28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bab 7.6.2007 16:57

Re: Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

 Milý "jakovy", možná by se Jan  stal tupým a hloupým buranem.

 Jenže, Topolánek  tupým a hloupým buranem byl, je a bude.

Eva D. 7.6.2007 16:53

Re: Re: Re: Tk tu nejhorší vládu zkusím sestavit bez ohledu na stranickou příslušnost

No, tak řekněte rovnou, že ta Paroubkova či Grossova, to bylo ONO!

Eva D. 7.6.2007 16:50

Re: Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

R^

alice 7.6.2007 16:50

podrtaška

pane Doležal nemáte být už na penzi připadáte mi jako senilní dědek ,který neví co píše,musíte asi jít se stranou která vládne penze jsou opravdu malé tak proč si nepřivydělat,ale na zahrádce se váš zdravotní stav zlepší ,radím dobře.

karlos 7.6.2007 16:27

Re: Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

ale uznej,že pitrovi a krejčířovi vyhovuje!!

Přihlížející 7.6.2007 16:13

Re: Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Byla samozřejmě na straně domácích ..... Smrt loupežných německých vrahů nemohla být čestná, jakože ďábel nemůže být anděl, leda tek padlý .....  

nepolitik 7.6.2007 16:09

Z mých minulých příspěvků je zřejmé, že

Bohumil Doležal nepatří mezi mé oblíbence, ale se základní myšlenkou tohoto textu plně souhlasím, protože si myslím, že za dané konstelace v poslanecké sněmovně nelze k lepší vlůádě dojít. Je pravdou, že Topolánek je ve značné míře vydírán svými "partnery", ale myslíte si, že kdyby byla vytvořena tzv. velká koalice by vydírán nebyl? Proto si říkám, že je nutno počkat až do konce volebního období a v dalších volbách rozhodnout lépe.

portwyn 7.6.2007 15:57

Četl jsem i horší

Až na obligátní kopnutí do Klause a "přehlédnutí" mocenských snah Německa (za to druhé je ostatně autor placen) je ten článek docela příčetný. Minimálně základní myšlenky... Základní loajalita ano, bianco šek ne, v první řadě zajistit národní bezpečnost. Co je na téhle trojici špatného?

Roy Boehm 7.6.2007 15:55

Re: Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

A to jsem ještě zapomněl na protitemelínskou aktivistku v hornorakouském žoldu na ministerstvu školství; nedointegrovanou imigrantku Džamilu a ministra životního prostředí, který se pokouší zrušit naši energetickou nezávislost importem větrníků z Německa.

Přihlížející 7.6.2007 15:54

Re: Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

No právě .... a kde byl tehdy "investigativec" Doležal? ... Nejspíš na pánském záchodku, kde psal své telefonní číslo na omítku zdi ....

Jyrka 7.6.2007 15:53

Re: Re: Pan Doležal evidentně cítí, že je potřeba začít mluvit víc nahlas

Háček je v tom, že vláda může příliv investic podporovat nebo potlačovat. Po listopadu vlády VK tyto investice nepodporovaly, ale naopak a kapitál, který tu byl nechaly rozkrást a utéct mimo republiku. Skončilo to ekonomickým a morálním zhroucením, růst HDP byl v minusu. Naopak vlády ČSSD podpořily příliv investic a z toho konečně máme dnešní hospodářský růst a prosperitu. Nic víc nic míň. Kdo není fanatik, tak to musí chápat. Možná to ti fanatici i chápou, ale nepřiznají. To je těžké.

JV 7.6.2007 15:53

Grafoman Doležal

Doležal je u mne grafoman, důchodce jenž se nudí a tak nám tady musí okomentovat každý den v politice. Považte , každý den! Co se stane, kdyby jeden den prostě nepsal a nic nekomentoval? To by byly abstinenční příznaky. Nechápu pouze, proč grafoman je tak široce publikován. Respejtuji jeho názory , ale co nového nám může říci, jaký nový osvěžující pohled může dát? Jeho základní postuláty jsou známy:1. Odsun Němců byl zločin a měli by dostat zpět majetek.2. Rusové jsou svině, kteří jako meněcenní musejí být zašlapáni do země.3. EU je bezvadná 4. Amíci jsou ještě bezvadnější, prakticky nemaí chybu. 5. Socialisti jsou také svině pouze menší než Rusové. 6. Topolánek je skvělej chlap.

Na něco jsem z jeho manter zapomněl?

Mirek F. 7.6.2007 15:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: asi jsi opravdu moc mladý

Ale houby Naprosto stačil bolševismus, který měl v základech rozšíření proletářské revoluce po celém světě. Jeho vYznavači tuto touhu sdíleli bez ohledu na národnost.

Roy Boehm 7.6.2007 15:47

Tahle vláda, že je lepší než si zasloužíme?

Premiér hulvát a cizoložník; místopředseda a ministr pro přelévání peněz z EU (pro místní rozvoj) korupčník; ministrině obrany, která sice ničemu nerozumí, ale hezky zpívá; ministr zahraničí s cizím občanstvím; ministr financí defraudant, který vysával MNO; ministr vnitra mafián; místopředseda pro evropské záležitosti, jehož jedinou starostí je, zbudovat tady základnu mimoevropské mocnosti; et cetera, et cetera... Koho bychom si tam, proboha, podle Vás zasloužili? Masové vrahy? Nebo chovance z Bohnic? A k pracovním úspěchům: reforma financí, která jenom zvyšuje daně, aniž by je zjednodušila a hlavně začala hledat úspory ve výdajích. Reforma zdravotnictví, spočívající ve zdražení a zavedení poplatků. aniž by se zabývala tím, kde utíkají ze systému peníze. Opravdu nevidím jediný důvod, proč tuhle sebranku podporovat. Jó, možná, kdyby se i u mě Dalík zastavil s tou obálkou, co měl pro Melčáka a Pohanku...

Brtník 7.6.2007 15:37

Nic originálního,

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej, že pane Doležal.

A na konec trochu poezie.

Svobodně a smělemůžeme dnes jíti

ze sovětské pr.ele

do americké řiti.

Brtník 7.6.2007 15:33

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

A u toho Stalingradu či Volgogradu či Carycinu nebo jak se to tam teď jmenuje ta čestná smrt byla na které straně. Ti co bránili v obklíčení a bez zásob město, nebo ti co útočili ?  A nebo v zimě potom, co se role otočily a z útočníků byli najednou obránci bez zásob  v obklíčení  a z obklíčených obránců útočníci ?

h 7.6.2007 15:31

Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

Vy si delate legraci, ale me by to ani neprekvapilo. App. co vite co se delo na zaver noci v narodnim pamatniku na zizkove kdyz uz novinari schovali fotoaparaty.

Buvol 7.6.2007 15:05

Re: Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

... a doležal by to tam potom mohl za odměnu uklidit, ekologicky, pochopitelně ...

Ske/pticu/s M/aximus 7.6.2007 15:00

Zkrátka příště bychom měli volit rovnou absolventy zvláštních škol a pár křesel obsadit landsmanschaftem

Bohoušek bude spokojený a bude se mu dobře dadat ;-D

Přihlížející 7.6.2007 14:50

Re: Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

... a aby přitom nepoužívali ochrany ...

M.G. 7.6.2007 14:49

pane Ivane.

Vám se v této zemi asi těžko žije...

petr brana 7.6.2007 14:47

Re: Stále stejně dokola jako valčík.

pane Brmbos, nechtejte presprilis - dale vas zivotni osud nezanese, nez pouze do takrka demokraticke spolecnosti. Slova pana Dolezala jsou popravde  brutalne provokativni. Ale otvirajici a reakce jsou ale dobrym meritkem vyvoje umeni disputu v  tehle nasi nikdy uspokojujicne demokraticke spolecnosti.

jak kdo 7.6.2007 14:38

jak kdo

já  si  rozhodně  zasoužím lepší  vládu

Talián 7.6.2007 14:32

Re: Re: Re: Ekoteroristku Kuchtovou nepodporuji

Mým tajným snem je převést ČR na ČR a.s., čili aby platil obchodní zákoník v celém rozsahu a pro všechny. Potom by na funkce nestačila dohoda politiků, ale nastalo by veřejné výběrové řízení s dokládáním kvalifikace a dosavadní praxe v oboru. Také by se mě líbila aplikace pasáže, že členové statutárních orgánů ručí společně a nedělitelně vším včetně svého majetku. Pokud se chcete pobavit, tak úplné znění zákona č. 513/1991 Sb. dostanete za 37 Kč. Potom stačí vzít trhačku a propisku a začít aplikovat. Je z toho hezká společenská hra k pivu a vínu, při které lze pochopit, kde je skutečná moc - tam kde jsou skutečné peníze.

Přihlížející 7.6.2007 14:30

Re: Re: Re: Vyvolené národy na světě jsou

Myslíte jako Jekyl a Hyde ?

Přihlížející 7.6.2007 14:28

Re: zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

" je nejlepší za posledních.." jo, už jenom zbývá , aby Topolánek organizoval s touto vládou swingers party .... 

janoryna 7.6.2007 14:23

zlatá slovo pane doležal. tahle vláda je nejlepší za posledních

70 let. je sborem silných osobností vybraného chování a morálkou by mohly být vzorem anglickým džentlmenům. oceňuji vládu jako celek, jak byla rovnocenným partnerem prezidentu bušovi. to nebylo jako za zemana, špidly nebo paroubka, kteří mu jen podlézali. rovněž vymakaný program daňových a sociálních reforem. je dobře, že zatížili i ty socky žijící z podpor. tyhle daně budou platit i r*m*vé. a to je co říct.

brana 7.6.2007 14:22

Re: Re: Vyvolené národy na světě jsou

My - dabel a pana Maria v jednom.

brana 7.6.2007 14:16

Re: Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

muj kec vyjadroval domenku, ze nositelee dnesniho systemu jsou nadmerne vystaveni  nasledkum stresoveho zatizeni. Casto se zdravotnimi nasledky, casto s potupou sve smesnosti. Rizikovost svobodneho hajeni privatnich domenek o stavu a chodu politickeho deni jsem nehodnotil  - pro kazdy pripad podotykam, ze spolecenska tolerance souvisi s vedomim nutnosti politickych kompromisu. To myslim je v postkomunismu plosne nestraveny substrat fungujici demokracie.

Talián 7.6.2007 14:16

Re: Pan Doležal evidentně cítí, že je potřeba začít mluvit víc nahlas

Pokud bereme ČR jako ekonomický celek, tak vláda disponující ropočtem cca 700 miliard ovládá asi 10% prostředků, které se točí v celé ekonomice. Možná je to trochu víc ale těžko to převýší 15%. Tím je dána její úloha. Úloha vlády je, Bůh ví proč, předceňována. Hospodářský výsledk této země se tvoří v produkční sféře, kterou vláda muže ovlivnit jen nepřímo a okrajově. Vláda je správcem státního majetku ( nic moc ) a provozovatele servisních organizací ( armáda, policie, soudnictví atd ). Produkční sféra je, byla a bude rozhodojící silou a vcelku je jí fuk, kdo sedí ve strakovce, pokud nechce moc. Pokud je nenažranost eráru přílišná, dokáže mu produkční sféra čelit a oplácet měrou víc než hojnou. Pokud použiji historický příměr, není vláda zdobena královskou korunou, ale spíš halenou králova podkoního. Lze to odvodit i tím, že ekonomický růst naskočil s dostatečným přílivem investic a bez výkyvů trvá i když se ve funkcích střídají dost bizardní existence. Význam vlády je omezený a proto debaty o ní mají spíše komický nádech. Je to jako posuzovat úroveň opery, podle personálu v šatnách.