28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek F. 7.6.2007 14:09

Re: Re: Stále stejně dokola jako valčík.

Začátek vaší poslední věty je tak bolševicky údernej, že skoro překryje svoji hloupost.:-)

brana 7.6.2007 13:56

Re: Re: Podporujte svého šerifa

Prifukuji si poznamkou, ze ten kdo od vysledku politickeho zapoleni neocekava kompromis si jeste  nepovsiml ze zije v takrka demokraticky  fungujici spolecnosti.

Tomas 7.6.2007 13:51

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Je dobře, že alespoň vy se svůj názor říci nebojíte - tedy přinejmenším zde na diskusním fóru. Nicméně z vaší poznámky jsem pochopil, že jinde si necháváte své názory pro sebe v obavě aby vás nevyhodili z práce. Jinými slövy, jste přesvědčen, že pokud by se váš šéf ku příkladu dozvěděl, co si myslíte o dnešní politické situaci, vyrazil by vás na hodinu... Hmmm... A to je jako podle vás seriozní příspěvek do diskuse, nebo jenom blbej kec?

waxmann 7.6.2007 13:51

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

jenze diktatura trhu  je o fous nestranejsi.  Pozira sve vyznavace i ty bez vyznani. Podivejte se kam to mnozi z  vyznavacu trhu dotahli - bud infarkt, nebo na pranyr smesnosti.

Tomas 7.6.2007 13:46

Re: Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Tuhle větu si budu pamatovat - to by chtělo vytesat do kameme!

lucina 7.6.2007 13:46

Re: Stále stejně dokola jako valčík.

Pokud preferujete chorovod, pláčete na špatném hrobě. Valčík Střední Evropě sluší. Rusové našimi přáteli nebyli a nebudou, to si namlouvalo pár slavjanofilů a po nich komunisti. Doležal má pravdu, i kdybyste se rozkrájel. Pokud se k vám policie ČR bezdůvodně nechovala korektně, máte si stěžovat na patřičných místech a ne na anonymním diskusním foru. O otázkách bezpečnosti státu se nediskutuje, tím méně s chaoty.

Brmboš 7.6.2007 13:40

Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Ale bylo, jen se nebát. Ono to s tím kriminálem nebylo až tak horký. Za komunismu jste si mohl dovolit říci v práci svůj názor a maximálně vás vyhodili, ale práci jste našel jinde. Teď vás vyhodí a práci už nenajdete. Proto lidi mají větší strach než v minulosti. I tehdy bylo propojeno vše se vším, ale dnes navíc je toto propojení mefie v politice s mafií v hospodářství a ekonomice o to je to horší. A tedy jde o toky státních peněz jedněm a okrádání druhých. Vemte si třeba  jen ty zakázky ministerstva vlajek s pruhama neboli naší rockové hvězdy Parkanové.

Přihlížející 7.6.2007 13:39

Re: Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

"nevládnou zde komouši " možná, ale ta dnešní vláda?! Nezdá se Vám, že je to banda deviantů, zlodějů, korupčníků, k ure v níků a hlavně pitomců a bláznů? A ještě si zpívaj!

Malý Aston 7.6.2007 13:34

Re: Re: Re: Jak za komunistické diktatury

Ale pročpak? Mám se báječně,nevládnou zde komouši jako za Jakeše,komouši s lidskou tváří od Paroubka jsou zlostí bez sebe a tak jen udávají a udávají.Bude báječné léto.:-D

Brmboš 7.6.2007 13:32

Stále stejně dokola jako valčík.

Nerozumím tomu proč stále omíláte ublížení nás vůči sudetským Němcům, které mělo svoji podstatu v tom co Němci činili a konali za války proti naší zemi a na druhé straně stále chcete, aby se z Rusů dělali stálí nepřátelé. Buď je to nějaká stařecká pomatenost nebo posluhování jedněm na úkor druhých. Jednoduše řečeno smutné bylo obojí i když druhá světová válka byla nepoměrně horší. Co je však pitomost, že se tato vláda nemůže dočkat nikdy stability pokud se bude bát vlastních lidí. Jo a pane Doležal už se zase vodí na policii kvůli jinému názoru a chovají se tam k vám stejně jako se chovali ti minulí. Buď vás to nezajímá a prostě jste jen uštěkaný pes na něco co vám vadí osobně, nebo jste novinář, který by měl setsakra pohlídat demokracii i svobodu ke které stoprocentně patří i referendum. Ale toho vy se bojíte stejně jako ta naše přihlouplá vláda.

Přihlížející 7.6.2007 13:30

Re: Re: Jak za komunistické diktatury

... už nám radši nic nevykládejte ....

F.VÍZEK 7.6.2007 13:30

Aby bylo jasno...

Tak soudruhem ve stranickém smyslu nejsem už 38 let, jinak jako všichni ostatní občané Československa ve smyslu odborářském, úředním, vojenském... byl soudruhem každý jeden z nás - dokonce i dnešní pozdní antikomunisté a dokonce i Václav Klaus s Lívií.  To jenom tak pro pořádek, když už nejste schopen zdvořilejšího chování...  Stanleyi ! 

PS: Bylo nás hodně lidí (těch 0,1%)  z celé populace, kteří se uměli vzepřít bolševismu a totalitě už za minulého režimu?  Nás, kteří jsme nyní špatným svědomím pro všechny opožděné "hrdiny"? Proto i terčem pro bláboly, ironizování a osobní špilce ? 

Malý Aston 7.6.2007 13:27

Re: Jak za komunistické diktatury

Mám dojem,že nemáte pravdu.Jednak za komoušů nebylo možné kritizovat,což se rovnalo kriminálu a jednak se laskavě podívejte z okna,pokud nejste někde ve sklepě,že to nikoho v podstatě nezajímá.Ano v televizi straší Paroubek a Filip,jako by se jich to týkalo a na druhé straně zase Topol a ostatní.Kdo má nějaké vzdělání tak určité opatření chápe i když s nimi nemusí souhlasit a kdo je debil,tomu to můžete vykládat od rána do večera,pořád a pořád bude říkat to co říká Paroubek a Filip.:-D

Stanley 7.6.2007 13:19

Re: Re: NEPOUCITELNI....

Příjde mi až legrační a směšné, jak zdůrazňujete ve svém článku - "ne ruské, ale sovětské",  SSSR, ne Rusko atd.  Vy totiž chcete říci, že Rusové za nic nemohou ?! Vy si myslíte, že   velmocenskoimperialistickou politiku prováděl SSSR a ne Rusko ?   Nenechte se vysmát !Myslíte si, že hlavní slovo v SSSR měli  Estonci,Arménci ,Kazaši nebo  Jakuti ?   Džugašvili byl na př. jistě Gruzínec, ale jakou prováděl politiku  ?  Ruskou !!

Ivan 7.6.2007 13:07

Re: Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

A co se děje teď?  Krejčíře propustili z vazby, několikaleté úsilí policie (za vlády Paroubka, který s policisty, asi podplacenými od Krejčíře, zatočil) vyšlo nadarmo. Odborníci ODS počkali, až propásnou lhůtu a vymysleli si výmluvu, že už hloupější ani nebylo možné vymyslet. Teď je ticho po pěšině, jakou účast mají papaláši ODS v případu týraného Ondry z Kuřimi. Veřejnost je matena žvásty o nějaké sektě, když je nasnadě, že běželo o účast v pornografickém "průmyslu". Jména jako Venclík nebo Patočka nebo onen šéf místní ODS, na jehož jméno si teď zrovna nemohu vzpomenout, jak to, že se o nich na psu nepíše. To by přece byla zajímavé. Odkud jsou peníze státotvorné politické strany. To by ovšem musel existovat nezávislý tisk a ne prodejné propagandistické hlásné trouby. To i komunistická cenzura pustila víc informací.

to doležel 7.6.2007 13:05

Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Výmluvy na komunisty jsou nesmysly ODS, které nám tlučou do hlavy. Víc bývalých komoušů je v ODS než v KSČM.

to doležel 7.6.2007 13:03

Jak za komunistické diktatury

výhrůžky a strašení lidí budoucností. Příliž moc lží, nepravd, hloupost a obrovská debilita. To je dnešní vláda. Pane Doležal podívejte se do nedávné minulosti 1995-2006 a je to jasně vidět a to nejen v ekonomii, samozřejmě rezervy do ideálního stavu pořád existují, ale na ty reforma ODS nikdy mít nebude.

Josef 7.6.2007 13:01

Reforma

Chtělo by to nějakého pana Rašína!!!!!!!

Stanley 7.6.2007 12:54

Re: Stranit slušnějšímu proti sprostým? A Vy to pane Doležale opravdu děláte?

 Hlavně, že Vám soudruhu  Vízku, nevadí některé výroky Vašeho soudruha Paroubka, v před i povolební atmosféře.  Vy se asi již na ně nepamatujete, že  ?

Tomas 7.6.2007 12:53

Re: Jsem rád, že nejsem jediný...

Princip Paroubkova působení ve "vysoké politice" je právě spojení s komunisty. Ten člověk se prostě chopil prostoru do kterého bylo do té doby všem socdemokratickým šéfům žinantní vstupovat. To je zároveň jeho největší tragedie. Paroubek je nekoalovatelný (a s ním tím pádem i ČSSD). Ten člověk může být u moci za jediného předpokladu - že socialisté dají s komunisty dohromady parlamentní většinu (nepočítám nedemokratické varianty vývoje). Všechny ostatní koaliční varianty jsou pasé, protože žádná partaj nemůže jít do tak nejistého projektu s člověkem, který má tu moc kdykoli svou vlastní koalici podrazit. A to je obsah politiky dneška.

Buvol 7.6.2007 12:49

Re: Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Je fakt, že ta u Domažlic, kde naši předkové zahnali ty němčoury, svým zpěvem, by měla vstoupit do historie přinejmenším jako bitva u Kannn! Vlastně teď mě napadá, že my jsme možná nejslavnějším národem na světě! Kdo kdy kde zahnal své nepřátele zpěvem?! Kam se na to hrabe humahitární bombardování toho  z m r d a  Havla?!

Martin S 7.6.2007 12:48

Re: Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Taky jej rád čtu, ten chlap má neskutečný přehled a znalosti historické i politologické. Za co se má stydět ? Za to, že pracuje? Za to, že má kvalifikovaný názor ? Není podstatné, zda s ním souhlasím.  Někdo kdysi řekl (asi Winston Churchill) : "Nikdy s Vámi nebudu souhlasit, ale Vašich názorů si velice vážím" (neříkám to asi přesně, ale podstata je jasná).   >- 

Stanley 7.6.2007 12:43

Re: bla bla

 Čuk a Gek, to kluci jsou známí !

Stanley 7.6.2007 12:39

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

   A co bitvy husitů ?   Netvrdím, že to bylo vždy správné, ale zvláště v začátcích bojovali z přesvědčení za svou spravedlivou věc  !  A co 300 profesionálních bojovníků , tzv. "Moravanů"  na Bílé Hoře ? Ti své řemeslo odvedli až do konce !

GREGG 7.6.2007 12:38

Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

ZKUS SI ZNOVU POSLECHNOUST SOUDRUHA VISARIONOVICE PAROUBKA PO POSLEDNICH VOLBACH - same temne sily, prisluhovaci, imperialisti....... ano to je ta alternativa.... zamindrakovaneho ucetniho z RaJ s bednickou pod nohama :-))) a bolsevik oporou :-)))

jerry 7.6.2007 12:32

Mnohem horší, než sprostá slova, je sprostá činnost

A jedničkou mezi premiéry v tom byl Standa Koloťuk. Stát se premiérem jen kvůli svému osobnímu zbohatnutí a koupit si právnický titul, to už je vrchol sprostoty.:-(

Stanley 7.6.2007 12:28

Re: Vyvolené národy na světě jsou

  A  MY  !

Stanley 7.6.2007 12:27

Re: Podporujte svého šerifa

Já Vás částečně chápu, ale řekněte jaký "slepenec",po volbách, které dopadly tak jak dopadly, by jste preferoval  Vy ?  Když napíšete , že  by to mohl být  "Vyvolený Jirka" s podporou  "Falmera", již se neozvu !

Lucka 7.6.2007 12:18

Re: Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

A o Paroubkovi a jeho družině by se dalo psát donekonečna a pádné argumenty a ne tahle snůška blábolů na dřevěných nohách, podpíraná jen hloupou nenávistí,víte?Protože Paroubek nám tu už mnohé předvedl, včetně svého skvostného povolebního projevu,abychom věděli,co nás čeká,pokud se mu povede vrátit s těma svýma "odborníkama".Tak nedštěte jedové sliny a myslete chvilku!

Buvol 7.6.2007 12:17

Re: Vyvolené národy na světě jsou

Naopak zatracené národy na světě jsou takové národy jako jsou kanibalové a Němci .... A kdo že si je vyvolil? Ďábel! Ve svém věčném souboji dobra a zla .....