25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Esmerald 7.1.2008 12:07

Re: Když nám bolševik

R^!!

Esmerald 7.1.2008 12:04

Re: Ten starosta je normální trokavec...

Ano, to je pravda. Je opět český problem, že neexistuje pocit vlastního studu. Ten pocit, který nás žral až do hloubky kostí, když jsme o sobě slyšeli nadávku co jsme zač. Ten posit STUDU za blbost, kterou jsme udělali, za stupidní prohlášení, za které bylo dobře se stydět. Čechy se nějak změnily. Kdy jste naposled viděli to začervenání se v obličeji, když dotyčná osoba sama pochopila, že pitomec JE a že je nutno s tím něco dělat. Bývalo to běžné.

Dnes STUD NEEXISTUJE, hranice únosnosti se posunuly, krádež, zlodějina, podvod a lež jsou normalizovány a jelikož přece jen v nás stále přetrvává ta genetická nutnost studu, snažíme se jej vyvolat většími, horšími a sprostějšími nadávkami, čímž se lidé se ztraceným studem utvrzují ještě v dalším posouváním hranic a jsme v nekonečném kole. Něco nám schází. Je to rozum, etika, výchova ?

Páni experti, kde jste ? Protestujete proti 30Kč a nemáte čas na Vaši profesi ? 

Smoker 7.1.2008 11:57

Re: Re: NE RADARU

cože ???? http://www.valka.cz/newdesign/v900/clanek_883.html

Ivan 7.1.2008 11:50

Dopis je propagandistickým výmyslem

Oprava překlepu v nadpisu.

Ivan 7.1.2008 11:49

Dopis je propagandistrickým výmyslem.

Mezi nejhrubší propagandistické metody patří zde použitá. Vymyšlený dopis, který se pak předloží veřejnosti jako fakt. Už jednou jsem říkal, že tento propagandista používá špinavější triky, než je obvyklý standard na psu. Z diskuze je patrné, kolik hlupáků mu na tento trik sedlo.

Esmerald 7.1.2008 11:46

Re: koukám, že

A ta PŘÍŠERNĚ hloupá Chytilová by nám měla svými argumenty zvonit v uších.

Esmerald 7.1.2008 11:42

Re: Nemyslím ..

Buližníku, ale JÁ si myslím, že myslím. " ...veškeré napětí ve světě dnes.... se,bohužel, odehrává v režii USA.  Co Vás vede k černobílému "veškeré". Zavádějící nepravda, možná osobní NÁZOR, nikoliv ARGUMENT pomíjející existenci nikdy nekončícího TERORIZMU a NEPŘÁTELSTVÍ vůči Americe. Amerika byla vždy opravdovou mírumilovnou zemí, která, a to prosím si napište, " šla do válek až byla sama napadena " !!!! Amerika MĚLA vždy slabou stránku, že musel někdo přijít a dát jí prví ránu pěstí. Ovšemže následky si musí každý přičíst na SVŮJ účet. Proto to píši v čase minulém. Po prozření s Japonskem Amerika není stejná. Od té doby filosofie její obrany spočívá na nepřekonatelné síle, vědě, technice a pokroku. Zbraní proti Americe pak se stala cílená ESKALOVANÁ ZÁVIST. A toto je zbraň, užívaná, Buližníku, i pánem z Trokavce. 

Není jiná země na světě, která, s takovouto mocí by byla ochotna se sama eticky kontrolovat a své síly NEZNEUŽÍT ke své dominanci, ovšem až do té míry, kdy nějaký ztřeštěnec svou míru odpovědnosti popře. Stačilo málo a NĚMECKÉ TANKY jsem měl pod okny. Stačilo málo a měl jsem RUSKÉ TANKY pod okny, jen ty americké odjely bez výzev a nikdy se zde neoběvily. KDO je tedy nepřítel, zrádce, provokatér a nositel problemů ?

xxx 7.1.2008 11:42

Re: Re: NE RADARU

Vám jako klientu serveru společnosti Sloane Park Property Trust a.s.

dělá uran asi dobře?

Xaver 82.117 7.1.2008 11:39

Ten starosta je normální trokavec...

Fakt, já to už slyšel jako nadávku: ...ty seš blbej jak trokavec!

čtenář 7.1.2008 11:34

Pan starosta nejspíš

při svém starostování zhodnocuje organizační zkušenosti, které získal při službě u některého vojenského útvaru kdysi dislokovaných v oblasti Brd. Nabízejí se Strašice nebo Jince. Jeho rozhled a technická informovanost pravděpodobně odpovídají významnému postavení zástupce pro věci politické nejméně na úrovni praporu.

Jenda 7.1.2008 11:25

Re: Přátelství USA - Irák

Fakt by me zajimalo co by byval psal mily pasacek o japonsku nekdy v roce 1947. To by byly veci ...

Jenda 7.1.2008 11:23

Re: Upřímný Američan

Samozrejme, ze jde o ropu. Nebyt toho, ze se pod muslimskymi zememi nachazi to cerny mazlavy svinstvo, tak tam dodneska kocujou s blembloudama a pali jejich (a svuj) trus.

žaba(k) na prameni 7.1.2008 11:23

Starosta Trokavce je OK

Ale armáda pašalíku čechistánského se zřejmě totálně zbláznila.

Má armáda vojenský újezd v Brdech i jinde? Má. No tak tam civilům zakážu přístup. No a na těch, co tam přesto vlezou můžou parajednotky cvičit zátahy, chvaty, kopy , údery a pod. Neměli tam lézt paka vylízaný civilní. Prostě dostanou přes držku.  A příště se újezdu vyhnou hodně velkým obloukem. Ještě takového civila lze obvinit, že se pokoušel ohnout u kanónu lauf a bojeschopnost armii čechúnské ohrozit. A poslat ho, (pokud by si stěžoval)  šupem k soudu.

Uvidí starosta Trokavce, či jiné vísky  z dálky za plotem radom radaru?  No a co? A bude protestovat?  Nět probléma......

Starostovi se  řekne, že tam ve vojenském prostoru mají Tyranosaura Rex a učí ho hrát golf. A protože je velikej, má i míček velikej. Ověřit si to starostěnko nemůže, neb nemá jak.....

Vždyť je to tak jednoduché.....(Y)

Antonín Job 7.1.2008 11:18

"Starosta"

Bohužel, takových starostů máme více. Tento však dosáhl skutečně špičkové úrovně, řekl bych, že to zavání Bushofobií, či Usa-stihomammem. Jiná nosologická jednotka mne nenapadá. Přeji všem občanům Truskavce, aby vládu tohoto Bushobijce ve zdraví přežili. Bylo-by nošením  sov do Athén, ptát se pana starosty, jak protestoval proti raketám sovětské armády na našem území, předpokládám, že nijak. Je bohužel na snadě, že pan starosta v příštích volbách opět uspěje, neoť se zviditelní a možná získá teplý flíček v nějaké podobně stupidně myslící straně. Ale , řečeno slovy klasika, vždy potěší, když  někdo takhle blbne na kvadrát.

                                              Čest práci !!!!! soudruhu starosto

Roy Boehm 7.1.2008 11:18

Re: Re: Re: Radar-Politický problém

No, o síly by snad nebylo. Hromada výškových bombardérů B-29, když ruské stíhačky byly valnou většinou stavěny pro boje v malých výškách. A hlavně, recept na výrobu atomové bomby, kteý Rusové hledali ještě dobré čtyři roky (do 29.8.1949). Kdyby byla chuť, tak nás odepsat (podruhé v za sedm let) nemuseli.

JiB 7.1.2008 11:17

Re: Neměl náhodou na mysli bomby s ochuzeným uranem, které byly též použity při humanitárním bombardování Srbska ?

S ochuzeným uranem jsou to střely (např. do leteckého kanónu A-10tky), nebo do protipancéřového granátu tanku M1 Abrams. Ten, jak známo, ničí cíl kinetickou energií, nemá výbušnou část.

ps 7.1.2008 11:15

Re: Re: Re: NE RADARU

Takže minimálně radioaktivní uran se stané více radioaktivní když vysublimuje? Uran je jako každý těžký kov jedovatý ale stejně jedovatý je i wolfram, že kterého se průbojné střely dělají dnesa a v tom spočívá nebezpečí ale v ničem jiném. 

Roy Boehm 7.1.2008 11:13

To, že je pan starosta Neoral vůl,

nijak nemění můj názor na radar. Starosta Trokavce mi může bejt zcela volnej. Totéž ale, bohužel, nemůžu říct o radaru. BTW Vondra je taky pěknej kastrovanej sudokopytník, taky lže (dokonce v TV). A mění to nějak Váš náhled na problematiku radaru?

honzak 7.1.2008 11:13

koukám, že

nad Kladnem zase svítí rudá záře a imperialista třepe měšcem. A vrchní obrtrotl trokavec má zase publicitu a vymáčkne další prachy z rozpočtu.

Problematika potřebuje DŮSLEDNĚ rozdělit na technickou část a politickou. Na všech úrovních, poslanci a senátoři jsou častou stejně technicky zdatní jako trokavec.

Esmerald 7.1.2008 11:08

Re: 2 Esmerald

Žel, na stupidní otázku stupidní odpověď ! Můžete stejným způsobem uvést zdroj na toho zhrzeného Žida, pokud já budu rozhodovat o tom jaká fakta uznám ? Nelogické, nesmyslné, zbytečné. Mimo jiné; NEjsem Žid. Pro mne ARGUMENT nezná barvu pleti, jazyk a jak často říkám svůj patentovaný výrok " nerozhoduje ani tvar, ani velikost pohlavního ústrojí ".

Sporný výrok byl " vysloven ", ne přímo zapsán do mezinárodní úmluvy, ale vynasnažím se ze všech sil, abych spolehlivý zdroj opět našel a dám Vám vědět. Slibuji, já nezapomínám. 

Saul 7.1.2008 11:06

Re: Starosta má pravdu.

Myslím, že stanoviska obou soudruhů - starosty i "Fudžiamy" - nejsou projevem nedostatku chápavosti (ten by v takové míře snad ani nebyl možný), ale že jsou to postoje zaplacené. Pak ovšem nemá smysl s nimi diskutovat.

Buvol 7.1.2008 11:05

Neměl náhodou na mysli bomby s ochuzeným uranem, které byly též použity při humanitárním bombardování Srbska ?

huhu 7.1.2008 11:05

Re: Re: Re: Klasická česká metoda ...

já bych to na svoji zahrádku bral ! ;-)

bnmbn 7.1.2008 11:05

wagner...

Opet muj klasicky vykrik: Pane Wagnere, co pan Bem? Byl na Everestu nebo nebyl? Omluvil jste se mu nebo neomluvil?

Vodák 7.1.2008 11:04

Re: A co vám Esmeralde udělalo Česko

Myslel jsem, že srovnávat ruskou okupaci s americkým radarem, může jen starosta Trokavce.

huhu 7.1.2008 11:03

Re: Pokud se vám libero

nejsou oni Havel ? že by všem těm "obětem poškozování lidských práv"  na Guantanámu dali amnestii...

Buližník 7.1.2008 11:02

Nemyslím ..

že se starosta Trokavce pomátl. On pouze upozornuje na to ,že veškeré napětí ve světě dnes        (a záměrně vynechám pozitivní úlohu Ameriky ve válce a po ní ) se,bohužel, odehrává v režii USA.Amerika je  v současnosti více než kdykoli před tím ,na pozadí své vojenské a ekonomické síly, agresivnější,nenasytnější,bezohlednější vůči ostatnému světu. A kdyby  mělo dojít ,chraň Bůh,ke světovému konfliktu v němž by neměla šanci zvítězit,tak nás obdobně jako Británie a Francie svěho času klidně hodí přes palubu.    Závěr: radar u nás slouží zájmům USA především a až na posledním místě Česku a Polsku.

huhu 7.1.2008 11:02

Re: Re: Radar-Politický problém

USA (Západ) nás po válce nechaly Rusům z prostého důvodu. Neměly dost sil, aby v tom Stalinovi zamezily

Esmerald 7.1.2008 10:53

Re: Pokud se vám libero

Nebyl jsem osloven, ale připojuji se. K masovým nediskriminujícím vrahům, operujícím bez uniforem či identifikace na cizích územích je nutné přihlížet jako ke ZLOČINCŮM. Zločinci patří do vězení. Vězení musí být oploceno, nejlépe ostnatým drátem. Na Gtmu netrpí hladem, žízní či zimou. Ani je nekrmí vepřovým, ale stravou, odsouhlasenou imámem.Ti, kteří vazby na své rodiny mají, ti samozřejmě trpí, " mučí je to ", ale to je důsledek, ne příčina. "Fízlování a špiclování " je dnes naprosto legitimní sběr informací. Jak jinak byste byl Vy seznámen s těmi "hrůzami" na Gtmu ? 

X/X/O 7.1.2008 10:51

2 Esmerald

Můžete uvést zdroj, kdy ten sovětský voják něco takového řekl, rád bych si to přečetl?Domněnky zhrzeného Žida,nenávidějícího Rusko od doby, kdy mu přestal vládnout, nejsou žádná fakta.