26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 7.1.2008 1:18

starostu Trokavce řadím

k zoufalcům typu hledačů Štěchovického pokladu už dlouho. Nyní se jim ale omlouvám, jsou v podstatě neškodní blázni. Tohle je nebezpečný debil.

Esmerald 7.1.2008 0:57

Trokavec má zřejmě zvláštní autonomní demokracii

Zašel jsem si pro legraci na tu stránku Trokavce, ale žádná sranda to nebyla. Několik zoufalců patheticky lže a po vzoru bolševické "demokracie" je to jako s tím rudým telefonem, který má jenom sluchátko. Trokavec se chová, jakoby názor čtenářů neměl existova. Ale záhada přece tady je. Je tam sice rubrika " Ohlasy čtenářů" v které je třeba jakási Krajanka Alexa z Havaje, ale jak probůůůh se ta pomatenkyně do Trokaveckého počitače nabourala, když to já nezmohu, ač se snažím těm trottlům říct, že je ráno a po flámu. Hybaj na pole.

Borek@exil 7.1.2008 4:39

Re: Krajanka Alexa z Havaje

Přežrala se na luai poi a tak jí jeblo......asik bylo to poi nějak zkvašené.....

naples 7.1.2008 8:50

Re: Trokavec má zřejmě zvláštní autonomní demokracii

Co ocekavate, o lidi kteri vyrabovali pohranici?

JaS 7.1.2008 0:48

zbláznil se?

To vyjádření znamená změnu. Kdy se zbláznil? Jaká změna? Přece žádná! Jaké obyvatelstvo smělo žít v sousedství sovětských atomových raket? Jen tam zůstalo i se svým starostou.

Esmerald 7.1.2008 1:21

Re: zbláznil se?

Hej, to je pravda "JaS"i !! Že mne to nenapadlo samého ? Přece to jsou staří prokádrovaní zoufalci, kteří tam pro Rusy pracovali. Prostě tam zůstali a nebo se narodili a zůstali jako vzorek ruského DNA když jejich legitimní otcové radostně využili příležitosti neplatit alimenty a odešli. Vodka tam asi tekla z vodovodu, máchorka silná, ukradený benzin zadarmo, srnčího stříleného kalašnikovem jako terč plné špajzy, zlaté to časy pro soudruhy z Trokavce. A svědomí ? Co to je ? Nikdy jsme to neměli a nepotřebovali, tak budeme lhát dál, když s tím americkým radarem již krást určitě nepůjde. 

JH 7.1.2008 8:33

Ne jen pochopil co Trokavec čeká!

Naše štětky budou dojíždět za výdělkem, američtí ibermenschové budou opr.....t vesnické, trokavecké buchty, znásilňovat tak jak to dělají na všech svých základnách a rozkrádat i ten zbytek státu přes své spojence z řad  milovníků USA tak jak se už vlastně děje!!!

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 7.1.2008 2:04

Re: zbláznil se?

Tak pozor, starosta se tam nedavno pristehoval, drive zil ve meste. Sez zbytkem souhlasim.

zdeněk 7.1.2008 0:36

no pozor

ony použily atomovou zbraň i na mě. sem byl v pátek večer v hospodě, když sem lehal do postele tak strašná rána a celou sobotu jsem měl nemoc z ozáření;-D

Stanislav 7.1.2008 1:42

Re: no pozor

No přesně! V pátek večer jste byl ještě aktivním zářičem ... :-)

Jan 7.1.2008 0:16

Autor má naprostou pravdu

Tak se nám ti odpůrci radaru pěkně vybarvují;-P Tvrdit, že USA zkouší své atomové bomby v Afghánistánu nebo v Palestině...:-D To už není ani k smíchu, ale k pláčiRv

A TO CHTĚJÍ TAKOVÍ JEDINCI MLUVIT DO NAŠÍ ZAHRANIČNÍ POLITIKY, zneužívajíc referenda ???

Já se jenom divím, jak může tak velká část našeho národa naletět těm protiradarovým kecům (nejen) bývalých komunistů, popř. těch exotů v asociaci "Ne základnám..." To snad hodlají čekat, až bude Irán ty atomové zbraně mít??? To pak bude řečí: jaktože jste nevybudovali adekvátní obranu?8-o

P.S. Autor má naprostou pravdu. Jen zapomněl dodat, že do toho blázince patří i členové jisté nejmenované politické strany. Jenže to bychom přišli o velkou část našeho levého politického spektra (konkrétní jednotlivce si libovolně dosaďte).

Stachanov 7.1.2008 0:12

Neoral se narodil do špatné doby, ideální by pro něj bylo jiné povolání

inkvizitor církve katolické, obránce čistoty a víry 8-o;-D viděl by za vším ďábla a přitom by nekonečně sloužil dobru ;-D ani slovník by moc nemusel měnit

68 7.1.2008 3:33

Re: Neoral se narodil do špatné doby, ideální by pro něj bylo jiné povolání

To by byl hodně vyjímečnej katolickej inkvizitor, oni i ti katolíci přece jen... (Aspon tedy v takovejch funkcích.)

mik 7.1.2008 18:20

Re: Re: Neoral se narodil do špatné doby, ideální by pro něj bylo jiné povolání

On by byl skoro tak hodnej jako Grebeníček starší.