18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

RADAR: Proč jsem pro

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 9.8.2007 11:40

Re: Inu, autore, on tady ten radar nejspíš bude.

tragédií obcí typu Míšov a Trokavec je zejména to, že to jsou "pr*ele světa" bez pracovních příležitostí a s minimem infrastruktury. A s dědictvím vojenského prostoru, který užívala armáda 1. republiky, wehrmacht (+ tehdejší vojenské lesy, které prostřednictvím muklů z Kolvína těžily dřevo), pak ČSLA, nakonec společně s rusáky, rovněž s těžbou dřeva.

Ty lidi chápu, stejně jako lidi, kterým má pod okny hučet komunikace dálničního typu. Oni by se ti postižení občané tvářili jinak, kdyby jejich majetky byly "za normální cenu, ne sraženou přítomností radaru " od státu vykoupeny a byly jim nabídnuty pozemky/domy v místě, kde je více poracovních příležitostí, nezávislých na panující vojenské doktríně (pakloiže u nás nějakou vůbec máme). Ostatně Nošovické zelí se taky vyřešilo, že?

Ohrožení raketami protivníka je dobrý argument. Třeba pro obyvatele Mníšku, Hostomic, Litně a dalších míst. Na ruskou základnu by v případě konfliktu Američani určitě nevystřelili, že? Ani ten tajný koaxiál, co vede z Dejvic na Stožec  kolem mého baráku by se nepokusili zničit. Určitě ne! Ani sila na Točné by nezničili. Určitě ne!

Otin 9.8.2007 10:39

Za jedenácté

Za jedenácté

Je jen otázka času, kdy budou mít atomové zbraně i jejich nosiče v rukou fanatici, nezcivilizovaná verbež, agresivní islamisté, neštítíci se ničeho násilnického provést ve jménu své ideologie, závisti, ziskuchtivosti proti příčinlivější části světa. Víme, že žádné dohody s těmito stvůrami nejsou možné. Radar je jen krůček dopředu správným směrem. Víme, že zde neplatí žádná demokracie. Jako důkazy mohou posloužit  příklady z domova.

Jara London 9.8.2007 10:41

Re: Za jedenácté

Podle sebe soudím tebe. Jak české!

ýbršvunk 9.8.2007 10:48

Re: Za jedenácté

Radši se podívejte na tohle http://video.google.com/videoplay?docid=2856557841553891683& &

Skepticus M/aximus 9.8.2007 11:10

Otine, vždyť už jaderné zbraně Bush a jeho melody boys mají, takže kdo postaví obranné zařízení proti té verbeži momentálně držící pod krkem USA

Bláboly o demokracii si nechte od cesty, evidentně netušíte oč jde.

Krakonoš 9.8.2007 11:50

Re: Za jedenácté

Až se tihle lidé k jaderným hlavicím dostanou, tak je použijí, ale úplně jinak, než si všichni myslíte. Dvě kila plutonia, vysypané kdekoli nad zemí ve výšce deseti až dvanácti kilometrů do jednoho měsíce spolehlivě zničí všechno živé na zemi. Jim to vadit nebude, protože podle své víry přijdou do ráje. Jenže celý radar, ani ,,obranné" rakety tomuhle nezabrání. Pokud nějaká skupina fanatiků dopraví raketu s doletem takových 8 km někam do hor a odpálí ji, bude během dvou minut neodvolatelně vymalováno a je otázka, jestli to vůbec někdo zaregistruje.

Medved 9.8.2007 12:21

Re: Re: Za jedenácté

Toho plutonia se v dobach testu v atmosfere po svete rozfoukalo dost hodne. V prvni atomove pume se rozstepil asi jeden kilogram a zbytek se rozfoukal po krajine.

Kobylka Lajda 9.8.2007 10:19

Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Všichni, kteří řvou PROTI radaru, s velkou pravděpodobností ani nehvízdli, když brdské lesy byly uzavřeny a v sovětském prostoru na české půdě byly umístěny BEZ REFERANDA zkázonosné rakety s jadernými náložemi.  Patřily okupační armádě o síle zprvu nejméně 500.000 mužů, později "dočasně" snad v počtu o málo tisíc menším. Nikdo neprotestoval - okolní, dnes tak "statečné" obce mlčely!!! Dnes zfanatizované a málo informované většině radar s 200 člennou posádkou vadí. Já jsem pro radar - a on zde dříve nebo později stejně bude. Mráz přichází z Východu! A z Kremlu už zase.;-O;-O;-ORvRvRv

Harpyje 9.8.2007 10:20

Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

R^R^

Jara London 9.8.2007 10:24

Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Jste.

BM 9.8.2007 10:38

Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Vasa narodnost je bolsevik, ak sa k ceskej narodnosti nehlasite napriek jazyku ?

Skepticus M/aximus 9.8.2007 11:21

Speciálně pro Vás BezMozku, Kolka Lajda je česky mluvící Židovka a neustále se tu ktomu hlásí

Kobylka Lajda 9.8.2007 12:02

Re: Speciálně pro Vás BezMozku, Kolka Lajda je česky mluvící Židovka a neustále se tu ktomu hlásí

Jestli chceš, ty hnusný rasisto, dostat zase do rypáku, tak pokračuj ve svých rasistických výpadech. Jsem v prvé řadě člověk a nevím, proč bych se měla stydět za to, co jsem. Poznal bys beztak h...o. Už ses vrátil z dovolené z prohlídky pařížských či jiných stok a kanálů? Bylo tu bez tebe klidněji a hlavně slušněji.(Y)(Y)(Y)Rv

Skepticus M/aximus 9.8.2007 12:22

Pokřivená úchylačka, Kobylka Lajda opět žvaní z cesty a opětovně planě vyhrožuje :-)

Prostě rasistická dementka, co nemá kouska studu.

Kobylka Lajda 9.8.2007 11:49

Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Ty tupče, JÁ na rozdíl od Ludvíka IV. nejsem ani stát, ani národ.  Vysvětli mi, proč Ty nebo Tvá rodina neprotestovala proti tomu, co tu páchali okupanti-sověti, hovado rudé.;-O;-ORv(Y)

Skepticus M/aximus 9.8.2007 12:44

Dokonce se ta židovská úchylačka hádá sama se sebou a nadává si, hm. Bezva :-)))

MLOK1 9.8.2007 14:25

Re: Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Kobylko Lajdo!  Jeden bonmot praví, že vů/l zůstene vo/lem a pařez pařezem. Já bych k tomu přičinil ještě to, že i sprosťák zůstene sprosťákem. Je to, jak se dnes a denně přesvědčuji,  bonmot hluboce pravdivý.

        Nenechte se septikem znechutit, máte moje mločí sympatie:-).

Skepticus M/aximus 9.8.2007 11:13

Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

To jste otočila o 180° Kobylko Lajdo, proslulá udavačko, Váš židovský národ je přeci národ geniální a hrdý, ne? ;-D

pahejl 9.8.2007 11:13

Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

ano, zvlast zde na smrdutem psu je tech hrbetu ohnutych smerem k americkemu analu videt vice nez dost.

patpong 9.8.2007 13:07

Re: Re: Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů

Zkrátka pahejl. Nomen omen.

Jara London 9.8.2007 10:17

Radar: Proč jsem proti II

6) Příliš hlasitě hrají na naší politické scéně příznivci radaru - především křiklouni bez řádné argumentace, ale vyzbrojení přístupem do TV, jejichž hlavním motorem jsou peníze od amerických zbrojních firem do stranických pokladen a kapes jednotlivců (Parkanová, Kalousek, Topolánek), informace amerických tajných služeb o jejich minulosti (Vondra, Havel). Jejich křik je nedůvěryhodný, už proto, že ho nemohou podepřít ničím jiným, než pouhou rétorikou o "národních zájmech" a "spojenectví", z nichž vždy na hony daleko koukal jen velký průšvih pro obyvatele lokality, kde se něco takového dělo (viz ČR ve WWI, pod ochranou "třetí říše" , nebo "na věčné časy" ...). 7) V Evropě se ozývají proti americkému projektu hlasy ze všech stran, protože země EU to vnímají jako snahu o narušení její integrity. Že neumíte anglicky, německy nebo francouzsky a čtete pouze české plátky a posloucháte výhradně české rozhlasové a TV stanice je Váš problém. Rusové řeší tento problém velmi pragmaticky. Proč by se jím zabývali - o jednu jadernou hlavici víc nebo míň - to nehraje zase takovou roli. 8) Naše zájmy jsou zcela shodné se zájmy Německa i Francie - jen hlupák tvrdí opak. Jsme maličká země ve středu Evropy, bez surovin, bez perspektivních energetických zdrojů (kromě JE), plně závislá na dovozu přes okolní země a obchod s nimi, pokud jste tento drobný detail nepostřehl. 9) To je čistě Váš problém a názor. EMG smog je terminus technicus, zabývají se jím stovky vědců a jeho vliv na lidský organismus je zcela prokazatelný. Jediná rada - přestěhujte se do Brd a ukažte, jaký jste frajer! 10) ˇPodíl USA na vzniku ČSR a osvobození nebudu rozebírat - fakta hovoří sama za sebe. USA jsou stejně pragmatické jako Rusko Jejich a naše zájmy se nemohou střetnout - ekonomicky nás převálcují kdykoliv, politicky jsme řízeni židovskou lobby USA a jinak jsme pro ně jen neznámá zemička uprostřed Evropy, poslušný, snadno ovladatelný vazal bez vlastních elit, dobrý jen k prosazení jejich zájmů.

Alfred 9.8.2007 10:27

Re: Radar: Proč jsem proti II

Zase jeden zk...nej antisemita. Když neumíte nic říct abyste do toho nemíchal žida tak raděj držte hubu.

Jara London 9.8.2007 10:33

Re: Re: Radar: Proč jsem proti II

Pouhý realista, prosím. A navíc rozhodně ne antisemita. Pokud neznáte skutečný význam tohoto slova, podívejte se do slovníku. Je podle Vás tvrzení "Jsme národ tupců a ohnutých hřbetů" v titulku jednoho z přízpěvků antičeské? Pokud se domníváte že ne, tak jím skutečně jste. Pokud ano, ozvěte se i proti němu!

Vodák 9.8.2007 10:37

Re: Radar: Proč jsem proti II

Když čtu podobné články vidím, jak je radar potřebný.

Kiper 9.8.2007 11:14

Re: Radar: Proč jsem proti II

Člověče vzpamatujte se. Jenom slabomyslný se nepoučí z minulosti.

Francie, naprosto nespolehlivý spojenec, který nás nechal na holičkách (Mnichov 1938)

Německo, okupant a stále nás přehlíží a povyšuje se. (viz. přístup na pracovní trh pro Čechy)

USA, nikdy nám neulížili, zasloužili se o naší o státnost.

Pešek 9.8.2007 11:32

Re: Radar: Proč jsem proti II

Víte Járo, já asi žiju úplně jinde než vy, protože to vnímám naprosto opačně - křiklouni bez argumentů jsou především na straně antiradaristů. I ta petice "osobností" mluví hloupě o tom že chtějí referendum a radar ne a nakonec z nich moudře vypadne, že mají málo informací. A tatop část - hlavním motorem jsou peníze od amerických zbrojních firem do stranických pokladen a kapes jednotlivců - je jistě uznáte naprosto trapná. Chcete argumenty? Tak je nejdřív dejte sám. Dokažte jedinou korunu nebo dollar, který dostali Parkanová, Kalousek Topolánek a jejich strany. Pokud nemáte důkaz , prosím mlčte a nedělejte ze sebe ......... (Chytilovou:-/)

Jara London 9.8.2007 12:55

Re: Re: Radar: Proč jsem proti II

Sledoval jste byť jedním očkem kauzu "gripeny"? V čem myslíte že se liší od kauzy "radar" a proč?

Vepřový komplet s bradavicí 9.8.2007 14:41

Re: Re: Re: Radar: Proč jsem proti II

Sám touto odpovědí ukazuješ, jaký jsi hňupa kus! V čem myslíš, že jsou tyto kauzy stejné a proč?

POV 9.8.2007 13:46

Re: Radar: Proč jsem proti II

Londone, nemám dojem, že příznivci radaru jsou především křiklouni bez řádné argumentace, ale vyzbrojení přístupem do TV. Můj dojem je spíš opačný, navíc úroveň argumentace některých odpůrců radaru je přímo katastrofická, viz. např. slovní průjem paní Chytilové v TV.

Ještě bych dodal jednu věc, když se teď obrátíme k Američanům zády, tak nás v příštím kole sežerou Rusové. Co to znamená to všichni dobře víme, stejně jako dobře víme jak vypadá v takových případech pomoc našich evropských spojenců.

Pete Brich 9.8.2007 10:12

Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl.

PB