28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
čtenář 7.6.2007 8:22

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Propastný rozdíl mezi p. Doležalem a vámi zmiňovanými komunistickými žurnalisty je však v tom, že oni tenkrát varovali před neexistujícím nebezpečím ze Západu, zatímco 21/8 1968 vjely ve skutečnosti do Prahy tanky z Východu, před kterým varuje p. Doležal. "Střežili jsme Západ a Východ nás napad" psali tenkrát lidé v ulicích. Jestli vám tato lekce nestačí, není se o čem bavit.

Jan 7.6.2007 8:22

Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Nikdo lepsi, nez vyse jmenovani, v Cesku OPRAVDU neni?

Jan 7.6.2007 8:21

Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Skvela ukazka typickeho vetsinoveho volice ODS - sprosty nevzdelany buran, urazejici lidi s jinym nazorem, aniz by se zdrzoval jedinym argumentem. Kdyz toto clovek cte, tak pochopi, ze takovi lide nemaji problem s tim, ze jejich stranickym predsedou je hlupak a krupan Topolanek.

Mirek F. 7.6.2007 8:20

Re: Re: Re: Re: asi jsi opravdu moc mladý

No , přesně tak, já souhlasím, že prostý občan cuknout nemohl. Právě proto si dávám obzvláštní pozor na bolševiky jakékoliv národnosti a nikoliv na Rusy. Každý národ měl vlastních komoušů dost, i u nás se našly ktreatury, které interventům pomáhaly, proto pokus házet všechno na  Rusy beru jako alibismus.

Jan 7.6.2007 8:19

Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Nikdy nepouzivam k diskusi jiny pocitac, nez ten svuj. Mimochodem, z pocitace zamestnavatele tady prispivaji obvykle modri soudruzi, za chvili prijde jejich cas, az zacne pracovni doba.

ju 7.6.2007 8:19

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Jediný sprostý buran jseš ty burane ,jistě jsi vystudoval VUML.

Malý Aston 7.6.2007 8:18

Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Vy jste se dnes špatně vyspal?Ano,máte pravdu je to hrozné.Ale zase i báječné.Než tam mít fanitiky typu Paroubka a Ratha s podporou Filipa a Grebeníčka,to raději toho Topola.:-D

Jan 7.6.2007 8:16

Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Netvrdte mi, ze v ramci 10 milionove Ceske republiky se nenajde nikdo vhodnejsi na funkci premiera, nez je hloupy buran Topolanek. I v samotne ODS musi byt takovych lidi spousta.

Jan 7.6.2007 8:14

Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Za komunistu take novinari vyvolavali ve ctenarich dojem, ze Cesi jsou ohrozeni ruznymi "imperialisty", "revansisty" nebo "mikadovym Japonskem" (tento vyraz jsem jednou vskutku nasel v tehdejsim tisku). A ze jedine vlada komunistu, ac slozena z nymandu a zlodeju je pred tim vsim nebezpecim ochrani. A to same ted tvrdi i Dolezal, Cesko je v ohrozeni a spasu prinese vlada vedena hloupym, sprostym, buranskym frackem z oberkomunisticke rodiny Topolankem, Cunkem se zakladnim vzdelanim a zpivajici ministryni Parkanovou.

Mily pane Dolezale, Cesko je prece jen ekonomicky i vzdelanostne trochu jinde, nez staty typu Panamy, Salvadoru a jine jim podobne, k jejichz (ne)standartu se Cesko snazi privest vlada vedena modrymi komunisty. A URCITE si zaslouzi lepsi vladu, nez je tato slozena ze samych nul. I lepsiho prezidenta, nez je soucasny, komunisty dosazeny, nevzdelany rusofil Klaus hrajici si podobne jako Elena Ceausescu na profesora, k cemuz nema ty nejmensi predpoklady.

Kubeš 7.6.2007 8:10

Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

A dovedl by nám Jan předložit návrh vlády z opačného pólu? Vyjmenovat nějaké osobnosti převyšující úroveň náměstka RaJe? Nebo dokonce někoho z bandy služebníků STB, dnes jistě sloužících podobné organizaci, která měla dříve pod kontrolou STB?

mou 7.6.2007 8:08

Re: Re: Re: asi jsi opravdu moc mladý

JO :-) Já tu dobu zažil. A vím, že cuknout nemohl ani ruský ani polský, východoněmecký či jiný občan, neřknu-li voják. Proto mě občas vytáčí některé zde publikované názory lidí, kteří mají plnou pusu keců a vědí houby.

Napříč politickým spektrem :-)

VLADIMÍR 7.6.2007 8:02

Re: Naopak - tak moc jsme snad nehřešili

Je to smutné konstatování,ale bohužel realita,nastala třetí privatizace co se nestačilo rozdat,ala Stehlík,Zemek,tak se dokončí s malým opžděním.

mou 7.6.2007 8:01

Re: Re: Bohoušek Doležalů se opět trapně opakuje, zkrátka pokročilá senilita

Nebo spíš za výsledek voleb, protože jinou vládu s tímto rozvržením sil ve sněmovně by nepostavil nikdo. Češi , nebo alespoň jejich podstatná část si opravdu zaslouží jen to, aby jim na krku stála okovaná holinka okupanta. A pokud ji nemají, dělají vše pro to, aby jim zas někdo utáhl smyčku kolem krku.

Mirek F. 7.6.2007 7:57

Re: Re: asi jsi opravdu moc mladý

Vaše první věta se dá ocenit jako sympatická sebekritika:-)

mou 7.6.2007 7:54

Re: asi jsi opravdu moc mladý

Tuto informaci bych nedokázal sdělit lépe. Máte pravdu na 100 %

mou 7.6.2007 7:53

Re: Bohoušek Doležalů se opět trapně opakuje, zkrátka pokročilá senilita

Za to, jakou vládu si nechali Češi vzniknout, si opravdu nezaslouží nic než pohrdání !

mou 7.6.2007 7:51

Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Horší je, že jsme se bez průpravy a díky technologiím vyvinutým zlými imperialisty a kapitalisty vstoupili do doby moderních komunikačních technologií, kdy každý post-bolševik, který se dostane k počítači ( většinou svého zaměstnavatele ) a naučil se na něm základní úkony ( díky rekvalifikaci, kterou mu hradil jeho kapitalistický zaměstnavatel ), může veřejnosti předkládat své scestné teorie.

Mirek F. 7.6.2007 7:50

Re: asi jsi opravdu moc mladý

Než Rus pískal8-o? On měl ruský záklaďák nějakou větší šanci ignorovat příkazy bolševiků než voják polský nebo maďarský? Myslíte si, že polští nebo maďarští bolševici nechtěli potlačit hrozící politické uvolnění v ČSSSR? Odkud se, proboha, pořád bere představa, že za socíku rozhodovali Rusové a ne bolševici bez ohledu na národnost?

Alias 7.6.2007 7:49

Re: Re: Re: Naopak - tak moc jsme snad nehřešili

Ještě bych dodal, že tato vláda názorně ukazuje, že ministrem a nebo dokonce předsedou vlády může být skutečně kdokoli. Jedinou potřebnou kvalifikací je opět ( tak jako za komoušů ) stranická knížka té správné strany..

KK 7.6.2007 7:39

Re: Co dodat?

... shovivavost, zalozaku, shovivavost.

Mortimer 7.6.2007 7:38

Re: asi jsi opravdu moc mladý

Ja, ja. Byly připraveny dvě divize ČSLA. Vojákům tedhy politruci zvedali morálku prohlášeními jako "tedkoň to Polákům vrátíme za osmašedesátej". Situace jak z Havlovy hry. "Naštěstí" provedl Jaruzelski převrat a k invazi nedošlo.

Jan 7.6.2007 7:32

Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

nez vlada vedena hloupym buranem Topolankem a nevzdelanym Cunkem s lidmi jako je Parkanova, Vondra, Kuchtova nebo Kalousek jako ministry? To uz snad jedine vlada vedena Gottwaldem nebo Viliamem Sirokym. Ale s Topolankovou vladou jste nasadil hodne nizkou latku; takovou vladu nymandu nema, snad s vyjimkou Polska, zadny stat OECD.

Ske/pticus M/aximus 7.6.2007 7:32

adame, proč bychom neměli spolupracovat s Ruskem?

Oni nám snad USA dodají strategické suroviny a když tak za stejné ceny jako Rusko?

I. 7.6.2007 7:30

Re: je zajimave,

Ani jeden z argumentů nevyvrací riziko Ruska, které nám přináší. K jeho salámovým, hackersko-teroristickým  a vydíracím metodám není nutné, aby měl víc tanků poslední generace neby vyšší HDP než má třeba Estonsko, Gruzie nebo Polsko.  

I. 7.6.2007 7:27

Re: Re: Re: Naopak - tak moc jsme snad nehřešili

OK, souhlas.

I. 7.6.2007 7:26

asi jsi opravdu moc mladý

Moc necyhbělo a naše Lidová armáda ČSSR šla okupovat Polsko, v době Walesy. Mohli jsme mít ten tvůj  škraloup okupanta taky. Jen mladí si myslí, že se dalo skákat jinak, než Rus pískal.

Ske/pticus M/aximus 7.6.2007 7:24

Bohoušek Doležalů se opět trapně opakuje, zkrátka pokročilá senilita

Je jasné, že dávno nedokáže rozlišit správné od chybného, dobré od špatného a slušné od sprostého. Tak jen opakuje, že nemá rád Klause, Rusko, Českou republiku a pohrdá svými spoluobčany speciálně Čechy. Takže se není čemu divit, že je rád, že máme bezkonkurenčně nejhorší polistopadovou vládu slepenou z toho, co statečně přitakává mocným a rozkrádá co ještě zbylo, přičemž nenabízí žádnou pozitivní zásadní změnu a zase jen více a průhledně okrádá daňového poplatníka a ještě přitom zadlužuje stát jako socialisté.

Mirek F. 7.6.2007 7:18

Re: asi jsi moc mladý

Že s dalšími okupanty z osmašedesátého - Poláky a Maďary - jsme nyní v NATO, to nevadí:-)? Jestli žijete v bludu, že nás okupovali výhradně soldáti ruské národnosti, tak asi ne.

VVěra 7.6.2007 7:14

Re: Naopak - tak moc jsme snad nehřešili

výborně. Ať si každý snižuje sám sebe a nezahuluje do svého moudra všechny. Takový Doležal si určitě Topolánka zaslouží.

míša mýval 7.6.2007 7:12

pro Mortimera

... asi jsi moc mladý