28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
slon75 6.5.2008 15:14

Re: NE RADARU

Jediný následek bude, že pár komunistům praskne žilka. To mi zas tak strašlivé nepřijde ;-P

amos 7.5.2008 8:43

Re: Re: NE RADARU

Běž už do haj--u s těmi komunisty. Před rokem 89 jsi chodil s vlajkou na 1. máje a dnes, kdy komunisti ztratili veškerou moc začínáš proti nim bojovat. Trochu s křížkem po funuse. A 70 procent nesouhlasících s radarem budou všichni komunisté,že?Teda pokud ti procenta něco říkají.

Jinak ten článek by se dobře vyjímal v době, kdy získával moc Hitler nebo komunisti u nás. Je třeba najít nějakého nepřítele a nasměřovat proti němu veřejné mínění. Nic nového , inteligenta neoblafne ,ale stačí k tomu, aby prosťáčci jako slon75  hýkali blahem.

tomy 7.5.2008 15:25

Re: Re: Re: NE RADARU

Když je tedy tento "většinový lid", údajných 70% nesouhlasících chytřejší a kvalifikovanější, než celá vláda, generální tajemník NATO nebo Bílý dům, co tedy prosím předkládá kromě hysterických negací???  Nic?? A od kdy se o otázkách obrany státu rozhoduje většinovým hlasováním prostého lidu?? O tom tozhodue vláda, ne vidláci a sedláci z Brd, kteří jen křičí...

Lui 7.5.2008 18:08

Re: Re: Re: Re: NE RADARU

O jaké kvalifikaci mluvíš? Mám ti připomenout nikdy nenalezené zbraně hromadného ničení v Iráku. Jestli stavíš na těchhle údajích, tak je mi tě líto. Copak nevidíš, že je to jedna z dalších lží americké vlády, jak zdůvodnit jinak nezdůvodnitelné?

tomy 7.5.2008 18:21

Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Hmm , takže podle tebe tedy shodně lže USA a generální tajemník a celé NATO, jen vidláci z Brd mají pravdu... Irák měl samozřejmě chemické zbraně, mám připomenout vyhlazení Kurdských vesnic Saddámem??

Lui 7.5.2008 18:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Jo až na to, že je mnoho let před útokem, pod dozorem zničil. Ale v okamžiku útoku už několik let žádné neměl. Přesto se to stalo hlavní záminkou k útoku. Tak kdo lhal? Jako vždy, útočník. Jeětě nějaké dotazy?

tomy 7.5.2008 19:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Jo, takže tedy bez radaru jsou všichni včetně Iránu a  KLDR naši kamarádi, nikomu nehrozí a žádné zbraně nemají a tak raději se zavřeme do svého smrádku, než abychom někoho provokovali nějakým pojištěním, že?? Ale jak bychom sem instalovali radar, hned bychom se stali terčem č.1.. Právě tyhle argumenty jsou nejvíce zbabělé a ohrožující.. Než si pojistíš dům, také se budeš nejdříve pojišťovny ptát "ukažte mi ten požár, ukažte mi toho zloděje, ukažte mi tu povodeň??"

Lui 7.5.2008 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Ano, jak říkáš. Nejdřív si opravdu zjistím, jestli ta povodeň hrozí. Ale nebudu se ptát toho, kdo mi už několikrát lhal do očí. To za prvé. A za druhé, se pojistím u takové pojišťovny, která pojistí mě a ne souseda. Ten radar je součástí "národní raketové obrany", má to v názvu. A není určen pro obranu našeho území, ale pouze a jenom k ochraně území USA.

tomy 7.5.2008 21:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Vidím, že jsi opravdu informovaný.. Jinak bys neplácal takovéto bolševické nesmysly. Asi máš lepší informace, než generální tajemník NATO, který radarový systém pochválil mj. právě za to, že přispěje ke kolektivní bezpečnosti v Evropě.. Jsme členy NATO a bezpečnosti USA je i naší bezpečností. Přečti si oficiální informace na stránkách NATO po zasedání v Bukurešti ohledně radaru a pak něco pindej o tom, že nebude chránit Evropu... Podle tebe tedy Scheffe lže ??

jiri 8.5.2008 0:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

Ty seš ale jouda, hloupej, nalep si na čelo sláva máme radar kterej nás ochrání před lží a nenávistí a běž kam patříš . do pr.... , víš houby o ochraně Evropy, a houby o Světové moci a penězům.

tomy 8.5.2008 22:50

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

ty jsi zase malý český zbabělec... Nechat se od USA chránit, ale za něco odpovídat, to ne?? Až ti přistane na hlavě cizí islámská raketa, ješte budeš rád prosit USA o pomoc..Hlavně že máš svůj klid a mír, hlavně, aby ti na něj nikdo nesahal, ty "hrdino český".

slon75 9.5.2008 7:43

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

V Iráku našli celkem 24 hlavic se Sarinem (některé jen s jeho zbytky). Největší část našli polští vojáci. Část sarinu z vojenských zásob se podařilo koupit tajným službám ve fingovaném nákupu. Takže není pravda, že tam "nic nenašli".

mONGOL 9.5.2008 16:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NE RADARU

to skoro vypadá, že v ČR je u farmaceutů sarinu víc než v Iráku..

dej mi trošku času a pár penízků a trochu ti ho dodám, neceš..??? čerstvě vyrobeného.. je to totiž jen slejvačka chemikálií pro úplného chemického trubku..

tomajery 7.5.2008 10:45

Re: Re: NE RADARU

;-D;-PR^R^R^

balthasar 6.5.2008 14:41

Tak to nevim

Ale docela by mě zajímalo, s kym spolupracujou tihle .. že by Vulkan Hrádek ?8-o

Grovik 6.5.2008 14:03

Tak sjem se dozvedel ze jsem nemoralni...

.. a kdovi jaky jeste. Hlavne proto ze panovi, ktery jinak pise pro Sionisticky Eretz (co je to Sionismus - http://cs.wikipedia.org/wiki/Sionismus podle OSN jedna z forem Rasismu (fasizmu??)).

Popravde od takoveho cloveka me nemuze nadavani urazit. Protoze jakakoliv argumenatce schazi. Jen urazky. Takze dekuji klidne budu nemravny, ale svobodny!

www.grovik.net

jarryd 6.5.2008 14:14

Re: Tak sjem se dozvedel ze jsem nemoralni...

Svobodny, protoze si skocil na lep komunistickym a muslimskym extremistum ? Svobodny proto , ze Ti svobodu vysvetluje velkohuby Jyrka Paroubek, ktery si z radaru udelal politikum ?

USA vdecime ve sve historii za mnohe (vznik Ceskoslovenska, osvobozeni , podpora protikomunisticke opozice...). Jednou po nas neco chteji a dostava se jim takoveto odpovedi.... Je mi trochu smutno.

ondra 6.5.2008 14:53

Svobodny?

No, já nevím, ohánět se vděčností někomu je z historického pohledu ošidné (viz 40ti letá "vděčnost SSSR"), z aktuálního pohledu demagogické. Nikdo nezpochybňuje lví podíl USA na výsledku obou světových válek. Nicméně za vznik Československa vděčíme hlavně pánům Masarykovi, Benešovi a Štefánikovi, a dále československým legiím. Nebýt jich a jejich "lobingu", nikdy by vítězné mocnosti neuznaly Československo jako samostatný národ. Nikdo nezpochybňuje přetrvávající snahu USA být především demokratickou velmocí, problémem je ale současná zahraniční politika USA. Tu nemáme možnost ovlivnit a ani tuto možnost postavením americké základny v ČR nezískáme.

Tvrzení že "jednou po nás něco chtějí a dostává se jim takovéto odpovědi" je silně demagogické. Cožpak naše protichemické jednotky nikde nebojovaly, cožpak naši vojáci nejsou ve světových konfliktech s NATO (nebo dokonce bez něj pouze v rámci "užších" paktů USA a další státy)? Má-li protiraketový deštník chránit celou Evropu, proč se jednání vedou pouze na bilaterální úrovni USA - ČR? Proč házíme připomínky EU k systému USA za hlavu (viz http://otevreny-obcasnik.euweb.cz/index.php?cislo=1&kap=2)?

Jinak s Vaším názorem na pana Paroubka souhlasím.

mára 6.5.2008 13:57

autor/kolaborant

Nejhorší ze všeho je být prodejná děvka jako autor tohoto článku,lobovat za cizí zájmy tímto spůsobem,to musí mít "člověk"silný žaludek aby se sám nad sebou nepozvracel,kdo tedy nesouhlasí s radarem je nejsíše komunista,islamofil,antisemita a terorista dohromady,autor je ale kretén.

Historik 6.5.2008 13:33

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší vehikl, co kdy lidstvo mělo. Prý ty radarové paprsky jsou léčivé a ne škodlivé, jak se říká. Když člověk nastaví zadek, tak všechny furunkly jsou fuč. Prý po léčivém radarovém záření začnou růst vlasy, ale musí se k zapnutému radaru hodně blízko a zářit na plný výkon. Radaristé co se byli dívat na ten USA radar v Grónsku s tím mají dobrou zkušenost, prý jim to teď i lépe myslí a tak hodně píší do Neviditelného psa a propagují radar.

Jen tento USA radar má takovou technologii, že vyčenichá i výbušniny v ruksaku ještě před našimi hranicemi, nebo i třeba ve venezuelské ponorce na Orlíku, co se tam může dostat tunelem z Baham, který tajně vykopal Viktor Kožený. USA radar v ČR nutně potřebujeme, protože bez něj by nás Severokorejci smetli svými šlapacími raketami. Už prý s nimi parkují opření o patníky za Tatrami a čekají na vhodnou příležitost, až tomu USA radaru zabrání hnutí Ne základnám, jak tuto proradnost jasnozřivě prohlédli na Neviditelném psu.

moebius 6.5.2008 15:32

Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Co dodat? Váš příspěvek je zatím jediný objektivní:-)

Honza 6.5.2008 15:50

Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Super, docela jsem se pobavil a už mi je líp;-)

Jirka 6.5.2008 15:51

Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

To není pravda, Tu raketu svařuje Ali Hasan ze starých konzerv a bude to lítat na velbloudí trus a Mustafa zatím vaří uran v kotlíku nad ohništěm

Historik 6.5.2008 21:15

Re: Re: Ten USA radar prý je úplně nejdokonalejší

Dík za doplnění technických detailů, které jsem neznal ;-D. Jistě mi dovolíte, abych si to s Vaším laskavým svolením připsal ke své přednášce ;-D.

Fallen 6.5.2008 13:17

k tomu uz lze jen dodat

Heil Vondra ...

Karel 6.5.2008 13:21

Re: k tomu uz lze jen dodat

tak se nestyď a představ se nám ...komouš a nebo to máš v palici vypatlaný?????8-o

Grovik 6.5.2008 14:04

Re: Re: k tomu uz lze jen dodat

tak jako tak ma smysl pro humor .. ty jen nadavas.

Jirka 6.5.2008 15:53

Re: Re: k tomu uz lze jen dodat

Zato ty tam máš jen samé zlato draku:-P

Karel 6.5.2008 12:53

Ne základnám je zcestný

co to cintáte "nemravná podpora" co to je co tím chcete vyjádřit, to nic neříká:-D jsem toho názoru že jsme členy NATO a že radarová základna má svůj smysl. My nejsme  mocnost, která by mohla stát stranou a určovat sama co ano a co ne, musíme někam patřit a rozhodně ne k bolševikům takže nám ani nic jiného nezbývá, a kdo to nechápe tak je buď komouš a nebo to má v hlavě vypatlaný>-

slon75 6.5.2008 13:01

Re: Ne základnám je zcestný

Někteří lidé si holt myslí, že nejlepší cestou, jak se vypořádat s nebezpečím je dělat, že neexistuje nebo dělat, že se mě netýká (když už nelze popírat, že existuje).

Nevím, jestli si na své názory o suverenitě vzpomenou, až je někdo na ulici přepadne, oni budou křičet o pomoc, ale lidé okolo budou respektovat jejich suverenitu ubránit se sám.