18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

RADAR: Proč jsem pro

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kacir 9.8.2007 11:56

Re: Re: Také jsem pro

Krakonoši než něco napíšeš, tak bys mohl dodělat základní školu, abys chápal rozdíly...

chudák Karakonoš ten má asi radost, že si jeho nick  bere Trautenberk ;-D;-D;-D

Pešek 9.8.2007 12:01

Re: Re: Také jsem pro

Krakonoši, proč pozapomínáte třeba na Čečnu nebo Osetii? To se asi do společnosti Iráku nehodí?

Marat 9.8.2007 11:30

Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

Jste vy to všiváci.Tak ten radar by měl být jen na ochranu našeho spojence,ale né nás.To je opravdu hnus ! Jen ať za nás ti Amici umírají,my pro ně ,našeho spojence nehneme špendlíčkem.Vy zasr..í všiváci,tak si vy představujete spojenectví a společnou obranu? Zasloužíte hnát pěšky na Sibíř a celou cestu  vás  třískat nahajkami.

Neřádi,může se dobře stát,že někdy v budoucnu se Němci s Ruskem dohodnou a na tu Sibíř pomažete vy nebo vačí potomci a ten prostor budete (budou) muset uvolnit třebas těm nenáviděným Němcum.A dobře se vám,nebo vaším vaším potomkum stane ! Za to vaše křiváctví a věrolomnost.

MP 9.8.2007 11:34

Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

kdepak za nas Amici umiraji??? 8-o

šakal 9.8.2007 11:35

...Zmizni, šmejde!

(Y)

MP 9.8.2007 11:42

Re: ...Zmizni, šmejde!

uklidnete se, at vas z toho netrefi slak. To by byla pro lidstvo nenahraditelna ztrata... ;-P

MP 9.8.2007 11:45

Re: ...Zmizni, šmejde!

a mimochodem vam doporucuju urychleny presun do USA. Jedine tam totiz ziskate hrejivy pocit jistoty a bezpeci, ktery tolik potrebujete.. ;-);-D

Marat 9.8.2007 12:07

Re: Re: ...Zmizni, šmejde!

Šmejde "MP",nemusíš mě podílat do USA.V mé Americe žijí už 38 roku,jsem zde spokojený a  mojí synové vojákují u USAF . Nikdy bych nedovolil,aby bojovali za nějaké Všivácko.Jsem rád,že jsme se dostali s rodinou ze Všivácka a že nemuseli narukovat do Všivácké Armády.

Prosím vy slušní Češi,promiňte mě ty odsudky českých všiváku.Vím že i v Čechách se rodí slušní a ČESTNÍ LIDÉ.Bohužel,všiváku daleko víc !

MP 9.8.2007 12:12

Re: Re: Re: ...Zmizni, šmejde!

1) ten prispevek nebyl tobe, nevim proc na nej reagujes

2) vy mate v tom USA malo vlastnich diskusnich serveru, ze musis lezt na ty ceske?

Skepticus M/aximus 9.8.2007 12:14

Marat jakožto emigrant a potomek zlodějských přivandrovalců z bývalého SSSR musí vědět, co je pro nás v ČR nejlepší :-)))

hrouda 9.8.2007 12:15

Obdivuhodné, že po 38 letech používáte slovo "šmejd"

Vzhledem k tomu, že nechcete, aby Vaši synové bojovali za nějaké Všiváctvo, tak proč sem píšete? Zajímavá je Vaše úvaha o tom, kolik je u nás všiváků. Můžete mi říci, jak jsou na tom USA?

Marat 9.8.2007 11:53

Re: Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

Moc chcete, aby za vás v případě nutnosti umírali Američtí vojáci ! Proč jste tedy vlezli do NATO ! NATO přece je obraný vojenský pakt,nikoliv  dechovka.Když jste do NATO vlezli,tak co jste od spojencu očkávali a očekáváte? Tak jen vlezte Rusku,vy slovanisti anusem až do slepého střěva,ale marš z NATO ! NATO,to je především Armáda USA: Šumáci přechytralí.

MP 9.8.2007 12:01

Re: Re: Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

ukazte mi laskave, kde se ve smlouve o NATU zavazujeme budovat cizi zakladny na nasem uzemi !!!

Marat 9.8.2007 12:28

Re: Re: Re: Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

MP,už členstvím v NATO,se i ČR zavázala podporovat i vojenský všechny své spojence.Takže když ty jsi přesvědčen,že češi nemusí hnout pro své spojence špedlíčkem,tak máš myslivnu v rektální části zažívacího traktu.A ten radar,má být na ochranu všech spojencu v NATO ! A co by NATO  bylo bez USA ? V příadě potřeby bude ČR bránit ten vojenský lazaret a tá jedna rota,co ČR má ? Vždyť ČR není schopná se ubránit ani Expedičnímu zboru Monaka,kdyby se Monacký kníže zbláznil a poslal jednu četu na obsazení ČR,tak už tá jedna četa to hravě dokáže a hrdinové tvého ražení potom budete zase jako vždy kvílet,jak za živa opékené svině: Auauau,zase voni vo nás a bez nás a nikdo pro nás nehnul prstem ! Zatím,za tu vaší vlast bojovalo vždy v cizině,jen hrstka statečných lidi.Když je po všem,tak si statečnost té hrstky lidí přivlastní celí národ a tůze si fandi,jak že statečně všichni bojovali.A plíšky z barevných kovu na prsou,na znamení svého hrdinství,potom nosi téměř každý.Za II.svět. války,převážnou většinu zahraničních vojáku Čsl. armády dělali Židé.Jjích hrdinství a zásluhy si přivlastnil celí Český národ. Víš MP.svoboda není zuadarmíko,jak si chytrolíní tvého kalibru představují.Svoboda se nikdy hnevybrečí.Za svobodu se bojuje a nebojuje se zpěvem národních písní.

Jara London 9.8.2007 13:05

Svoboda se nedá vybrečet, ale musí se pro ni hnout zadkem.

Marate, sice s mnoha Vašimi názory nesouhlasím, ale to co jste tady napsal klidně podepíšu.

Jara London 9.8.2007 13:10

Tedy až na ty Židy

Pět mých příbuzných padlo na různých frontách WWII a v různých uniformách (kromě německé). A jsem si naprosto jist, že žádný z nich nebyl Žid. Navíc statistika českých obětí WWII Vás usvědčuje ne-li ze lži, minimálně z překrucování faktů. Pokud je tnepřekrucuje Muzeum holocaustu.

šakal 9.8.2007 11:34

...No...jakkoliv je drsný ten Váš slovník,...

...podepisuji vlastní prackou :-) >-

S pozdravem: ZA PÁTEŘ ROVNĚJŠÍ!

šakal patton

Krakonoš 9.8.2007 11:44

Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

Dej se vyšetřit na psychiatrii, vypadá to na pokročilou paralýzu.

Marat 9.8.2007 11:59

Re: Re: Na Sibíř s vámi ! Za tu vaší vychcanost a podlost !

To mě je novinka,že by nějaký Rýbrcoul nebyl pablb pro pobavení dětem !

Seppuku 9.8.2007 11:06

njn

Tolik másla na jedné hlavě to se jen tak nevidí

Dlabáček 9.8.2007 11:06

kafemlejnek

Proč se stále dokola mele o tom že radar nás ochrání, to je jediný argument který stále vyčnívá. Aby mohl účinně nás ochránit musel by být asi ve stejné vzdálenosti od našeho území jako je uvažovaný od USA. To bude asi jediný důvod proč o výstavbě podobného zařízení neuvažuje NATO. Dalším otřepaným argumentem je že armáda USA je jediná která dokáže něco více než ostatní. Jsou předváděny úspěchy am. armády za 2. sv. války. Nikterak nezlehčuji co dokázali ale za jakých obětí v začátcích. Dnešní pohled je poněkud nepřesvědčivý. Nikdo jim neubírá že vyhrajou bitvu ale to není ještě vyhraná válka. Viz IRÁK. Dokázali perfektně zlikvidivat armádu ale v boji s gerilou jsou v koncích. Nedávno se provalilo že nepořádkem ve vlastních zásobovacích organizacích vlastně místní gerilu vyzbrojují. Toto všechno při pohledu s odstupem vyvolává nedůvěru k tomu co se zde chystá. Máme věřit že jsou opravdu připraveni řešit problémy které případný útok vyvolá nebo to je jenom humbuk a bezedná jáma na polikání pěněz daňových poplatníků u nás a v USA.

Fleischer 9.8.2007 11:11

Re: kafemlejnek

.... daňových poplatníků v USA nikoliv v Česku!!!

Skepticus M/aximus 9.8.2007 11:29

V ČR rovněž, zvláště když jim budeme budovat infrastrukturu a platit ze 75% škody způsobené vojáky USA

RL 9.8.2007 12:21

Re: V ČR rovněž, zvláště když jim budeme budovat infrastrukturu a platit ze 75% škody způsobené vojáky USA

No ty toho způsobí. Kontingent 200 specialistů a vojáků, toho moc nezpůsobí. Ale až spadneme do sféry vlivu Ruska, tak nám tu spřátelené jednotky OMON způsobí daleko horší škody.

Skepticus M/aximus 9.8.2007 12:26

RL, Vy jste se zasekl někde v minulém století, že?

Kam spadneme? Jsme už v EU a NATO a od Ruska budeme brát nerostné suroviny tak jako tak. Takže, co že nám to vlastně hrozí?

RL 9.8.2007 11:32

Re: kafemlejnek

S guerilou nedokáže učinně bojovat žádná armáda. Nikdy v dějinách se to ani žádné nepodařilo. Ani Rusové nedokážou úplně porazit guerilu, takže to rozhodně  nesnižuje důvěru v armádu USA. Autor chtěl pravděpodobně naznačit, že je lepší se spolehat na spojence, který má jasnou a přehlednou obranou strategii, která nekoliduje s naší, než se spoléhat na spojence typu Francie a Německa, které ycela nepokrytě nehrají fér hru a naše dějiny jasně ukázali jak to myslí se solidaritou při obraně. Francouzy nikdy pro své spojence nehly prstem, pokud to nobylo v jejich prioritním zájmu a nebrali ani ohledy na spojence, kteří se byli odhodláni bránit.

ýbršvunk 9.8.2007 11:43

Re: Re: kafemlejnek

A američani budou bojovat za někoho pokud to nebude v jejich prioritním zájmu? Vy jste naiva ;-D

Pešek 9.8.2007 11:57

Re: Re: Re: kafemlejnek

A pokud tu budou mít důležité zařízení, tak to nebude prioritní zájem?

Skepticus M/aximus 9.8.2007 12:16

Nebude stejně jako na Guantanámu patřícímu Kubě, které okupují navzdory vypršelé smlouvě dodnes.

vita 9.8.2007 10:58

Inu, autore, on tady ten radar nejspíš bude.

Tedy pokud o něj Američani budou skutečně stát.

Co kdybyste podpořil jeho výstavbu tím, že od nějakého toho "pomýlence" z Brd odkoupíte jeho barák - za normální cenu, ne sraženou přítomností radaru - a nastěhoval se tam?

Rusové na něj totiž svoje rakety namíří a vás se ptát nebudou. Je to jejich právo. Takže pokud jim někdy něco uletí, bylo by zajisté nečestné a nesportovní, kdyby na to měl zařvat nějaký odpůrce, no ne? No tak se tam nastěhujte vy...