26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Abonent 7.1.2008 17:45

Pro Ludvu : Prosím o vysvětlení (1.opakování otázky)

Vážený Ludvo, ještě jste mi neodpověděl na včerejší otázku, takže znovu :

Vy opravdu považujete za neprůkaznou "náboženskou víru" ?

Děkuji předem za odpověď.

Francek 7.1.2008 17:44

Přečtěte si,prosím,následující článek a pouvažujte - je dost poučný

www:.globalaffairs.cz/cz/oldthemes/oldthem1/534.html .   

Ludva 7.1.2008 17:39

Re: Re: Re: Pro soudruha Catona

Není na Vás moc složité, že to napadení bude nejspíš právě kvůli tomu cizímu vojenskému zařízení ?

jirka.s. 7.1.2008 17:35

Re: Re: Re: Neměl náhodou na mysli bomby s ochuzeným uranem, které byly též použity při humanitárním bombardování Srbska ?

A ta škola, ..vole, to byla nejspíše tahle, viď :http://www.firmy.cz/Instituce-a-urady/Vzdelavaci-instituce/Zakladni-skoly/Zvlastni-pomocne-a-specialni/reg/praha

Harpyje 7.1.2008 17:34

Re: Re: Re: Re: Starosta Trokavce je mimo ?

Předposlední "ohlas čtenářů", úplně na konci.

vi 7.1.2008 17:31

Re: Re: Re: Starosta Trokavce je mimo ?

Upřesněte kde a já se okamžitě po přečtení omluvím.

jirka.s. 7.1.2008 17:28

Re: Báseň pro inteligentního starostu

R^;-DR^;-DR^

Kobylka Lajda 7.1.2008 17:26

Re: Re: Báseň pro inteligentního starostu

Je mi líto, že jsem sprostá, ale jako kopavá kobyla si to mohu dovolit! S takovým troubou těžko ztrácet krásná slova!!!;-D;-D

Kobylka Lajda 7.1.2008 17:24

Re: lidoop

;-D;-D;-D;-D

Harpyje 7.1.2008 17:23

Re: Báseň pro inteligentního starostu

;-D ;-D ;-D 

Kobylka Lajda 7.1.2008 17:23

Báseň pro inteligentního starostu

"Inteligentní" báseň pro "inteligentního" starostu:

Co to máme za savce? Toť starosta z Trokavce!!! V Trokavci je narudlo, chytněme ho za pudlo!!...Už pobavil Evropu, teď mu (Y) nakopu! I Ty rudý chvostoskoku, nakopu Tě do rozkroku!!;-D;-D;-D

Jara 7.1.2008 17:20

Vhodný kandidát za ČSSD do senátu

Komunisté, jsou vlastně zdivočelí sociální demokraté. I byvalí. Stejný kandidát je i bývalý Rathův náměstek a odpírač poplatků Dryml. Viděl jsem ho za Ratha párkrát v televizi a četl s ním nějaké rozhovory. Rath je oproti němu slušně vychovaný člověk. Takovému člověku jde určitě o blaho voličů. Jsou to korytáři nejhrubšího zrna, včetně chudáka starosty Trokavce.

Trotl 7.1.2008 17:17

Re: Re: Přátelství USA - Irák

Víte pane, osobně již dávno vaše příspěvky nečtu. Mají totiž nulovou informační hodnotu. Takže se ani nenamáhám s vámi polemizovat.  V této vaši reakci mne však pobavilo, že se oslovujete všichni.

Harpyje 7.1.2008 17:15

Re: Re: Starosta Trokavce je mimo ?

Ale našel! Když neumíté hledat, tak neobviňujte jiné z křivých úmyslů. Rv

glon 7.1.2008 17:15

Re: Pako........

Starosta trokavce se nezbláznil... Jde jenom o to, že v krátké době začne předvolební kampaň na místo poslance atd. NEVĚŘÍM , že tito lidé to dělají pro blaho lidu Dělají to pro sebe. Peníze, jsou peníze a to je velká síla. o co, že ti vaši starostové budou na kandididádce vaší obce, kraje atd.Stejná situace je i vjiných krajích. Zkuste si zkontrolovat třeba zlínský kraj a starosty  atd. atd.

Milan 7.1.2008 17:11

historie se opakuje

Tohle jsem už jednou zažil. Bylo to v 80letech a z Evropě existovalo „silné mírové hnutí“. Vedl je nějaký (západo) německý exgenerál Bastian. Jako bych slyšel teď jeho trotlovké argumenty. Potom se oběsil, když prasklo, že ho platila NDR. Ještě klika, že Reagan ty „Starwars“ tak propagoval. Kdyby to tak nebylo, tak jsme se dnes připravovali na oslavu narozenin V.I. Lenina.

Jenže nějací tupci, kteří nevidí trochu dopředu bohužel jsou všude. Mrkněte na Neapol. Několik let tam někteří občané brání udělat skládku, protože mají strach ze znečištění. Dneska je v Neapoli x tisíc tun odpadků na ulicích a lidé demonstrují, ať to někdo uklidí. V Nevadě (nevím jak se to městečko jmenuje), kdyby minulý rok někdo chtěl financovat opravu hráze zavlažovacího kanálu, tak ho ukamenují. Dnes, když hráz praskla mají v ulicích metr vody a všichni čumí. Až bude u nás nedostatek elektřiny, všichni budou řvát, ať vláda něco udělá. Zkuste se dnes pokusit postavit elektrárnu. Jo být trochu vizionář a počítat na zadní kolečka je problém. Mít u toho bolševiky - dvojnásobný. Nicméně jestli přijde ta miliarda muslimů (co někdo zmiňoval) sem, tak už se demonstrovat pro obranu rozhodně nebude. Já osobně jsem vlastně taky proti radaru. Já jsem pro rakety Pershing !!

vi 7.1.2008 17:09

Re: Starosta Trokavce je mimo ?

Je to vůbec pravda, že to napsal? Zdá se, že kromě Wágnera to nikdo nečet a nenašel!

ignorant 7.1.2008 17:07

Re: Re: Pro soudruha Catona

S tím nulovým významem bych si tak jistý nebyl. Napadení amerického radaru, event. státu jej hostícího, budou Spojené státy s velkou pravděpodobností hodnotit jako napadení spojence, což může vést k jejich angažovanosti ve prospěch téhož. Není to Vás moc složité? Ještě jedna poznámka: čeští turisté mohou dojít k úhoně v islámských zemích z mnoha dalších důvodů, plynoucích z naprosto jiné kultury, mentality, vzdělání atd. Podstatnější než nějaký radar je např. Prorokova karikatura.

lovesound 7.1.2008 17:02

Pako........

Chce ještě někdo pochybovat,že tito lidé jsou fanatičtí zaslepenci?Hloupost,spojená s rudou ideologií je stejně nebezpečná jako muslimští teroristé....A TOTO by chtělo rozhodovat o státu.;-€

PQ 7.1.2008 17:01

Re: Re: Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Omlouvám se, toho dne píše jiný blbec, že si Američané dvojčata shodili sami, by měli záminku k boji proti terorismu, aniž by se vypořádal s těmi letadly a taky k "řízené demolici", jak píše, je na takové mrakodrapy potřeba pořádná dávka trhavin a hodně času na přípravu, čehož si jistě v budovách nikdo nevšiml... P. starota to píše až 14.12. v odpovědi na příspěvek 87.

Ludva 7.1.2008 16:57

Starosta Trokavce je mimo ?

Možná s tím atomovým výbuchem v Afghánistanu, ale snaha USA chránit si své vlastní území a přenášet potíže jinam je známa. Například 67 pokusných atomových výbuchů na atolech Bikini a Eniwetok v letech 1945-1958 se zamořením rozsáhlých oblastí Tichomoří to nebylo nic ? Radar v Česku patří do stejné kategorie - chránit území USA a riziko přenechat hostitelské zemi. Děkuji, nechci.

PQ 7.1.2008 16:54

Re: Otázka pravosti - Wagner to psal ?

Pan starosta v odpovědi na příspěvek č.  87 z 14.12.07 píše m.j. (překopírováno): Zřejmě nevíte, že si USA své nové jaderné zbraně zkoušely například v Afgánistánu, kde atomovými bombami zničily např. centra stará tisíce let. To podporujete?

vi 7.1.2008 16:49

Je Wágner tuplovaný hajzl, nebo není?

Chtělo by to upřesnit ten příspěvek, nenašel jsem ho. Vzbuzuje to pocit, že Wágner překrucuje, nebo přímo lže. Pokud si to o tom atomovém útoku vymyslel, tak je opravdu "bolševická svině".

Ludva 7.1.2008 16:45

Re: Pro soudruha Catona

S tou politikou ODS máte plnou pravdu, s radarem už méně. Až bude postaven bude vadit kromě Ruska, Severní Koreje a Íránu ještě tak zhruba miliardě muslimů po celém světě. A my získáme skvělý titul "malého Satana" a když naše turisty někde podřežou, budou to moci zdůvodnit. Už i Poláci dosti váhají, proč stavět cizí vojenské zařízení, které pro jejich obranu má nulový význam.

F. Čech 7.1.2008 16:42

Re: Re: Re: Nemyslím ..

Buližníku. jste opravdu stejně tupý jako ten šutrák po němž se jmenujete.

F. Čech 7.1.2008 16:39

Soudruhovi Ale proč ano

Na vaše otevřené"soudružské diskuze" bez cenzury a přímo v televizi si dobře vzpomínám. Diskutoval tam vždy soudruh skalní bolševik  Ivan Brož se soudruhem ještě skalnějším bolševikem Dušanem Rovenským a nejskalnějším bolševikem (a logicky proto lehce dementním) supersoudruhem Jamborem (na křestní jméno toho dementa si už ale díky Bohu nevzpomínám). Ale na ty jeho kecy žel Bohu zapomenout nemůžu. Opravdu plodná diskuze a potom ty hezké volby v nichž jste vždy dostávali 99,97 % hlasů. Kolik máte teď vy troubo?

westík 7.1.2008 16:31

Re: Už se zase mlží

 Milý Cato, Vy jste snad reinkarnovaný Cato ze starého ŘímaJak jsem se dočetla, byl to  téměř nesnesitelný trouba

P.S.Jak jste si tu "většinu voličů " spočítal ?  Musím protestovat,neboť mne se na můj názor k radaru nikdo neptal(což  od Vás považuji za neuvěřitelný šlendrián)!Tak chutě do toho- dům od domu ..............

F. Čech 7.1.2008 16:28

Pro soudruha Ale proč ne

Hleďme jak soudruhům, když nedostali po svém odstavení od moci v roce 1989 to co zasloužili otrnulo a zase zastrašují. Klekněte si vy rudý šupáku na kolena a proste nás aspoň 4 roky za odpuštění za to co jste tady s námi a republikou za pomocí svých kamarádů z Východu 40 let prováděli!!!

Historik 7.1.2008 16:25

Re: Pro soudruha Catona

Bohužel máte plnou pravdu.

Historik 7.1.2008 16:21

Občan určitě ano. A také může platit CELÝ NÁROD ANO

V případě Německa tomu tak bylo a o zločinech rudoarmějců ve Východním Prusku se dodnes mlčí.

Koho roku 1945 zajímalo, že Hitler odstranil nezaměstnanost a zavedl spoustu dalších opatření ve prospěch chudých?