28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Grovik 6.5.2008 14:07

Re: Re: Ne základnám je zcestný

Někteří lidé si holt myslí, že nejlepší cestou, jak se vypořádat s

nebezpečím je se k někomu přimknout, je jedno ke komu hlavně že je velky a silny.

Nevím, jestli si na své názory o potřebě někam patřit  vzpomenou, až zjisti že ten ke komu se přimkly byl ten špatny, oni budou křičet o

pomoc, ale lidé okolo budou přistup a nechaji je tam kde jsou čekajici na pomoc druhych!

slon75 6.5.2008 14:34

Re: Re: Re: Ne základnám je zcestný

Já myslím, že bolševický antiami tábor je v duchu internacionály velice solidární a bere do party každého, takže že by tu nebyla vždy otevřená náruč připravená přijmout kohokoliv, kdo je proti USA, se nebojím ;-P

Honza 6.5.2008 18:02

Re: Re: Re: Ne základnám je zcestný

No ono ani nejde o to jestli je dobrý nebo špatný, ale hlavně je hódně hódně daleko. Co já vim tak členské státy Evropské unie z našeho vyjednávání o US radaru moc velkou radost nemají. Tak proč se přimykáme k USA, které jsou daleko za mořem a ne k EU, kterou jsme obklopeni ze všech stran? Fakt nechápu.

Muf 6.5.2008 20:01

Re: Re: Re: Re: Ne základnám je zcestný

... proč ne k EU, protože z vojenského hlediska je schopnost EU rovna nule. Ani válku na Balkáně pro samé kafrání nebyla schpna EU vyřešit a každý den tam umírali lidé. A slavné jednotky UN - toho času Nizozemci si dokonce připíjeli s Mladičem na to, jak mu pěkně tu Srebrenici bez boje vydali .... až  pak jim trochu zkazili image ty masové hroby.

Páteří NATO je USA, bez USA není NATO. Síla NATO spočívá v možnostech USA rychle a efektivně přesouvat v krátkém čase vojska a techniku kdekoliv na světě, proto bylo za studené války každý rok cvičení Reforger, aby si rudí uvědomili, že plány " do tří dnů bude ČSLA na Rýně" jsou výplodem chorých mozků.

Historie je matkou moudrosti, ti kdo ji neznají, jsou odsouzeni si ji prožít znova a znova.

Honza 7.5.2008 10:02

Re: Re: Re: Re: Re: Ne základnám je zcestný

Pokud vím tak vojska jedné evropské země, měla ve čtyřicátých letech našlápnuto na dobití skoro celého světa.  Já vím byly to fašisti, ale čistě z hlediska vojenské síly to tak bylo.

KLAUS 6.5.2008 18:09

Re: Ne základnám je zcestný

Karlíku Karlíku---(Y)

Stand-art 6.5.2008 12:17

to je ale blbost

Takže kdo podepsal petici, že nesouhlasí s výstavbou radaru  je terorista?? To už můžete tvrdit cokoliv, Je mi zle(Y)

slon75 6.5.2008 12:44

Re: to je ale blbost

Evidentně špatně chápete (a nebo máte blízko k primitivnímu zjednodušování) a proto jste ji asi podepsal. Nic takového článek netvrdí.

Stand-art 6.5.2008 12:48

Re: Re: to je ale blbost

Ne článek to netvrdí, ale pokud si člověk dá dokupy souvislosti, tak to tak může vyznívat.Nevidím nic pozitivního na tom, že tu budou američtí vojáci, stejně, jako jsem neviděl nic na tom, když tu byli rusáci.Všechno je to jedna verbež.A ještě aby se ně nevztahovaly naše zákony.Tfujtajksl, takovýhle šmejdi někoho zastřelí, nebo znásilní a projde jim to, HANBA.

slon75 6.5.2008 12:58

Re: Re: Re: to je ale blbost

Všechno je to jedna verbež? Vy máte zkušenosti s ruskou i americkou armádou nebo jak jste k tomuto názoru došel?

Jinak pikantní je, že mezi největší obhájce naší "suverenity" se vehementně hlásí soudruh Filip, který jinak obhajuje skutečnou okupaci z 1968 jako nutný krok.

Grovik 6.5.2008 14:09

Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

Staci mi zkusenost s ruskou. Na zkusenosti s Americkou se muzeme podivat treba do iraku (650 000 civilnich obeti za 3 roky). Muceni veznu, koncentraky. Proste labuzo. Na necem takovem se nechi podilet.

slon75 6.5.2008 14:30

Re: Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

Tak už se antiami konečně shodli na údajném počtu obětí! Je sice vymyšlený, ale už to, že po roce začali všichni uvádět zhruba stejné číslo, je organizační úspěch, ke kterému se zatím dokázaly dopracovat jen vyšší formy života (např. mravenci) ;-P

omnihash 6.5.2008 16:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

a co třeba 6.000.000? To je taky číslo, na kterém se po licitování shodlo x-stran. Zároveň je to číslo, kterým se autor a jemu podobní ohánějí na svém rasisitckém webu sloužícímu zájmu cizí země. A zkuste říct, že jich bylo třeba 5.000.000 a půjdete bručet. Co na tom, že v Polsku se najednou po válce ukázalo, že údajných židů bylo v populaci na 15%.

Lui 7.5.2008 18:17

Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

........který jinak obhajuje skutečnou okupaci z 1968 jako nutný krok.

Prosím důkaz. Jinak jsi žvanil.

slon75 8.5.2008 0:23

Re: Re: Re: Re: Re: to je ale blbost

Osobně jsem to četl v rozhovoru se soudruhem Filipem potom, co byl zvolen předsedou KSČM. Kdybych to nevěděl, nepsal bych to. Já totiž na rozdíl od komunistů nemám potřebu lhát.

pozornej 6.5.2008 12:49

Re: Re: to je ale blbost

slon? vůl !

tomas 6.5.2008 17:13

Re: to je ale blbost

Vy jste ale demagog, vážený...

mico 6.5.2008 12:06

prebudte sa uz

kazdy kto je proti usa je terorista komunista satan... ste fakt taky sprosty. ved toto tu uz raz bolo. prave vase zmyslanie je komunizmom tak zdeformovane! ze slepo verite inemu velkemu bratovi na vzdy a nikdy inak.... (Y)

miláno 6.5.2008 12:21

Re: prebudte sa uz

 My už jsme dávno zbuzení, ale Vám zástal slovník komunistických agitátorů . S tímto příspěvkem by jste býl hvězda u našich soudruhů před 30.lety, ale dnes už jste jen pro smích, také máte vynikajíci československou gramatiku podobnou jak Váš drahý generální tajemník soudruh Husák - gratuluji.

Figel 6.5.2008 11:55

Copa to tu blábolíte?

Jaká snůška lží a spekulací? Stačí proběhnout internet a zjistíte, že tahle parta (ne základnám) je na svoje přátelství s teroristy a komanči velmi hrdá. To není nic, co by se muselo překrucovat a špinit. Tak to prostě je. A opravdu to není o tom, že kdo je proti radaru, je stejná špína jako oni. Jenom si prostě na tyhle blbečky musíme dávat větší pozor a pokud chceme bojovat proti radaru, tak určitě ne s nimi (pokud na to ovšem nemáme kýbl).

none 6.5.2008 21:12

Re: Copa to tu blábolíte?

Vaše demagogická slova jsou zavrženíhodná.

moebius 6.5.2008 11:15

...

Ondřej Neff byl pro mě člověk, ke kterému jsem měl úctu. To všechno se změnilo jeho agitováním za radar a jeho napadáním iniciativy NE základnám. Evidentně se z něho stal starý senilní dědek, který si žije ve svém vlastním sci-fi světě (mimochodem sci-fi je můj nejoblíbenější žánr) a neuvědomuje si, že tohle všechno je realita a USA u nás chce radar především k tomu, aby se mohla pořádně přichystat na válku, která už začala a která se bude dál šířit do celého světa.

F.Čech 6.5.2008 11:45

Re: ...

Vy jste hochu zralý na psychiatra. Hitler také tvrdil, že je naše pohraniční opevnění připraveno na útok proti Německu. Byl to ovšem nebezpečný psychopat - stejně jako vy. Nečtěte tolik scifi nesvědčí vám to.(Mimochodem víte aspoň, že si např. Rusko přivlastnilo po 2. světové válce cizího území? Bylo to 1 200 000 km čtverečních cizího území a nic z tojho dosud nevrátilo! A kolik si myslíte že si tehdy přivlastnily mnohem silnější USA s monopolem na jadernou zbraň? Nic!!!! A kdo nás a půl Evropy okupoval a zotročoval? Byly to snad USA vy hňupe?

Lui 7.5.2008 18:22

Re: Re: ...

Rusko si samo nic nepřivlastnilo. Nové uzemní dělení Evropy po válce bylo dohodnuto na konferenci na Jaltě a v Teheránu ještě před ukončením války, a potvrzeno na Postupimské konferenci. Vždy za účasti vítězných mozností USA, Anglie, Francie. Jste buď lhář, nebo neználek.

miláno 6.5.2008 11:46

Re: ...

 Vážený pane Vy nejste zcelá zdráv, odpočněte si vyhledejte psychologa. Vaše utkvělá představa, že válka už začala a bude se šířit do celého světa by Vás mohla zničit.

moebius 6.5.2008 15:30

Re: Re: ...

Pro vás a toho před vámi bych chtěl jenom napsat, že už jsem si zvyknul na stádo tupců, kteří nevidí dál než do svého komína a do své hospody. Válka už začala a začali s ní USA. Zatáhli do ní sebe, VB, ČR, Afghánistán, Irák, Polsko, Slovensko, Austrálii, Německo, Francii, Španělsko, Itálii, atd. Myslím, že už se dá nazývat válkou světovou, protože se v ní angažuje půlka světa. Vám bych nedoporučil psychologa, ale rovnou psychiatra.

Historik pro moebius 6.5.2008 11:58

Re: Nenchte se zastrašovat obhájci USA radaru

Svoje názory si ponechejte, protože na nich není nic špatného.

Jestli máte rád sci-fi, tak na Neviditelném psu je toho dost z tohoto žánru. Pan Neff zde např. stále opakuje svoje sci-fi, že nás USA radar ochrání. Je to ale nudné čtení, protože to omílá stále dokola a přitom tomu nevěří 70% obyvatel ČR, nejsou argumenty pro rozumné vysvětlení USA radru v ČR.

slon75 6.5.2008 13:03

Re: Re: Nenchte se zastrašovat obhájci USA radaru

Hlas lidu - hlas Boží? To "lid" si zvolil fašisty, nacisty, komunisty, nezapomeňte.

Berija shot dead 6.5.2008 11:14

článek = sionistická militaristická propaganda

Honza 6.5.2008 11:08

???????????????

Kolik válečných základem mají Američané v Evropě a kolik jich zde mají Rusové?