1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Lada 29.1.2007 1:38

Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

Postarat se o sve spojence??? Jako treba Panama, Irak, Guatemala, Bolivie, cela jizni Amerika atd. Helenko jsi tele.

bruner 29.1.2007 1:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: oslí můstek

pohovořte, prosím, argumentačně silně o tom problému s placením dolary za ropu. Vaše rada jít na google se minula cíle neb nevím kde bych tam hledal vaše argumenty. Vždyť i váše jméno je z říše elfů a ti, jak známo neargumentují. Těm se prostě musí věřit. A kdo nevěří toho sní. A na mně by si smlsli. Vždyť jsem vůl.

Finrod Felagund 29.1.2007 1:33

Re: Re: Re: Re: Re: oslí můstek

jj, vlastnoručně vytištěné v Pekingu :-)

MILA 29.1.2007 1:33

Re: Re: Re: oslí můstek

podivej brunere, blizsi kosile nez kabat, to je svata pravda, americane jsou evropane, a radsi je nez islamisty, ba i rusaky, coz jsou sice evropa - ale jaksi zparchantela

Lava 29.1.2007 1:32

Re: Re: Re: Re: oslí můstek

Ono tomu $  nemusi zadny juan konkurovat oni tech $ maji 1trilion troubo, to ti neni znamo?;-D;-D;-D

Finrod Felagund 29.1.2007 1:29

Re: Re: Re: Re: Re: oslí můstek

U vám podobných jsem se o argumenty pokoušel mnohokrát, do jisté doby v každé diskusi na tohle téma. Pak jsem s tím přestal, protože jsem zjistil, že to nemá cenu. Chcete-li znát mé argumenty, jsou dohledatelné, použijte google.com.

bruner 29.1.2007 1:25

Re: Re: Re: Re: oslí můstek

pokud jste mi chtěl nadávat, tak jen si poslušte. Kde chybí argument nadávka přijde vhod. Pokud mi chcete lichotit tak děkuji. Vždyť právě volové stáli u zrodu českého státu. Než se Přemysl Rataj odebral na knížecí stolec trávil čas s voly.

Já žiju v Evropě a chci ji mít silnou a to i za cenu, že jsem vůl. Vůl ale silnej. A se mnou ostatní evropané.

Standalone 29.1.2007 1:24

Proc tolik demagogie?

Nic proti smlsnuti si na pivnim Cizkovi, ani proti zakladnam, ale vazne si myslite, ze by se mohla zakladna pro rakety vybudovat na hranicích Afghánistánu a Pákistánu), bez povsimnuti NATO?

Co se tyce radaru jako cile je to castecne pravda; nedelejme hloupe, system bude vyuzitelny globalne, tedy bude odstrasovat i Cinu pred anexi Taiwanu a pripadne dle potreby Rusko. Bylo by dobre vysvetlit, jakym zpusobem bude radar branen. Vysvetlovat uzitecnost radaru pro nas tim, ze "voni budou chtit strilet na Ameriku, ale spatne mirej" neni dobry argument pro.

S tou naftou to je dobry :-D, Na ruzku s tim zabodujete (bacha ale na usta), v medialni debate jsem bohuzel tento argument nezaznamenal.

Kdyby se tam oficialne smelo, doporucil bych vam do Brd vylet. Zakladna bude mala, prostor je velky, urcite se da udelat citlive, aby priroda neutrpela. Ale je tam opravdu pres pusobeni CSLA klid a pekna priroda, coz se neda rict o oblasti Mnisku/Dubence, kde se vyradilo hornictvo.

Pristup "kdo ma nejakou pripominku je komunista" pomuze jen vasemu egu, radaru urcite ne.

certik 29.1.2007 1:24

Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

No tak nemusite hnedka dostavat vsimne, muze kapnout z nejakych zakazek, ze sluzeb personalu, z pronajmu nebo prodeje realit, ne? Vy jeste zijete v komunistickych casech, ze byste chtela vsimne a ty doopravdove penize nechate plavat?

IMHO tohle horlive pritakavani vam nekdo podstrcil, zrovna stejne jako kdysi to delaval ustredni vybor strany. Mozna jsou to i fyzicky ti sami lide. A zase z toho nic nemate:-/

Finrod Felagund 29.1.2007 1:20

Re: Re: Re: oslí můstek

V USA nežiju, byť bych jednou žít chtěl. A to navzdory plácání volů, jako jste vy.

bruner 29.1.2007 1:17

Re: Re: oslí můstek

já nemám strach. Já jen říkám, že se mi nelíbí, když mě někdo klame. Jak mám věřit americké masáži, když tak selhali s informacemi o Iraku. Ze všeho čouhá jak sláma z bot touha postavit velký zbrojní systém. Hlavně drahý. Ať se dolary točí. Že je to zášť proti američanům. Ale kdež. Je to jen upúřednostňování vlastních evropských zájmů. A co je na tom divného. Bližší košile než kabát. Diskutér žijící v americe bude prosazovat jemu bližší zájmy. A já ho chápu a jen žádám, aby on chápal i mě.

Stachanov 29.1.2007 1:17

Re: Re: Re: oslí můstek

jsem úplně klidnej. Dolar je měna státu, kde si můžete za tuto měnu koupit věci s největší svobodou na světě. Tomu nemůže konkurovat evropské socialistické euro, ani íránské papírky kryté sliby a nařízeními nejvyššího ajatoláha, ani činský juan krytí moudrostí vševědoucí komunistické strany. Už z tohoto jednoduchého principu to íránské klerikální klice nevyjde.

MILA 29.1.2007 1:16

Re: Re: oslí můstek

ono to krasne tak dopadnout muze, vzhedem k tomu ze americane hledaji horem padem nejaky alternativni material na pohonne latky, vypada to ze ceny kukurice jdou nahoru diky tomu, a az nebude o ropu zajem, uz o strednim vychode neuslysis, budou v loji, nejsou ani schopni si neco vybudovat na casy po rope. Holt ta lidska prostota, - to co je dnes- mysli si - musi byt zitra.

Nebude to poprve co se situace zmeni, takovych zmen uz bylo

helena 29.1.2007 1:13

Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

jo;-) když tady prosadím základnu . dostanu všimné v dolarech:-D :-D ale chápu, že jsou lidé, kteří nepochopí, že někdo může mít svůj názor bez toho, že by mu ho nadiktoval ústřední výbor strany

Stachanov 29.1.2007 1:13

Re: oslí můstek

Írán se sice snaží škodit američanům kde může, ale vychází to dost na prázdno. Američani můžou být klidní. Dopadne to jako mnohokrát před tím, kdy všichni už už viděli pád imperialistických USA a nakonec padli sami. Je to běh na velmi dlouhou trať, ale nakonec to tak skončí. Poslední krásnej příklad byl s Airbusama. Máme největší letadlo, jsme nejlepší na světě - a nakonec evropský socialismus a regulacionismus zabředl do bažiny a smějou se Američani. A stejně dopadne íránský klerikální dirigismus.

certik 29.1.2007 1:11

Re: Re: a proč si myslíte, že by nešlo šmelit s Amíky ?

Vysoce placeni technici, to zni jako bomba pro ceske prostitutky. Ted uz je mi to jasny, kdo za celou touhle kampani pro radar stoji.

bruner 29.1.2007 1:10

Re: Re: oslí můstek

jen mi řekněte, co byste dělal (žijete zjevně v USA), kdyby přestal být zájem o dolary? Např.jen to stou ropou. MUseli byste si ji kupovat za eura. A ty se netisknou v americe a tak se musí kupovat. A jak je zájem jde cena nahoru. Galon benzinu na dvojnásobek. Co nato říkáte?

Finrod Felagund 29.1.2007 1:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

V kouktu duše doufám v nového Bismarcka, ale pochybuji, že takový přijde. A i kdyby přišel, nikdo ze zbabělců ho volit nebude, ti se radši půjdou "bavit" do Berlina na love parade, nebo v lepším případě do Mnichova na Oktoberfest...

Finrod Felagund 29.1.2007 1:08

Re: Re: oslí můstek

jo a i se 72 pannami...

certik 29.1.2007 1:08

Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

Jestli ze stavby te radarove stanice nebo zakladny nepoplyne nic do vasi kapsy, tak timhle horlivym pritakavanim jenom delate uzitecneho osla lidem, co jsou jim vase zajmy uplne ukradene.

MILA 29.1.2007 1:04

Re: Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

ona je uz i ta nemcina brzo prejde,maji spocitano ze pristi generace nemcu bude nemecka mensina, vetsina budou muslimove, vetsinou turci. takze to maji spocitano, a jsou ztrnuli jako myska pred kobrou

MILA 29.1.2007 1:01

Re: oslí můstek

spravne brunere, ja jsem celej pryc z toho strachu pred americkejma atomovkama, (nebo ruskejma) to Irana ty atomovky vubec nepouzije, oni jsou straaasne nabozni, a to vis, Koran jim to zakazuje- vrazdid nevinne. A my jim prece nic neudelali!! proc by on meli na nas mit spadeno? Kez by bylo vic rouzumnych lidi jako ty brunere, to by byl raj- doslova- uz bychom byli v raji

certik 29.1.2007 1:00

Re: Re: straseni ajatolahem

Ja jim nic psat nemusim, oni si poradi sami. Je to stare schema--vyvoj drahe zbrojni techniky slouzi primarne k precerpavani penez z kapsy jedne do kapsy druhe, skutecne valky samozrejme vypadaji uplne jinak. Jak sam jiste vidite. Vsak ten americky radar nic jineho neni nez past na penize americkeho danoveho poplatnika.

Kdybyste chtel DOOPRAVDY podniknout jaderny utok, budete strilet rakety aby to bylo jasne odkud vitr veje, nebo byste tu bombu nekam podstrcil aby se nedalo zjistit kdo je za to zodpovedny?

Finrod Felagund 29.1.2007 0:56

Re: Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

tak tak, ten jenom pozvat al-džazíru a kdo ví, jestli ne i hamás nebo al-kájdu do Sněmovny...

helena 29.1.2007 0:56

Re: oslí můstek

Naprosto s Vámi souhlasím, každý kdo má tu možnost zvyšovat životní úroveň američanů může být na sebe hrdý. Jenže na rozdíl od Vás teď nepoužívám ironii.  Stačí jenom znát trochu historii.

Finrod Felagund 29.1.2007 0:56

Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

Také se mi zdá. Ostatně mám z Německa velmi rozporuplné dojmy, současné Německo mi připadá jako německy mluvící Francie... rád bych se pletl, ale obávám se, že asi ne....

Finrod Felagund 29.1.2007 0:55

Re: oslí můstek

na tohle nemá snad ani smysl reagovat... v Íránu se narozdíl od USA kamenují "nevěrnice" a ztrácejí lidi, kreténe........ (Y)

helena 29.1.2007 0:53

Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

a co s tím? Kdysi jsme mohli říkat, že je škoda, že jsme se nenarodili o 300 km směrem na západ, ale obávám se, že dneska už to neplatí.

bruner 29.1.2007 0:53

oslí můstek

že dvě věci nemají nic společného. Nevadí, postavíme si "oslí můstek" a spojení máme. Před pár lety v Iráku nás OM vedl k zbraním hrom.ničení. Nebyly. Nyní je na řadě Irán. Má atom. Ale ten mají američané také. Tak kde je jádro pudle. V palcení za ropu. Saddam Husejn se chystal nechat si platit eury místo dolarů. To se neodpouští. Nyní totéž dělá Irán. Proto ten povyk a proto zbrojení. Za dolary. Za americkou životní úroveň.

helena 29.1.2007 0:51

Re: Re: Re: Re: to je presne podle mcc- maly cesky clovek

v reakci na Vaši poznámku mě napadá jediné slovo: Zaorálek ;-);-)