28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
... 3.2.2010 7:39

prachy, prachy, prachy,

v tom má pan Vlk pravdu. Kdo kope v politice za "uhlíře" není tak složité zjistit, stačí si poskládat ta jména, Bursík se svým bojem proti uhlíku to rozhodně nebude, možná by to mohl vědět energetický expert TOP O9 pan Moldan.

čm 3.2.2010 7:36

IV. cenová skupina

... a to ještě tak po 22,00 hodin a na toaletě.  Nenávistné stařecké paušalizující  blábolení v zápachu moči. Jeden se musí přesvědčit, jestli je ještě  na NP nebo už v Haló novinách. U tohoto autora bohužel již pravidlem. SZ jsem nikdy nevolil a vzhledem k avizovanému návratu českých manželů Peronových -Bursíkových do akce jsem o tom přestal i uvažovat. Ale tohle ....

honzak 3.2.2010 7:47

Re: IV. cenová skupina

měl to qůli tobě napsat řečí vázanou, zhusta používaje přechodníků přítomných i minulých? Aby závažnost tématu dotvrdil úderným staccatem umně poskládaných slov?

Musím ti slovy prostými  a nevázanými, jak to ani my, prostí Kansasané jinak neumíme, sdělit, abys šel do brusele!

čm 3.2.2010 8:08

Re: IV. cenová skupina

Jéé, to ste vy, ti pitomci, co zavedli jako první prohibici a pak se celý USA nestačily divit, jak si organizovaný zločin mne ruce ? Koukám, že ste se moc nezměnili...

honzak 3.2.2010 8:27

Re: IV. cenová skupina

Kdo nečetl " Limonádový Joe",  ten neví a proto napíše takovou kravinu jako ty. 

čm 3.2.2010 9:23

Re: IV. cenová skupina

No jo, já si řikal, že Kansas bude možná spíš putyka u Vás na rohu ...Možná stejná, kam chodí autor článku. Jinak v potírání sv. Martina Bursíka Vám držím opravdu upřímně palce.

eTony 3.2.2010 7:53

Re: IV. cenová skupina

..........je naprosto precizní článek o škodlivosti další varianty socialismu -  enviromentalismu.

libienski 3.2.2010 8:04

Re: IV. cenová skupina

Podepisuji.

eTony 3.2.2010 8:08

Re: IV. cenová skupina

pravda bolí, což ?

libienski 3.2.2010 8:20

Re: IV. cenová skupina

Kterou pravdu máte na mysli?

Zebra 3.2.2010 8:20

Re: IV. cenová skupina

Nj, třeba tahle precizně formulovaná a neotřesitelně pravdivá informace je opravdu bolestná: "Třeba mu šíblo z toho, jak jeho drahá doma mění barvy jako duha vzteky." Asi tam budou další, ale můj práh bolesti je již překročen.

K. Kužel 3.2.2010 7:29

Češi jako ideologičtí fanatici?

Pře mnoha lety mi vysvětlil německý kolega programátor, že Němci, když se pro nějakou ideologii rozhodnou, tak za ní jdou opravdu fanaticky. Já k tomu dodávám, že mohou být ve svých činech překonáni Čechy, kteří to vezmou jako hru, a hra bývá často drsnější než realita.

eTony 3.2.2010 7:23

Naprosto

precizní, pane Vlku.

eTony 3.2.2010 7:18

Kelvine,

tento problém není referendovatelný. To už může být referendum, zda chceme platit daně, ani nemusíte hádat, jak by dopadlo.

S jedním ekopakem jsem se dostal tak nějak do diskuse mojí otázkou, proč v Rakousku přikrývají ledovce černou plachtou. Když mi odpověděl, že černá nejlépe odráží sluneční paprsky, měl jsem takovou chuť mu dát po papuli......... a tihle tvorové rozhodují, zda něco bude nebo nebude, a když bude, tak za kolik.

Nikoloki 3.2.2010 7:24

Re: Kelvine,

No to je logické - vidíte na sněhu lépe bílé prostěradlo nebo černou plachtu? Ha! A když to lépe vidíte, tak to znamená co? No přece že to lépe odráží světlo, ne?  ;-)

Palivec 3.2.2010 7:09

Důsledek mocichtivosti Topoldalíka.

Topolánek uplácal koalici a doplnil ji nakoupeným duem křiváků. To mu umožnilo poskakovat po sněmovně s " batohem" jako postřelený klokan. V zájmu udržení se u lizu se musel nechat vydírat nejen zelenou , farmaceutickou, betoonářskou .....lobby. V konečném důsledku  na to doplácí a bude doplácet devadesát procent obyvatel. 

j 3.2.2010 7:17

Re: Důsledek mocichtivosti Topoldalíka.

uplatil je a oni zběhli i když na ně Paroubek měl tolik kompromitujicího materiálu. To jsou věci, jediný kdo zatím dostál trafiku je Zubová, tak to vám ta teorie nějak nesedí. Těch deset procen co nebude doplácet jsou nezaměstnaní?

eTony 3.2.2010 7:23

Re: Důsledek mocichtivosti Topoldalíka.

další chytrej po boji.

honzak 3.2.2010 6:49

pan Vlk zapomněl na

jednu důležitou skutečnost - propagaci melounů v televizi! Kdy by té nebylo, tak se o nich prakticky neví a neměli by hýzlové takovou moc, jakou mají dneska!

j 3.2.2010 6:34

j

A když Klaus chtěl omezit pozice takových spolků, to bylo řevu jak je naše společnost na nich založena

J.B.Marconi 3.2.2010 6:15

!!! Zelené zvrácenosti v naší společnosti !!!

- Garantovaná výkupní cena větrné a sluneční el.energie - EKO dodanění za spotřebu energií cca 30 Kč/MWh která je dále zdaněno 20% DPH !!! - Likvidační poplatky za nákup čehokoliv, - 10-ti tisícová dan za nákup staré ojeté škodovky.   -  Prodej odpustků za virtuální znečištění ovzduší.  -  Akreditované společnosti pro dotační schvalování zateplení čehokoliv. - Chut nakukovat občanům do kamen. - Přidávání BIO přísad do nafty a benzínu. !!! Občane pozor brzy zezelenáš zlostí. !!! Kdo bude volit zelené lumpy snad musí mít zelený zákal. Palec dolů !!!

Tomáš 3.2.2010 6:07

TREFA DO ČERNÉHO

Díky za takový článek,plně s ním souhlasím a výborně zobrazuje tu pravou realitu současného dění v ČR

M. Zavala 3.2.2010 4:48

co takhle zelene kadrovat y ty zelene?

von by je smich prestal, hezky si je vzit do pacu a na kazdem kroku buzerovat a buzerovat, ale hezky zelene az zcernaj. At vi zac je toho loket, nikdo prece neni nedotknutelny

J.G. Pašek 3.2.2010 1:55

Pan Vlk je sympatický chlap . . . .

.

éolo 3.2.2010 1:46

Svatá pravda.

 Z vlastní praxe mohu potvrdit, vše co bylo v textu článku řečeno o investiční výstavbě a o vyděračských metodách nátlakových skupin zelené barvy je pravda skoro svatá. Absurdita, absurdit . Jeden z důvodů, v Evropě nejdražších, našich dálnic, jsou naprosto nehorázné zásahy do projektů právě ze strany těchto blouznivců. Už jenom pozastavení  projektu stavby a opakování úkonů od EIA až po přepracování celé dokumentace, roky se vlečící schvalovací procesy,stojí neuvěřitelné náklady. Dnešní častá modlidba projektanta zní: " Pane Bože prosím Tě, ať se zase neodvolají!" Nemluvě o věcných změnách a doplňcích projektů, které hraničí se šílenstvím a rozhazováním nákladů v míře nepředstavitelné. Míjejí se s podstatou věci, jako  kdysi Svatá inkvizice, avšak se stejnou jiskrou v oku. Korupce je jistě velká část rozkradené ceny investic, avšak ekonátlak nejméně stejná porce. Toť.

www racek 3.2.2010 1:06

no, asi takhle

to uhlí stejně musí ven. bohužel, ale jinak nepřežijem.

na druhou stranu, crabci na střeše hodně nahlas štěbetali, kdože tam do tý vlády pana tošu a fišu posadil. no jo, jak jsme se to  jen učili v matyce ... důkaz indukcí???

fakt, příčiny podpory týhle vlády ... po skoro roce, opravdu nechápu... už by to lid mohl poznat. ale mít média nekriticky a zcela na své straně, to taky udělá svý ... sakra, kde jsem to jen ...

Chris Kelvin 3.2.2010 0:05

Pamflet...

...nic jiného než pamflet, pane Vlku :-/

Bursíka nevolím a podporuji jadernou energetiku. To jen aby mě tu někdo hned neškatulkoval. Ale to, co se děje kolem prolomení limitů těžby uhlí už je vrchol.

Občané Horního Jiřetína si V REFERENDU obrovským poměrem odhlasovali, že se město bourat nebude. Referendum považuji v tomto případě za vrcholný akt demokracie. přesto náš zk.... stát těmto občanům není schopen zajistit jejich základní občanská práva.

Běžte se pane Vlku laskevě vy..... vycpat.

Jura Jurax 3.2.2010 0:32

Re: Pamflet...

Jak se to řekne anglicky? Not on my backyard? Dálnice samozřejme, ale not on my backyard ani tam, kde mám chatu. Energii samozřejmě, a levnou, ale uhlí kopejte někde jinde a elektrárnu prosím 100 km a dál. Odreferendíme si to - to je ta nejdemokratičtější demokracie - kdo by chtěl elektrárnu za humny nebo povrchový důl?

Základní občanská práva jsou jedna věc - ale taky by se mělo aspoň občas mluvit o základních občanských povinnostech.

No a kdyby byl na jedné straně nedostatek tepla a jeho výrazné zdražení - znamenitá část kotelen je u nás na uhlí, přestavba na drahý plyn by stála majlant a nic jiného nemáme (nakonec ani ten plyn ne, ten je z dálav) - a na druhé straně Horní Jiřetín, jak myslíte, že by dopadlo celorepublikové  referendum, které byste jistě i v tomto případě považoval za vrcholný akt demokracie?

exulant 3.2.2010 2:20

Re: Pamflet...

Oni jsou dva ty pamflety NIMBY jak pisete a potom take NIMTO cili ne dokud jsem ve funkci (not in my term in office) pro toho co to schvaluje. Zvlast kdyz je ta funkce volena.

Bartoš 3.2.2010 1:01

Re: Pamflet...

Kelvine máte o demokracii velmi zkreslené představy.A vsadil bych vše co mám,že to kvalitní uhlí stejně pod Jiřetínem nezůstane.Jen doufám že nebude spáleno ale průmyslově využito.Vaše pojetí je klasikou na př. na Broumovsku.Občan hají svůj kout a klídek a zabíjí každou snahu o investiční výstavbu v lokalitě..A ti samí osvícení řvou že není v lokalitě práce a jsou na podporách - stěhovat se za prací,to ne,vždyť je u nás tak klidno a hezky!