28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lucka 7.6.2007 12:14

Re: Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

R^R^

Přihlížející 7.6.2007 12:13

Vyvolené národy na světě jsou

Židé a Rusové ....

ŽA 7.6.2007 12:10

Re: Re: Re: NEPOUCITELNI....

Ano, takže Američani v roce 1945 zabránili Rusům, aby byla Praha komunistická anebo jim to odsouhlasili?

Frank 7.6.2007 12:06

Podporujte svého šerifa

"Musí stranit správnému před chybným, dobrému před špatným, slušnějšímu před sprostším". Opět perla páně Doležala. Pokud by se novináři řídili výše uvedeným pravidlem, Topolánek si ani neškrtne. Podle jakých kritérií novinář bude škatulkovat? Určitě podle svých. Sečteno a podtrženo: novinář se rozhodne, že Topolánek je slušnější, lepší a správnější a je to. Myslím si, že tato vláda je zatím to nejhorší, co tu po listopadu bylo. Viz. Toplolánek, Kuchtová, Bursík, Džamila, Čunek, Kalousek a další. A proto je třeba podle Doležala tuto vládu podporovat.

KTE 7.6.2007 12:04

Re: Re: Re: Re: Re: asi jsi opravdu moc mladý

Jenže aby to fungovalo tak, jak to fungovalo, bylo třeba spojit dvě věci: bolševismus a ruské velmocenské choutky...

Chris Kelvin 7.6.2007 11:58

Re: Re: NEPOUCITELNI....

"...Hitler  v té době měl velkou podporu USA a nezanedbatelnou částí amerického tisku byl vydáván jako příklad toho, jak by se měl v Evropě nastolit pořádek..."

A tohle prosímpěkně psali kde........????? 8-o

Možná Vám unikl princip demokracie. V době, kdy pan Chamberlain podepisoval mnichovskou dohodu, byl v opozici jistý pan Churchill, který proti tomu vehementně protestoval. A asi hlavně díky tomu se později dostal do čela země. Pravda, bylo to pozdě, ale přece....

Buvol 7.6.2007 11:55

Re: Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

Ať žije Rusko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chris Kelvin 7.6.2007 11:54

Re: Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

To bych radši padnul držkou na zem, než bych se někdy podpíral o KSČM..... ;-€

Buvol 7.6.2007 11:53

Nejdůstojnější smrt, která kdy existovala,

byla u Thermopyl a pak u Stalingradu ......

Chris Kelvin 7.6.2007 11:52

Jsem rád, že nejsem jediný...

...kdo pochopil, že Klaus je nebezpečný fundamentalista.

Jinak s Doležalem v zásadě souhlasím. Současná vláda je opravdu poměrně špatná, ale proti Paroubkovi je zlatá. Přičemž i když Paroubka hodně nemám rád už od dob jeho působení na Magistrátu a i když nejsem příznivec levice, pokud  by se jasně distancoval od komunistů, byl bych ochoten ho se skřípěním zubů potenciálně snášet. Takhle se ho opravdu bojím.

Jinak to, že z vlády vypadl Tlustý, považuji za velké plus pro ODS do budoucna. Jen tak dál. Sice Kalousek jako ministr financí taky nic moc, ale chápu, že současná koalice opravdu asi nemá nikoho lepšího.

Equileus 7.6.2007 11:45

Re: Re: NEPOUCITELNI....

Ta historie je po věcné stránce trochu jiná: Čáru dotyku (tj. kam až mohou vojska dojít) stanovily generální štáby a potvrdila "Velká trojka" a gen. Eisenhower a marš. Žukov ji jenom důsledně dodrželi; že vrchní velitel "Západu" nedovolil gen. Pattonovi, aby se utrhnul a "táhl na Prahu" není nic udivujícího.  Takže "fakta" je potřené občas konfrontovat s historickou skutečností.

Že se supervelmoci vzájemně informovaly o svých bezprostředních záměrech, a zejména o tom, že svým nejbližším (byť i agresivním) krokem nezahajují 3. světovou válku je skutečností. Jednou Sověti Američany, jindy naopak - výsledek je, že se tyto supervelmoci nedostaly do přímého válečného konfliktu. Já jim to (tj. vzájemnou informaci) nemám za zlé. Nesouhlasím s tím, že ukazovaly svoji sílu na slabších (Korea, Vietnam, Grenada, Maďarsko, Československo ...)

Je na čase, abychom sebrali síly a  začali nalézat sílu především v odhodlání začít kráčet svojí cestou, která se nenaklání na stranu nijakého VELKÉHO BRATRA.

KTE 7.6.2007 11:44

Re: Re: Re: Dolezal dovedl k dokonalosti ten nejhorsi paskvil komunisticke zurnalistiky.

Honzíku, zato váš nikoho neurážející příspěvek se jen hemží věcnými argumenty :-P

Cricket 7.6.2007 11:28

Re: bla bla

Ale může, cožpak se stále ještě neznáme?

KTE 7.6.2007 11:28

Re: Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Tak to já čtu pana Doložala rád, přestože ne ve všem s ním souhlasím. Zuřivý vztek a zášť z produkce lidí typu JH mi jen potvrzuje, jak je takových publicistů třeba.  Jen tak dál, pane Doležal ;-)

Equileus 7.6.2007 11:23

Re: Tahle vláda si podporu nezaslouží

!!

M. Zima 7.6.2007 11:22

Vy jste ten

článek nedočetl, na konci stojí, že ano, jste.

čuk 7.6.2007 11:18

bla bla

Horší vláda už nemůže existovat.

Pegas 7.6.2007 11:09

Mráz přichází z Moskvy!

Stačila jedna zkušenost? Nebo jsme tak opravdu, ale opravdu blbí?

M. Zima 7.6.2007 11:07

Až na to,

že Topolánkovy výroky jsou tou nejmenší komponentou selhání české pravice. Mnohem horší je, že Topolánek potom, co mu kLaus zmršením volebního systému a primitivními obstrukcemi dělal potíže kde to šlo, připustil kLausovu novou kandidaturu a tím pokračování české podprůměrnosti na dalších 5 let. Vzhledem k tomu je jakákoli snaha o reformu, a to i nehledě na vyložené hovadiny, směšná.

jakovy 7.6.2007 11:06

Našel Re: Re: Re: Co by jeste mohlo byt horsiho, Dolezale,

Vy. Ale tím by jste se stal tupým hloupým buranem.

whocares 7.6.2007 10:57

Re: Re: Re: Proč je třeba podporovat Topolánkovu vládu?

Pořád lepší sranda než katastrofa... :-/

ŽA 7.6.2007 10:55

Re: Re: Re: Pan Doležal evidentně cítí, že je potřeba začít mluvit víc nahlas

Bude-li ODS ještě pár dnů u moci, pak to půjde velmi snadno.....

ŽA 7.6.2007 10:54

Re: NEPOUCITELNI....

V roce 1938 pro ČSR Američané neudělali lautr nic, v roce 1945 dojeli do Rokycan a pak se Rusy dohodli, že Praha zůstane komnistická, v roce 1948 to samé, a v roce 1968 byli 19.srpna informováni, že dojde ke vpádu a vzali to na vědomí....tolik jen fakta

F.VÍZEK 7.6.2007 10:50

Stranit slušnějšímu proti sprostým? A Vy to pane Doležale opravdu děláte?

Měla ČR za dobu své existence "méně slušného" premiéra než je ten současný Mirek "Cooperfield" Topolánek?   

Připomenu, že  dílny premiéra vyšly výrazy jako „bordel ve sněmovně“, "es kommt der Tag",  "osvětimská lež",  "noc dlouhých nožů", "euroústava = shit", také pro novináře do mikrofonů „běžte do pr….“ i ve Sněmovně "búúúú" , i veřejný vulgární prsteníček jako "jednička Kalouskovi" i  SMS "jak uplést z h.... bič",  také kopání do auta  atd.   Nelze si přitom nevšimnout, že přes to všechno má Mirek Topolánek odvahu  stavět se do role kazatele morálky a učitele vkusu, jak ukázal svou kritikou na adresu médií v případu Jiřího Čunka.

Je ale něco mnohem vážnějšího:  Nelze přehlédnout všechny ty "mravné" a "nutné" personální vyhazovy v centrálních, zpravodajských a policejních orgánech. Děje se to proto, aby čeští úředníci lépe pochopili, že mají být apolitičtí, nestranní a spravedliví?  Není to spíše signál pro příští volební garnituru, že toto chování je - normální? Že policie, státní zástupci, zpravodajci, soudy i úřady jsou služebníky vítězů voleb?  

Příznačné rovněž je, že už ani paní Bubílková netančí,  že "skotačení" umělců a komiků se v nových povolebních podmínkách také vytrácí, protože narážky na nové mocné se jaksi "nevedou". Že by to zavinila autocenzura?  Není je někde na dohled ruka spravedlnosti - ne-li páně Pospíšilova, pak jistě Langrova? 

Milda 7.6.2007 10:43

Re: Proč je třeba podporovat Topolánkovu vládu

Trošku bych poopravil.....je nejméně špatné ze všech těch ostatních horších.......

JH 7.6.2007 10:37

Re: NEPOUCITELNI....

Kdyby tupost a hlubinná rektoskopie nadnášela létal byste jako balon! Přeci rektoskopie amrickým mafiánům a vrahům nemá nic společného s NATO v Evropě.

Ivan 7.6.2007 10:36

Re: NEPOUCITELNI....

To je divné.  V roce 1938 bylo Československo okupováno Hitlerem a zrazeno v Mnichově "demokraciemi" jako byla Velká Britanie a Francie.  Hitler  v té době měl velkou podporu USA a nezanedbatelnou částí amerického tisku byl vydáván jako příklad toho, jak by se měl v Evropě nastolit pořádek.  Takže pod vliv sovětské (zdůrazňuji sovětské, ne ruské!!!) diktatury se Československo dostalo kvůli politice "demokratických" států Evropy, potažmo i izolacionismu v USA, která vedla nakonec k válce a poválečném rozdělení Evropy. Takže v Jaltě a Postupimi nás USA a ostatní velmoci vydaly na pospas SSSR (opět zdůrazňuji, SSSR, ne Rusku!!!).  Nevím proto, proč bychom se měli na USA po těchto nanejvýše špatných historických zkušenostech nějak vázat. USA spojenci nikdy nezajímali, jen výhodné nebo nevýhodné kšefty. Na současné spojenectví s USA zatím doplatilo několik velkých podniků. Nesměly prodávat traktory, nákladní vozy, rafinerie, jadernou technologii a jiné do arabského světa (aby ty prodeje mohly udělat americké firmy).

JH 7.6.2007 10:34

Bože, že zem takového lumpa jako je doležal vůbec nosí.

Sleduji výblitky páně doležala a je to čím dál horší , jednou je hluboko v řiti svých německých chlebodárců nebo zase mu koukají paty z americké zadnice. Je to nátura na zvracení- jak patrno taková sebranka lumpů a hlubinných rektoskopů i v našem století existuje. Lze jen udělat paralelu mezi "publicisty" z let 1950-1956!!!! Že se ten člověk nestydí!

khjarda 7.6.2007 10:27

Re: Re: Pan Doležal evidentně cítí, že je potřeba začít mluvit víc nahlas

Kde by vláda ŠSD, SZ a KDU-ČSL sebrala potřebnou většinu bez podpory komunistů? To jen na okraj, když už jste takový mudrc.

Ivan 7.6.2007 10:26

Alternativa Paroubek s menšinovou vládou je samozřejmě lepší.

Alternativa vlády Paroubka s menšinovou vládou hledající podporu napříč politickým spektrem, tedy i u KSČM, je samozřejmě lepší alternativou, než současná vláda složená z panoptikálních figurek. 

 Parkanová jako amatérská zpěvačka a ministryně pro žoldáckou armádu najatých vrahounů, kteří za peníze udělají cokoli, Bursík jako agent dojednávající kšeft s repasovanými větrníky z Německa, Kuchtová jako agent energetických společnosti z Rakouska a Bavorska, které kvůli Temelínu přišly o ohromné kšefty se špičkovým elektrickým proudem z přečerpávajících elektráren v Alpách, Vondra jako agent vlády USA, pracující pro zbrojařskou firmu Haliburton, Julínek jako dealer famaceutických společností odírajících české zdravotnictví.  V čele státu president, který se cítí jako ředitel zeměkoule, trpí komplexem z toho, že vědecká obec jeho názory nebere vážně a proto se jí mstí, kde jen může. A v čele vlády typicky komunistický "zelený mozek", produkt komunistického vojenského gymnazia proslulého tupostí, vulgaritou a devotností svých absolventů.