28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
eTony 3.2.2010 10:22

Re: ach bože co vy vlastně víte........Re: K tomu Jiřetínu

socialisté jsou vždy nebezpeční, důkazů hafo.............

libienski 3.2.2010 11:07

Re: ach bože co vy vlastně víte........Re: K tomu Jiřetínu

HAFO? Třeba takové Švédsko nebo Norsko, kde vybudovali pro běžného eTonyho nepřátelskou společnost plnou genderu, integrovaných přistěhovalců, lidských práv, žen v politice, ekologie a obnovitelných zdrojů:-)

Chris Kelvin 3.2.2010 9:05

Re: K tomu Jiřetínu

Potvrzuji, A.S.P. Máte naprostou pravdu.

Mimochodem, proč je asi největší nezaměstnanost právě v tomto regionu? Protože tam byly naprosto narušené základní společenské vztahy.

Dnešní uhlobaroni (pro eTonyho - dnešní) mají jednoznačnou komunisticko-estébáckou minulost (pro eTonyho - minulost) a hlupáci jim skáčou na špek.

kamil 3.2.2010 8:25

Ochrana životního prostředí

 je důležitá, problémem je jak se u nás praktikuje. Ekologická organizace z velkoměsta vzdáleného stovky kilometrů klidně rozhoduje o projektu, o kterém se dozvěděla většinou od místního blázna, který si prostřednictvím jí řeší své místní spory. Samozřejmě o konkrétní situaci přímo na místě se z těchto ekologů nezajímá nikdo. Bohatě přeci stačí, když místní blázen tvrdí, že tam žijí žabičky, ptáčci, motýli a pod. Osud projektu zpečetěn. Na věky ne! Nějaký kompromis nepřipadá v úvahu. Městských ekologů se to nedotkne, žijí přece stovky kilometrů daleko a místní blázen se raduje jaký je frajer, když to těm místním tak natřel.

Chris Kelvin 3.2.2010 9:08

Re: Ochrana životního prostředí

Dovolil bych si upozornit, že v Horním Jiřetíne žijí lidé(!). A na té tiskovce mluvil starosta (překvapivě místní), který před časem v HJ zorganizoval referendum s maximální účastí a téměř jednomyslným výsledkem. Takže žáby sem prosím netahejte :-)

honzak 3.2.2010 9:23

Re: Ochrana životního prostředí

to je ten Buřt? Pěkně profláklá figura!

Chris Kelvin 3.2.2010 9:46

Re: Ochrana životního prostředí

?????

kamil 3.2.2010 10:10

Re: Ochrana životního prostředí

Já žiju na jižní Moravě a tady kupodivu také žijí lidé, což je pro ekology naprosto nepodstatná věc. Již 20 let se slibuje stavba obchvatu, zatímco bezvýznamným obyvatelům praskají domy, dusí se v oblacích prachu a dýchají svinstva z aut jezdících těsně kolem domů. Stavba je stále v nedohlednu. Jednou se objevili žabičky, podruhé zase ptáci, potom ještěrky a nevím už co všechno. Nejvíce protestují proti stavbě ekologové z Brna a Prahy. A pokud jde o referendum nepochybuji o tom, že výsledek by byl jednoznačě pro stavbu.  

Chris Kelvin 3.2.2010 10:45

Re: Ochrana životního prostředí

Věřte, Kamile, že proti těžbě hnědého uhlí jsou Vaše problémy (jakkoli veliké) slabý čajíček.

kamil 3.2.2010 11:07

Re: Ochrana životního prostředí

Věřte Chrisi, že pro 99% zdejších obyvatel je řešení místních problémů je mnohem důležitější než Horní Jiřetín.

Chris Kelvin 3.2.2010 11:32

Re: Ochrana životního prostředí

V tom případě se jim věnujte a nechte Horní Jiřetín jeho obyvatelům :-)

Jinak ale Vaše názory jsou v tomto trochu krátkozraké, protože uhlobaroni, to je mafie. Mafie, která skutečně ovládá tenhle stát a tím i tu Vaši sebezapadlejší obec.

Jindra 3.2.2010 8:18

Pustit se do tech kluku

s jarmulkama takhle kratce po chanuce, no to mu nemohlo projit...

Mlynar, Dobrovsky, Fischer ... ted bude predhozen Vlkum

libienski 3.2.2010 8:18

Inkontinenti a idioti

Až tady místním antizeleným stratégům dojde, že Jihočeské matky nebyly placeny ani tak z Rakouských zdrojů, jako z Českých uhelných, pak se možná zamyslí nad úrovní lobbingu u nás:-)

eTony 3.2.2010 8:19

Re: Inkontinenti a idioti

i ty šmudlo zelenej, tak copak budeš dál plkat ?..........

honzak 3.2.2010 8:22

Re: Inkontinenti a idioti

Vítej, Karásku! Úlohy obveselovače ses zhostil na výbornou, ani Zima na tebe nemá!

čm 3.2.2010 8:23

Re: Inkontinenti a idioti

Nechte to bejt, to je zbytečný. Voni to gumujou, páč je to pak moc složitý. Za Kuchtovou byl třeba vybouchanec Soukup a jestli to je ideolog.... Potřebujou Satana, tak si ho udělaj.

libienski 3.2.2010 10:19

Re: Inkontinenti a idioti

Za Kuchtovou se objevil Soukup až mnohem později...to až byla na MŠMT a udělala ho náměstkem, tam už byl Mr. nepostradatelný. Nicméně je veřejným tajemstvím, že Jihočeské matky platil Appian, aby se tlačilo na atom a šlo se nakonec na uhlí....Teď to bude tak, že pojede i atom i uhlí a hlavně na export!

lojza 3.2.2010 9:15

Re: Inkontinenti a idioti

Důležitější pro zapamatování je to, že byly zelenéééé.

ladislav 3.2.2010 8:08

Stoprocentní pravda

Říkám to už deset let, ale bohužel politici jsou příliš zbabělí, aby těm zeleným vyděračům zamezili v likvidaci české ekonomiky.Potvrzuji a dodávám , že zelení mají díky blbým českým zákonům PROPRACOVANOU TECHNOLOGII ovládání jakékoliv investice v ČR, každý stavební úřad v ČR je povinen jim oznamovat zahájení jakéhokoliv správního řízení a zelení se ROZHOHNOU, zda daný projekt sestřelí, nebo pustí.Oni skutečně vládnou této zemi.Kdo to nevidí, nebo nechce vidět, ať si nestěžuje, že není práce, nejsou silnice, je drahé jídlo, atd, atd. Tohle všechno zakrývají občanským právem mluvit do všeho.Jestli stojíme o taková práva, musíme se smířit s tím, že tato stalinistická sekta bude řídit náš život.Toť vše.

libienski 3.2.2010 8:11

Re: Stoprocentní pravda

Pláčete na špatném hrobě. Na povolování liniových staveb zde platí stejné zákony jako v Německu nebo Itálii a v konečném důsledku o nich mohou rozhodovat pouze nezávislé soudy:-) Zoufalá je tady jiná věc a sice, že stát své vlastní zákony soustavně porušuje čehož důkazem jsou mnohé rozsudky soudů. Takže to nejsou ekologové, kteří něco blokují, ale sam stát, který není schopen dodržovat vlastní zákony a ekologové jsou ti, kteří na to, často úspěšně, upozorňují!

eTony 3.2.2010 8:18

Re: Stoprocentní pravda

o liniových stavbách raději mlčte nebo mne naserete. Odkdy má rozhodovací pravomoci ve vztahu plánování a realizace výstavby soud ?

libienski 3.2.2010 8:23

Re: Stoprocentní pravda

Soud je vždy konečnou instancí, která jednotlivé kroky při plánování i realizaci staveb potvrzuje, přes právě námitky různých sdružení, které poukazují na evidentní porušování zákona ze strany při těchto procesech. Soud je jediný, který tyto námitky resp. porušení zákona uzná nebo ne a rozhodne. Pokud Vám to není jasné, doporučuji kurz základů práva.

eTony 3.2.2010 8:38

Re: Stoprocentní pravda

takže ne soud, ale zelení ekoteroristi. Stačí zákon změnit a budete konečně v prdeli, navěky.

Chris Kelvin 3.2.2010 9:11

Re: Stoprocentní pravda

Vaše příspěvky jsou, eTony, opravdu zcela mísu :-/

Zebra 3.2.2010 8:23

Re: Stoprocentní pravda

Od tehdy, kdy je při plánování a/nebo realizaci porušen zákon. Tak už to v civilizaci chodí.

libienski 3.2.2010 8:29

Re: Stoprocentní pravda

Stát resp. jeho parlament přijal jistá závazná pravidla pro plánování a realizaci staveb. Jsou to soudy, které pak na dodržování těchto pravidel dohlížejí. Nic víc a nic méně.

ladislav 3.2.2010 8:29

Re: Stoprocentní pravda

Milý libienski, víte o tom kulové, v Německu i Itálii jsou zákony NAPROSTO jiné.Tam trvá příprava stavby 2 roky( od projektu až po stavební povolení) a tři roky se staví.U nás trvá příprava 10 - 15 let ( díky zeleným ) a pak se ( v tom šťastném případě,že to zelení pustí) slavně dva roky staví.

Ty dvojnásobné ceny jsou hlavně kvůli časovému posunu a haldě objektů,které si do projektu zelení najmenují.

Další zrůdnost : o převaze různých( VŠECH ) veřejných zájmů v ČR rozhoduje orgán ochrany přírody. Jak myslíte,že rozhoduje, když je ze zákona odpovědný za hájení JEDNOHO veřejného zájmu.Takovou blbost v zákonech nemají nikde na světě.

Mohl bych pokračovat, ale nemá to smysl.Až tahle země padne na držku, snad se tím někdo začne vážně zabývat.

libienski 3.2.2010 8:37

Re: Stoprocentní pravda

Kulové víte tak maximálně vy. V Itálii a Německu jsou zákony naopak NAPROSTO STEJNÉ, jen s nimi pracují profesionálové, kteří i díky interakci s občany, kterých se to týká hledají a nacházejí varianty, řeší spory dělají kompromisy. Proto tam tu přípravu i díky např. dobře zpracovaným územním plánům zvládají rychleji a nenarážejí na odpor občanské společnosti, když ji sami vtahují do hry. Orgán ochrany přírody rozhoduje o těchto stavbách stejně tak v Německu, Itálii, Franci, Španělsku, Portugalsku, prostě celé EU! Pokračovat můžete, pokud svým bludům sám věříte, nicméně o nic jiného než VAše bludy nejde.

ladislav 3.2.2010 9:05

Re: Stoprocentní pravda

Jste boží tvoreček, však víte který, nejspíš dobře zelený, důkazů, že zelení ovládají správní řízení ne proto,že jsou chytřejší, ale proto, že mají VĚTŠÍ PRÁVA, je milión.Budiž vám život lehký.

libienski 3.2.2010 9:56

Re: Stoprocentní pravda

Je mi líto Vaší zaslepené naivity, ale před soudem mají všichni STEJNÁ práva a soud sleduje dodržování zákonů. Naštěstí jsme to dnes již dotáhli tak daleko, že soud se zastane občanů či sdružení občanů i tehdy, porušuje-li zákon sám stát a tak je to jedině správně. Chápu, že totalita, kdy stát má nad občanem vždy pravdu je Vám bližší, ale to je Váš problém.