11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
libienski 3.2.2010 10:42

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

Kontroloval jste si trencle?

Sumo 3.2.2010 10:05

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

A pravopis taky na draka ...........

Wlasta 3.2.2010 10:14

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

Ty smlouvy jsou na práce v oblastech, které Bursík výtečně ovládá.

Synergo Group - Předmětem této smlouvy je stanovení podmínek poskytování ekonomického a organizačního poradenství, zejména v oblastech: - moderní uhelné technologie (CCT, PPC aj.); - environmentální aspekty těžby a spalování hnědého uhlí; - public relations

Appian Group - Předmětem této smlouvy je stanovení podmínek poskytování ekonomického a organizačního poradenství, zejména v oblastech: - moderní uhelné technologie (CCT, PPC aj.); - environmentální aspekty těžby a spalování hnědého uhlí;

Celé smlouvy http://www.lidovky.cz/bursik-vydoloval-na-uhli-jeden-a-pul-milionu-fmk-/ln_domov.asp?c=A100128_221949_ln_domov_pks

eTony 3.2.2010 10:20

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

a s libienským se nerozdělil............ sám má asi málo.

libienski 3.2.2010 10:27

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

No holt takový je život. Experti na životní prostředí holt pracují jako konzultanti pro firmy, které si jej najímají. Ostatně to, že expert a konzultant se nechává najnout na práci pro uhelnou firmu není nic neobvyklého. Neobvyklé by bylo, kdyby pan Bursík po této práci pro uhelné společnosti "otočil" a prosazoval naopak prolomení limitů, což se evidentně NEDĚJE a páně Bursíkův postoj zůstává koherentní:-) Což je Vám pravděpodobně trnem v oku:-)

Wlasta 3.2.2010 10:48

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

copak Bursík rozumí CCT? nebo těžbě

libienski 3.2.2010 10:55

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

Já nerozumím ani jednomu, tak to mohu těžko posuzovat.-)

Wlasta 3.2.2010 11:22

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

ale Bursik to posuzovat může

libienski 3.2.2010 11:42

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

???

Wlasta 3.2.2010 11:59

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

píšete: Já nerozumím ani jednomu, tak to mohu těžko posuzovat.-). Vidíte vystudovaný ekolog se zaměřením na vodu tomu rozumí tedy posuzovat může. Nebo že by jakoby zázrakem prozřel a rozumí všemu, stejně jako brouk Pytlík?

libienski 3.2.2010 12:25

Re: Pach ranní moče s uslintaných urážlivých cintů

Do vztahů mezi dvěma soukromými subjetky mi nic není. Jeslti mu ty prachy dali za jeho hezké oči nebo za studie je mi šumafuk, stejně jako to jeslti jim je o k čemu. Jde o vztah privátního a privátního subjektu. Problematické by pro mě bylo to, kdyby M. Bursík  jako významný exponent zelených po své práci pro uhlobarony OTOČIL a začal prolomení těžebních limitů PROSAZOVAT a tedy by zjevně podlehl korupci uhelných firem. Toto se však NESTALO.

Chosé 3.2.2010 9:32

Dost idiotů

No pane Vlku, píšete, že se najde u nás dost idiotů, kteří budou volit Zelené. Ale vsaďte se, že bude řádově víc ještě větších idiotů, kteří budou volit ODS či ČSSD. Předpokládám, že Vás se to netýká ... :-)

FrantišekN. 3.2.2010 9:31

Nemíním se zastávat melouna Bursíka

ale autor by se měl rozepsat i o podivném kamarádství Vl. Mlynáře (šéfa poradců premiéra) a Jana Dobrovského z Czech Coal... Mladý Dobrovský má hodně dlouhé prsty a zjistěte si pro koho pracoval a v jakých kauzách se namočil ČSOB A IPB, Appian...

libienski 3.2.2010 9:57

Re: Nemíním se zastávat melouna Bursíka

Potíž je v tom, že Vl. Mlynář se s Dobrovským znají cca 20 - 25 let, takže ta "podezřelost" je poněkud problematická....

lojza 3.2.2010 9:10

pořád je nazývají MELOUNI

Jestli by nebyly výstižnější PIJAVICE, ty jsou také navrch zelené a uvnitř rudé.

logik 3.2.2010 10:15

Re: pořád je nazývají MELOUNI

Lojza ještě neviděl pijavici :-)

libienski 3.2.2010 10:44

Re: pořád je nazývají MELOUNI

Evidentně tu nikdo neviděl ani meloun, tvrdí-li že je uvnitř rudý.-)

Jenda 3.2.2010 10:45

Re: pořád je nazývají MELOUNI

No nektere pijavice maji takovou hnusnou hnedozelenou barvu. A kdyz jsou napite, tak asi po rozmaznuti zlute nebudou ...

Ludva 3.2.2010 9:10

A nás obviňují z vulgárností

Z článku:"No, co se týče ženský, to nevím. Neb s Kateřinou Jau Jau jeden nikdy neví. Třeba mu šíblo z toho, jak jeho drahá doma mění barvy jako duha vzteky."  Z mravního kodexu časopisu NP: "Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a texty cizojazyčné. "

Ludva 3.2.2010 9:11

Re: A nás obviňují z vulgárností

Jinak s duchem článku souhlasím.

... 3.2.2010 9:27

Re: A nás obviňují z vulgárností

po vaší replice jsem si článek znovu přečetl, jestli mi něco neuteklo, nestalo se tak, takže vás obdivuji , že jste našel ducha v hromadě hnoje, kam se autor snaží Bursíka zahrabat...

Jenda 3.2.2010 10:48

Re: A nás obviňují z vulgárností

Tak to vezmeme od konce. cizojazycny text? Nevypada to. Neplacena reklama? Nezda se mi. Rasismus? No o nejakych barvach se tam mluvi, ale ze by slo o rasismus ... Vulgarismy? Zadny nevidim.

Takze snad jenom ta urazka ... ovsem v cem ji vidite? Katerina Jau Jau je obecne znama prezdivka dotycne, kterou si sama vyslouzila, svym peclive pripravenym predstavenim a tvrzeni, ze meni vzteky barvu urazkou opravdu neni.

Chris Kelvin 3.2.2010 9:01

Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Říkal jste "Not on my backyard".....? Ano, to se Vám dobře řekne, pokud jste buran z jižní Moravy (nebo podobného kraje), kterému hrozí opravdu nejvýše ta dálnice, ale rozhodně nikdy neviděl severní Čechy na vlastní oči, neví, jak vypadá těžba hnědého uhlí, neví, že bolševik zcela zbůhdarma zlikvidoval více než sto obcí včetně jednoho okresního města se zástavbou s patnáctého století. Nebudu Vám to vysvětlovat, bylo by to marné. Ale zkuste si spočítat (umíte-li) kolik uhlí znamená současný export asi 15% elektrické energie.

Jak už jsem říkal, jadernou energetiku podporuji a už jenom tím bych se s Bursíkem dostal do sporu. Ale takhle povrchně posuzovat těžbu hnědého uhlí, to svědčí o hlouposti a naivitě, o tom, že jste sedl na lep uhlobaronům, kterým určitě nejde o energetiku (a tu Vaši levnou energii), ale o zisky i za cenu zbourání města lidem pod nohama a přes jejich nesouhlas. Za pomoci tohoto prašivého státu.

gerontusinza 3.2.2010 9:20

Povrchně? Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

ale no tak...... tady je to dost do hloubky a zcela jasně popsáno včetně nabídnutí důkazu..... prostě ekologie ? proč ne , aqle jak kdy a jak pro koho ........ asi žijete někde jinde a nechápete...

Chris Kelvin 3.2.2010 9:24

Re: Povrchně? Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Co nechápu?

Bohužel, Váš příspěvek má téměř nulovou informační hodnotu, zkuste tedy něco zplodit, abych pochopil. Argumentujte, umíte-li to.

gerontusinza 3.2.2010 9:32

Proč? Re: Povrchně? Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

trpíte nedostatkem informací? I pan Vlk si jich byl schopen dost nashromáždit a já si je dostatečně ověřil...... když je vám to málo tak je to zbytečně ztrácet čas s vámi...... víte omílat pmleté není mým zvykem..... a za učení je nutno platit  přinejmenším časem, at oho si vážím nejvíc, mám jej pomálu... hezký den

Chris Kelvin 3.2.2010 9:45

Re: Proč? Re: Povrchně? Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Vy jste typický člověk, co rozumí jen tomu, co chce. Pan Vlk moc informací nemá a už vůbec ne ověřených. Ale rád dští síru. Což se mu zřejmě daří :-)

libienski 3.2.2010 10:46

Re: Proč? Re: Povrchně? Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Tak síra, já tam cítím smrad z dlouho nevyčištěné zubní protézy ze zahnívajícími kousky svíčkové z minulého týdne.-/

honzak 3.2.2010 9:21

Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Ten bolševik! Lepší bylo zůstat u hlubinné těžby a nechat umírat horníky a vesnice propadat do země, že?

Ví Bůh, že to komanči neprováděli dobře (kašlali na lidi a na filtry na komínech, spalovali szračky a ne uhlí), ale přechod na povrchovou těžbu byl logický.  Otázka závěrem - kolik těžebních jam by se zrekultivovalo (a dalo tím práci místním) za peníze, které vysají z lidí  "obnovitelné zdroje"???

Naposledy jsem pod Krušnými horami (Prunéřov 1 a Pruněřov 2) jel v sobotu. Sníh stejně bílý jako u nás v Černošicích, vzduch čistší (alespoň pocitově). Krajina trochu Měsíční, ale ony hejna šmoulích domečků kolem velkých měst také nejsou nic moc.

Chris Kelvin 3.2.2010 9:28

Re: Pro Juru Juraxe a podobné exoty

Vůbec jsem Honzaku nestavěl proti sobě hlubinnou a povrchovou těžbu - pokud něco málo o těžbě uhlí víte, pochopil byste, že to ani není možné. Nicméně řekněte mi, jaký užitek jsme měli ze zlikvidování Mostu? Co nám to dnes přináší? Kromě toho, že to zacálovalo nesmyslnou bolševickou industrializaci, nejhorší slepou uličku lidských dějin.

Pakliže mi napíšete, že vzduch je tam čístý, tak si pomyslím něco o opravdu hrubé povrchnosti.

Obnovitelní zdroje sem nemíchejte, přečtěte si někdy, co píšu o těch jaderných. Na obnovitelné jsem velmi ostražitý tak mi je prosím definitivně nevkládejte do úst.