26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hlupák 8.1.2008 0:52

Re: Re: Starosta má pravdu.

Tak udělejme majetková přiznání a hned budeme vidět kdo je zaplacený.

cb 7.1.2008 14:55

Re: Starosta má pravdu.

Strela z ochuzeneho uranu zari asi stejne, jako ceska hlina.

parchant emigrant 7.1.2008 2:22

pasaka

nam vovinuly nejaky mracna, i ta americka levicacka Clintonova dostava na frak, jen tak dal pasaku takovyho vol a jako ty si zaslouzime ;-D;-D;-D;-D

fufik 7.1.2008 2:17

doba zamoreni oblasti po vybuchu

je daleko kratsi nez nam autor pise, jak Hiroshima tak Nagasaki jsou dnes kvetouci velkomesta. Tohle je proste mytus.

Souhlasim ze exploze jadernych zbrani se spatne taji ...

Pasáček koz ve Vermontu 7.1.2008 2:07

Přátelství USA - Irák

Přátelství amerického a iráckého lidu se utužuje.  V listopadu 2007 podepsal prezident Bush a irácký ministerský předseda Al-Maliki předběžnou dohodu o trvalém pobytu amerických ozbrojených sil v Iráku.  V prohlášení se konstatuje, že oba státy mají vzájemné a trvalé zájmy ve vojenské, ekonomické a politické oblasti.  V Iráku zůstane asi 50,000 vojáků. Ti budou ochraňovat americké investice do iráckého ropného průmyslu, bojovat proti terorizmu a budou také hrází proti iránské rozpínavosti.  Trvalá přítomnost americké armády bude stát 25 miliard dolarů ročně.  Americký lid to jistě rád a s nadšením zaplatí na daních. Nic jiného mu ostatně nezbývá.

Americké vyslanectví v Iráku má být dokončeno v roce 2008 a bude největší na světě. Buduje se v Bagdadu uvnitř přísně střežené Zelené zóny, kde také sídlí irácká demokraticky zvolená loutková vláda.  Na ploše 42 hektarů je 21 budov opevněných tak, aby vzdorovaly útoku minometů a raket.  Má vlastní elektrárnu a vodárnu a další zařízení, takže je zcela nezávislé na vnějším prostředí.  V areálu jsou také restaurace, společenské kluby a plavecký bazén. Všechny budovy jsou obehnány vysokou zdí s 5 opevněnými vchody.  Kolem zdi je pásmo, do kterého je vstup zakázán.  Vyslanectví bude mít 5,500 zaměstnanců, asi polovina z nich jsou bezpečnostní složky, vojáci a agenti FBI.  Vše je připraveno pro konečnou demokratizaci Iráku.  Náklady na stavbu již převýšily 1 miliardu dolarů.

Irácký lid je americkému lidu velice vděčný, vždyt´ za jeho svobodu padlo již více než 3,900 amerických vojáků. V minulém roce 2007 byly ztráty nejvyšší, 899 vojáků.

At´ žije, vzkvétá a dále se utužuje již tak dost tuhé, nerozborné a věčné přátelství amerického a iráckého lidu. At´ žije osvobozovač ujařmených národů prezident George Bush. At´ žije irácká ropa !

hlupák 7.1.2008 2:54

Re: Přátelství USA - Irák

Nějak mně to celé něco připomíná, jen si nějak nemohu vzpomenout, co. Nakonec i ta většina  názorů mně tu něco připomíná, nějaké zašlé časy a některé (nebo všechny?) sdělovací prostředky z minula? Ale to se asi jen pletu. Vždyť tady jsou jen samí přemýšliví, inteligentní a nezávislí lidé, kteří to s námi myslí jen a jen dobře. A to jsem opravdu rád, protože vím, že tu budujeme vše jen pro další světlé zítřky a že ten mír si skutečně vybojujueme za každou cenu, i kdybychom měli padnout, všici!

Iracky student 7.1.2008 4:14

Re: Přátelství USA - Irák

Ano. jsme vdecni, ze nas USA a spojenci osvobodily od hruzneho teroru co byl za Saddama, jsme stastni,  ze nam pomahaji zbavit se islamskych fanatiku. citime uprimnou soustrast s americkymi rodinami, ktere stratily nekoho blizkeho. Nezapomeneme jejich obet.

Pastevce koz, planuj dovolenou k nam do Iraku, my potrebujeme americky dolar vic nez Castro. Irak je krasny, brzy bude mir a bude turistickou zemi.

Kenavp 7.1.2008 10:23

Re: Přátelství USA - Irák

Tak tenhle idiot tu ještě scházel! Mazej na Seznam a nevopruzuj tady. Kde se ti exoti berou? Což takhle nějaký sterilizační program?

Jenda 7.1.2008 11:25

Re: Přátelství USA - Irák

Fakt by me zajimalo co by byval psal mily pasacek o japonsku nekdy v roce 1947. To by byly veci ...

Pasáček koz z Vermontu 7.1.2008 15:45

Re: Přátelství USA - Irák

Děkuji za nadávky, poslužte si. Zmenšují vaší frustraci. Kdybyste však někdo chtěl dodat něco k faktům uvedeným v mém textu, neváhejte. Všichni si to rádi přečteme.

Zdraví z Ameriky  Pasáček koz.

Trotl 7.1.2008 17:17

Re: Re: Přátelství USA - Irák

Víte pane, osobně již dávno vaše příspěvky nečtu. Mají totiž nulovou informační hodnotu. Takže se ani nenamáhám s vámi polemizovat.  V této vaši reakci mne však pobavilo, že se oslovujete všichni.

Pasáček koz z Vermontu 7.1.2008 21:12

Re: Re: Re: Přátelství USA - Irák

Pane Trotle, chápu Vás. S fakty polemizovat ani nelze.

Tx 8.1.2008 0:04

Re: Přátelství USA - Irák

Můžete zdejšímu lidu, prosím, objasnit, proč jste vlastně emigroval (pokud jste se tam emigrantům nenarodil?) A když jste emigroval, proč ne do SSSR? A pokud jste se tam emigrantům narodil, proč emigrovali oni?

Pasáček koz ve Vermontu 7.1.2008 2:04

Upřímný Američan

Mr. Alan Greenspan byl 18 let ředitelem Federální Rezervní Banky (tedy hlavním ekonomem USA), která určuje americkou ekonomickou a peněžní politiku.  V září 2007 vyšla jeho kniha vzpomínek The Age of Turbulence: Adventures in a New World (Čas neklidu: dobrodružství v novém světě). V této knize napsal:

I’m saddened that it is politically inconvenient to acknowledge what everyone knows: The Iraq war is largely about oil.  (Jsem zarmoucen, že je politicky nepohodlné přiznat to co každý ví: ve válce v Iráku jde hlavně o ropu).  V rozhovoru s novináři listu Washington Post pak prohlásil, že agrese proti Iráku byla nezbytná pro zabezpečení světových ropných zdrojů a pro rozvoj globální ekonomiky. Sám tuto agresi americké vládě doporučil.  Ministr války Robert Gates to komentoval takto: Velmi si vážím Mr. Greenspana, ale nesouhlasím s ním. Nevěřím, že v Iráku jde o ropu. Napadli jsme Irák proto, aby byl Střední východ stabilní.  Což se opravdu plně podařilo ........

Mr. Greenspan ve své knize také kritizuje prezidenta Bushe a Republikány v Kongresu za neodpovědnou finanční politiku, která způsobila enormní zadlužení USA. Státní dluh roste každou minutu o 1 milion dolarů. Mr. Greenspan  také předvídá, že euro může brzy nahradit dolar jako světovou měnu.

Pasáček koz ve Vermontu 7.1.2008 2:05

Re: Upřímný Američan

Mr. Greenspan se zajisté mýlí. Irák byl napaden, protože svými zbraněmi hromadného ničení ohrožoval USA a celý svět. To ví každý inteligentní člověk, pouze hlupáci si myslí něco jiného. Kdyby USA napadly Irák pro ropu, podle mezinárodního práva by to byl válečný zločin.

hlupák 7.1.2008 2:46

Re: Re: Upřímný Američan

To je zajímaqvé, kolik je na světě hlupáků a jak málo inteligentů. Vy patříte ke mkteré skupině? Bez ohledu v co věříte?

hlupák 7.1.2008 2:48

Re: Re: Upřímný Američan

To je ale zajímavé, kolik je na světě hlupáků a jak málo inteligentů. Čím to asi bude? A Vy se řadíte do které skupiny? Mně to nějak nesedí.

fox 7.1.2008 7:57

Re: Re: Upřímný Američan

USA jde samozřejmě o to ,aby se těžilo dost ropy,trh byl stabilní a ne výkyvy.To neznamená,že si tu  ropu berou zadarmo!!!!!!!!jak si to překládá průměrný český vidlák.USA si přejí ropu za 20-30 dolarů a to je cena ,která vyhovuje všem.Reagan pokořil SSSR,když poslal ministra Caseyho do Saudské Arabie,kde tento dohodl zvýšení těžby,ropa spadla na 12 dolarů a rusákům se snížili príjmy na zlomek.Nemohli financovat válku v Afghanistánu,Angole,Nikaragui a jinde.Pak přišel Reagan s myšlenkou protiraketové obrany a celý systém se zhroutil.Vypadalo to,že celý arzenál jaderných raket,za který rus utratil všechny prachy bude na nic.Ztratili by vliv ve světě.Říše zla se neumí prezentovat jinak.Dnes bohužel ropa zas hraje rusákům do noty.Obrovské příjmy z ropy zas utratí za ty své zbraně i když se ukázalo,že nemají žádnou kvalitu.Tanky v Iráku,Kursk atd.Postavit fungující protiraketovou obranu dokáží jen USA a to bude konec všech totalit Rusko,Čína ,Korea aj.Je to prosté milý Watsone.Jam nazvat Nevorala,Zaorálka a nakonec i Paroblbce?Já bych na radar USA přispěl!!

Emigrantka D 7.1.2008 4:26

Re: Upřímný Američan

Pasacku

to mas vztek a prskas jako krecek  s ostatnima ruskyma p*delolezcema , ze vam Amerika vypalila rybnik a dostala se do Iraku driv, ne Rusko. :-DTakze monopole ropy Ruskem se konat nebude, to je k  pos*ani, vid....No jo, na to vam post-bolsevikum mozecekk nestacil, Amerika vas zase predehnala ..:-D

salcher 7.1.2008 5:28

Re: Re: Upřímný Američan

kecate osobo, taky jsem emigrant, ale tak podlé myšlenky Američanům,roubovat je spíše evropský hnus.

Jenda 7.1.2008 11:23

Re: Upřímný Američan

Samozrejme, ze jde o ropu. Nebyt toho, ze se pod muslimskymi zememi nachazi to cerny mazlavy svinstvo, tak tam dodneska kocujou s blembloudama a pali jejich (a svuj) trus.

Pasáček koz ve Vermontu 7.1.2008 2:02

Americká základna v Čechách

Radarová základna není problém technický, ale politický. Propaganda, že radar bude ochraňovat proti raketám z Iránu, nebo z Koreje se již zhroutila pod tíhou faktů. Radar je proti Rusku.

Proč tedy tato  základna musí být pod americkým velením a nemůže být pod velením NATO? Důvod je prostý: Staří členové NATO (Francie, Německo a další) jsou proti americké agresivní zahraniční politice a odmítají další americké vojenské základny. Těch jsou po celém světě už desítky. Členové NATO nebudou podporovat americký útok na Rusko. Mnoho států NATO odepřelo účast na agresi USA proti Iráku, ty, které byly přinuceny, ted´ z Iráku odcházejí. Odmítají také posílat další vojáky do Afganistánu.

Evropské národy nechtějí další zbrojení, chtějí žít v míru a spolupracovat s Ruskem. To je proti zájmům USA. Proto Američané chtějí vybudovat nové základny proti Rusku ve východoevropských zemích, kde jsou vlády protirusky zaměřeny a ochotně základny přivítají. I když většina občanů těchto zemí je proti.

Česká republika je již členem NATO a EU. Radarová základna v Čechách bude podporovat agresivní politiku USA a zvyšovat napětí ve světě.

Je to opravdu v českém zájmu ?  To je ovšem pouze akademická otázka. O vybudování základny již bylo rozhodnuto !

bohuš 7.1.2008 2:08

Re: Co čekat od kozodoje?

Ty kozí bobky tu trousíš stále dokola. Zkus něco nového ať se pobavím.:-)

PQ 7.1.2008 5:36

Re: Americká základna v Čechách

Pasáčku, proč jste vlastně emigroval? Vždyť vy byste byl platnou posilou ÚV KSČ!

naples 7.1.2008 8:46

Re: Americká základna v Čechách

Pasaku ty muzes tak past nejake rusky v mongolsku. na vic nemas!

Kenavp 7.1.2008 10:28

Re: Americká základna v Čechách

Běž si za roh nafackovat a zkus se zastydět za ty blbosti co plodíš, ty kreaturo hnusná.

pp 7.1.2008 1:52

A to jste ještě neslyšeli,

že by chtěli zvolit naším prezidentem Putina?

Borek@exil 7.1.2008 4:47

Re: A to jste ještě neslyšeli,

Potřeba upřesnit....nepřehánějte....Putin bude jenom tahat za šňůrky loutky.

exulant 7.1.2008 1:23

co je na tom noveho?

Mne prednasel na KU pred 50 lety marxismus/leninismus nejaky Radomir Stemberk a ten rikal dost podobne nesmysly. Proti tomu starosta na dedine nema takovou audienci.

Borek@exil 7.1.2008 4:45

Re: co je na tom noveho?

Mně zase někdy v sedmdesátých letech tvrdil podplukovník StB (sloužil jsem s jeho synem na vojně), že se v Americe astronauti rekrutují z řad odsouzenců xmrti. "Buď poletíš..anebo...." Můj vlastní děda (komunista od r. 1945) mi tvrdil smrtelně vážně, že za války v Africe spojenci navezli do pouště zbraně, tanky a pohonné hmoty, pak hbitě ustoupili, nechali to Němcům zhabat a tak to několikrát opakovali. Škoda, že u toho povídání nebyl někdo z Tobruckých krys, nejspíš by se mému dědovi strefil do ciferníku.