17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 27.1.2007 11:21

Re: Téhle ústavy se bojím

Přesné. A vypadá to,  že "kritická diskuse o (odmítnuté) ústavě se má sestávat z kritizování všech, mající nějaké výhrady. Ne diskusi na nápravě onoho paskvilu.

SÍLA ODSUDU 27.1.2007 11:20

Re: Německý tlak na Českou republiku je stejný.

 Plzáku - TOSTE ale uhodil hřebík na hlavičku, který stál na vaší palici....

AeroKarel 27.1.2007 11:19

Re: Nejvíc řvou ti,

U soudu platíme za neskutečně bídný stav justice, ne za zákony, které máme povinně "sladěné", ale kulhá jejich použití.

Pláčete na špatném hrobě.

AeroKarel 27.1.2007 11:17

"P.S.: Je mi líto, ale na hrubý pytel patří hrubá záplata."

Dobrá, dostane se vám tedy požadovaného. Jste blb, podkategorie EUroblb, druh EUro Hujer, čeleď levicový vypatlanec.

Argumentace pana Kaisera se vám líbit nemusí (byť je IMHO zcela správná), ale zkuste ji vyvrátit nějakým argumentem. Jste-li toho schopen.

Jiří K. 27.1.2007 11:11

Re: Re: "Obrovský shit" - jací vypatlanci jsou vám milejší je mi srdečně jedno.

Ovšem to přirovnání nesvědčí zrovna o znalosti poválečného vývoje Evropy a ani o snaze používat hlavu k myšlení.

Spíše je to typický produkt nadměrné a nekritické konzumace třeskutých myšlének té vám milejší množiny vypatlanců. Je to smutný pohled na výsledek jimi vytvořeného myšlenkového gheta.

Ale účinnost jejich propagandistické práci je nutno přiznat, to zase ano. Však se mají kde učit. Co se stane se 100 krát opakovanou lží je už mnoho desítek let obecně známo, to není žádná novinka. Útulno, pohodlno a jednoznačno je v jimi vytvořeném Matrixu, vše je tam takové polopaticky jasné a jednoduché.

sherman 27.1.2007 11:02

Re: Téhle ústavy se bojím

R^R^

Starý J. 27.1.2007 10:54

Re: Téhle ústavy se bojím

Velice přesný především poslední odstavec!

Některá práva jsou tak vymahatelná, jako manželská věrnost v zákoně o rodině.

Starý J. 27.1.2007 10:50

Re: "Obrovský shit" má především pan Daniel Kaiser v hlavě.

Zatímco komunistický český vypatlanec skromě přiznává, že by se mohl i mýlit! Na svoji skromnost je náležitě hrdý a očekává tichý souhlas soukmenovce - "Čest"!

Benx 27.1.2007 10:50

Téhle ústavy se bojím

IMHO Angela Merkel usiluje o stravitelný ústavní kompromis, ovšem ze španělské schůzky proústavních národních administrativ zaznívají mně poněkud odporné argumenty ve stylu „je proti nám, kdo není s námi“, takže Angele přeji hodně štěstí, ale spíš myslím, že bude potřebovat hodně útěchy.

Já osobně tuhle ústavu nechci – protože jsem ji četl a zhrozil jsem se hlavně toho šíleného katalogu vymahatelných práv kohokoli na cokoli, pokud je to v souladu s europskými, národními nebo místními zvyklostmi a předpisy… To na jedné straně rozšiřuje prostor pro vznik dalších odrůd profesionálních bojovníků za práva (vedle již stávajících odborářů, ekologistů, ochránců spotřebitelů atd.) a na straně druhé vnucuje pojetí, že obyčejný člověk má právo jen na to, nač si získá úřední povolení, neboli co není povoleno, je zakázáno. A přátelé, tam jsme byli ještě před necelými 20 lety.

Obávám se, že většině západní Evropy chybí živá zkušenost s tím, jak snadno se lze ve jménu budování nových pořádků, čelení novým globalizačním výzvám a uskutečňování světonápravných vizí z bruselských hospod (marxismus) a úřadoven (lisabonská strategie, ústavní smlouva, čerstvě přebytky ovoce zdarma do škol...) dostat do slepé uličky. V roce 1989 jsme věděli, kudy z ní ven, ale tohle historické štěstí se už nemusí zopakovat.

Starý J. 27.1.2007 10:46

Re: Re: Takovy clanek napsat v zemi kde lide nerozumi ani sve vlastni ustave ?

Že máte pravdu potvrzuje už jeho podiv nad tím, že ústavní soud mlčel při tom, když bylo obtížné sestavit vládu. To ji měl sestavovat. Jak vidno, někteří si za ÚV teď dosadili i Ústavní soud a tak se diví, jak to, že nezasáhl. Dokud nevymřou dvě generace, přízrak komunismu nás bude drtit.

Starý J. 27.1.2007 10:41

Re: Sjednotit Evropu? A k čemu vlastně?

Je to snaha socialisticky zmasírovat Evropu. Když se to nepovedlo u té výchdní, protože zde byla západní a bylo možné porovnávat nejen hospodářské výsledky tržní a socialistické ekonomiky, je snaha znásilnit Evropu celou, aby nebylo s čím srovnávat a nebyla zde protiváha. Pakjiž jen stačí nasadit Americe psí hlavu a tvrdit, že jejich bohatství je výsledkem "vykořisťování pracujících, vysáváním nerostného bohatství rozvojových zemí, námezdní práce všech možných imigrantů (kteří se tam dobrovolně za účelem toho, aby byli vykořisťováni, ženou) a je vymalováno. Socialismus nakonec "zvítězí" v celé Evropě. Ti západní Evropané totiž ani netuší, co jim jejich sociáldemokratické strany připraví, co na ně chystají!

Starý J. 27.1.2007 10:34

Re: Sjednotit Evropu? A k čemu vlastně?

R^R^R^

Plzák 27.1.2007 10:23

Re: "Obrovský shit" má především pan Daniel Kaiser v hlavě.

Pane, neuvědomujete si, že tlak na nás dnes, je totéž, jako tlak bývalého Sovětského svazu na své slovanské vazaly před rokem 1989. Nic se nezměnilo, místo komunistů přicházejí noví zájemci o vládu nad Evropou - tentokrát ze západu.

A pravicoví čeští vypatlanci jsou mi stále milejší než levicoví pohrobci komunistů.

jasan 27.1.2007 10:13

musim rici

ze, obavam se na rozdil od mnoha, jsem si to precetl...  podiskutoval s par pravniku....     je to obrovsky SHIT

Jiří K. 27.1.2007 10:02

"Obrovský shit" má především pan Daniel Kaiser v hlavě.

Podobně jako sám velký myslitel, tedy původní autor tohoto "vtipného" přirovnání.

Ostatně to u obou pánů není žádné nové zjištění.

Článek a zejména jeho závěr je typickým produktem pravicového českého vypatlance, který je za všech okolností skálopevně přesvědčen, že všechno ví a všemu rozumí lépe, než zbytek zeměkoule, bohužel. Na svoji omezenost a ignorantství je navíc náležitě hrdý, takže se s ním rád a s chutí předvádí na veřejnosti očekávaje obdivné reakce a souhlasné hýkání ( např.: R^R^) obdobně postižených.

P.S.: Je mi líto, ale na hrubý pytel patří hrubá záplata.

Plzák 27.1.2007 9:56

Německý tlak na Českou republiku je stejný.

Jako tlak Hitlera na bývalé Československo v roce 1938. Cíl je získání nadvlády v Evropě.

Jen forma je jiná.

Jojin 27.1.2007 9:43

Re: Sjednotit Evropu? A k čemu vlastně?

No oco asi,přeci o vytvoření"Unie evropské národa německého"(jako Říše římské národa německého)čili jinými slivy,rozpoutáním krveprolití v minulých dobách to nevyšlo,dostali pokaždé(nebo aspoň z části)po ústech,tak to půjde takto.Každý z nás už udělal zkušenost že když někam měl nastoupit a dostal informace o podmínkách tak později zjistil že je to jinak,zkrátka"když ptáčka..."a tak by se dalo dost dlouho pokračovat.

Alfons 27.1.2007 9:10

Nejvíc řvou ti,

kterým by  EUústava ohrožovala jejich privilegia, prebendy a pohodlné vládnutí. Nejednotná legislativa způsobuje např. to, že u EUsoudu platíme jeden prohraný spor za druhým. Peněz máme dost a vláda ani politici to neplatí ze svého. Platí to za ně všichni občané.

jardavary 27.1.2007 7:58

Re: Proč tolik vzteku?

A jé, Vilém zase perlí! Nechceš už konečně jít péct housky a ty svoje bláboly si nechat pro sebe?

Yarda 27.1.2007 7:51

.....Češi, Poláci, Britové, kteří k textu mají námitky.....

Asi by se mělo napsat ....Britové, Poláci, Češi.....:-/

Josina 27.1.2007 7:35

Re: Sjednotit Evropu? A k čemu vlastně?

R^

trp 27.1.2007 7:17

Re: Takovy clanek napsat v zemi kde lide nerozumi ani sve vlastni ustave ?

Nevím o kterých lidech si troufáte tvrdit, že neznají vlastní Ústavu. Mně spíš připadá, že jste obklopen jen samými burany, kteří znají jen vaše "názory". Z toho pak pro vás vyplynulo, že vy jste znalec a odborník na ústavní právo. Pro mne jste však b-b! Bude to asi tím, že mám vlastní mozek, umím číst a přemýšlet. Váš odsudek celé české společnosti vyplývá z vašeho snu o vaší výjmečné a jasnozřivé inteligenci. Leč, musím vám zopakovat že jste jen a pouze b-b.

sKoba 27.1.2007 7:16

Sjednotit Evropu? A k čemu vlastně?

Jak chcete sjednotit národy, které už od pádu Římské říše nedokázaly vytvořit vnitřně jednotnou říši i přes všechny snahy vládců a diktátorů? Jak šel dějinami čas, bylo to vždy horší - národnostně, nábožensky, politicky. Na jakém základě je chcete spojovat dnes? Na ochranářských opatřeních vůči novým členům a síle největších národů a jejich lobby je jasně vidět. že jde o nepřirozené znásilnění skutečnosti. Klameme sami sebe řečičkami o vzájemně se usmívajících evropanech. Nejsou tu žádní Evropani, to jsou jen kecy politiků. Jsou tu hrdí Němci, Britové, Holanďané, Francouzi a pak bohužel připos...é skupiny servilních východoevropských úředníků, kterým se podařilo nachytat vlastní lidi na "dotace z EU". Což byl nejčastěji uváděný argument, proč do EU jít.

Ti noví, ideami opojení hlupáčci si sní o své Jednotné Evropě, zatímco ti staří, silní si jdou za svými cíli, ochotni ty nové bez váhání omezit, znevýhodnit kvótami a pod. nebo umlčet zavedením většinového vlivu té slavné Smlouvy. Proč by se měla Evropa propojovat jinak než ekonomicky? Kdo potřebuje centralizaci moci? Kdo to je? Obyčejní lidé v zastoupených národech to ve velké míře nechtějí. Tak kdo? Řeknou nám přeplácení bruselští papaláši konečně o co tady jde? Ale doopravdy!

redbird 27.1.2007 7:12

Dnes bych se už nebál.

Dnes bych se už nebál, referenda. Myslím že si Ti kteří k referendu příjdou, připomenou ty různé buzerace, stavitelů světlejších zítřků v Bruselu a eurohojerů u nás.

K nevire. 27.1.2007 7:03

Takovy clanek napsat v zemi kde lide nerozumi ani sve vlastni ustave ?

V zemi kde sestaveni vlady po volbach trva sedm mesicu ?   Protoze nikdo nevi jak se ma postupovat - a Ustavni soud je napadny svym naprostym mlcenim ?

V zemi kde nejvyssi soudkyne musi zalovat presidenta pro chybna vyuzivani sveho uradu ?

Ten  t.zv. novinar  mluvi jak zadek ze sna. 

Lea 27.1.2007 6:20

Angela

nepřijela nikoho zmasírovat,Angela se přijela pozeptat.Zmasírovat by myrek zasloužil za projev k výročí holocaustu.Mluvil tam o kolektivismu,který je základem k těmto excesům.A to vykládá  Židům,kteří se v kibucech dopracovali k "téméř komunismu."

honzak 27.1.2007 6:13

Re: Re: klasika...

nezačíná! Smrdí už od samého počátku našeho členství.S pachutí Státní plánovací komise.

Alfons 27.1.2007 3:28

Re: Proč tolik vzteku?

Au, au, chtějí nám šáhnout na zoubek !! A tentokrát při nejhorším budeme hájit práva lidu a v tomto případě uděláme referendum a za to se pěkně schováme.

Melein 27.1.2007 2:32

Re: Re: Re: klasika...

Je pravda, že blbost je věčná:-D ale nikdy by neměla zvítězit:-D

janabok 27.1.2007 2:25

Re:Vilíku,

pokud je zrnko pravdy na tom, že studujete v Česku, pak na rovinu přiznávám, že mé zděšení z českého školství nabývá nebývalých rozměrů...

moje tajná útěcha spočívá v tom, že študýrujete "načerno", t.j. čerpáte ze spisů dávných, leč zločineckých, tedy Marxem a podobnými zločinci vytvořených...