. Zamlčel jste, že zdrojem Štětinových informací nebyla jen gruzínská strana.

milkom 21.8.2008 11:12

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

ano velkou část si pan Štětina vycucal z prstu - jde o vyváženou česko-gruzínskou zprávu. ;-)

Dr. Chocholoušek 21.8.2008 11:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Vždyť to říkám, jste zdatný demagog ;-)

milkom 21.8.2008 11:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

A vaše hodnocení pana Štětiny :-D - sem s ním doktore...

ok 21.8.2008 8:57

Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Kde najdu jiné varianty?

milkom 21.8.2008 9:51

Re: Re: Re: Re: ještě se měl odvolat na Štětinu

Odkaz je výše - doporučuji porovnat s údaji pana senátora... Dále mohu doporučit rezoluce OSN týkající se Osetie a Abcházie kterými se naše média "jaksi" nezabývají. Bohužel jen anglicky.  Zkuste v Saakašviliho postupu najít něco co by s nimi bylo v souladu.

Štváč 21.8.2008 7:54

jediný aresor

byl a vždy bude Rusko a to tak dlouho, dokud ten jejich bolševismus nezmizí z povrchu zemského. A ten zmizí až se mu všechny demokratické státy postaví a obsadí jej.

MF 21.8.2008 8:41

Re: jediný aresor

No konečně slovo do pranice. Otázka je, jestli je Štváč takový blb, nebo jestli si dělá srandu.

Petr Kohout 21.8.2008 7:53

Žádná dezinformace, opakuji žádná dezinformace, nemuže způsobit rozkaz

obsadit Cchinvali a vyhnat jeho obyvatele do hor.

Gruzínský rezidet byl dezinformováín -myslel si, že Rusové NEJSOU připraveni, vyvraždění Osetinců tedy proběhne bez problémů a dobyté území se pokreje přítomností americké armády (připravovalo se společné "cvičení").

čtenář 21.8.2008 7:41

Pokud Rusko si trochu pohrálo

s tím pošahaným Saakašvilim, tak to je úplně jedno. Rusko prostě dalo tomu Saakašvilimu prostor, aby se "lidsky" projevil. Tento způsob projevu mu evidentně nedělal sebemenší problém. Jinými slovy, je to podstatou jeho osbnosti. A je dobře, že Rusko zareagovalo, jak zareagovalo. Z toho pohledu prezident republiky udělal správně, že vyjádřil svůj názor tak, jak jej vyjádřil.

Alfons 21.8.2008 7:57

Re: Pokud Rusko si trochu pohrálo

Hlavně že naše mládež má zajištěný klidný a spokojený život. Ono nikdo neví co je špatně a co je dobře. A všechno špatné je na něco dobré. Ještě mládež demokraticky očipovat, aby bylo veselejc.  Je jedno kdo zde je, dobře je pořád. Na raketách také nezáleží. Hlavně klid ať máme čas na práci.:-D Zn. "Čáves to jistí"

Alfons 21.8.2008 7:39

Duševní a tělesné zdraví

jsou atributy stáří. Papež vydržel v duševní svěžesti až do smrti. Také se cítím s přibývajícím věkem čím dál bystřejší, moudřejší a aktivnější. Životní zkušenost jak přežít za každého režimu dělá moc, tu mladí nemají.8-o Takže modrá kuřátka sklapněte a přimkněte se k Rusku.

Ale 21.8.2008 8:40

Re: Duševní a tělesné zdraví

A pročpak bysme, Alfons, měli následovat staré bolševiky, kteří nad náhlým zblbnutím Klause kvičí, jak selátka?

Fleischer 21.8.2008 7:30

"Blízké zahraničí"

Uznáním Kosova Západ (vč. Česka) udělal chybný krok. Kosovo se stalo nebezpečným precedentem. Důsledkem je Jižní Osetie a Abcházie. V tom s panem prezidentem souhlasím.  Nemohu však již souhlasit s jeho postojem k událostem v Gruzii. Stejně jako pan prezident i já jsem zažil sovětskou okupaci v roce 1968. Chování Rusů tehdy u nás a dnes v Gruzii mi připadá velmi podobné!

Snaha Ruska o ovládnutí "blízkého zahraničí" bude velmi pravděpodobně pokračovat i v budoucnosti. To je i důvod proč Polsko urychleně podepsalo smlouvu o raketách. Vypadá to, že je dobře, že smlouvu s USA má i Česko. EU (i NATO) je bohužel směrem k Rusku nejednotná a je otázkou, zda je dostatečnou zárukou naší bezpečnosti.

raja 21.8.2008 7:23

to snad ne

Pane Kolář,

podle Vašeho názoru je pak agresorem NATO v bývalé Jugoslávii, USA v Afganistámu a Iráku etc.etc. a to sbad nechcete tvrdit. Nebo ano?:-(

MF 21.8.2008 8:45

Re: to snad ne

Ne, nechce. Je "v linii". Základní axiom: agresorem je vždy Rusko.

J.G. Pašek 21.8.2008 7:19

Autore, vyhýbej se Karlovým Varům . . . .

!!

orange 21.8.2008 9:57

Re: Autore, vyhýbej se Karlovým Varům . . . .

To máte tak, dnes se poperete ve Varech v hospodě v opilosti s rusákama a zítra tu máte ruské tanky s tvrzením, že rusko musí chránit své občany.;-)

www racek 21.8.2008 7:14

no, nepříliš inteligentní veřejnost

no, zamyslel se někdy autor nad tím, jestli třeba nepříliš inteligentní by nemohl taky být on sám a ne věřejnost? nebo, že by k tomu poznání bylo třeba vyšší inteligence :-D

milkom 21.8.2008 7:48

Re: no, nepříliš inteligentní veřejnost

Autor oslovuje "nejnižší patro" a zároveň ho i hodnotí - nepochybuji o větičce, kterou by jeho dílo zhodnotil Forest Gump... ;-)

orange 21.8.2008 9:59

Re: Re: no, nepříliš inteligentní veřejnost

"Pro hlupáka každý hloupý.":-)